NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 103 104 105 106 107 108 109 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:14  
zdrowe podejscie ? Co za bzdura ? Ile razy to uzyles slowa fuj w tej sprawie i ile razy o tym pisales ?

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:14  

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:18  
Pisałem i napiszę jeszcze może ze 100 razy umiech A fuj pisze jako zdrowy facet ... ale u was "Korwinistów" jaki i u PiSlamistów ... ich geje są BE nasi CACY ... podobnie z komuchami itd... I jak widziałeś zapewne nie raz ...chwaliłem na tym forum Pana Biedronia ... to tak dla przypomnienia

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:34  
to idz sie umow z "Panem Biedroniem" i skoncz pierd... Wokol jednej ploty zrobiles g... burzę i jedziesz na tym od dluzszego czasi... Poziom pudelka...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:34  

A może Banan usiłuje w ten sposób dokonać swój " coming out" . uśmiech Dzisiejszy świat oferuje tyle możliwości , a on w skrytości swojego umysłu zawsze marzył o spenetrowaniu własnego odbytu przez jakiegoś nieokrzesanego brutala. smiech2

Bananie , Twoje podejrzenia o orgii w willi Prezesa są raczej nieuzasadnione. Główną przyczyną uniemożliwiającą taki rozwój sytuacji jest zamiłowanie Kaczyńskiego do zwierząt, nie do przystojnych chłopców.uśmiech Być może będziesz tym zawiedziony ale Prezes preferuje koty!smiech2

Bananie, a tak z ręką na sercu: czy Ciebie naprawdę kiedyś jakiś pisior nie wybolcował ?smiech2 Taki syndrom sztokholmski w odniesieniu do ofiar gwałtów ma nawet naukowe odniesienie. Może warto porozmawiać o tym z jakimś specjalistą. Być może sądzisz , że wyładowując frustrację na forum sam się z tym uporasz, ale może lepiej poprosić o pomoc fachowca? W każdym razie wszyscy trzymamy za ciebie kciuki i życzymy powrotu do pełni zdrowia. Trzymaj się!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:39  
A Wy dalej dyskutujecie z tym małpim przysmakiem, ja się pytam PO CO? Macie takie hobby, żeby gadać z rozwielitkami? Przecież to ten sam poziom IQ.

I jeszcze jedno. Przy okazji oberwało się Biedroniowi, który ma partnera i to ze Stalowej Woli mądrego człowieka, ale ignorancja i głupota małpich przysmaków oczywiście tego nie pojmuje i więc wielbi się w tematach homo. No cóż ostatnią nadzieję mu rozwiałem, Jarek zajęty przez kota, Biedroń przez prawnika, co on biedny pocznie.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 11:44  
Coś w tym jest co piszecie umiech ... Mam koleżankę która ma blisko 100% "gej radar" Mówi od początku że taki oblech jak kaczyński nie może być gejem ... Dlaczego ... ano ponoć geje to bardzo zadbani ludzie itd(reszty nawet nie piszę bo nie pojmiecie) ... Więc Kaczyński nie może być gejem nie wiem "niestety" dodała też że nie zna gejów z obszaru polityki... Więc istnieje taka możliwość ...

Musicie zrozumieć nas katolików że obawiamy się najazdu gejów z całej europy ... ponadto dodam że jeśli pralnia PiSu tak dobrze pierze to niebawem wszyscy będziecie "homosiami" a to w katolickim kraju nie przejdzie !

Obrazek

oskar murowany ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 12:03  
CYTAT
A Wy dalej dyskutujecie z tym małpim przysmakiem, ja się pytam PO CO? Macie takie hobby, żeby gadać z rozwielitkami? Przecież to ten sam poziom dyskusji.

I jeszcze jedno. Przy okazji oberwało się Biedroniowi, który ma partnera i to ze Stalowej Woli mądrego człowieka, ale ignorancja i głupota małpich przysmaków oczywiście tego nie pojmuje.

Poczułem się wywołany do tablicy , więc się odniosę.
Wiem ,ze Banan to intelektualna miernota ,ale mam taką frajdę z wyszydzania tego gałgana , że nie mogę się powstrzymać!uśmiech Zdaję sobie sprawę , ze być może on tylko udaje głupiego ( no bo nawet głupota wydaje się mieć jakieś granice, chociaż zaczynam domniemywać , ze mamy do czynienia z wyjątkiemsmiech2) i chodzi tylko o nabijanie frekwencji na forum , ale pokusa jest zbyt silna . Zbyt silna, żeby to odpuścić! Widzisz w przeciwieństwie do Banana kompletnie mnie interesuje kto z kim , gdzie i kiedy! Dopóki osoba homoseksualna nie afiszuje się ze swoimi skłonnościami , niech sobie żyje długo i szczęśliwie! Niech będzie , że partner Biedronia jest ze Stalowej i jest osobą mądrą. Nie posiadam takich informacji i prawdę mówiąc jest mi to obojętne. Niech Biedroń w zaciszu swojej sypialni robi co mu się rzewnie podoba - jego sprawa! Jeżeli ze swoim partnerem będzie publicznie okazywał swoje uczucie to dopiero wtedy mówię: STOP! Najgorsze jest , ze zaglądać do czyiś majtek , do czyjejś alkowy , próbują ludzie , którzy są neutralni światopoglądowo. A przynajmniej głośno i fałszywie artykułujący , że niby są tacy tolerancyjni. Ich tolerancja jest bardzo wybiórcza, zależy kogo dotyczy!

W każdym razie nie wydaje mi się , ze ktokolwiek traktuje na serio wymiany z Bananem na tym forum . Jest to jakaś forma rozrywki , nic więcej. Jeżeli jednak twierdzisz , że przekomarzając się z nim zniżamy się do jego poziomu , może rzeczywiście warto rozważyć przystopowanie z tematem! Głupota ludzka jest podobna zaraźliwa i chyba lepiej dać nieco na wstrzymanie. uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 12:13  
Nie będę kasował waszych wpisów ... gdybym się przejmował zdaniem takich jak wy zapewne nie wyszedł bym na ulice ... lub zaczął bym popierać PiS potluczonyjednak proszę trzymać się tematu każdy następny wpis nie na temat usuwam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 12:32  
Moderowano przez: el.Banan
... ciach ... każdy następny = bonus ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 16:19  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 18:51  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2015r. 20:39  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 06:54  
Rosnie poparcie wyborcow PO dla sumiennego egzekwowania prawa i sprawiedliwosci w naszym nieszczesliwym kraju.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 07:44  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

skąd ja to znam zarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 08:22  
Ogłaszam publiczną zbiórke pieniędzy na inwestycje roku 2015 w Stalowej Woli mauzoleum imieniem Nadbereżnego i Webera , miesjcem wskazanym byłby skwer koło prezydium na ulicy Wolności, czy to bedzie kopiec czy piramida o tym zdecydują radni miejscy na specjalnym posiedzeniu rady miasta, czy w mauzolem będzie też miejsce ich wiecznego spoczynk tez zależy od rady miasta, dla tak zasłużonych włodarzy miasta , którzy zastali Stalową Wole murowaną a zostawią drewnianą. Jeden drugiemu w dupe wchodzi bez wazeliny i z wzajemnością tak sie dobrali. Dlatego mauzolem powinno odzwierciedlać ich zapał i inwestycje miejskie, nie możemy zapomnieć o szaletach miejskich w mauzoleum jako symbolu walki o polepszenie bytu i zaspokojeniu potrzeb mieszkańców hutniczego grodu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 08:24  
Zapewne ze Szczochzburaka to znasz,Bananie.uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 08:31  
http://wrzucaj.net/images/2015/09/27/12039446161606510850562180082949989485410n.png

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:03  
Banan, po ch... Wklejasz ciagle cos z soku z buraka. jAkbym chciał to bym tam wszedł,mam wklejać ciagle cos z niezależnej lub gazety polskiej ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:17  
Ciekawe, że tylko Banana się czepiłeś. Nie zauważyłeś, że inni też wklejają?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:26  
CYTAT
Banan, po ch... Wklejasz ciagle cos z soku z buraka. jAkbym chciał to bym tam wszedł,mam wklejać ciagle cos z niezależnej lub gazety polskiej ?

Bo lubię ( i jeszcze mogę)potluczony zapomniałeś już że to moja pasja nabijanie się z buraków ?
Polecam oczywiście tę zaiste zjaefajną stronę ... Co do wymienionych przez ciebie "portali" to niestety tam nie można z buraków się ponabijać ... cenzura działa lepiej niż za komuny ...

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:49  
pewnie,ze mozesz. Jestes modem. Niewygodne kasujesz,a pierd.... o cenzurze na niezaleznej...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:55  
Czy naprawdę deska ma większe IQ od ciebie ? zarzucasz mi po raz kolejny brednie ... ale jak to kiedyś napisałeś "skomlenie" w waszym wykonaniu ...bezcenne ... ale zapytam z ciekawości ... co niby jest niewygodne dla mnie i kiedy coś związanego z tematem osunąłem ...

ps."Myslisz" że bez bycia "modem" bym nie mógł ? sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 09:58  
skomlenie tyczylo sie was,a co usuwasz to wiesz ty,bo inni widza tylko "ciach"... Nie moglbys,bo inny mod juz dawno by Cie zbanowal za trolling... Chocby za podniecanie sie rozporkowa afera...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 10:13  
To nawet nie wiesz co piszesz ? dziwne bo u ciebie też było "ciach" ... pomimo swoich braków powinieneś zauważyć przynajmniej dwie rzeczy ... w tej chwili to co piszesz nie ma najmniejszego związku z tematem i powinno być usunięte ... po drugie zażyliście sobie temat o mnie cool girl który totalnie mi zwisał ... pisaliście sobie do woli ... to że ludzie waszego pokroju nie są w stanie mnie obrazić ... a jedynie zwyzywać ... to też fakt niezaprzeczalny

każdy następny wpis nie na temat będzie bonusowany ... masz jakiś problem polecam zapoznać się z regulaminem ...pisze to ostatni raz bo nawet ktoś taki jak ty powinien zrozumieć prosty przekaz

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Wrz 2015r. 10:34  
+20 3/2/8

Prywatna wiadomość 

«« « ... 103 104 105 106 107 108 109 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »