|
|
|
Moderowano przez: el.Banan +20 3/2/7
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
ehh ... fajne że w końcu nauczyłeś się używać opcji "zmień" ...można
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu plotki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
|
|
|
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu poltki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
Lis,Olejnik,Kuzniar,Banan- Plaformo nie damy ci zatonąć ! Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Co za ironia losu ! Człowiek,który insynuuje komuś odmienną orientację z powodu plotki oburza sie o pierd... kłamstw na jego temat !!!!
Lis,Olejnik,Kuzniar,Banan- Plaformo nie damy ci zatonąć ! Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
zapewne już nawet czopki nie pomagają
|
|
|
|
el.comendante czy tu jest mod ktory nie podziela twojego zdania? Czy jestrs jedyny.
|
|
|
|
|
Wiem że to nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie ... A zdanie na jaki temat ? ... czy jest tu mod który podzielał by moje zdanie ?
Mam nadzieję że pomogłem gdy masz jeszcze jakieś pytania pisz P.W. życzę miłego dnia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czy jesteś jedyny model? Tak zapewne brzmiało pytanie..
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dzień Dobry
CYTAT Czy jesteś jedyny model? Tak zapewne brzmiało pytanie.. Nie sądzę żeby ktoś zadawał równie bezsensowne pytania ... ale co ja tam wiem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro mowa o prezydentach, to może o wiszących u nich obrazach jedno słówko:
"JACEK MICHAŁOWSKI: W marcu otrzymałem informację, że w trakcie przeprowadzania inwentaryzacji stwierdzono brak jakiejś figurki oraz obrazu z pokoju asystentów. Nie wiem, czy akurat chodzi o ten obraz. Nie wiem również, czy akurat ten obraz sprzedano na aukcji Rempexu, bo jest wiele jego wersji. Przypuszczam jednak, że chodzi o "Gęsiarkę". I prawdą jest, że obrazu nie ma w pokoju asystentów. Dlaczego wówczas, w marcu, nikt nie wszczął śledztwa w sprawie obrazu? - Najpierw zarządzono poszukiwania obrazu. Wielokrotnie zdarzało się w przeszłości, że przedmiot z jednego pomieszczenia w Kancelarii znajdowany był w innym." Teraz okazuje się jakby, że wiedzieli, że Gęsiarka zginęła. |
|
|
|
|
Dzień Dobry
Poniosło ich troszkę ...ale nadal zabawne Duda tłumaczem chyba z Peruwiańskiego na Mongolski "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Angela i Putin opowiadają o gafach swoich rezydentów, Kopacz i Komorowskiego. Śmiechu nie było końca.
|
|
|
|
|
Podobno po wyborach 2011 r. , Angela Merkel miała do Władimira Władimirowicza Putina powiedzieć :
Wasz prezydent , nasz premier! I w ten symboliczny sposób historia zatoczyła koło! Dzięki Bogu mamy 2015 i WSIok Komorowski już nie jest prezydentem , a za kilka tygodni PO pogrąży się w walkach frakcyjnych ( po przegranych wyborach) i odejdzie w niesławie. |
|
|
|
|
I się samozaora
Właściwie zrobiła to podwyższając wiek emerytalny. Różne rzeczy by jej uszły na sucho ale to naprawdę zabolało. |
|
|
|
|
Dzień Dobry
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nowy spot PiS: damy radę w społecznościach
Prawo i Sprawiedliwość zaprezentowało w sobotę spot wyborczy skierowany do wolontariuszy, który ma zachęcać ich do działań w mediach społecznościowych. Bardzo liczymy na naszych wolontariuszy - powiedział szef sztabu wyborczego PiS Stanisław Karczewski. źródło Większej pralni mózgów nie było chyba jeszcze nigdy . Jeżeli zostało Ci coś jeszcze "między uszami" to usuwaj ludzi ze znajomych rozsiewający ten syf ... (propaganda w artykule) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Co w dalszym ciągu nie zmienia faktu ,że po 25 października samodzielne rządy w tym kraju obejmie Prawo i Sprawiedliwość!
A cytując sponsorowany przez PO profil Szczochzburaka i tego typu podobne rzeczy w żaden sposób nie przyczyniacie się do zablokowania tego nieuchronnego procesu. Wrzucając to PeOwskie ścierwo skazujecie się na śmieszność, nic więcej! Więc lepiej wyluzujcie i dajcie siana , uczcie się katechizmu. Jak Antek z Jarkiem przejmą stery może się okazać , że za brak znajomości podstawowych prawd wiary będzie kara więzienia. |
|
|
|
|
Wiem że po raz kolejny tego nie pojmiesz ... ale to co dla ciebie jest śmiesznością dla większości jest normalne ...to dla ciebie jest sufitem dla innych to ledwo podłoga Jedyne co pociesza to ty zawsze będziesz tam gdzie Jarek a on zawsze będzie nikim ... i nigdy nie wygra żadnych wyborów
|
|
|
|
A dlaczego ma nie wygrać żadnych wyborów? Jest na najlepszej drodze , żeby wygrać kolejne wybory po ubiegłorocznych samorządowych . Klęska PO jest pewna , kwestią niejasną jest rozmiar tej klęski! Porzuć wszelką nadzieje Ty , który cytujesz Szczochzburaka!
|
|
|
|
|
Kaczyński jest zdolny co najwyżej stuknąć waszego rezydenta lub jakiegoś lokalnego aparatczyka A w Warszawie klęska z Panią Kopacz ...nieuchronna klęska
|
|
|
|
Nie wiem kogo stuka Jarek , nie mam żadnych info na ten temat. Twoje zainteresowanie kuśką Prezesa zaczyna być irytujące! Jak tak bardzo chcesz się przekonać to może wyślij Kaczyńskiemu swoje rozbierane zdjęcie! A nuż rybka chwyci przynętę. Będziesz miał namacalny dowód homoseksualizmu Jarka i poznasz prawdy świadectwo! Dodatkowym bonusem może okazać się dożywotni brak zatwardzenia -przemyśl to!
Cieszy mnie , że zaakceptowałeś już fakt klęski PO w nadchodzących wyborach! Co do wyniku w Warszawie rzeczywiście istnieje taka możliwość , że Ewa Kopacz jako jedynka PO pokona jedynkę PiS , Jarosława Kaczyńskiego. Chociaż nie przywiązywałbym zbyt dużej uwagi do tego faktu. W biednych okręgach województwa lubuskiego czy zachodniopomorskiego na terenach byłych PGR-ów ,PO z pewnością pokona PiS! Podobnie w zakładach karnych na terenie całego kraju również tak się stanie. Ale nawet wygrana w tzw. matecznikach Platformy ( właśnie te zakłady karne itp.) nie odmieni losu PO. Ta formacja jest skazana na klęskę, i tak jak pisałem wcześniej jedyną niewiadomą jest rozmiar tej klęski. |
|
|
|
|
Jak myślałem ... twoje czytanie ze zrozumieniem nie drgnęło o milimetr ...jak i przyswajanie tego co przeczytasz ... Jedno jest pewne! wśród tobie podobnych na bank PiS będzie miał może i nawet z 50%... ale temu akurat się nie dziwię z takich nawet śmiać się nie wypada ...
|
|
|
|
Bananie , z moim czytaniem ze zrozumieniem wszystko ok! Pytanie czy tak samo można powiedzieć o zrozumiałym pisaniu z Twojej strony? Nie postawiłbym na to złotówki.
Wszystko wskazuje na to ,ze poparcie dla PiS wyniesie od 35 % do 45 % procent ważnych głosów. Ponieważ pamiętam ,że procenty nigdy nie były Twoją mocną stroną opiszę Ci to inaczej. Na stu wyborców ok 40 ( plus minus 5 ) odda swój głos na PiS. Jest faktem , że mam liczną rodzinę. Kolejnym faktem jest , ze większość z nich zagłosuje na PiS. Ale chyba nawet Ty nie sądzisz , że to moja rodzina czy szerzej otoczenie rozstrzygnie wynik wyborów. Rozstrzygną miliony Polaków mających po dziurki w nosie PO. Widzisz cały czas popełniasz błąd logiczny ( a przynajmniej jakiejś namiastki logiki) mierząc innych swoją miarą, a to spory błąd. No sam pomyśl, grillujecie sobie z Andrzejkiem i jeszcze kilkoma kolegami . Żaden z Was nie popiera PiS i żyjecie w błędnym przeświadczeniu, że to głos ogółu. Tymczasem PO tonie i to są ostatnie podrygi tej lury! |
|