|
|
|
CYTAT Wszystko wskazuje na to ,ze poparcie dla PiS wyniesie od 35 % do 45 % Chyba wśród członków PiS ...kończę bo nawet nie chce mi się z ciebie nabijać ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Co to panowie cofacie sie w rozwoju?
Pismo obrazkowe?komiksy świerszczyki itd itp Tu macie ciekawy temat tuskowej prymuski http://m.fak(...)a,jnrwgj "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
To hołd dla ciebie, ty i tak nie potrafisz czytać ;-) Co kolega chciał konkretnie wkleić?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ta władza w Polsce jest jak worek kamieni (kamieni kupa)
na plecach Można to wszystko uczynić, tylko (...) ten ciężki worek kamieni, który mamy na plecach w postaci tej władzy, musi zostać odrzucony. http://m.onet.pl/wiadomosci,17p7rk "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wszystko wskazuje na to ,ze poparcie dla PiS wyniesie od 35 % do 45 % Chyba wśród członków PiS ...kończę bo nawet nie chce mi się z ciebie nabijać ... Bananie w tym kraju nie zdarzyło się nic gorszego niż rządy PO. Gdyby media uczciwie recenzowały ich pracę , to po pierwszej kadencji nastąpiłby koniec rządów tej formacji. Niestety wielu mainstreamowych redaktorów uległo anty-pisowskiej histerii i przez wiele lat przymykali oczy na kolejne wpadki rządu PO. Tak naprawdę Rudy i jego doradcy wizerunkowi ( min. słynny pan Ostachowicz) ,robili przy pomocy usłużnych mediów , wodę z mózgu Polakom! Wmówiono wielu ludziom wiele mitów a nawet bredni na temat Kaczyńskiego czy całego PiS. Ten czas manipulacji dobiega końca , chociaż mainstream usilnie pracuje , żeby nie dopuścić do samodzielnych rządów PiS . Media prorządowe nie są w stanie powstrzymać tego procesu. Atakowanie Prezydenta RP za rzeczy tak błahe , że w normalnym kraju nikt by o tym nawet nie wspomniał, jest jedną z takich metod. Do usłużnych dyspozycyjnych dziennikarzy Platforma zatrudniła młodych ludzi do walki w sieci . Stąd Szczochzburaka i inne profile dla debili sponsorowane przez sztab PO. Fakt jakaś część społeczeństwa to łyknęła ( Ty czy Andrzejak) , ale Wy i tak nie mieliście zamiaru głosować na PiS , więc sam odpowiedz sobie na pytanie : czy ta kampania jest skuteczna? Ilu ludzi potencjalnych wyborców PiS odpuści ? Zaryzykowałbym stwierdzenie , że bardzo niewielu. O ile w ogóle ktoś taki się znajdzie! PiS nie jest wymarzoną partią dla wielu , ale jest jedyną alternatywą umożliwiającą odcięcie od publicznych funduszy oszustów z PO i ich kompanów z PSL. I właśnie dlatego straszenie PiS jest nieskuteczne , ludzie chcą zmian . I po 25 października to dostaną! |
|
|
|
|
Dzień Dobry
Paulo do mnie dzwonił i ponoć złamałeś sobie palca ... ale nie tego co grzebałeś w tyłku ...to ci-pech ... W związku z tym wymyśla nowy tekst coby wrzucić specjalnie dla ciebie Kopiuj-wklej przemówił do nas ludzkim głosem ... odnotujemy że jednak potrafi "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
O tempora o mores..
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
BEATA SZYDŁO opowiada dyrdymały; albo się nie zna, albo cynicznie kłamie!!
- Beata Szydło potrafi bez mrugnięcia okiem opowiadać takie dyrdymały, że albo się kompletnie na tym nie zna, albo cynicznie kłamie. Ktoś, kto cynicznie kłamie, nie ma prawa być szefem rządu. Planowane przez PiS zmiany w konstytucji. - Punktem odniesienia jest projekt PiS, a tam są takie rzeczy, że włos się na głowie jeży. To bardzo niepokoi. Beata Szydło na "zielonej wyspie": rząd PO-PSL przez osiem lat składał puste obietnice Wyjaśnił, że projekt PiS zakłada wyraźne wzmocnienie władzy prezydenta, co jego zdaniem jest błędem. - To jest ryzyko, bo spójrzmy na Wschód. Tam, gdzie są systemy prezydenckie, jest bardzo duża skłonność do popadania w autorytaryzm. Wszyscy, którzy nie chcą, żeby "BRANO ZA TWARZ", powinni sobie uświadomić to ryzyko. |
|
|
|
|
Nie prawda. System Prezydencki jest lepszym rozwiązaniem. To Prezydent ma mandat świadomej większości narodu. Za takim rozwiązaniem powinno jeszcze pójść coś jeszcze. Sędziowie oraz Prokuratorzy wybierani w wyborach powszechnych. Odpowiadający przed wyborcami a nie politykami. I wtedy to naród decyduje a nie politycy.
|
|
|
|
CYTAT BEATA SZYDŁO opowiada dyrdymały; albo się nie zna, albo cynicznie kłamie!! - Beata Szydło potrafi bez mrugnięcia okiem opowiadać takie dyrdymały, że albo się kompletnie na tym nie zna, albo cynicznie kłamie. Ktoś, kto cynicznie kłamie, nie ma prawa być szefem rządu. Planowane przez PiS zmiany w konstytucji. - Punktem odniesienia jest projekt PiS, a tam są takie rzeczy, że włos się na głowie jeży. To bardzo niepokoi. Beata Szydło na "zielonej wyspie": rząd PO-PSL przez osiem lat składał puste obietnice Wyjaśnił, że projekt PiS zakłada wyraźne wzmocnienie władzy prezydenta, co jego zdaniem jest błędem. - To jest ryzyko, bo spójrzmy na Wschód. Tam, gdzie są systemy prezydenckie, jest bardzo duża skłonność do popadania w autorytaryzm. Wszyscy, którzy nie chcą, żeby "BRANO ZA TWARZ", powinni sobie uświadomić to ryzyko. Tiaaa Andrzejek - dokładnie tak. Wracając do Wschodu to akurat tam ewidentnie widać, że to słynni dykatatorzy utrzymywali porządek na Bliskim Wschodzie. Nie ma Kadafiego, nie ma Husajna to jest syf. |
|
|
|
|
CYTAT Nie prawda. System Prezydencki jest lepszym rozwiązaniem. To Prezydent ma mandat świadomej większości narodu. Za takim rozwiązaniem powinno jeszcze pójść coś jeszcze. Sędziowie oraz Prokuratorzy wybierani w wyborach powszechnych. Odpowiadający przed wyborcami a nie politykami. I wtedy to naród decyduje a nie politycy. Jeśli PiS dojdzie do władzy (Nie daj Boże) to będą wybierać kto może wybierać! Więc niech nie ponosi Cie fantazja ... Kiedyś myślałem że w tym kraju będzie normalnie gdy "odejdą" już Ci co rządzili za czasów komuny ...dziś już tak głupio nie myślę ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Paulo do mnie dzwonił i ponoć złamałeś sobie palca ... ale nie tego co grzebałeś w tyłku ...to ci-pech ... W związku z tym wymyśla nowy tekst coby wrzucić specjalnie dla ciebie Kopiuj-wklej przemówił do nas ludzkim głosem ... odnotujemy że jednak potrafi Dla mnie Paulo wymyślił tylko to: Bananie , mój tyłek moja sprawa. Gdyby wszyscy podchodzili do tego w ten sposób w naszym kraju byłoby dużo lepiej. To nie ja zaglądam do cudzych majtek , jeśli wiesz co mam na myśli. W każdym musimy czekać do 25 października ,żeby zaznać szczęścia! Czas biegnie nieubłaganie i powoli można odliczać czas do zatopienia politycznego trupa jakim jest Platforma Obywatelska. |
|
|
|
|
Hmm martwiłem się o twojego palca a tobie tylko jedno w głowie...
To że nie zaglądasz do "cudzych majtek" to wiele wyjaśnia ... ale nie daj sobie tak często w majty zaglądać ... Nie wiem co będzie po 25 ale jedno jest pewne ! będzie zabawniej "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Napisałem Ci wyraźnie " jeśli wiesz co mam na myśli" - dotyczyło to jednych, bardzo konkretnych majtek ! Majtek , których tajemnica spędza Ci sen z powiek i o których piszesz tak dużo , że może to rodzić jakieś podejrzenia. Bez względu na Twoją motywację tak dużego zainteresowania gatkami ponad sześćdziesięcioletniego starego kawalera , życzę Ci z całego serca uporania się ze swoimi emocjami i pogodzenia się z prawdziwą naturą swoich upodobań! To nie średniowiecze , jak lubisz takie klimaty to z całą pewnością w sieci znajdziesz całe mnóstwo możliwości spełnienia swoich pragnień! Powodzenia.
Polacy po 25 października , jeżeli już kogoś wykopią , to właśnie PO. Będzie analogicznie jak w wyborach prezydenckich. Tak jak w maju , Gabriel Narutowicz III RP ( zamordowany kartką wyborczą ) - Bronisław Komorowski poległ w starciu z kandydatem PiS , tak teraz polegnie cała ta lura polityczna nazywana PO. Komorowskiemu nie pomogli usłużni dziennikarze i cały ten medialny cyrk odbywający się na naszych oczach . Polacy w końcu przejrzeli na oczy i na naszych oczach kończą się właśnie ośmioletnie rządy PO. Tusk zrozumiał to już jakiś czas temu i dlatego zwiał do Brukseli. Zostawił marionetkę , którą zdalnie steruje . Osobę niekompetentną i pozbawioną jakiejkolwiek charyzmy , która otoczyła się na dodatek " psiapsiółkami " . Jedną z nich zrobiła Ministrem Spraw Wewnętrznych- kobietę , która w trakcie wypowiedzi o zakupie samolotów bezzałogowych dla Straży Granicznej ( formacja podległa MSW) wypaliła o "samolotach bez głowy"! To jest nawet śmieszne , ale jak to świadczy o kompetencjach najwyższych urzędników państwowych z nadania PO ? Marnie i właśnie dlatego klęska PO jest przesądzona. I żadne materiały propagandowe sztabu PO ( czyt. Szczochzburaka- profilu finansowanego przez partie rządzącą) nie powstrzymają tego nieuchronnego procesu. |
|
|
|
|
Dzień Dobry
Widzę nauczyli was na szkoleniach pier... o niczym przez dwie godziny i przekładasz to tu ... doczytałem do 2 linijki z "zainteresowaniem" a resztę z "obowiązku" i jak zwykle nic nie masz do "powiedzenia" ... Skorzystaj z rady starszej Pani i nie wstrzymuj się nawet wtedy ("jeśli wiesz co mam na myśli") ... zostało ci jeszcze 3 tygodnie marzeń "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Michał Kamiński: Andrzej Duda posłuszny episkopatowi
– Nie dziwi mnie, że decyzje dotyczące życia Polaków Andrzej Duda podejmuje zgodnie z wolą episkopatu." Ciężko ma ten Duda, a to Kaczyński nim steruje przez pilota, równolegle episkopat, a co będzie jak decyzje z góry będą różne, ech, prezydentura to nie bajka. Platformo wróć... |
|
|
|
|
To fakt ... szczególnie jak się jest rezydentem którego Jarek wybrał sobie dla jaj a ten zrobił mu psikusa i wygrał ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
[PiS nie jest wymarzoną partią dla wielu , ale jest jedyną alternatywą umożliwiającą odcięcie od publicznych funduszy oszustów z PO i ich kompanów z PSL. I właśnie dlatego straszenie PiS jest nieskuteczne , ludzie chcą zmian . I po 25 października to dostaną!uśmiech
Tu się zgadzam całkowicie. Dla niektórych to wielka tragedia, ale myślę, że strach ma wielkie oczy Damy radę |
|
Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
[cytat][[url]PiS nie jest wymarzoną partią dla wielu , ale jest jedyną alternatywą umożliwiającą odcięcie od publicznych funduszy oszustów z PO i ich kompanów z PSL.
i szeroka struga popłyna pieniadze dla kleru,Rydzyka i reszty kieckowych zboków.Wprowadzic podatek dla kazdego zdeklarowanego katolika,wtedy okaze sie ilu katolikow jest w Polsce z 80 % zrobi sie marne 25 % Wraz z kosciołem PIS jeszcze głębiej zajrzy do tyłków kobiet,antykoncepcja to grzech,stosunek przerywany to grzech,aborcja to grzech!! ale nie jest grzechem 47 zl rodzinnego na dziecko. Czego dobrego sie spodziewaci,jakich zmian? obudzcie sie ludzie |
|
|
|
|
"Minister rolnictwa Marek Sawicki chwali prezydenta Andrzeja Dudę za wystąpienie na sesji Zgromadzenia Ogólnego Narodów Zjednoczonych. - Robi wrażenie nie tylko na politykach w Polsce, ale także daje dobrą opinię o Polsce w całym świecie.
. "Minister jest pewien, że jego partia dostanie się do sejmu. Nie ma również wątpliwości, że w polskiej polityce ludowcy nie mają ścisłych sojuszy." Oj szykują nam się te rządy PIS, samodzielne albo w koalicji. Popłyną pieniądze na kościoły szerokim strumieniem Aborcja zostanie zakazana i stosunki przerywane też https://www.youtu(...)Vyc8xObQ |
|
|
|
|
Majac wybor wybieram.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry
Tak przy niedzieli ...Zapewne też uważacie że odkąd krąży "plotka" że Jarek już nie jest dziewicą ... dość sporo księży (co jest dla mnie bardzo smutne) robi dziwne rzeczy ...delikatnie to nazywając . Chyba kościół powinien się zastanowić kogo "popiera" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Reformy Kaczyńskiego uratowały Polskę przed kryzysem
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|