|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Mąż ze Stanów ....Jeszcze aż 3 tygodnie marzeń ... i tylko 4 lata opozycji dla PiSu A skąd to czerpiesz wiedzę o spadającym poparciu dla PiS , Bananie? Szczochzburaka t bardzo mało wiarygodne źródło informacji. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na druzgocące zwycięstwo tej partii w nadchodzących wyborach! Nie dalej jak wczoraj pisałem Ci o poparciu przedsiębiorców dla Kaczyńskiego i masz jak byk na potwierdzenie: http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Jak-Kaczynski-zabieral-Platformie-najwazniejszy-elektorat-Biznes-w-koncu-polubil-sie-z-liderem-PiS,wid,17889865,wiadomosc.html?ticaid=115b6b Pewnie pamiętają , że są partie , które mówią o obniżaniu podatków i są takie , które wprowadzają to w życie. Skoro biznes deklaruje poparcie dla PiS , to co dopiero statystyczny Kowalski , któremu rzygać się chce jak widzi premier rządu polskiego gibającą się jak małpa na placu zabaw! Więc porzuć wszelką nadzieję człowieku cytujący materiały propagandowe Platformy Obywatelskiej! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twoje próba zdyskredytowania w/w tytułów jest tak nieudolna że aż śmieszna ... a to że co post to powtarzasz jest już zenadą do kwadratu ale zabawną ... ciśnienie musi ci skakać jak jak szydzą z kurdupla
niecałe 3 tygodnie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
tobie skacze jak cisną z Kopacynki i twojego Swetru... z jego wiecow 20 osobowych...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) A co Ty byś bidulko zrobił jakby Ci zabrakło PO? Przecież z tym Kukizem to walisz taką ściemę , że aż śmierdzi z kilometra! Deklarujesz się jako zwolennik Pawła Kukiza , a cały czas wrzucasz cytaty ze Szczochazburaka albo Newsweeka czy parówki.pl. Wykazujesz się bardzo dziwną niekonsekwencją , cytujesz media , które są bardzo nieprzychylne Twojemu idolowi . O których to mediach sam Kukiz wyrażał się bardzo dosadnie . Jak dla mnie głosujesz na PO tylko ze wstydu się z tym kryjesz. Weź przykład z Banana , on przynajmniej głosuje na Platformę z podniesionym czołem! I nie zarzucaj nikomu hipokryzji. Jest to bardzo nieeleganckie zachowanie z Twojej strony , jako że na tym forum większego manipulanta i hipokryty niż Ty sam nie uświadczysz! I nie jestem odosobniony w tej opinii ( gdybyś zechciał posądzić mnie o brak obiektywizmu) . Połowę swojego postu ( dwu zdaniowego! ) poświęciłeś na obrażanie swojego adwersarza a drugą połowę na dalsze rzucanie inwektywami! Co za gość! Masakra, pisz w temacie hipokryto. Nie zajmuj sie mną. Walcz o głosy dla Wybitnego Kurdupla. Obsikuj każdego kto nie popiera Męża z Żoliborza. Jarosław Wielki ci to wynagrodzi. Zarabiaj na kość "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Twoje próby zdyskredytowania w/w tytułów jest tak nieudolna że aż śmieszna a to że co post to powtarzasz jest już zenadą do kwadratu ale zabawną ... ciśnienie musi ci skakać jak jak szydzą z kurdupla I znowu zaglądasz w niezbyt interesujące miejsce -w gatki Jarosława Kaczyńskiego. Zrozum , że większość ludzi o skłonnościach seksualnych nie odbiegających od normy nie wykazuje zainteresowania życiem intymnym starego kawalera. Jesteśmy tolerancyjni dla różnych dziwactw , ale obawiam się , że w Twojej sytuacji konieczny jest dobry specjalista. Ewentualnie poszukaj w sieci ludzi o podobnych skłonnościach , może znajdziesz bratnią dusze w tym bezlitosnym świecie! Kiedyś czytałem , ze pewien Francuz po owdowieniu chajtnął się ze swoim czworonogiem , bo uznał , że nieśmiertelna dusza jego zmarłej żony umiejscowiła się w ich piesku. Stoczył batalię sądową i koniec końców osiągnął swój cel i został mężem swojego psa w majestacie prawa! Opisuję ten przypadek , żeby Ci dodać otuchy , bo Twój wydaje się niezbyt poważny. Jednakowoż Twoje natrętne zainteresowanie tyłkiem Kaczyńskiego może z czasem rozwinąć się w coś znacznie groźniejszego! Jeszcze Ci się pojawią nocne zmazy I właśnie dlatego powinieneś pomyśleć o fachowej pomocy! Szydzenie z Kaczyńskiego lata mi koło pióra. Po prostu na tym dziwnym świecie jest całą masa nadzwyczajnych gałganów , z których szydera daje znacznie więcej satysfakcji. Co w/w tytułów ich dyskredytacja jest faktem od bardzo dawna. Wcale nie podejmowałem żadnej próby ich zohydzania ! Nie można odebrać czci komuś/czemuś co tego nie posiada. Przecież to absurd! |
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan I na dobranoc ... ciach
|
|
|
|
|
Twoje wywody są bardzo interesujące (dla ćwierć inteligentów w szczególności) ale naprawdę ...nie wstrzymuj gazów !! No i nie czytaj o tych "żabkach" ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jestem tylko ciekaw czy za trzy tygodnie będziesz w równie dobrym humorze, Bananie?
|
|
|
|
|
Widzisz ja nie mam obsesji Dla mnie może wygrać każdy byle nie rządził Pis ... Gdyby jednak temu wspaniałemu narodowi odwaliło ... zakładam i taką opcje ...to uwierz ja będę miał jeszcze lepszą zabawę niż do tej pory czytaj humor na bank mnie nie opuści
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz ja nie mam obsesji Dla mnie może wygrać każdy byle nie rządził Pis ... Gdyby jednak temu wspaniałemu narodowi odwaliło ... zakładam i taką opcje ...to uwierz ja będę miał jeszcze lepszą zabawę niż do tej pory czytaj humor na bank mnie nie opuści I bardzo dobrze! Dopóki wypisujesz te brednie knajackim językiem , zapewnisz mi tyle rozrywki , której nie jest w stanie dostarczyć żaden kabaret. Będę się musiał wyspowiadać z napierda.nia się z bliźniego , ale niech stracę. Pokusa jest zbyt silna , żeby nie ulec! |
|
|
|
|
tak czytam te wypociny i smiac sie mi z was chce. Wczesniej przed wyborami prezydenta w stalowej woli jak startowal Lucjusz Nadberezny z partii PiS kazdy gadal ze mlody brak doswiadczenia itd... a teraz jak wygral i obniza koszty za smieci wode i scieki to teraz nikt slowa nie powie ze jest zle bo kazdemu morde zatkalo. Ja widze ze BANAN jednak boi sie pisu aczkolwiek zapowiada sie ze pis wygra. PO pokazalo przez ostatnie lata jak rzadzic panstwem i to widac tylko pan Banan niech zdejmie rozowe okulary. ja tylko sie zastanawiam jakim cudem ta swinia Ślezak wiesza swoje plakaty w rozwadowie i nikt mu ich nie zdziera skoro podczas swojej kadencji mial daleko w du*ie rozwadow i nie chcial nic zrobic a o dziwo Prezydent obecny PISu inwestuje ile mozna w calej stalowej i nie stawia glupich pomnikow. I co na to pan panie Bananie???
jaaa |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku urzędy wojewódzkie zatrudniają od 500 do 700 osób. Czyli nawet gdyby Kaczyński zrealizował swoje ( osobiście słyszałem tylko o województwie środkowopomorskim , ale niech będzie że mówił o dwóch nowych) postulaty , to zatrudnienie znalazłoby w nich od 1000 do 1400 nowych urzędników. Przy założeniu , że odbyłoby się to bez przenosin stanowisk , tworzenia od nowa i zatrudnianiu ludzi z ulicy, oba urzędy zatrudniłyby od 1000 do 1400 osób. Czy w porównaniu do rządu PO , który w czasie swojej pierwszej kadencji zatrudnił 50 tysięcy nowych urzędników Kaczyński " zamierza" zatrudnić ich 1400. Czyli ok. 3% tego co zrobił Tusk, co za skandal! Chcesz postawić znak równości między tymi liczbami?: 1400=50000 A może martwisz się o podział Kaszubów na dwa województwa? Nie będzie nowych województw , możesz być spokojny.Retoryka kampanijna ma to do siebie , że politycy zgłaszają różne postulaty . Ich realizacja nie jest już taka pewna. Ile Ty masz lat , Andrzejku , wierząc w wyborcze obietnice każdej partii? Dziecinna naiwność albo skrajna głupota- albo oba po trosze! |
|
|
|
|
Rafał Weber, najlepszy kolega Lucjusza NADBEREŻNEGO, który specjalnie pod jego du*e stworzył miejsce pracy w tarnobrzeskim Wordzie, rodem tarnobrzezanin z krwi i kości chce za przykłem Jarosława Kaczyńskiego wskrzesić województwo tarnobrzeskie. Gość dzięki temu, że jest kolegą lucka piastuje funkcje przewodniczącego rady miejskiej i jest z-ca dyrektora wordu, a tego mu ciągle mało, gamoń z ramienia pisuarów chce zostać posłem, zdrajcy Stalowej Woli mówimy stanowcze "NIE"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry
CYTAT tak czytam te wypociny i smiac sie mi z was chce. Wczesniej przed wyborami prezydenta w stalowej woli jak startowal Lucjusz Nadberezny z partii PiS kazdy gadal ze mlody brak doswiadczenia itd... a teraz jak wygral i obniza koszty za smieci wode i scieki to teraz nikt slowa nie powie ze jest zle bo kazdemu morde zatkalo. Ja widze ze BANAN jednak boi sie pisu aczkolwiek zapowiada sie ze pis wygra. PO pokazalo przez ostatnie lata jak rzadzic panstwem i to widac tylko pan Banan niech zdejmie rozowe okulary. ja tylko sie zastanawiam jakim cudem ta swinia Ślezak wiesza swoje plakaty w rozwadowie i nikt mu ich nie zdziera skoro podczas swojej kadencji mial daleko w dupie rozwadow i nie chcial nic zrobic a o dziwo Prezydent obecny PISu inwestuje ile mozna w calej stalowej i nie stawia glupich pomnikow. I co na to pan panie Bananie??? Najkrócej było by napisać NIE ŁŻYJ !!jak typowy kolega Eda Zapewne dres wyprasowany na kant zrobił z Ciebie dżentelmena Nie chce mi się nawet do kogoś takiego odpisywać ... ale napisze że jest temat o w/w Lucjuszu i każdy wychwala pod niebiosa jego osiągnięcia ... więc nikomu "mordy" nie zatkało "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
typowa argumentacja banana na dluzszy post: 1. Nie łżyj. 2 nie chce mi sie odpisywać. 3. chamska uwaga o dresie. 4. wklei kolejny sok z buraka.
Moderowano przez: el.Banan trzymamy się tematu ... bo zacznę kasować "niewygodną prawdę"
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan ciach ...następnym razem bonus z taryfikatora
|
|
|
|
|
PO pyta o Macierewicza. "Czy MON będzie rządził człowiek rządzony obsesjami?"
Wybory parlamentarne 2015 drukuj 07 października 2015, 11:02 PO pyta o Macierewicza. "Czy MON będzie rządził człowiek rządzony obsesjami?" Foto: tvn24 | Video: tvn24 Politycy komentują słowa Macierewicza Czy pani poseł Szydło podziela poglądy głoszone przez Antoniego Macierewicza i czy jest on kandydatem na ministra? - pytał na konferencji prasowej Marcin Kierwiński (PO). Skomentował w ten sposób słowa wiceprezesa PiS, który zapowiedział, że aneks do raportu z likwidacji WSI zostanie opublikowany po wyborach. źródło Było pewne że po żoliborskich nocach zwieracze nie wytrzymają ...obstrukcja i wielkie bum po ścianach walnął Smoleńskiem WSI że nawet Dudzie opadła kopara ... rzekoma kradzież Komorowskiego ... I współpraca Tuska ze ... STASI Psychol spuszczony ze smyczy robi dobrą robotę ... jak za najlepszych czasów IV RP "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Internet nie wytrzymał ciśnienia.. wiec jeszcze raz
|
|
|
|
Zapewniam Cie że internet nie miał z tym nic wspólnego a jedynie umiejętności Pisanie że możesz użyć opcji "zmień" staje się już nudne ...
ps. Jakoś jetem nie w temacie ...od Kiedy Stefan przeszedł na złą stronę mocy i dołączył do PiS ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Stefan? Stefan to jest ciemna strona mocy... Widzisz jak goreje? Postawił dusze ze PiS przegra.
|
|
|
|
Edo2 i tu się z tobą zgodzę, wszyscy politycy kłamią. Obietnice to puste słowa a programy są dla debili. Dziwne, że taki z ciebie "intelygent", sam to stwierdzasz i dajesz się robić. No, to ciekawostka.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|