NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 109 110 111 112 113 114 115 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 17:59  
CYTAT
umiech
Mógłbym się zniżyć do poziomu typowego PiSlamisty ale nie dam ci takiej satysfakcji umiech proponuje łyknąć coś na uspokojenie ...
. Nie musisz,znizyles sie do poziomu Platofermy,to wystarczy..

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
zarumieniony

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 18:05  
to forum jest do d... udowodnilem Ci,ze twoj kolezka nazwal mnie kretynem to skasowales moj wpis caly ! typowo michnikowe zachowanie,jak na forum wyborczej ludzie w komentarzach pisali,ze nie chca imigrantow to wyborcza zablokowala komentarze ! 25 lat wolnosci ! Aha i mozesz mnie zbanować całkowicie... Wali mnie to,ze zacytuje kandydata na posla z Psl...

Moderowano przez: el.Banan
Dziękuje za pozwolenie ...zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 19:55  
CYTAT
To ciekawe czemu Lech Kaczyński nie uhonorował Macierewicza Orderem Orła Białego? Ciekawe czy przypadkowy rezydent Duda naprawi ten błąd? Kiedy wreszcie zostanie naprawiony ten błąd? zarumieniony

Zapewne o tym wiedziałeś , ale mimo to pozwolę sobie przypomnieć ,że Order Orła Białego przyznaje kapituła. Lech Kaczyński obejmując urząd miał w jej składzie min. Mazowieckiego i Geremka. Dziwnym trafem Ci panowie nie byli przychylnie ustosunkowani do wręczenia odznaczenia dla Antka. uśmiech To niewątpliwe zaniedbanie trzeba jak najrychlej naprostować! Wszyscy żywimy głęboką nadzieję , że Prezydent RP Andrzej Duda tą sprawę doprowadzi do końca. Im szybciej tym lepiej . Tak wybitna osobistość jak Antoni Macierewicz zasługuje na Order Orła Białego , bez żadnych wątpliwości. uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 20:21  
CYTAT
Psychola miejsce jest w w szpitali cela przynajmniej taka jaką miał Hannibal Lecter

Nawet demotywatora nie potrafią zrobić sciana Macierewicz to qwa jakiś wampir aresztowano go już w 1779 ... do tego życiorysu powinni wziąć lepszego bajkopisarza ...a ten jeszcze to wrzuca zarumieniony"Kozak" chyba od kozy smiech2

Obrazek

Bananie , każdej ludzkiej działalności od zarania dziejów towarzyszy błąd! Już kto jak kto , ale jakim prawem człowiek o Twojej mocno podejrzanej proweniencji i braku znajomości elementarnych zasad języka ojczystego , może wytykać innym pomyłki?uśmiech Nie mieści mi się to w głowie , ale pewnie trzeba się z tym pogodzić. Są ludzie , którzy po prostu swoje nieokrzesanie próbują przykryć agresywną zapalczywością.
Spójrz z łaski swojej na pierwsze zdanie swojego postu:
Psychola miejsce jest w w szpitali
Czy masz jeszcze do dodania jakieś uwagi odnośnie pomyłek w pisowni?smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 21:10  
smiech2 Nabijam się i będę nabijał ... i wyobraź sobie nawet takiemu mistrzowi mowy polskiej przytrafi się literówka umiech Pomyśl jakiś jełop pomyślał ale jestem zaje..ty walne demota a wyszło jak zawsze w wykonaniu PiS a koleś się przy tym mało nie spuścił ... Ty też chciałeś rozbawić towarzystwo a wyszło jak zwykle i stałeś się śmieszny

Obrazek
ps.Tylko nie kompromituj się do końca jak dziś twój kolega ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 22:13  
Moderowano przez: el.Banan
ciach

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 8 Paź 2015r. 22:42  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

Zapewne wszyscy słyszeli "manipulacje" na temat spalonego wygłoszoną przez panią Szydło ?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 07:42  
Obrazek

Nenad nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Jak Edek mnie obraża to nie reagujesz tak emocjonalnie smiech2

CYTAT (Edo2)
Bananie , każdej ludzkiej działalności od zarania dziejów towarzyszy błąd!

Mam wrażenie, że ty jesteś takim błędem ludzkiej działalności ;-)

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 07:43  
CYTAT
smiech2 Nabijam się i będę nabijał ... i wyobraź sobie nawet takiemu mistrzowi mowy polskiej przytrafi się literówka umiech Pomyśl jakiś jełop pomyślał ale jestem zaje..ty walne demota a wyszło jak zawsze w wykonaniu PiS a koleś się przy tym mało nie spuścił ... Ty też chciałeś rozbawić towarzystwo a wyszło jak zwykle i stałeś się śmieszny

Obrazek
ps.Tylko nie kompromituj się do końca jak dziś twój kolega ok

Być może jest tak jak piszesz , ale jest jedno ale. Najpierw naucz się sam poprawnego używania języka ojczystego , a dopiero potem udzielaj rad innym!uśmiech Kwestia następna , moją intencją nigdy nie była chęć rozbawienia towarzystwa , jeżeli tak się czasem dzieje jest to wątek poboczny. Głównym celem mojej działalności na forum jest ukazanie głupoty ignorantów intelektualnych i politycznych. A że Twoja ignorancja świeci jak choinka w Boże Narodzenie , to pewnie sam rozumiesz !smiech2
Jeżeli masz z tego "fun" to fajnie , ale ja mam większy!uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 07:59  
Pomyśl tak jak już wchodzisz w takie tematy ... W blasku mojej zajebis.ości to ty się możesz co najwyżej poopalać cool girl I pisze to najskromniej jak tylko się da ... twoje osobiste wyskoki nie tylko w kierunku mojej skromnej osoby są delikatnie "mówiąc" (a nawet bardzo delikatnie) żenujące ... oczywiście rozumiem że musisz to robić bo zwieracz nie ten lub po prostu taki prikaz ... ponoć jesteś samodzielnie myślącym (po ch...) to chyba zdajesz sobie sprawę że nie musisz tego robić wazne (odpisywać na moje wisy) Mało tego ... nawet nie powinieneś ...ale ty musisz zarumieniony walnąć tekst o "buraku" i wykład dla jamochłonów ... miej tą świadomość jak kładziesz się spać ... czy otwierasz oczy ... zawsze ! Zdanie ludzi twojego pokroju na mój temat (i raczej inni podchodzą do tego w podobny sposób) mi centralnie zwisa ...cool szkoda że ludziom podobnym do ciebie trzeba to tyle razy powtarzać ... no ale mamy "taki urodzaj"

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 08:07  
Wizyta Beaty Szydło w Świdnicy i komentarze mediów pro-rządowych:

"Takich kłopotów Beata Szydło chyba jeszcze nie miała. W Świdnicy wyborcy mocno przycisnęli posłankę PiS " - parówka.pl

"Beata Szydło wygwizdana. 'Nie chcemy was tutaj" - wroclaw.wyborcza.pl

A potem okazuje się , że prowodyrzy są doskonale znani lokalnej Policji! Wszyscy odbywali kary więzienia. Elektorat PO , zresztą co tam elektorat? Matecznik , to chyba lepsze określenie.uśmiech

http://dorzeczy.pl/id,7332/Gangsterzy-w-roli-sympatykow-PO.html
http://kontrowersje.net/gangster_jacek_b_achnio_vel_sznurek_czyli_ca_a_patologia_rz_d_w_po_w_pigu_ce_tvn

Jeżeli potwierdzi się , że mieli w polubieniach Szczochzburaka na Facebooku , to już wszystko będzie jasne!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 08:42  
Edo2 ,czyli teraz PiS dogaduje się z tymi bandytami? Zazdrościli Platformie takiego elektoratu i postanowił ich "zatrudnić". goodgoodgood

Co w tym towarzystwie robi posłanka PiS?

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 08:57  
Pewnie krzyczała razem ze "Sznurkiem" , nic innego mi do głowy nie przychodzi.uśmiech A Ty jak sądzisz , co ona tam robiła?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 09:53  
Czyli też uważasz, że to kumple PiS smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 16:04  
Czy któryś cymbał z peło dałby rade tak dołożyć anielci?

http://youtu.be/Fs9yDN9K7J0

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 16:44  
CYTAT
Czyli też uważasz, że to kumple PiS smiech2

Może pani poseł powiedziała "Sznurkowi" , że jest z PO.smiech2

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 18:24  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 18:31  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 18:55  
CYTAT
Obrazek

To ładnie z Twojej strony , że zdobyłeś się Andrzejku na taki " coming out" . smiech2 Szczerze mówiąc od dawna to podejrzewałem. Tylko po co mieszasz w to zdjęcie Macierewicza?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 19:03  
No tak odkryłeś moją tajemnicę. Na tym zdjęciu to ja. Antek to ja. Rezydencie dawaj order....

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 20:29  
Obrazek

święte słowa ... kurdupel i psychol by mieli odpuścić smiech2 tylko bot to kupi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 20:44  
"Najdroższe lotnisko świata w Radomiu pokazuje, czym kończą się pomysły PiS"

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,18995357,najdrozsze-lotnisko-swiata-w-radomiu-pokazuje-czym-koncza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_TokFm

PS. wiem, że to nie z republiki ani niezależnej więc pewnie niewiarygodne ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 21:46  
ej buraki tak czepiacie sie PiSu to zobaczcie jak buduja u nas najdrozsze sutostrady na swiecie, gdzie w grecji kilometr autostrady na bagnach był 7 rotnie tanszy niz kilometr w polsce na twardym i suchym gruncie. zobaczcie jakie mamndaty nam wprowadzili i gdzie policja sie ustawia w celu" poprawy bezpieczenstwa", Jak słysze ze ktos mówi ze jak pis bedzie rzadził to bedzie panstwo policyjne to sie smieje i pytam czy jest slepy. jak podniesli wiek emerytalny tez kazdy był niby przeciwny a dzieki PO a tak teraz włazi im w dupe, dzieki PO mamy podatek 23%, dzieki jebanemu Tuskowi z PO płacimy najdrozej za gaz w europie. umów smieciowych zniezc nie chca i ciekawe dlaczego. teraz w rzadzie sprzedaja tablety które kupowali za nasze podatki po 3 tys zł a tylko posłowie moga je teraz nabyc za ok 300 zł. dlaczego z moich podatków płaca na kampanie tych idiotów którzy i tak pozniej nic nie robia. a po waszych madrych wypowiedziach widac ze macie zwykła obsesje na punkcie PiSu. ale mam dobre wiesci: juz nniedługo wyboryumiech

jaaa
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 9 Paź 2015r. 22:33  
Obrazek

Człowieku "niepokalany intelektem" najdroższy gaz mamy dzięki PiSowi umiech Oczywiście u Rydzyka w "wiadomościach" tego nie usłyszysz ...

WOJCIECH JASIŃSKI z PiS: Przez niego mamy najdroższy gaz w Europie

CYTAT (SE)
Wojciech Jasiński (64 l.), minister Skarbu Państwa w rządzie PiS, skazał Polaków na najdroższy gaz w Europie! Jak to możliwe? W 2006 roku szef resortu zgodził się podpisać umowę gazową z Rosją bez dokładnej analizy dokumentu! Efekt? Do 2022 roku Polska zapłaci o około 18 miliardów złotych za gaz więcej niż inne państwa europejskie, które kupują ten surowiec z Rosji.

Wiem że ta wiadomość właśnie zrujnowała twoje życie ... życie potluczony

Prywatna wiadomość 

«« « ... 109 110 111 112 113 114 115 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »