NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 111 112 113 114 115 116 117 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 12 Paź 2015r. 10:59  
I jeszcze w sprawie afery taśmowej . Polecam artykuł z parówka.pl odnośnie prawdziwego mocodawcy kelnerów.

....Jedną z zamieszanych w sprawę osób wydaje się być Martin Bożek. Obecnie jest ekspertem sejmowej komisji ds. służb specjalnych (rekomendacja PiS).....

Takie rzeczy tylko u Lisa!uśmiech

http://natemat.pl/157617,pis-stalo-za-afera-tasmowa-celem-tej-akcji-jest-obalenie-rzadu-i-ze-musimy-to-przeczekac

A najlepsze są komentarze na dole odnośnie związków Kaczyńskiego z aferą podsłuchową.uśmiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Paź 2015r. 10:59  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 07:56  
Cały ten twój wywód może i miałby sens gdyby nie zeznania kelnerów. Zeznali oni, że Falenta ich uspokajał i obiecywał nagrodę od PiS oraz powoływał się na dobre z nimi kontakty.

Może miało być pięknie i inteligentnie a wyszło jak zwykle. Wiele zdań ale bez jednego szczegółu, który zmienia cały wywód. smiech2smiech2smiech2smiech2

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 14:04  
Dzień Dobry umiech

Obrazek
Andrzejku po co się produkujesz jak on nie odróżnia wywodu od zwodu ... Podobnie jak kandydat techniczny na premiera Beata Sz. nie odróżnia deficytu budżetowego od długu publicznego ... Tak mają nie wiem

PO pyta: "Czy to Jarosław Kaczyński był mózgiem?"

Sądowe uzasadnienie wyroku wobec b. szefa CBA Mariusza Kamińskiego jest porażające dla wiarygodności PiS, pokazuje twarz IV RP - stwierdzili we wtorek politycy PO. Pytali też, czy Kamiński - jako szef CBA - działał samodzielnie, czy wykonywał polecenia Jarosława Kaczyńskiego.

Wystąpienie polityków PO wiąże się z wtorkową publikacją "Gazety Wyborczej", która opisała uzasadnienie wyroku wobec Kamińskiego za przekroczenie uprawnień i nielegalne działania operacyjne CBA przy tzw. "aferze gruntowej" w 2007 roku. W uzasadnieniu można przeczytać - pisze "GW" - że "celem oskarżonych nie była walka z korupcją", według sądu, tzw. afera gruntowa została wykreowana przez CBA, które złamało wiele reguł.

...

Sąd Rejonowy Warszawa-Śródmieście orzekł wobec Kamińskiego, 3 lata więzienia i 10-letni zakaz zajmowania stanowisk. Według sądu, Kamiński zaplanował i zorganizował prowokację CBA, zlecił wprowadzenie w błąd Andrzeja K. i podżeganie go do korupcji. Zdaniem sądu brak było podstaw do wszczęcia akcji CBA w resorcie rolnictwa. Polecenia Kamińskiego realizował jego zastępca Maciej Wąsik (obecnie lider samorządowców PiS, skazany tak jak Kamiński na 3 lata więzienia i 10-letni zakaz sprawowania stanowisk we władzach, administracji i służbach państwowych), a także Grzegorz Postek i Krzysztof Brendel z pionu operacyjno-śledczego CBA (obaj skazani na kary po 2,5 roku więzienia i 10 lat zakazu sprawowania stanowisk).

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

A dalej jest tylko ciekawiej ... Czy w Polsce może być normalnie ? Oszołom ...kryminalista i psychol ... święta trójca PiSu ...że o korumpującym Lipińskim nie wspomnę ... Odpowiedz jest prosta może tylko trzeba pozamykać tą swołocz

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 14:45  
Jarosław Kaczyński obiecuje repatriację Polaków ze Wschodu i zmiany w Karcie Polaka.

Ustawa, która dawno powinna być uchwalona leży od 4 lat w podkomisji, której szefową jest posłanka PO. Ta komisja obradowała tylko 4 razy w ciągu 4 lat. Mamy do czynienia z taką sytuacją, gdzie celowo te sprawy są pomijane.

http://300po(...)-polaka/

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 18:18  
CYTAT
Cały ten twój wywód może i miałby sens gdyby nie zeznania kelnerów. Zeznali oni, że Falenta ich uspokajał i obiecywał nagrodę od PiS oraz powoływał się na dobre z nimi kontakty.

Może miało być pięknie i inteligentnie a wyszło jak zwykle. Wiele zdań ale bez jednego szczegółu, który zmienia cały wywód. smiech2smiech2smiech2smiech2

Ok , co poza zeznaniami kelnerów łączy Marka Falentę z PiS? Chyba tylko "tajny"uśmiech raport sporządzony przez mecenasa Romana Giertycha , adwokata min. Radka Sikorskiego. Człowiek zwany koniem sporządził sobie taką analizę , jaka mu w danej chwili najbardziej pasowała a " Newsweek" lansuje to jako jedną z wersji Prokuratury. Ani Giertych , ani Lis nie są ludźmi wiarygodnymi. Mało tego , człowiek którego rzekomo popierasz-Paweł Kukiz , na pytanie czy wystąpi u Lisa odpowiedział ,że nie chodzi do burdeli. Czyli uznał Lisa za dziw.ę medialną , co mniej więcej odpowiada prawdzie. Nie wierzysz mi , uwierz Kukizowi!smiech2

Andrzejku jesteś tak zaślepionym z nienawiści człowiekiem , że zamykasz oczy na proste fakty.Panią poseł Zalewską z PiS uznałeś za prowodyra manipulacji w Świdnicy.uśmiech Nie dość , ze przyprowadziła Sznurka z kolegami, to jeszcze stała obok nich i podpowiadała , co mają mówić. Zupełnie jak suflerka-Jowita Kacik u Komorowskiego.smiech2 Obdarzając swoim zaufaniem takich ludzi jak Lis czy koń stawiasz się poza nawiasem dyskusji inteligentnych ludzi. Samo to ,że muszę tłumaczyć ignorantowi takie oczywiste rzeczy jest dla mnie mocno irytujące. Ale ponieważ Twoje anty-pisowskie zacietrzewienie dalej nieźle mnie bawi , odpuszczam Ci to i proszę o więcej! uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 18:33  
Moderowano przez: el.Banan
ciach

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 18:49  
Pierwszy masażysto Jarosława ...Niestety błąd nie odgadłeś rebusa ... ale zapewne liczyłeś na nagrodę pocieszenia ...masaż lewego jaja Jarka nie wiem

Obrazek

teraz level pro

Teraz jako MoD
Jak nawet taki prosty człowiek jak ty powinien zauważyć że po za tekstem o majtach Jarosława reszta jest nie na temat ... Jeśli podobny bełkot nie na temat będzie się powtarzał ... jako recydywista będziesz karany ... rad o zapoznaniu się z regulaminem już nie będzie ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 18:58  
Edo2 , Co łączy? To powinna prokuratura wyjaśnić ale się tym nie zajmuje. Funkcyjni prokuratorzy nie zaryzykują. A raport nie jest tajny.

Duzo piszesz o inteligencji, obrażasz mnie i innych. Doświadczenie życiowe podpowiada mi, że im bardziej ktoś zapewnia o swojej inteligencji tym większy idi*ta. Pomyśl o tym. ok

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Paź 2015r. 23:45  
Najnowszy sondarz wyborczy

http://sondy24.pl/sondy/503527/wyniki

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 07:51  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 07:59  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

Wiktor przez pomyłkę udostępnił sondaże wewnątrz PiSowskie ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 08:19  
Prawo prawem ale sprawiedliwość musi być po "naszej" stronie ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 09:10  
CYTAT
Pierwszy masażysto Jarosława ...Niestety błąd nie odgadłeś rebusa ... ale zapewne liczyłeś na nagrodę pocieszenia ...masaż lewego jaja Jarka nie wiem
zapoznaniu się z regulaminem już nie będzie ok

Jak się domyślamy prawe jajko jest zarezerwowane dla Ciebie , co? Ale z Ciebie chytrusek , Bananie!uśmiech Fajnie , że w końcu pogodziłeś się ze swoją naturą i odnalazłeś szczęście w okolicy krocza obiektu Twoich westchnień! Tyle rozpisywałeś się o gatkach Kaczyńskiego i w końcu szczęście uśmiechnęło się do Ciebie!smiech2 Wszyscy życzymy długiego i owocnego pożycia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 09:20  
CYTAT
Dzień Dobry umiech

Obrazek

Wiktor przez pomyłkę udostępnił sondaże wewnątrz PiSowskie ...

To śledztwo zostanie umorzone z powodu braku dowodów przestępstwa. Jak wszystkie inne w sprawie kilometrówek i delegacji za hotel, wielu innych polityków. Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż kryształowego człowieka o nieposzlakowanej opinii - Andrzeja Dudę spotkają jakieś negatywne konsekwencje spowodowane oszczerczym artykułem pro-rządowej gadzinówki!smiech2

Nie wiem skąd Wiktor wziął te sondaże , ale wiem ,że te nasze wewnątrz sztabu mówią o ponad 50 % dla PiS!uśmiech Jarek już przebiera nogami , az tak się ciesz na myśl o spektakularnie wygranych wyborach.
Kupiłeś już czopki na ukojenie?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 19:16  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 22:11  
Proszę zapoznać się z regulaminem przed następnym postem . Dziękuję

jaaa
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 14 Paź 2015r. 22:24  
Pawłowicz do Kaczyńskiego: Proszę mnie zabrać, żeby ludzie widzieli

Na niespełna dwa tygodnie przed wyborami przypomniała o sobie Krystyna Pawłowicz, kandydująca z listy PiS w okręgu siedlecko-ostrołęckim. Kontrowersyjna posłanka prosiła w poniedziałek o wsparcie Jarosława Kaczyńskiego podczas jego wizyty w Ostrołęce.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

No to odmalują paśniki w sejmie coby bydło miało gdzie żreć

Obrazek

CYTAT
Jak się domyślamy prawe jajko jest zarezerwowane dla Ciebie , co?

Po raz kolejny udowodniłeś ... ty + myślenie = nieporozumienie ... Prawe było nagrodą w drugim rebusie ...Ale świat od ciebie za wiele nie oczekuje więc się nie przejmuj

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:01  
Może zapytamy Twoich i moich nauczycieli z lat szkolnej edukacji , jak to było z niezbyt dużymi oczekiwaniami?uśmiech Kto z nas był uważany za nierokującego? Idę w ciemno na taką weryfikację , wynik znam z góry!smiech2

I choćbym kroczył ciemną doliną zła się nie ulęknę , bo Jarek z Krystyną są moimi pasterzami!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:07  
CYTAT (Edo2)
Może zapytamy Twoich i moich nauczycieli z lat szkolnej edukacji , jak to było z niezbyt dużymi oczekiwaniami?uśmiech Kto z nas był uważany za nierokującego? Idę w ciemno na taką weryfikację , wynik znam z góry!smiech2

I choćbym kroczył ciemną doliną zła się nie ulęknę , bo Jarek z Krystyną są moimi pasterzami!smiech2

Ciekawe w jaki sposób chcesz to zweryfikować? Pójdziecie razem do nauczycieli i poprosicie o opinię? Rozczarowujesz coraz bardziej. Inteligent gawędziarz. smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:14  
A nie tak dawno pisałeś , że nie masz w stosunku do mnie absolutnie żadnych oczekiwań.uśmiech Dzisiaj piszesz , że Cię rozczarowałem po raz kolejny! Musisz się określić , jaka jest aktualna linia partii i jaki w dniu dzisiejszym temat jest wiodący!smiech2 Co tam na Szczochu ( płatnym propagandowym profilu facebookowym sponsorowanym przez sztab PO) w dniu dzisiejszym?

Żeby udowodnić swoje racje , jestem gotów chociażby zeskanować swoje świadectwa!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:20  
Linia partii linią narodu, czy jakoś tak. To raczej twoja domena.

No to wklejaj te świadectwa. Widzę dużą potrzebę udowadniania. Kompleks, dzieci w szkole się z ciebie śmiały? Czułeś sie odtrącony? Dawaj te świadectwa pokaż jakie miałeś oceny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:41  
Mylisz się , Andrzejku ! uśmiech To nie ja cytuję płatne materiały propagandowe konkretnej partii politycznej. Czyżbyś zaprzeczał takiemu postępowaniu? Wypierasz się faktu permanentnego cytowania " Szczochazburaka"- organu propagandowego PO?

To ,że jesteś kumplem Banana , to już wiemy. Teraz się dowiedziałem , że jesteś jego adwokatem! uśmiech Zdaje się , że zaproponowałem ten deal Bananowi , a nie Tobie. No , chyba ,że przemawiasz w imieniu przyjaciela!Zeskanuj swoje pełnomocnictwo , a ja jadę ze skanami świadectw!smiech2

Jak chcesz się bawić w psychoanalizę , to może lepiej porozmawiaj z człowiekiem autentycznie potrzebującym pomocy! uśmiech Człowiek ten ma tylko jeden motyw przewodni: tajemnica majtek Jarosława Kaczyńskiego! Nie śpi , nie je , tylko bez przerwy docieka , co się pod tymi gatkami kryje? smiech2 Sądzę , że możesz wykorzystać swoje zainteresowanie w dobrym celu!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 08:54  
CYTAT (Edo2 )
Mylisz się , Andrzejku ! uśmiech To nie ja cytuję płatne materiały propagandowe konkretnej partii politycznej. Czyżbyś zaprzeczał takiemu postępowaniu? Wypierasz się faktu permanentnego cytowania " Szczochazburaka"- organu propagandowego PO?

To ,że jesteś kumplem Banana , to już wiemy. Teraz się dowiedziałem , że jesteś jego adwokatem! uśmiech Zdaje się , że zaproponowałem ten deal Bananowi , a nie Tobie. No , chyba ,że przemawiasz w imieniu przyjaciela!Zeskanuj swoje pełnomocnictwo , a ja jadę ze skanami świadectw!smiech2

Jak chcesz się bawić w psychoanalizę , to może lepiej porozmawiaj z człowiekiem autentycznie potrzebującym pomocy! uśmiech Człowiek ten ma tylko jeden motyw przewodni: tajemnica majtek Jarosława Kaczyńskiego! Nie śpi , nie je , tylko bez przerwy docieka , co się pod tymi gatkami kryje? smiech2 Sądzę , że możesz wykorzystać swoje zainteresowanie w dobrym celu!

Mój wpis to raczej efekt zdziwienia. smiech2smiech2 Wg. mnie najbardziej nawiedzonym samozwańczym inteligentem w tym gronie jesteś ty. Tylko ty masz potrzebę udowadniania. Tylko ty obrażasz, przekręcasz nazwy. Wyraźnie masz jakiś kompleks.

Jestem takim samym kumplem Banana jak ty.

Ty nie cytujesz? A czyje są materiały wklejane przez ciebie? Kto jest autorem tych propagandowych wklejek?

Dawaj te świadectwa.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 14:59  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

Andrzejku po co z ty czymś "gadasz" ? On ma takie braki że wołał ode mnie kartę biblioteczną z podstawówki zaklopotany Frustracja i brak intelektu chcę nadrobić prywatnymi tekstami ale nawet na to jest za mało rozgarnięty Co do Soku z Buraka ... z takiego buractwa i tak sukces że wyjdzie "szczoch"

ps.
CYTAT
Jestem takim samym kumplem Banana jak ty.

Ty też chodziłeś z nami do szkoły smiech2 jaki ten świat mały umiech

Edo ... ty mnie znasz umiech znajdź mnie pogadamy jak "starzy kumple" ...wpadaj śmiało cool girl Co ty na taką "weryfikacje" ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Paź 2015r. 15:31  
ciach

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

«« « ... 111 112 113 114 115 116 117 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »