NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 115 116 117 118 119 120 121 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 18:35  
Ty nawet nie wiesz co to troll smiech2 Zerknij w lusterko to się dowiesz .Takich jak ty powinni gonić z każdego forum !

Ja wrzucałem tekst na interii smiech2 i jeszcze słałem smsy żeby go wyróżniać zaklopotany Masz tam pustkę totalną nawet rozkazy ze sztabu jej nie wypełnią ok Dodałem to jeszcze na interii na ponad godzinę przed tobą ... teraz mnie rozbawiłeś na maksa ...takie teksty to wal tam do głównej bazy PiS może w debacie Szydłowa to kupi cool girl

Obrazek

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 18:35  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 20:05  
Bananie , Ty cytujesz w co drugim poście płatny propagandowy profil facebookowy " Szczochzburaka" ! Czy to , że powielasz brednie trolli z PO , czyni Cię takowym? Jeżeli trolle w Warszawie wrzucają coś do sieci , a Ty w Stalówce to rozpowszechniasz , czy kwalifikuje Cię jako trolla? uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 20:28  
Nie sądzę ... no chyba że jak ty wrzucasz z niezależnej lub innego gów... to jesteś mega trollem ? Trolle z Wa-wy ? Oni to robią własnoręcznie to raczej artyści nie wiem To że się nabijają z buractwa ...poszli na łatwiznę ... to że częściej piszą prawdę ... takie czasy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 20:33  
CYTAT
Nie sądzę ... no chyba że jak ty wrzucasz z niezależnej lub innego gów... to jesteś mega trollem ? Trolle z Wa-wy ? Oni to robią własnoręcznie to raczej artyści nie wiem To że się nabijają z buractwa ...poszli na łatwiznę

Znajdź jeden cytat z tego forum , w którym podpieram się " Niezależną" i przyznaję Ci rację! uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 20:39  
A z którego konta ? Uwierz że mam lepsze zajęcia ale może kiedyś ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Paź 2015r. 21:10  
A z któregokolwiek!uśmiech Miałem ich raptem trzy , i to tylko dlatego ,że na tym forum są równi i równiejsi!uśmiech No dawaj co tam masz!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 01:20  
Edo na tym forum są równi i równiejsiumiechumiechumiech Elkomendante banan rozdaje karty wedle swego widzimisięumiechumiechumiech Nikt nad nim nie stoi i nikt go nie kontroluje!!! Chyba, że szczoch z buraka mu odejmie punkcik za ospałość w usuwaniu wrogów PełO!!!Przyglądam się Waszym dyskusjom jako zagorzały wróg PiS od poczęcia tej partii i PO-chlebca PO-papraniec!!! I przyznam, że tego się po sobie nie spodziewałam!!! Widzę tyle negatywów rządów PO, że już nawet PiS nie jest mi straszny!!! Podejście banana do tej kwestii jest dla mnie, delikatnie mówiąc niezrozumiałe!!! Jego poczucie rzeczywistości zdało jeszcze egzamin 4 lata temu - i to był dla naszego kraju największy błąd w tej dekadzie!!! Mój największy błąd w wyborach - straszenie PiSem wzięło górę!!! Oby rządy PiSu, do których niebawem dojdzie nie przebiły tego, gdyż to dla Naszego kraju byłaby już totalna klęska!!!Myślę,że kazdy z Was jest patriotą i chce dla Polski jak najlepiej!!! Nie róbcie sobie więc wzajemnych przykrości, zrozumcie, że dla dobra kraju oba wasze stanowiska są niezbędne i musicie je wzajemnie tolerować!!! Jak będzie za 4 lata - elbananie - zobaczymyumiechumiechumiech Na razie zobaczmy, jak będą rządzić!!! A później ocenimy ich, jak PełO po ich 8 straconych dla Polski latach.... To moje subiektywne odczucie i proszę je uszanować i nie wciskać mi kitu, że niby było dobrze i żyje Nam się lepiej.... Bo to gówno prawda!!!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 07:55  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

"Znalezione w sieci"

ps. Gdzie byłaś gdy rządził PiS żeby nie móc ocenić zdolności rządzenia przez prezesa ? I tak dla przypomnienia bardzo mnie cieszy że jestem takim języczkiem uwagi ale uwierz (możesz nie ...wolny kraj) nade mną jest cały zarząd więc nie jestem despotą to po pierwsze a po drugie moja skromna osoba nie jest godna by o niej pisać w tym temacie

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 08:12  
Poniżej link do filmu. To pokazuje czym jest demokracje i wolność wypowiedzi dla PiS.

https://www.facebook.com/dominik.janas1/videos/10153334158029722/

szczęśliwie nie mieli broni bo wiedzę tu wielu Cybów.

Idzie nowe.

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 16:29  
PiS żąda od TVP wyjaśnień, TVP odpowiada

Prawo i Sprawiedliwość składa pismo do prezesa TVP. PiS chce, by władze telewizji wyjaśniły kto odpowiadał za bezpieczeństwo przed i po debacie liderów komitetów wyborczych. W tym czasie doszło bowiem do przepychanek.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Obrazek

Hołota zrobiła swoje ... Dlaczego wszyscy mogą być normalni tylko nie oni ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 17:24  
Hołote to zobaczysz w niedługim czasie całe 100.000 które zaprosiła na nasz koszt ewa kopac(na jeden metr)

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 17:33  
CYTAT
Poniżej link do filmu. To pokazuje czym jest demokracje i wolność wypowiedzi dla PiS.

https://www.facebook.com/dominik.janas1/videos/10153334158029722/

szczęśliwie nie mieli broni bo wiedzę tu wielu Cybów.

Idzie nowe.

Obrazek
. Waszczykowski akurat ma tu racje. Kłamia,gardzą,szczują na katolikow,a jak im trzeba to cytuja Papieza. Papiez mowil o uchodzcach,a nie o imigrantach ekonomicznych liczacych na socjal.

Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 18:18  
CYTAT
PiS żąda od TVP wyjaśnień, TVP odpowiada

Prawo i Sprawiedliwość składa pismo do prezesa TVP. PiS chce, by władze telewizji wyjaśniły kto odpowiadał za bezpieczeństwo przed i po debacie liderów komitetów wyborczych. W tym czasie doszło bowiem do przepychanek.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Obrazek

Hołota zrobiła swoje ... Dlaczego wszyscy mogą być normalni tylko nie oni ?

Bananie , a skąd wiesz jak było ? Z relacji telewizyjnej ? uśmiech Gdybym jako człowiek kształtował swoje poglądy na podstawie opinii redaktora ( jakiegokolwiek, nieważne czy z TVN czy TV Republika) , to w ten sam dzień wskoczyłbym do drewnianej beczki z winem. I kazał zabić wieko!smiech2

Czy uważasz , że w tygodniu poprzedzającym niedzielę wyborczą sztabowcom PiS zależy na przepychankach z ochroną? A nawet jeżeli okaże się , że ten mały łysy ze sztabu PiS celowo to sprowokował, to i tak media sprzyjające PiS obrócą to tak ,że to był zamach na demokrację!uśmiech Może nawet powołają komisję śledczą!smiech2 Czyli media prorządowe powiedzą , że to wina pisorów. Media pro-pisowskie powiedzą , że to prowokacja PO. A ludzie mając to głęboko w dupie wrzucą w niedzielę szton i tak pogonią dziadostwo spod znaku PO! Nie mierzi Cię jeszcze ta jałowa dyskusja , ci zrobili to , ci zrobili tamto?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 18:53  
Nie panikuj, troli PO/SLD itd. nie zamkną. Wzrosło by bezrobocie o 7% a przez to wypłacane zasiłki. Głupie wydawanie pieniędzy podatnika, natychmiast Korwin by was zbeształ za takie socjalne myślenie.

Należy działać ideowo, tak jak nauczali towarzysze, ruszyć głową... niech sami wyjadą.
A już pierwsze jaskółki na niebie ćwierkają ze reżimowe dzieci pakują walizki. Daje przykład przodowniczka pracy u podstaw, nasza rezolutna Pani Kopacz.
Kiedyś napisałam, ze gdy jedni przyjadą to drudzy wyjada zając ich miejsce.

To taka nieoczekiwana zamiana miejsc potluczony Żeby im żyło się lepiej, nawet wszystkim zarumieniony koniom lżej zarumieniony

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 19:04  
No i wyszło chamstwo ze PiS. Bydło wyszło na żer. No oczywiście zostali sprowokowanismiech2. Z tym autobusem, to też pewnie sami zadzwonili. smiech2smiech2smiech2

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 19:09  
Problem jest w tym wszystkim taki ... że w koło było pełno kamer i mikrofonów (stoi ochroniarz z rozłożonymi rękami nawet Bydło Rogate wie że się staje a bydło pisowskie się pcha sciana ) ... Bez głosu też wyciągnąłbym swoje wnioski ... Ale co tam wina Kopacz bo nie reagowała (już dawno była w TV) a powinna stać nad bydłem i tłuc batem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 19:34  
Ta młodzieżówka pis to raczej bojówka. Nikt nie miał zastrzeżeń tylko chamy z pis. Dali doopy na całej linii. Jak zwykle zresztą.

Obrazek

Wiedziałem, że skądś znam te gębę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 19:57  
Wyczułam darwinizm... fuj to się jeszcze nosi? zarumieniony

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 20:04  
CYTAT
Problem jest w tym wszystkim taki ... że w koło było pełno kamer i mikrofonów (stoi ochroniarz z rozłożonymi rękami nawet Bydło Rogate wie że się staje a bydło pisowskie się pcha sciana ) ... Bez głosu też wyciągnąłbym swoje wnioski ... Ale co tam wina Kopacz bo nie reagowała (już dawno była w TV) a powinna stać nad bydłem i tłuc batem

A mnie się wydaje , że ten mały łysy chciał ochroniarzowi wywalić z byka w klatę. To taka taktyka walki w zagęszczeniu!uśmiech Zupełnie tak samo jak Zinedine Zidane Marco Materazziemu !smiech2 Czyli nie bydło a skutecznie zrealizowany zamiar taktyczny !

Bananie , spójrz na to z tej strony. Pisiory mimo wypuszczenia z ukrycia i Macierewicza i Jarosława, cały czas idą w górę. Robią co chcą i gadają co chcą , a notowania wciąż rosną! Są publicyści (np. Max Kolonko) , którzy twierdzą ,że PiS jako partia mógłby nie robić absolutnie nic , żeby odnieść wysokie zwycięstwo! Może chcą przetestować co jeszcze mogą zrobić zanim sondaże zaczną lecieć w dół. Widocznie jeszcze daleko do punktu przełamania!smiech2 I właśnie dlatego emocjonowanie się przepychankami pod TVP nie ma sensu. Kto ma zagłosować na jednych czy drugich , zrobi to niewątpliwie ! PO jest tak znienawidzona przez polskie społeczeństwo , że chyba tylko cud może odmienić los tej formacji. uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Paź 2015r. 20:14  
CYTAT
Ta młodzieżówka pis to raczej bojówka. Nikt nie miał zastrzeżeń tylko chamy z pis. Dali doopy na całej linii. Jak zwykle zresztą.

Obrazek

Wiedziałem, że skądś znam te gębę.

I widzisz Andrzejku jaki paradoks! Partia , która cały czas daje dupy , w niedzielę wygra wybory i obejmie samodzielne rządy!uśmiech Widocznie , albo społeczeństwo inaczej dostrzega to permanentne dawanie dupy , albo są tak wkurwi.ni na rządy PO , ze wykładają lagę na takie ekscesy!smiech2

Z tą młodzieżówką to nie przesadzaj. Prowodyr całego zamieszania , raczej członkiem młodzieżówki już nie jest! Ale niech Ci będzie - chamstwo trzeba nazywać chamstwem! Tylko Bóg jeden wie co z tą naszą Polską zrobi to chamstwo jak się dorwie do żłoba!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2015r. 07:34  
Obrazek

Teraz to wygląda trochę inaczej smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2015r. 08:04  
on pójdzie na wybory a Ty?[b]

http://www.youtu(...)a_player

[b] Powrót "Andrzejka"

http://m.one(...)aj,cjege

http://www.youtu(...)a_player

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2015r. 09:35  
CYTAT
Obrazek

Teraz to wygląda trochę inaczej smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Obrazek

Kurde , a ja cały czas myślałem ,że Andrzejek Hadacz od początku swojej działalności był na żołdzie PO. Nawet gdzieś czytałem , że razem z Joanną spod krzyża mięli wspólnego oficera prowadzącego ze służb tajnych!smiech2 Ale pewnie masz racje , Andrzejku , Wy zwolennicy PO jesteście tacy światli i zorientowani w temacie!smiech2 Twoje słowo ( ewentualnie Banana ) to dla nas oszołomów prawie jedenaste przykazanie!uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 22 Paź 2015r. 12:27  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

CYTAT
Twoje słowo ( ewentualnie Banana ) to dla nas oszołomów prawie jedenaste przykazanie!

Co to nagle zaczęliście "mówić" ludzkim głosem ? Czy twojemu oficerowi prowadzącemu coś odwaliło ?

ps...
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Paź 2015r. 14:15  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

«« « ... 115 116 117 118 119 120 121 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »