|
|
|
na to czekam. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nowo wybrany poseł Weber Rafał z partii populistyczno nacjonalistycznej Prawo i Sprawiedliwość, która przez obiecanki zdobyła władze całą swoja kampanie parlamentarną sfinansował z budzetu miasta, czy wy ludzie nie widzicie, że przez rok będą przewodniczącym rady miasta nic nie zrobił, gdzie te obiecane miejsca pracy, ile nowych podmiotów gospodarczych się zarejstrowało, efekty mizerne. Jednak jako przydupas pani Senator Sagatowskiej, która stworzyła dla niego miejsce pracy w wordzie tarnobrzeskim dostał się do sejmu.Fakt ten woła o pomste do nieba.
Sagatowska ychowała sobie Nadbereznego i Webera i zapewniła miejsce pracy dla swojego niedouczonego syna jako z-cy prezesa Pecu. |
|
|
|
|
rumenige , nie wystarczy napisać tego raz. Musisz spamować? Nie różnisz się wiele od pislamu, jesteś tak samo nachalny.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek, a Kukiz co ci obiecał?
|
|
|
|
|
Spoko Andrzejku będziemy razem recenzować rządy PiS na bieżąco! Mam wielka nadzieję , że do obozu zmian przyłączy się Ruch Kukiza , fajnie by było , nie sądzisz? A co do tego kolegi " rumenige" nie możesz mu tego powiedzieć w domu czy w pracy?
|
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) Spoko Andrzejku będziemy razem recenzować rządy PiS na bieżąco! Mam wielka nadzieję , że do obozu zmian przyłączy się Ruch Kukiza , fajnie by było , nie sądzisz? A co do tego kolegi " rumenige" nie możesz mu tego powiedzieć w domu czy w pracy? Nie sądzę. Mam nadzieję, że Kukiz dotrzyma słowa. Co do "rumenige", niestety nie mogę. CYTAT (Marek370) Andrzejek, a Kukiz co ci obiecał? Worek ziemniaków i pół litra wódki "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tani jestes
|
|
|
|
|
Wyniki wyborów parlamentarnych w okręgu warszawskim: Najwięcej głosów dla Kopacz
Liderami czterech komitetów, które uzyskały mandaty z Warszawy, byli: Jarosław Kaczyński (PiS), Ewa Kopacz (PO), Paweł Kukiz (Kukiz'15) i Ryszard Petru (Nowoczesna). Na Kaczyńskiego oddano 202 tys. 424 głosy, na Kopacz 230 tys. 894 głosy, na Kukiza 76 tys. 675 głosów, a na Petru 129 tys. 88 głosów. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome W głowie pseudo polityka kołacze się jedna myśl ... Czemu ja jestem taki cienki i poległem nawet z III ligową Panią Kopacz Która to już porażka Kaczora ? Najgorzej muszą boleć wygrana Dudy i Szydłowej "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Marek370 No i git. Czekam, na realizację obietnic zwycięzców. Naprawdę im kibicuję. Boję się tylko, bo nie pamiętam czy obiecali zmniejszenie, o zadłużenie kraju. No ale zapewne zaraz funkcjonariusze mi to wyjaśnią.
CYTAT W ocenie dr. Jarosława Flisa - jeśli nie będzie nadzwyczajnych odchyleń od wartości oczekiwanej - to spodziewany podział mandatów powinien wyglądać tak (z dokładnością do jakichś dwóch mandatów):
PiS - 236 PO - 139 Kukiz'15 - 39 NRP - 31 PSL - 14 MN - 1 Ekspert podkreśla, że gdyby zaś lewica zarejestrowała się jako partia, podział wyglądałby tak: PiS - 223, PO - 132, Kukiz'15 - 36, NRP - 28, ZL - 28, PSL - 12, MN - 1 Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To tak jakby dwie panie sie o ciebie starały obiecując ci różne rzeczy po ślubie.
Ty ożeniłbys sie z jedna, a od drugiej żądał spełnienia obietnic. Czy ty czasem nie jestes zbyt przebiegły? |
|
|
|
|
CYTAT (Marek370) To tak jakby dwie panie sie o ciebie starały obiecując ci różne rzeczy po ślubie. Ty ożeniłbys sie z jedna, a od drugiej żądał spełnienia obietnic. Czy ty czasem nie jestes zbyt przebiegły? Ty na poważnie odebrałeś tekst o tej wódce? O rzeszsz..... ty..... Jeśli chodzi o obietnice PiS. To spełnienie ich spowoduje poprawę bytu większości Polaków a mi na tym zależy. Maiłbym kibicować by było mi gorzej? Gdyby wygrało PO to kibicowałbym spełnieniu ich obietnic. W kampanii żadna partia nie mówiła, że jak wygra to mi dopierdoli i będzie mi gorzej więc każdemu bym kibicował. A zagłosowałem na tego któremu zaufałem. Marek370, na poważnie ile ty masz lat? Czym zajmujesz się zawodowo? Na czym polega twoje życie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No to wróćmy do tego Kukiza, który dzięki twojemu głosowi dostał sie do sejmu.
Co ci obiecał? Pamietasz? |
|
|
|
|
Mi głównie zależy na idei JOW, pamiętasz?
|
|
|
|
A mnie na JOW-ach nie zależy, ale skoro tobie tak i na niego g losowałeś, to go kontroluj co robi w tym temacie. Sam ich nie wprowadzi z tą garstka posłów. Happening sie skończył, musi sie z kimś sprzymierzyć, pójść na kompromisy inaczej będzie siedział w izolacji 4 lata.
Powodzenia |
|
|
|
|
Marek370, to początek. Mam nadzieję, że nie roztrwoni poparcia jak Palikot i nie sku*wi się jak partyjniacy. Rewolucja trwa.
|
|
|
|
Dokładnie, to początek, początek zmian, początek końca Platformy itd itd, a co z Kukizem to ciężko powiedzieć.
Posłowie Kukiza to nowicjusze w polityce, a PIS to starzy wyjadacze. Jako największa partia będa mieć duże możliwości przyciagania i dzielenia profitów. Sądzę, że będą przejścia zarówno od Kukiza jak i konserwatystów z PO. |
|
|
|
|
Może masz rację, szmat które idą do sejmu po kasę nie brakuje. Życie pokaże. Rewolucja trwa.
|
|
|
|
I oczywiście nic się nie dzieje z przypadku że zabrano głosy PiS i Kukizowi.PSL musiało w tym brać udział. Jeżeli Pis i Kukiz mieli by większość mogliby zmienić konstytucje! A tak celowa robota PSL ! że za darmo tego nie zrobią!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Wyniki wyborów parlamentarnych w okręgu warszawskim: Najwięcej głosów dla Kopacz[/size] Na Kaczyńskiego oddano 202 tys. 424 głosy, na Kopacz 230 tys. 894 głosy, na Kukiza 76 tys. 675 głosów, a na Petru 129 tys. 88 głosów. A ile na Piechocinskiego Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (Tim) I oczywiście nic się nie dzieje z przypadku że zabrano głosy PiS i Kukizowi.PSL musiało w tym brać udział. Jeżeli Pis i Kukiz mieli by większość mogliby zmienić konstytucje! A tak celowa robota PSL ! że za darmo tego nie zrobią!!!!!!!!!!!!!!! A w jaki sposób zabrano? Kto zabrał? PS. Czy PiS zgodziłby się na JOW? Nie sadzę. A tylko pod takim warunkiem Kukiz zgodzi sie na zmianę. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zobaczysz jak będą jego ludzie glosowali. Reszta to szum niewarty uwagi.
|
|
|
|
|
Komentarz zbędny. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A nie lepiej łóżko w pokoju wieloosobowym w ośrodku dla uchodźców?
|
|
|
|
|
Jakimi uchodźcami? PiS nikogo nie przyjmie. No chyba, że to całe gadanie przed wyborami było tylko na pokaz. Ciemny lud i tak to kupi
|
|
|
|
Dobrze że krzywousta kopacz odpadła i została wykopana tam najlepiej do tuskolandiii dobrze że te zlepki Lewicowe też odpadły w końcu naród się obudziłTylko ten Petru z nowośmiesznej się dostał a to stworek z PO
|
|