NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 129 130 131 132 133 134 135 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 08:28  
Jędrek, odezwę się gdy będzie powód. Ja udzielam się tutaj społecznie, seansów buraczanych nie sprzedaje ok

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 08:28  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 08:40  
Andrzejek,co ty chcesz udowodnic omnibusie ? Ze PO na szybko mogła wybrac swoich sedziow,a Pis jak chce ich wymienic to niszczy demokracje ? g... prawda. I nie nazywaj mnie nieukiem patafianie. Kazda ustawe Pis TK wybrany przez PO mógl uwalic wedlug wlasnego widzimisie... Koncze dyskusje z toba,bo ty nie potrafisz rozmawiac bez obrazania.

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 08:53  
CYTAT (cdn.. )
Jędrek, odezwę się gdy będzie powód. Ja udzielam się tutaj społecznie, seansów buraczanych nie sprzedaje ok

Napisał gość który ciągle coś pisze ale głównie nie na temat i do siebie.

Antylewak zacytuj gdzie ja napisałem, że PO zrobiła słusznie?

Jak się dokształcisz to przestane nazywać cię nieukiem.

Każdą ustawę? A jakie ustawy planował PiS, że tak boi się TK? Kolejne zdanie znów pokazuje, że jesteś nieukiem. No ale skąd taki ciasny umysł ma to wiedzieć?
Narzuciłeś taki styl rozmowy i przestało ci to odpowiadać? Wystarczyło przeprosić i zacząć od nowa. Bez pozdrowień. Teraz napiszesz z innego konta?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 09:18  
Trybunał trybunałem, ale szanowna pani premier wreszcie zdradziła jak zamierzają sfinansować obietnice wyborcze. Otóż zwiększa deficyt! No wow, brawo!
Czyli jednak 'nie damy rady'?

Prywatna wiadomość 

pir
pir
ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 10:19  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 10:58  
CYTAT
CYTAT (cdn.. )

Napisał gość który ciągle coś pisze ale głównie nie na temat i do siebie.

Antylewak zacytuj gdzie ja napisałem, że PO zrobiła słusznie?

Jak się dokształcisz to przestane nazywać cię nieukiem.

Każdą ustawę? A jakie ustawy planował PiS, że tak boi się TK? Kolejne zdanie znów pokazuje, że jesteś nieukiem. No ale skąd taki ciasny umysł ma to wiedzieć?
Narzuciłeś taki styl rozmowy i przestało ci to odpowiadać? Wystarczyło przeprosić i zacząć od nowa. Bez pozdrowień. Teraz napiszesz z innego konta?
. Ja narzucilem styl rozmowy ? ja zaczalem wyzwiska i przytyki o Wosie ? Ciebie przepraszac ? za co ? za ciasny umysl i nieuka ? Obudz sie ! nie jestes pępkiem swiata,choc za takiego sie masz ! bez odbioru.

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 16:48  
Antylewak hue, hue. uśmiechuśmiech

Obrazek

PiS zwiększy deficyt, niedouczone matoły i tak nie łapią o co chodzi więc sie ucieszą. Jak przyjdzie im zapłacić rachunek za obietnice to może być już za późno.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 16:51  
odezwal sie douczony omnibus,jak ci PO podwyzszyla podatki i zajeb... kase z OFE to sie o rachunki nie martwiles ? ps. a tak a propos tego "nieuka","matołów" ty musisz miec niezle kompleksy czlowieku,ze ciagle kogos obrazasz... to jest ten twoj poziom ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 17:05  
Antylewak martwiłem się i to bardzo. Za krótko jesteś na tym forum i nie wiesz na co narzekałem a co chwaliłem. Nie rób z siebie większego nieuka niż jesteś. Wiesz co to deficyt i z czym sie wiąże jego zwiększanie? A może zadasz pytanie 'a dlaczego"?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 17:14  
Kto pisał swego czasu ze supermarket jest jak zakład produkcyjny? To było w czasie kampanii wyborczej Szlęzaka. Jakis Korwinista zapewne. Szukam linka, to klasyk przestrogi dla potomnych.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 17:19  
Szukaj i wklej. najlepiej zacytuj.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 17:22  
jestem na tym forum dluzej,niz ci sie wydaje i skoncz z tym nieukiem patafianie. Bo potem placzesz o lafirynde,a sam obrazasz...

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 17:32  
Andrzejku to konto wali nedem na kilometr ... PiSze jak ned ...myśli jak ned ... Z tym że ned i deska to jedno a jeszcze antylewak ... on w trzech osobach ... niemożliwe ... więc to jednak nie ned nie wiem

Obrazek

No cóż może i rozgryzie zagadkę ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 18:37  
el.comendante, liczymy ze sam nam zdradzisz ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 19:28  
CYTAT (Antylewak)
jestem na tym forum dluzej,niz ci sie wydaje i skoncz z tym nieukiem patafianie. Bo potem placzesz o lafirynde,a sam obrazasz...

No to załóż kolejne konto bo na tym też już się skompromitowałeś. Do szkoły nieuku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 19:54  
W ustawie o 70% podatku od wysokich odpraw są dziury. Np. Gdy w kontrakcie odprawa/odszkodowanie jest zagwarantowana w kwocie netto to ten podatek zapłaci przedsiębiorstwo. Tumany z pislamu pewnie uznają, że nie ma sprawy. Dojebali managerom i to najważniejsze, a że to oni zapłacą podatek już do nich nie dociera.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 19:55  
Zrobimy referendum kto się kompromituje? Moderator mógłby być genderem zaufania (jestem poprawna politycznie).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 20:02  
Jakiego moderatora masz na myśli ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 20:02  
Poczekaj założę 15-20 kont. Będzie "uczciwie" ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 20:06  
CYTAT

Gdy w kontrakcie odprawa/odszkodowanie jest zagwarantowana w kwocie netto to ten podatek zapłaci przedsiębiorstwo.

Nie zapłaci, sumy będą gigantyczne x1.7 i dyskusyjne dla spółek skarbu państwa. Czuje się w obowiązku doniesienia, ze państwu zapłaci państwu, co nie jest wydatkiem. Jest jednak ograniczeniem okradania spółek skarbu państwa (nas) przez odchodzącą rezydenturę. W takich spółkach to nie jeden taki rodzynek, wszyscy ok

To będzie za duuuuzo pieniędzy, dziesiątki milionów na przedsiębiorstwo. Pamiętajmy ze wysokość odstępnego była maksymalizowana do istniejącego prawa. Teraz już nie dadzą rady ukraść aż tyle.

Nikt poza "kolegami" nie jest przeciwny. Dlaczego Ty?

Jakiego modela? Sam wskazuj, mnie wsio rybka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2015r. 21:41  
Źle interpretujesz. Nie napisałem że jestem przeciwny. Napisałem że ustawa ma dziury. Widocznie nie zrozumiałaś. Widocznie nie grzeszysz inteligencją ;-)

Czy będą kradli, poczekaj na kontrakty nowej władzy. ;-)

PS. Może nie zrozumiałaś co to netto? Podpowiem. Na rękę, po opodatkowaniu ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lis 2015r. 00:43  
Gdzie takich robia, in-vitro.

Firmy maja okreslone srodki na wypelnianie kontraktu. Dostana mniej. Gdyby mial dostac 2mln to teraz firma zaplaci 3.5mln
Dla jednego sie znajdzie ale dla 5-ciu juz nie bo to 17.5mln zamiast 10mln.
I dlatego nie dostana, ludzisz sie ze po cichu spolki zrobia taki numer gdy nowy zarzad to poda do publicznej wiadomosci. Trzeba byc seryjnym idiota zeby sie tak podlozyc pod bezlitosna krytyke opinii publicznej ktora wyzebrala 500PLN za wychowywanie nastepnych jeleni na utrzymywanie kolesiow.
Madrych nie sieja Andrzejku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lis 2015r. 10:05  
Stowarzyszenia zarządzane przez żonę agenta Tomka pod lupą śledczych. Chodzi o 12 mln zł

Czytaj więcej na http://www.rmf24(...)n=chrome

Budżet 2016. Resort finansów zwiększy deficyt o 3-4 mld zł
Ministerstwo Finansów w trybie pilnym opracuje nowelizację budżetu na 2015 r., która "zwiększy deficyt o sumę ok. 3-4 mld zł" - poinformował w piątek resort w komunikacie. Projekt nowelizacji ma trafić pod obrady rządu 1 grudnia.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/budzet-2016-resort-finansow-zwiekszy-deficyt,148,0,1966228.html

Zmienił się rząd, nie zmienił się system.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lis 2015r. 19:37  
CYTAT
[b]Stowarzyszenia zarządzane przez żonę agenta Tomka pod lupą śledczych. Chodzi o 12 mln zł

Nie jesteś w temacie on juz nie jest w PiS-ie od prawie dwuch lat!

nie oglądasz tvn-u czy jak?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/agent-tomek-posel-tomasz-kaczmarek-odchodzi-z-polityki,516381.html

http://wiado(...)16309305

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Lis 2015r. 20:45  
Obrazek

Agent Tomek odchodzi z Sejmu. "Zamierzam zająć się żoną i dziećmi"

Czyją żoną się ma zająć ? bo coś słyszałem że nie bardzo swoją :/ a to że odszedł z sejmu to chyba nie znaczy że wystąpił z PiS ? Z mafii się nie odchodzi (żywym)

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

«« « ... 129 130 131 132 133 134 135 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »