|
|
|
Edek, No to wiele nie zabrakło tej Elbanowskiej. Dajcie im więcej kasy to dobije do tych 12 koła. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Tu nie ma co spier... tu trzeba już wyjść na ulice i nie czekać do wiosny bo to co PiS-dy robią to już kpina ... Wyślij numer konta zapłacę Ci za bilet! A i jak potrzebujesz to nawet pomogę przy pakowaniu! |
|
|
|
|
Efekty fundacji Owsiaka widać gołym okiem a Elbanowskich? To raczej takie pieprzenie. No ale kasa 7 tysiaków za to pitolenie jest. Mogę tylko pogratulować zaradności.
PS. Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu? Banan nie pisał o spieprzaniu ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Zapisz się do Komitetu Obrony Demokracji! Może Cię wezmą na członka! Na ich ostatniej demonstracji ( niezarejestrowanej) Policja nie mogła interweniować , bo udział w nielegalnym zgromadzeniu zaczyna się od 15 osób. Ugadaj się z Andrzejkiem i Bananem , jedzcie do Warszawy i może podniesiecie frekwencję! |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Prof. Jadwiga Staniszkis: Prezydent Duda rozpaczliwie walczy o uratowanie wizerunku
- To wszystko jest łamaniem przynajmniej procedur, na pewno dobrych obyczajów, a być może prawa - komentuje postępowanie PiS w sprawie Trybunału Konstytucyjnego socjolog prof. Jadwiga Staniszkis. - Być może prezydent Duda zorientował się, że to on będzie odpowiadał przed Trybunałem Stanu, gdyby to łamanie prawa było w pełni widoczne - dodaje w rozmowie z Interią Staniszkis. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Jakiego wizerunku ? od samego początku pokazał że ma w dudzie bycie prezydentem a łamiąc prawo/konstytucje już dawno powinien stanąć przed trybunałem. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edo gdzie ty byleś na tych korepetycjach w burdelu ? miałeś nauczyć się czytać ze zrozumieniem a tu znów dałeś dudy
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Edek, No to wiele nie zabrakło tej Elbanowskiej. Dajcie im więcej kasy to dobije do tych 12 koła. Andrzejku , jak zagłębisz się w swoje rewelacyjne informacje odnośnie finansów w " Ratuj Maluchy" , zobaczysz , że fundacji rokrocznie przybywa wpływów , natomiast zarobki utrzymują się na tym samym poziomie. Czyli udział kosztów własnych maleje . Co nie powinno dziwić , zwłaszcza , że zaczynali od zera! Owsiak obraca milionami więc porównywanie tych dwóch przypadków to nawet jak na Ciebie , wydaje się trochę dziwne. Żona Jurka Owsiaka ma 12 koła tylko z WOŚP, a gdzie mrówki i melony? |
|
|
|
|
CYTAT Edo gdzie ty byleś na tych korepetycjach w burdelu ? miałeś nauczyć się czytać ze zrozumieniem a tu znów dałeś dudy Miałem cichą nadzieję , że jednak wyjeżdżasz! Kurde , a już się cieszyłem! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z jakiej ty wsi jesteś że do wyjścia na ulice potrzebny ci bilet TBG ?
Ręce precz od Trybunału ! przyłącz się !! Nadzieja matką ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Efekty fundacji Owsiaka widać gołym okiem a Elbanowskich? To raczej takie pieprzenie. No ale kasa 7 tysiaków za to pitolenie jest. Mogę tylko pogratulować zaradności. PS. Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu? Banan nie pisał o spieprzaniu ;-) Andrzejku zaczniemy porównywać obie fundacje , jak Elbanowscy zaczną obracać grubymi milionami , a ich zbiórki będą transmitowały przez kilka tygodni największe media w tym kraju! No i w końcu za wpłatę na " Ratuj Maluchy" będzie się można przelecieć polskim F-16. Dopóki tego nie będzie , nie ma możliwości porównywać obu fundacji. Wpłaty na Elbanowskich to suma kilkuset tysięcy złotych, na Owsiaka kilkadziesiąt milionów ! Znaj proporcje . Min. dzięki akcji Elbanowskich PO poniosła klęskę w wyborach , za samo to zasługują na mój szacunek. |
|
|
|
|
CYTAT Efekty fundacji Owsiaka widać gołym okiem a Elbanowskich? To raczej takie pieprzenie. No ale kasa 7 tysiaków za to pitolenie jest. Mogę tylko pogratulować zaradności. PS. Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu? Banan nie pisał o spieprzaniu ;-) Andrzejku zaczniemy porównywać obie fundacje , jak Elbanowscy zaczną obracać grubymi milionami , a ich zbiórki będą transmitowały przez kilka tygodni największe media w tym kraju! No i w końcu za wpłatę na " Ratuj Maluchy" będzie się można przelecieć polskim F-16. Dopóki tego nie będzie , nie ma możliwości porównywać obu fundacji. Wpłaty na Elbanowskich to suma kilkuset tysięcy złotych, na Owsiaka kilkadziesiąt milionów ! Znaj proporcje . Min. dzięki akcji Elbanowskich PO poniosła klęskę w wyborach , za samo to zasługują na mój szacunek. |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2 ) Andrzejku , jak zagłębisz się w swoje rewelacyjne informacje odnośnie finansów w " Ratuj Maluchy" , zobaczysz , że fundacji rokrocznie przybywa wpływów , natomiast zarobki utrzymują się na tym samym poziomie. Czyli udział kosztów własnych maleje . Co nie powinno dziwić , zwłaszcza , że zaczynali od zera! Owsiak obraca milionami więc porównywanie tych dwóch przypadków to nawet jak na Ciebie , wydaje się trochę dziwne. Żona Jurka Owsiaka ma 12 koła tylko z WOŚP, a gdzie mrówki i melony? Zgłębiłem. Jak wpływy były 10 razy mniejsze to kto im dokładał do pensji? Policz, skoro dziś wydaja 70% i więcej na wypłaty. Twierdzisz, że te się nie zwiększają to skąd mieli wcześniej na pensje. Myśl i nie rób z siebie głupka. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andrzejku , gdzie jesteś? Główne wydanie Faktów tak Cię wciągnęło?
|
|
|
|
|
ładuje bateryjki oglądając fakty w tvn
|
|
|
|
|
CYTAT Zgłębiłem. Jak wpływy były 10 razy mniejsze to kto im dokładał do pensji? Policz, skoro dziś wydaja 70% i więcej na wypłaty. Twierdzisz, że te się nie zwiększają to skąd mieli wcześniej na pensje. Myśl i nie rób z siebie głupka. Andrzejku , fundacja musi mieć swój statut. W tym dokumencie są zawarte cele fundacji , metody jej prowadzenia i sposób rozliczania środków finansowych. Zarobki pracowników również reguluje statut . Dlaczego wymagasz ode mnie tłumaczenia takich oczywistości? Jeżeli masz wątpliwości odnośnie wynagrodzeń Elbanowskich to przeczytaj statut, przeglądnij szczegółowo rozliczenia finansowe i w razie stwierdzenia nieprawdziwości leć prosto do sądu! W każdym razie ja im nie dokładałem do pensji , spytaj Kaczyńskiego - może on coś wie w temacie! A może zaciągnęli kredyt w SKOK? |
|
|
|
|
[cytat]Dzień Dobry
Żeby życie miało smaczek ...[/cytat Usiłujesz Bananie , nam coś powiedzieć? Długo się z tym kryłeś i masz dość życia w obłudzie? Dawaj śmiało , my zwolennicy PiS jesteśmy bardzo tolerancyjni! |
|
|
|
|
ja coś tobie "ładowarko" mam powiedzieć ?
hmmm ...Hmmm może ... "Co się martwisz co się smucisz .... ze wsi jesteś na wieś wrócisz" ... napisał bym że tyle co mogę napisać do pustaka ale tak nie napisze bo mimo wszystko przebijasz o głowę swoich "kolegów" A du*a pokazał jak być mega PiS -dą "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2 ) Andrzejku zaczniemy porównywać obie fundacje , jak Elbanowscy zaczną obracać grubymi milionami , a ich zbiórki będą transmitowały przez kilka tygodni największe media w tym kraju! No i w końcu za wpłatę na " Ratuj Maluchy" będzie się można przelecieć polskim F-16. Dopóki tego nie będzie , nie ma możliwości porównywać obu fundacji. Wpłaty na Elbanowskich to suma kilkuset tysięcy złotych, na Owsiaka kilkadziesiąt milionów ! Znaj proporcje . Min. dzięki akcji Elbanowskich PO poniosła klęskę w wyborach , za samo to zasługują na mój szacunek. No nie ma co porównywać. U Owsiaka pensje to promil a u tych Elbanowskich to 70%. Faktycznie nie ma co porównywać. CYTAT (Edo2) Andrzejku , fundacja musi mieć swój statut. W tym dokumencie są zawarte cele fundacji , metody jej prowadzenia i sposób rozliczania środków finansowych. Zarobki pracowników również reguluje statut . Dlaczego wymagasz ode mnie tłumaczenia takich oczywistości? Jeżeli masz wątpliwości odnośnie wynagrodzeń Elbanowskich to przeczytaj statut, przeglądnij szczegółowo rozliczenia finansowe i w razie stwierdzenia nieprawdziwości leć prosto do sądu! W każdym razie ja im nie dokładałem do pensji , spytaj Kaczyńskiego - może on coś wie w temacie!smiech2 A może zaciągnęli kredyt w SKOK? ps. Gdzie ja napisałem, że to niezgodne z prawem czy statutem. Kurewstwo i cwaniactwo w cenie i nawet czasem zgodne z prawem. Gratuluję im tej "zaradności". "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT ja coś tobie "ładowarko" mam powiedzieć ? hmmm ...Hmmm może ... "Co się martwisz co się smucisz .... ze wsi jesteś na wieś wrócisz" ... napisał bym że tyle co mogę napisać do pustaka ale tak nie napisze bo mimo wszystko przebijasz o głowę swoich "kolegów" A du*a pokazał jak być mega PiS -dą Nie wiem o co Ci chodzi z tą wsią ? Czy uważasz ludzi pochodzących ze wsi za kogoś gorszego? Oprócz zakamuflowanego pociągu do chłopców , jesteś dodatkowo uprzedzony do mieszkańców wsi? Mimo tego , że od urodzenia mieszkam w Stalówce , to bardzo dobrze pamiętam jak 30 lat temu wyglądała dzisiejsza ulica Poniatowskiego czy Wałowa. Tam gdzie dziś stoją bloki i wieżowce nie tak dawno pasły się konie i krowy. Więc może nie idź tą drogą , figlarzu! Jak szukasz pustaków to przeglądnij zdjęcia rodzinne. Powiadają , że niedaleko spada jabłko od jabłoni. Co do prezydentów III RP fajnie temat podsumował Kazik Staszewski w wywiadzie dla " Wyborczej" . "Lech Kaczyński to prezydent ostatniego 24-lecia. Ale to raczej z braku konkurencji" Mimo wszystkich przywar Lech Kaczyński był najlepiej wykształconym i największym patriotą spośród swoich poprzedników! Komorowskiego zapamiętamy jako nieszkodliwego cymbała wygadującego idiotyzmy o bigosie i pilnowaniu żony! A PAD to zupełnie nowa jakość. Jeżeli jeszcze nauczy się , że Prezydent powinien odciąć pępowinę partyjną , ma szansę na bardzo owocne sprawowanie urzędu. Nikt nie jest doskonały , czas pokaże co Andrzej Duda uczyni ze swoją szansą. W każdym razie mojej nadziei jeszcze nie wyczerpał. Ty zaś nie miałeś w stosunku do niego żadnych oczekiwań , więc nie rozumiem o co Ci chodzi? Czopki się skończyły czy coś innego jest na rzeczy? |
|
|
|
|
CYTAT No nie ma co porównywać. U Owsiaka pensje to promil a u tych Elbanowskich to 70%. Faktycznie nie ma co porównywać. Od początku Ci to tłumaczę. Zaczekaj na porównania , aż Elbanowscy zaczną obracać milionami. CYTAT ps. Gdzie ja napisałem, że to niezgodne z prawem czy statutem. Kurewstwo i cwaniactwo w cenie i nawet czasem zgodne z prawem. Gratuluję im tej "zaradności". I tu trafiłeś w sedno sprawy! Jak u każdego zawistnego i zazdrosnego Polaka , modlącego się o nieszczęście dla swojego bliźniego , wyszła z Ciebie prawdziwa natura. Patrz nie dałeś ani grosza , a wypominasz komuś , że sobie radzi. Czy oni kogoś okradli bądź wykorzystali? Wy wyborcy PO macie podwójne standardy w hołubieniu ludzi sukcesu! |
|
|
|
|
PAD to takie urządzenie, które wykorzystuje się do sterowania. Nawet by pasowało do określenia na maliniaka ;-)
CYTAT (Edo2 ) tak poczekajmy. Wtedy dopiero te 70% nabierze wartości. CYTAT (Edo2 ) I tu trafiłeś w sedno sprawy! Jak u każdego zawistnego i zazdrosnego Polaka , modlącego się o nieszczęście dla swojego bliźniego , wyszła z Ciebie prawdziwa natura. Patrz nie dałeś ani grosza , a wypominasz komuś , że sobie radzi. Czy oni kogoś okradli bądź wykorzystali? Wy wyborcy PO macie podwójne standardy w hołubieniu ludzi sukcesu!smiech2 Nie modlę się w ogóle. Zaradny dałem w cudzysłów. Ty taki tępy jesteś czy próbujesz być sprytny a wychodzi na sprytny inaczej. Czy okradli to nie bardzo ale wykorzystali to na bank. Tobie to pewnie nie mieści się w głowie. Może z powodu ciasnego umysłu? Wy wyborcy PO? Wy? Poczytaj, jak nowa "lepsza" władza zaplanowała wycinanie lasów. Nowe idzie ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|