|
|
|
Andrzejek,jakie znaczenie ma,gdzie o tym przeczytal ? Faktem jest,ze PO krzyczy od tygodnia o demokracji,konstytucji,a sami co robili ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT (Andrzejek) Jeśli nie wykonywali wyroków TK to oczywiście łamali prawo. Niewykonane orzeczenia TK dotyczą chociażby takich kwestii jak: rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 22 marca 2002 r. w sprawie podatku akcyzowego; ustawy z dnia 1 lipca 2005 r. o pobieraniu, przechowywaniu i przeszczepianiu komórek, tkanek i narządów; obwieszczenia Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 15 października 2013 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych; ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. - Kodeks wyborczy; ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych czy na przykład ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. - Ordynacja podatkowa. Oczywiście że łamali prawo i to aż 48 razy w stosunku do TK O tych faktach to el cipka i Andrzejek jakoś nie wspominają. Obaj jesteście ślepo zapatrzeni w bandytów PO ze nie zauważyliście jak was przez osiem raz ruchali w dupsko. Widzę że wklejacie nie swoje teksty i ich nie rozumiecie. Wytłumaczcie mi światli w prawie jak to jest że opanowany jak twierdzicie w 100% przez PO Trybunał Konstytucyjny 49 razy kwestionował ustawy uchwalone przez PO. Z jednej strony psioczycie że TK był stronniczy z drugiej sami dajecie dowody że tak nie było, że TK za PO był bezstronny. Gdyby .... miała skrzydła to byście fruwali jak ptaki wodne. Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT Tym: "My się nie cofniemy, bo zaufali nam Polacy". A ja czekam, gdy naród zrozumie, co zrobił http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,145400,19315861,tym-my-sie-nie-cofniemy-bo-zaufali-nam-polacy-a-ja-czekam.html#MTstream Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
rogerts,nie kompromituj sie wklejkami Lisowych mediow,jak nie Newsweek to tok fm.Oni zawsze beda jeczec i krzyczec,byle miec dotacje dla swoich mediow.
|
|
|
|
Nie chcesz nie czytaj. Możesz się zachwycać jedynie słusznymi pisowskimi tubami typu rydzyk niezależna tv republika.Wolność jeszcze jest dopóty wódz nie zawłaszczy sobie wszystkiego co go w dupę nie całuje.Jak masz jakieś konkrety odnośnie artykułów proszę odniosę się a jak masz pisać ,żeby tylko pisać i bazgrać teksty typu jednego z szyderców na tym forum który nic nie potrafi konkretnie udowodnić poza swoją tępota to wybacz ale nie zamierzam się do tego więcej odnosić.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Naród wiedział co robi,a pieski niech szczekają...
|
|
|
|
Napisał bym żebyś wymyślił już coś nowego bo jesteś żałośnie nudny ... no ale myślenie i ty to sprzeczność "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Lemingi są manipulowane przez rząd i partię. Państwówka TV podaje już gotowe schematy myślenia - tamci z PO byli źli my z PiS mamy prawo być gorsi.
Zygfryd |
|
|
|
|
Przeszłość Piotrowicza w stanie wojennym. "Nie przypominam sobie, aby pomagał ludziom Solidarności"
- W tamtym czasie ponosiłem większe ryzyko pomagając tym, którzy roznosili ulotki niż ci, którzy te ulotki roznosili - mówił kilka dni temu w programie "Piaskiem po oczach" poseł PiS, Stanisław Piotrowicz, o swojej przeszłości w PZPR. Polityk był członkiem egzekutywy partii w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie. Reporterzy "Czarno na białym" TVN 24 na Podkarpaciu, gdzie obecny poseł pełnił funkcję prokuratora, pytali byłych członków "Solidarności" o jego działania. ... więcej TU + video Prawda w oczy zakole ... Taka sama legenda solidarności jak kurdupel "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Daj coś z sokuzbanana
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Hipis jesteś śmieszny jak kurdupel
Dziś mam bardzo dobry humor więc poprawię go i innym "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (Antylewak) Andrzejek,jakie znaczenie ma,gdzie o tym przeczytal ? Faktem jest,ze PO krzyczy od tygodnia o demokracji,konstytucji,a sami co robili ? Ano ma znaczenie i nie on a ty? Zaraz zaloguję sie na inne konto, a mam już ich 15 i ci odpowiem, tzn. potwierdzę swoje/jego słowa. Antylewak Nie no lepiej wklejać z zależna.pis.pl ;-) CYTAT (Wiktor) Daj coś z sokuzbanana szał własne zdanie. Grzesiu zasłużyłeś, twoje zdrowie ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Oglądam NIE Słucham NIE TAK myślę wiec jestem!!! |
|
|
|
|
Dzień Dobry
Stępień: krakowscy profesorowie rwą włosy z głów; w Polsce dokonał się zamach stanu Byłem dzisiaj w Krakowie i wiem, jakie są nastroje wśród tamtejszej profesury. Oni sobie włosy z głowy rwą, że wychowali takich dwóch "wspaniałych" prawników, którzy kompromitują Uniwersytet Jagielloński. Oni będą w annałach Uniwersytetu, jako ci, którzy łamią Konstytucję - prof. Jerzy Stępień skrytykował w programie "Po przecinku" w TVP Info prezydenta Andrzeja Dudę i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę, którzy są absolwentami UJ. ... więcej TU Bądz dumny jesteś już nie Wolakiem a Prostakiem ... Zachodnie media nie bo przekupione ... Profesorowie nie bo za głupi ... jak czytam te komenarze pod artykułami to się zastanawiam ilu idiotów "spłodził" kaczyzm ... i czy tych ludzi można jeszcze nawrócić :/ "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Przeszłość Piotrowicza w stanie wojennym. "Nie przypominam sobie, aby pomagał ludziom Solidarności" - W tamtym czasie ponosiłem większe ryzyko pomagając tym, którzy roznosili ulotki niż ci, którzy te ulotki roznosili - mówił kilka dni temu w programie "Piaskiem po oczach" poseł PiS, Stanisław Piotrowicz, o swojej przeszłości w PZPR. Polityk był członkiem egzekutywy partii w Prokuraturze Wojewódzkiej i Rejonowej w Krośnie. Reporterzy "Czarno na białym" TVN 24 na Podkarpaciu, gdzie obecny poseł pełnił funkcję prokuratora, pytali byłych członków "Solidarności" o jego działania. ... więcej TU + video Prawda w oczy zakole ... Taka sama legenda solidarności jak kurdupel Ty , a obejrzałeś ten film? Bo w sumie jedyny zarzut byłych działaczy " Solidarności" jest taki , że nie pamiętają zasług ówczesnego prokuratora Piotrowicza. Nie wiem , jak Ty , ale ja myślę , ze to chyba dobrze. No sam pomyśl , gdyby się nad nimi pastwił czy nie zapamiętali by jego gęby do końca życia? W każdym razie zawsze twierdziłem , że po upadku komuny trzeba było iluś aparatczyków wyrżnąć. Fizyczna eliminacja zamiast lustracji była najlepszym rozwiązaniem. Problem byłych komuchów przestał by istnieć. Nie bronię gościa , jako były prokurator PRL ( zasłużony czy nie) nie powinien w wolnej Polsce pełnić żadnych stanowisk. Niech się cieszy , że ocalił skórę i posiada wysoką emeryturę. Jest wiele fałszywych legend Solidarności. Jest nią np. tramwajarka , której życiorys napisał scenarzysta filmowy . W ten sposób ta plotka rozeszła się wśród wszystkich mieszkańców Polska i trwa po dziś dzień. Wielu głupców powtarza brednie o jej rzekomych zasługach i nie musiałbym opuszczać tego forum , żeby ich wskazać. Ty przecież też stajesz z takowym codziennie oko w oko. Chociażby przy goleniu ! |
|
|
|
|
CYTAT ........ Oni będą w annałach Uniwersytetu, jako ci, którzy łamią Konstytucję - prof. Jerzy Stępień skrytykował w programie "Po przecinku" w TVP Info prezydenta Andrzeja Dudę i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę, którzy są absolwentami UJ. ............... Profesor Bartoszewski , profesor Stępień ? Dużo tych profesorów! Fajnie mieć maturę ( Bartoszewski ) albo magisterium ( Stępień) i być tytułowanym profesorem. Ciekawe , co trzeba zrobić , żeby dostąpić takiego zaszczytu. Jak znam życie następnym profesorem będzie Henryka Krzywonos. Tym bardziej , ze Bartoszewski nie żyje , może ten tytuł jest dziedziczny? |
|
|
|
|
Szkoda że nakręcili fil o "tramwajarce" ... gdyby nakręcili o "profesorze" Kurduplu była by niezła komedia ...
Mam nadzieje że to jedno zdanie wystarczy na te dwa teksty które wypociłeś ps. Takie małe przemyślenie nt. Pani Krzywonos ... Nie dziwi cię (w sumie po co pytam ) że dopóki Krzywonos była cicho siedziała w pierwszych rzędach na obchodach Solidarności ... Ale gdy walnęła soczyste przemówienie na jednej z takich uroczystości które nie spodobało się kurduplowi ... zaczęto ja opisywać w taki sposób jak ty to robisz Aparat "miłości" działa ? A może zbieg okoliczności ? Walentynowicz gdyby żyła zapewne już była by żydówką z podpisaną lojalką "Rz": Dziewięć kłamstw o Trybunale Konstytucyjnym Prof. Stanisław Biernat, wiceprezes Trybunału Konstytucyjnego, w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" powiedział, że jest poruszony zarzutami wobec TK i jego sędziów, które padają z ust polityków. Przygotował listę dziewięciu, jego zdaniem, nieprawdziwych tez, które zasługują na odpowiedź. Pierwszy punkt na stworzonej przez niego liście dziewięciu przekłamań dotyczących Trybunału Konstytucyjnego brzmi: "PO wybrała 14 'swoich' sędziów". Prof. Stanisław Biernat uważa, że należy mówić raczej o "sędziach wybranych za rządów Platformy". Część z nich miała również poparcie PiS (prof. Wronkowską-Jaśkiewicz, prof. Kieres i prof. Tuleja). Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
komuna i dyktatura to PIS
|
|
|
|
|
Komuna to dyktatura.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Bądz dumny jesteś już nie Wolakiem a Prostakiem ... Zachodnie media nie bo przekupione ... Profesorowie nie bo za głupi ... jak czytam te komentarze pod artykułami to się zastanawiam ilu idiotów "spłodził" kaczyzm ... i czy tych ludzi można jeszcze nawrócić :/ I co wymyśliłeś? |
|
|
|
|
Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy
Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy Dlaczego szaleńcy? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Co tu duzo pisać gdy inni zebrali....
http://www.westernjournalism.com/top-50-examples-liberal-media-bias/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na początku nowych rządów PiS myślałem że to są zwykli oszuści jakich wielu bywało wcześniej: PC, SLD, PO, PSL. Ale teraz z przerażeniem widzę że to są prawdziwi szaleńcy Dlaczego szaleńcy? Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|