Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Bananie , tłok powinien pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej. A klękam tylko w kościele. Myślę , że w dalszym ciągu mierzysz wszystkich swoją miarą. Z drugiej strony jak mówią, ciągnie wilka do lasu! edo świetny tekst,lubie to! "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Wiktor kogo jak kogo ale po tobie bym się tego nie spodziewał ...też to lubisz To jakaś wasza słabość narodowa ? W zasadzie to ciężko z tego bełkotu wywnioskować gdzie on ma tłumik a gdzie cylinder Ale mniemam że tłumik to z tyłu a cylinder z przodu ...a fuj
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W naszym PISowskim posranym kraju władza sprowadza się do 3xP :
Prezes Prezydent Premier najgorsze że jest to jedna osoba niezrównoważona psychicznie, która zagraża polsce jak nikt dotąd - Jarosław Polskę zostaw. |
|
|
|
|
CYTAT czyli jak rozumiem klęknąłeś ... dzięki za odpowiedz ważne że załątwiłeś Bananie , jeżeli Ty twierdzisz , że nigdy , przenigdy nie klęczałeś , to ja nazywam Cię kłamcą. Nazywałem Cię już głupcem , a teraz twierdzę , że jesteś dodatkowo kłamczuchem! Nawet brytyjska królowa czasem klęka , a co dopiero takie szaraki jak Ty czy ja? Więc tak z ręką na sercu: nigdy nie klęczałeś? A w kościele , do którego teraz chodzisz , bo w poprzednim było za dużo polityki , też nie klękasz? |
|
|
|
|
CYTAT W naszym PISowskim posranym kraju władza sprowadza się do 3xP : Prezes Prezydent Premier najgorsze że jest to jedna osoba niezrównoważona psychicznie, która zagraża polsce jak nikt dotąd - Jarosław Polskę zostaw. Frodo źle nazywasz rzeczy ... Prezes Pajacyk Pacynka I to cały PiS ... a no i jeszcze dużo wazeliny Widzisz ed nazywaj sobie mnie jak chcesz ...zwisa mi zdanie takiego kmiotka jak ty tyle razy co zlewałem cię z kurduplem ciepłym moczem a ty nadal mówisz że deszcz pada "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz ed nazywaj sobie mnie jak chcesz ...zwisa mi zdanie takiego kmiotka jak ty tyle razy co zlewałem cię z kurduplem ciepłym moczem a ty nadal mówisz że deszcz pada Kmiot to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie! |
|
|
|
|
Faktem jest że Prezes może robić co mu się żywnie podoba. Wygrał wybory, ma swojego prezydenta. Dobrze rozegrał partię i osiągnął sukces. PO myślało że zawsze jak postraszy Kaczyńskim i Macierewiczem to wygra. Ale ci sprytnie przed wyborami się schowali, PO zaś wyłapywało wpadki za wpadką. PiS dużo obiecał, bardzo dużo. Zrealizować tego nie da się przy obecnych wpływach do budżetu. Ustawy o tym że da po 500 złotych na dziecko, że obniży wiek emerytalny nie ma szans zaskarżyć do Trybunału Konstytucyjnego. Więc walka o TK aby zrealizować ten cel nie ma sensu. Posłowie zawsze mogą dać wypłaty socjalne, zawsze mogą zrobić lepiej obywatelom i będzie to zgodne z konstytucją. Tu nie ma żadnego punktu do którego TK mógłby się przyczepić. Jedynym problemem jest skąd wziąć na to pieniądze, aby zrealizować te obietnice. Uszczelnienie systemu podatkowego nie uda się, nie ma kadr które to zrealizują. (Tu również TK nic nie może zrobić bo są to sprawy wewnętrzne ministerstwa finansów i US). Kasy na realizację obietnic można zyskać tylko w jeden sposób:
ZMIENIĆ KONSTYTUCJE A DOKŁADNIE PODWYŻSZYĆ PROGI OSTROŻNOŚCIOWE!!!!! W tym wypadku Trybunał Konstytucyjny to zablokuje, chyba że będą to członkowie PiS. TO JEST PRAWDZIWY CEL TEJ WOJNY!!!! Zygfryd |
|
|
|
|
Niemiec i to chyba prawdziwy cel tej całej awantury. Dodał bym jeszcze ustawy, które spowodują utrudnienia w odebraniu władzy. Przejecie TV Publicznej. Dofinansowanie prywatnych mediów i niszczenie niepokornych. działania służb i zastraszanie oponentów. Na koniec dobranie pieniędzy opozycji. Kto wygra kolejne wybory?
PS. Niestety forumowi funkcjonariusze tego nie rozumieją, To typowi pożyteczni idioci. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Faktem jest że Prezes może robić co mu się żywnie podoba. Wygrał wybory, ma swojego prezydenta. Dobrze rozegrał partię i osiągnął sukces. PO myślało że zawsze jak postraszy Kaczyńskim i Macierewiczem to wygra. Ale ci sprytnie przed wyborami się schowali, PO zaś wyłapywało wpadki za wpadką. PiS dużo obiecał, bardzo dużo. Zrealizować tego nie da się przy obecnych wpływach do budżetu. Ustawy o tym że da po 500 złotych na dziecko, że obniży wiek emerytalny nie ma szans zaskarżyć do Trybunału Konstytucyjnego. Więc walka o TK aby zrealizować ten cel nie ma sensu. Posłowie zawsze mogą dać wypłaty socjalne, zawsze mogą zrobić lepiej obywatelom i będzie to zgodne z konstytucją. Tu nie ma żadnego punktu do którego TK mógłby się przyczepić. Jedynym problemem jest skąd wziąć na to pieniądze, aby zrealizować te obietnice. Uszczelnienie systemu podatkowego nie uda się, nie ma kadr które to zrealizują. (Tu również TK nic nie może zrobić bo są to sprawy wewnętrzne ministerstwa finansów i US). Kasy na realizację obietnic można zyskać tylko w jeden sposób: ZMIENIĆ KONSTYTUCJE A DOKŁADNIE PODWYŻSZYĆ PROGI OSTROŻNOŚCIOWE!!!!! W tym wypadku Trybunał Konstytucyjny to zablokuje, chyba że będą to członkowie PiS. TO JEST PRAWDZIWY CEL TEJ WOJNY!!!! Myśle że z tym uszczelnieniem to nie masz racji,wszyscy złodzieje zasłaniają się obroną demokracją a chodzi o koryto.Popatrz ile nakradli i oto dojenie im się rozchodzi. link poniżej http://m.int(...)532,7035 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Kmiot to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie! Sorki gdzieś to wczoraj przeoczyłem Jeśli jest tak jak piszesz to ciebie musiała zrobić Anna Grodzka tuż po zabiegu że wyszła taka nieforemna PiS.da jak ty Wydział Prawa UWr krytykuje PiS: "Brak poszanowania demokracji" Rada wydziału wyraża głębokie zaniepokojenie brakiem poszanowania przez władzę ustawodawczą i wykonawczą zasad demokratycznego państwa prawnego - czytamy w uchwale rady Wydziału Prawa Administracji i Ekonomii UWr. ... Uchwały podobne do tych z UWr przyjęły wcześniej wydziały prawa Uniwersytetu Warszawskiego oraz Uniwersytetu Jagiellońskiego - macierzystej uczelni prezydenta Andrzeja Dudy. Cały tekst: http://wrocl(...)uN6mllOj Wiem że PiS i inteligencja nie idzie w parze ale może buc bez kultury już powinien się opamiętać ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ZMIENIĆ KONSTYTUCJE A DOKŁADNIE PODWYŻSZYĆ PROGI OSTROŻNOŚCIOWE!!!!!
W tym wypadku Trybunał Konstytucyjny to zablokuje, chyba że będą to członkowie PiS. TO JEST PRAWDZIWY CEL TEJ WOJNY!!!! [/cytat] Myśle że z tym uszczelnieniem to nie masz racji,wszyscy złodzieje zasłaniają się obroną demokracją a chodzi o koryto.Popatrz ile nakradli i oto dojenie im się rozchodzi. link poniżej http://m.int(...)532,7035 [/cytat] Wszyscy zdajemy sobie sprawę że luki podatkowe na wysokim i na najniższym szczeblu są kulą u nogi rozwoju państwa. To jest główna przyczyna tragedii w Grecji. Następne kraj to Włochy ze swoją mafią i nie płaceniem podatków. To jest bardzo skomplikowana sprawa, to jest proces który: 1. Musi mieć określone cele strategiczne 2. Opracowane metody realizacji 3. Opracowane przepisy i wytyczne dla realizujących ludzi 4. Trzeba zebrać i wyszkolić takich ludzi. 5. Trzeba cay czas tych ludzi motywować i ukierunkowywać. Natrualny proces to znajdowanie sobie innej prostej pracy i wykazanie swoje przydatności nie narażając się 6. Zapewnienie ochrony tym ludziom, przecież będzie to gra o duże pieniądze więc i śmierć urzędnika skarbowego lub jego rodziny jest możliwa. 7. Najtrudniejszy element to zmiana świadomości społeczeństwa. Do tej pory ten kto oszukał państwo: wyłudzając zapomogę, nie biorąc rachunku i płacąc taniej u hydraulika czy lekarza - to był sprytny gość. Oszukiwanie Państwa w socjaliźmie, w czasie okupuacji, pod zaborami było powodem do dumy. Drobne kradzieże z zakładu pracy to również norma. Oszukiwanie na takim niskim poziomie powoduje przyzwolenie na oszukiwanie na wysokim poziomie, według zasady, każdy grabi swoimi grabiami do siebie (jeden ma małe grabki, drugi ogromne grabie). Niemcy tak w większości postępują i to czyni ich taką potęgą ekonomiczną. Tam każdy jest dumny ze swoje roboty i każdy traktuje państwo jako wspólne dobro, nie jako dojną krowę. Oczywiście tam też są wyjątki. CAŁY TEN PROCES ZAJMIE LATA. Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT Sorki gdzieś to wczoraj przeoczyłem Jeśli jest tak jak piszesz to ciebie musiała zrobić Anna Grodzka tuż po zabiegu że wyszła taka nieforemna PiS.da jak ty Bananie , jedyne co mogę Ci odpisać na te miłe słowa , to tylko to czego zapomniałem dopisać wczoraj. Kmiot , który Cię zrobił i zapomniał dobić po robocie działał w amoku alkoholowym. Po pijaku czasem tak bywa. A chyba wiesz najlepiej jakie później męczarnie przechodzi człowiek poczęty w takich okolicznościach. Fajnie , że jednak udało Ci skończyć szkołę i ,że nie poddałeś się. Mimo tego , że wielu nauczycieli spisało Cię na straty , Ty jednak uparcie dążyłeś do celu. Siana w głowie nie da się przerobić na szare komórki , ale trzeba przyznać , że mimo wszystko zasłużyłeś na szacunek! Chociażby ze względu na Twoją wytrwałość i niezłomność. Ale tak między nami , nie modlisz się czasem do Boga , żeby Twoje potomstwo nie odziedziczyło tej skazy w głowie po Tobie? Tobie się udało , ale jak będzie z nimi? Czy Twoje dziecko będzie liczyło procenty z taką szybkością jak Ty? Czy tajniki języka ojczystego w mowie i piśmie opanuje równie precyzyjnie? Tego nikt nie wie , czas pokaże! Może Bóg ulituje się nad Tobą i zdolności intelektualne odziedziczą po mamie ( albo chociaż po drugim rodzicu , do końca nie wiadomo jak to wygląda u Ciebie). W każdym razie trzymam kciuki za Ciebie , a ściślej rzecz biorąc za Twoje potomstwo! |
|
|
|
|
Bóg uchronił mnie kilkoma rzeczami ...bycia synem matki nieznanej i Anny Grodzkiej (jak ty) no i moje potomstwo nie jest PIS (Pisdą Pierwszego Sortu) ... to już sporo ...i za to dziękuję ... wiem że inni mieli/mają gorzej ... np ty mój dziadek po takich kmiotkach jak ty na konia wsiadał ...
Widzę uraz ze szkoły ci pozostał ..od dziecka cię posuwali we wszystkie otwory ? może jakiś nauczyciel cię skrzywdził imbecylu ? A może po prostu lubisz lody ... Zapewne żeby ukończyć podstawówkę musiałeś ich zrobić więcej niż PiS.dy km autostrad ... Jako że nie mam frajdy (że o grzechu nie wspomnę ;() z nabijania się z kundli to ci matole tym razem odpuszczę ... znaj chamskie serce taki prezent na święta ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bóg zapłać dobry człowieku za ten akt łaski! Bóg zapłać i niech Ci w dzieciach wynagrodzi!
|
|
|
|
|
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Ale jadem plujecie!!! Święta idą - dajcie na luz, bo nie da się tego czytać
|
|
|
|
|
Edo, ja myslalem ze ty jestes ignorantem a tu jednak sie okazalo ze jestes po prosty kretynem, a nietsety z ztym juz nic sie nie da zrobic.
|
|
|
|
|
CYTAT |
|
|
|
|
Edo, nie martw sie o potomstwo bnanowego chloptasia, nie sądze aby jakaś dziewczyna zechciała sie z nim przespac dobrowolnie
|
|
|
|
|
CYTAT Edo, ja myslalem ze ty jestes ignorantem a tu jednak sie okazalo ze jestes po prosty kretynem, a nietsety z ztym juz nic sie nie da zrobic. Jak ty poprawić polski , my wtedy rozmawiać! |
|
|
|
|
Poziom waszej dyskusji zahacza już o dno.
Może zamiast rzucać tekstami rodem z gimnazjum, wrocicie do merytorycznej dyskusji? |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
,,~Lolek : Nie mogę sobie darować ze uwierzyłem w DOBRA ZMIANĘ tych ludzi, ze myślałem ze zrozumieli swoje błędy i naprawdę myślą o POLSCE. Pierwszy raz w życiu głosowałem na PIS, przekonałem tez znajomych ze koniec z Sikorskim, Kopacz i Nowakiem. Którzy się pasą na państwowych stanowiskach. Gdyby Kaczynski cześciej wypowiadał się publicznie w takim tonie jak obecnie nie wygraliby tych wyborów. Nie jestem oszołomem a poparłem oszołoma. Nawet jeśli ma dobre intencje nie potrafi ich zrealizować a tak podzielonego społeczeństwa jeszcze w Polsce nie było. To pełna porażka ,,
tak reaguja coraz czesciej |
|