|
|
|
Bezimienny, nie nawet się nie odzywaj. Co powiesz to śmiech. Co to jest ROD? Polski Związek Działkowców?
Zygfryd |
|
|
|
|
Zygfryd |
|
|
|
|
"Dotychczas niewiele było wiadomo o rodzinie Mateusza Kijowskiego, lidera Komitetu Obrony Demokracji i jednego z organizatorów prounijnych protestów. Biuletyn IPN ukazuje jednak zaskakujące informacje - dziadek Mateusza Kijowskiego, Józef, był aktywnie zaangażowany w zwalczanie Podziemia Niepodległościowego po wojnie." Jak na ironię losu, wnuk Józefa stał się obecnie twarzą antyrządowych protestów. Podobnie jak jego przodek, również postanowił aktywnie bronić "demokracji" i odwoływać się do zagranicznych wzorców, przodujących w światowym postępie. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Co to jest ROD? Polski Związek Działkowców? Tylko ty to wyłapałeś, dlatego ze to tez takie samo myślenie, należy się i kropka. Masz plusa. Ale dostajesz minusa za "bezimienny". Powinno być bezimienna, nick się nie wyświetla bo jest białą czcionką. Wiec dalej zero. + patrzysz a nie widzisz, zdradziłam ci głąbie mały sekret internetu, podziękuj ... + Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.
|
|
|
|
Teraz to macie zagwostke
|
|
|
|
|
W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda
|
|
|
|
CYTAT (mariusz12879 ) Teraz to macie zagwostke Macie? Dobre. bez zrozumienia, a w zasadzie wyrozumiałości ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda Oj oj w 2010 była też taka akcja. Wtedy z członkostwa w kapitule zrezygnował Andrzej Gwiazda, Jan Olszewski i Bogusław Nizieński dlatego że bronek robił to co robił http://www.googl(...)Pb6LLIAw "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
andrzejek
CYTAT Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.[/kolor]
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
PiS płaci miliony z partyjnych pieniędzy tajemniczej firmie Guru Control Systems. Na co?
Po PO przyszedł czas na PiS - "Gazeta Wyborcza" prześwietla wydatki partii Jarosława Kaczyńskiego. Ze sprawozdań przedstawionych Państwowej Komisji Wyborczej wynika, że niemal 1,4 mln zł PiS przelało w 2011 roku na konta tajemniczej firmy Guru Control Systems. W 2012 r. - już tylko ok. 800 tys. zł, a w 2010 r. - blisko 1,1 mln zł. http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/713389,pis_placi_miliony_z_partyjnych_pieniedzy_tajemniczej_firmie_guru_control_systems_na_co.html CYTAT (Wiktor) CYTAT Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.[/kolor] Pokapował się, wolnomyśliciel ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zawsze uważałam ze wolno wydawać na PR?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ile z tych wydatków trafiło do naszych forumowych wolnomyślicieli?
|
|
|
|
Edo2 już się przyznał że jest opłacany przez PiS. Pora na następne coming out
Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT Nord Steam mnie martwi. Polska jest za słaba by się przeciwstawić, chociaż Kaczyński nie wiem jak by się nadął. Za PiS mieli nas nie olewać - robią to jeszcze bardziej jak za PO. To jest ta dobra zmiana? Nie zabrzmiało to szczerze. My wiemy, że macie inne priorytety. |
|
|
|
|
|
|
|
|
az zal sluchac jacy zacofani ludzie przejeli stery nad naszym krajem
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nord Steam mnie martwi. Polska jest za słaba by się przeciwstawić, chociaż Kaczyński nie wiem jak by się nadął. Za PiS mieli nas nie olewać - robią to jeszcze bardziej jak za PO. To jest ta dobra zmiana? Nie zabrzmiało to szczerze. My wiemy, że macie inne priorytety. My wiemy -- czyli jesteście zorganizowani. To widać że sprawnie działa wasza maszyna propagandowa. Widzę że tak jak Edo2 ujawniasz się. Oponentami w tej dyskusji z Wami są zwykli, nie zrzeszeni ludzie, z których każdy może mieć inny pogląd na tą samą sprawę. Skoro jest was wielu i działacie razem to wytłumaczcie mi dlaczego Polak miałby cieszyć się z budowy Nord Stream? Zygfryd |
|
|
|
|
Prywatna republika Jarosława Kaczyńskiego. Firma Srebrna, która chce zbudować wieżowiec to finansowe zaplecze PiS
CYTAT (Natemat.pl) Spółka związana z PiS chce zbudować w Warszawie 36-piętrowy wieżowiec. Działająca blisko od blisko 20 lat firma Srebrna to część finansowego mechanizmu, który stanowi finansowe zaplecze partii Jarosław Kaczyńskiego i pozwala na podtrzymywanie miniaturowej wersji IV RP. Z własną gospodarką, "wojskiem" i mediami....... Więcej. http://natemat.pl/119717,prywatna-republika-jaroslawa-kaczynskiego-firma-srebrna-ktora-chce-zbudowac-wiezowiec-to-finansowe-zaplecze-pis Jarek to jednak mitoman. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Prywatna republika Jarosława Kaczyńskiego. Firma Srebrna, która chce zbudować wieżowiec to finansowe zaplecze PiS CYTAT (Natemat.pl) Spółka związana z PiS chce zbudować w Warszawie 36-piętrowy wieżowiec. Działająca blisko od blisko 20 lat firma Srebrna to część finansowego mechanizmu, który stanowi finansowe zaplecze partii Jarosław Kaczyńskiego i pozwala na podtrzymywanie miniaturowej wersji IV RP. Z własną gospodarką, "wojskiem" i mediami....... Więcej. http://natemat.pl/119717,prywatna-republika-jaroslawa-kaczynskiego-firma-srebrna-ktora-chce-zbudowac-wiezowiec-to-finansowe-zaplecze-pis Jarek to jednak mitoman. Polityka to kosztowna zabawa. Zarówno PiS jak i PO miały swoje źródła dochodów - niezależne od zagranicznych sponsorów. Wątpliwości wzbudza Korwin. Martwi jednak sam Kaczyński, dla którego nie istnieje kompromis. Zawsze jego racja jest jedynie słuszna. Jego ojciec był taki sam. Tak zaczynają wszyscy dyktatorzy. Otaczają się ludźmi którzy im przytakują. Coraz bardziej oddalają się od rzeczywistości. Tak było z PO, ale zajęło im to lata. W PiS wszystko toczy się ekspresowo. Odlatują w kosmos. Następny etap to eliminacja niezadowolonych. Potem jak w Korei Północnej poleci. Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nord Steam mnie martwi. Polska jest za słaba by się przeciwstawić, chociaż Kaczyński nie wiem jak by się nadął. Za PiS mieli nas nie olewać - robią to jeszcze bardziej jak za PO. To jest ta dobra zmiana? Nie zabrzmiało to szczerze. My wiemy, że macie inne priorytety. My wiemy -- czyli jesteście zorganizowani. To widać że sprawnie działa wasza maszyna propagandowa. Widzę że tak jak Edo2 ujawniasz się. Oponentami w tej dyskusji z Wami są zwykli, nie zrzeszeni ludzie, z których każdy może mieć inny pogląd na tą samą sprawę. Skoro jest was wielu i działacie razem to wytłumaczcie mi dlaczego Polak miałby cieszyć się z budowy Nord Stream? Widzę że gardzisz na tym forum wszelkimi innymi watkami niż polityczne. Czyżby następca El banane, którego coraz mniej? Dostałeś już nominacje? |
|
|
|
|
Marak370 - słabo szukasz. Również wypowiadam się na innych wątkach.
Zygfryd |
|
|
|
|
Pięta to faktycznie debil oderwany od rzeczywistości. Bielsko-Biała zapewne wstydzi się za tego pajaca.
https://pl.wikiquote.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Pi%C4%99ta "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dzień Dobry
Marku nie martw się o mnie ... Wiem że tęsknicie za mną ale ja mam rodzinę znajomych (realne życie) ... były święta ... Nowy Rok ...ja mam dla kogo żyć ty kup sobie chociaż rybkę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|