NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 166 167 168 169 170 171 172 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:09  
Bezimienny, nie nawet się nie odzywaj. Co powiesz to śmiech. Co to jest ROD? Polski Związek Działkowców?

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:09  

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:13  
Obrazek

"Dotychczas niewiele było wiadomo o rodzinie Mateusza Kijowskiego, lidera Komitetu Obrony Demokracji i jednego z organizatorów prounijnych protestów. Biuletyn IPN ukazuje jednak zaskakujące informacje - dziadek Mateusza Kijowskiego, Józef, był aktywnie zaangażowany w zwalczanie Podziemia Niepodległościowego po wojnie."

Jak na ironię losu, wnuk Józefa stał się obecnie twarzą antyrządowych protestów. Podobnie jak jego przodek, również postanowił aktywnie bronić "demokracji" i odwoływać się do zagranicznych wzorców, przodujących w światowym postępie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:16  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:43  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 21:56  
CYTAT

Co to jest ROD? Polski Związek Działkowców?

Tylko ty to wyłapałeś, dlatego ze to tez takie samo myślenie, należy się i kropka. Masz plusa.
Ale dostajesz minusa za "bezimienny". Powinno być bezimienna, nick się nie wyświetla bo jest białą czcionką. Wiec dalej zero.

+
patrzysz a nie widzisz, zdradziłam ci głąbie mały sekret internetu, podziękuj ...
+

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:08  
Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:14  
Teraz to macie zagwostke smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:35  
W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:36  
CYTAT (mariusz12879 )
Teraz to macie zagwostke smiech2smiech2

Macie? Dobre. mlotek bez zrozumienia, a w zasadzie wyrozumiałości ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:47  
CYTAT
W Kapitule Orderu Orła Białego został tylko prezydent Andrzej Duda

Obrazek

Oj oj w 2010 była też taka akcja. Wtedy z członkostwa w kapitule zrezygnował Andrzej Gwiazda, Jan Olszewski i Bogusław Nizieński dlatego że bronek robił to co robił

http://www.googl(...)Pb6LLIAw

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:49  
andrzejek
CYTAT
Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.[/kolor]

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 22:56  
PiS płaci miliony z partyjnych pieniędzy tajemniczej firmie Guru Control Systems. Na co?

Po PO przyszedł czas na PiS - "Gazeta Wyborcza" prześwietla wydatki partii Jarosława Kaczyńskiego. Ze sprawozdań przedstawionych Państwowej Komisji Wyborczej wynika, że niemal 1,4 mln zł PiS przelało w 2011 roku na konta tajemniczej firmy Guru Control Systems. W 2012 r. - już tylko ok. 800 tys. zł, a w 2010 r. - blisko 1,1 mln zł.

http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/713389,pis_placi_miliony_z_partyjnych_pieniedzy_tajemniczej_firmie_guru_control_systems_na_co.html

CYTAT (Wiktor)

CYTAT
Biała czcionka ;-) kit jak barania torba.[/kolor]

Pokapował się, wolnomyśliciel ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Sty 2016r. 23:25  
Zawsze uważałam ze wolno wydawać na PR?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 09:34  
Ile z tych wydatków trafiło do naszych forumowych wolnomyślicieli?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:02  
Edo2 już się przyznał że jest opłacany przez PiS. Pora na następne coming out

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:09  
CYTAT
Nord Steam mnie martwi. Polska jest za słaba by się przeciwstawić, chociaż Kaczyński nie wiem jak by się nadął. Za PiS mieli nas nie olewać - robią to jeszcze bardziej jak za PO. To jest ta dobra zmiana?

Nie zabrzmiało to szczerze. My wiemy, że macie inne priorytety.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:29  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:33  
az zal sluchac jacy zacofani ludzie przejeli stery nad naszym krajemsciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:47  
CYTAT
CYTAT
Nord Steam mnie martwi. Polska jest za słaba by się przeciwstawić, chociaż Kaczyński nie wiem jak by się nadął. Za PiS mieli nas nie olewać - robią to jeszcze bardziej jak za PO. To jest ta dobra zmiana?

My wiemy -- czyli jesteście zorganizowani. To widać że sprawnie działa wasza maszyna propagandowa. Widzę że tak jak Edo2 ujawniasz się.

Oponentami w tej dyskusji z Wami są zwykli, nie zrzeszeni ludzie, z których każdy może mieć inny pogląd na tą samą sprawę.

Skoro jest was wielu i działacie razem to wytłumaczcie mi dlaczego Polak miałby cieszyć się z budowy Nord Stream?

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 10:58  
Prywatna republika Jarosława Kaczyńskiego. Firma Srebrna, która chce zbudować wieżowiec to finansowe zaplecze PiS

CYTAT (Natemat.pl)

Spółka związana z PiS chce zbudować w Warszawie 36-piętrowy wieżowiec. Działająca blisko od blisko 20 lat firma Srebrna to część finansowego mechanizmu, który stanowi finansowe zaplecze partii Jarosław Kaczyńskiego i pozwala na podtrzymywanie miniaturowej wersji IV RP. Z własną gospodarką, "wojskiem" i mediami.......

Więcej. http://natemat.pl/119717,prywatna-republika-jaroslawa-kaczynskiego-firma-srebrna-ktora-chce-zbudowac-wiezowiec-to-finansowe-zaplecze-pis

Jarek to jednak mitoman.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 11:17  
CYTAT
Prywatna republika Jarosława Kaczyńskiego. Firma Srebrna, która chce zbudować wieżowiec to finansowe zaplecze PiS

CYTAT (Natemat.pl)

Spółka związana z PiS chce zbudować w Warszawie 36-piętrowy wieżowiec. Działająca blisko od blisko 20 lat firma Srebrna to część finansowego mechanizmu, który stanowi finansowe zaplecze partii Jarosław Kaczyńskiego i pozwala na podtrzymywanie miniaturowej wersji IV RP. Z własną gospodarką, "wojskiem" i mediami.......

Więcej. http://natemat.pl/119717,prywatna-republika-jaroslawa-kaczynskiego-firma-srebrna-ktora-chce-zbudowac-wiezowiec-to-finansowe-zaplecze-pis

Jarek to jednak mitoman.

Polityka to kosztowna zabawa. Zarówno PiS jak i PO miały swoje źródła dochodów - niezależne od zagranicznych sponsorów. Wątpliwości wzbudza Korwin.

Martwi jednak sam Kaczyński, dla którego nie istnieje kompromis. Zawsze jego racja jest jedynie słuszna. Jego ojciec był taki sam. Tak zaczynają wszyscy dyktatorzy. Otaczają się ludźmi którzy im przytakują. Coraz bardziej oddalają się od rzeczywistości. Tak było z PO, ale zajęło im to lata. W PiS wszystko toczy się ekspresowo. Odlatują w kosmos. Następny etap to eliminacja niezadowolonych. Potem jak w Korei Północnej poleci.

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 11:21  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

My wiemy -- czyli jesteście zorganizowani. To widać że sprawnie działa wasza maszyna propagandowa. Widzę że tak jak Edo2 ujawniasz się.

Oponentami w tej dyskusji z Wami są zwykli, nie zrzeszeni ludzie, z których każdy może mieć inny pogląd na tą samą sprawę.

Skoro jest was wielu i działacie razem to wytłumaczcie mi dlaczego Polak miałby cieszyć się z budowy Nord Stream?

Widzę że gardzisz na tym forum wszelkimi innymi watkami niż polityczne. Czyżby następca El banane, którego coraz mniej?umiech
Dostałeś już nominacje?good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 11:28  
Marak370 - słabo szukasz. Również wypowiadam się na innych wątkach.

Obrazek

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 11:54  
Pięta to faktycznie debil oderwany od rzeczywistości. Bielsko-Biała zapewne wstydzi się za tego pajaca.
https://pl.wikiquote.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Pi%C4%99ta

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 6 Sty 2016r. 11:58  
Dzień Dobry umiech

Obrazek

Marku nie martw się o mnie ... Wiem że tęsknicie za mną ale ja mam rodzinę znajomych (realne życie) ... były święta ... Nowy Rok ...ja mam dla kogo żyć ty kup sobie chociaż rybkę umiech

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

«« « ... 166 167 168 169 170 171 172 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »