|
|
|
el.Banan parę razy pisałem abyś się do mnie bezpośrednio nie zwracał co i ja starałem się robić w stosunku do twojej osoby . Tak jak wcześniej pisałem nie interesują mnie twoje wypowiedzi i przemyślenia . Co daje ci prawo abyś się zwracał do mnie ,, jażąbku '' ? Czy ty potrafisz tylko obrażać ? Są to pytania na które nie oczekuję od ciebie odpowiedzi. Jedyne co mnie zastanawia to skąd się biorą twoje poglądy na temat Polski . Zastanawia mnie jakiej Polski chcesz , tej przedwojennej czy powojennej . Przeglądając to forum to można odnieść wrażenie że z ciebie to jest zawodowy , bardzo aktywny propagandzista.
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Politycy PO i Nowoczesnej krytycznie o ustawie o policji Parlamentarzyści Platformy Obywatelskiej i Nowoczesnej ocenili w piątek, że nowe przepisy o policji dają PiS możliwość niekontrolowanej inwigilacji obywateli w internecie. To "mega ACTA", dane internautów popłyną szerokim, niekontrolowanym strumieniem do służb - uważa PO. "Ubecja zawsze szukała haków, wiedziała i wykorzystywała słabości, tak może być też teraz. A przypomnę, że Mariusz Kamiński i Zbigniew Ziobro znani już są z takich numerów" - powiedział Ryszard Petru. PiS nie zgadza się z tymi zarzutami. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Jak pisałeś parę razy ... to powinno do ciebie dotrzeć że zlewam to co piszesz Tobie się marzy taka Polska jak przed przed Wałęsą/okrągłym stołem ... ale to już nie przejdzie Kiedyś była Solidarność dziś są KODy więc ZOMOwcy z PiS dygotają i słusznie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT ZAKODOWANI Im bardziej Nieszczęśliwi sa tym bardziej Nowocześni Petru: Polska jest na kolanach jak nigdy. Załatwiliśmy jej wyjazd na dywanik do Brukseli żeby się tłumaczyła za wygrane wybory.
Urozmaicona dieta to zdrowa dieta ktora utrzyma cie w dobrej fizycznej i mentalnej formie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Kolejne kłamstwo.
Rozumiem walkę polityczną ale posługiwanie się kłamstwem? To zwykła qrwa ma więcej honoru od ciebie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.bankier.pl/wiadomosc/S-P-obnizyl-perspektywe-ratingu-dla-Polski-zloty-w-dol-7295134.html
Macie, to dopiero początek rumakowania kartofla i jego bandy. Ta silna wielka Polska upadnie szybciej niż wam się wydaje Mam nadzieję, że nowy rząd wprowadzi karę śmierci dla budowniczych IV RP i ich wyborców. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] ZAKODOWANI Im bardziej Nieszczęśliwi sa tym bardziej Nowoczesni Petru: Polska jest na kolanach jak nigdy. Załatwiliśmy jej wyjazd na dywanik do Brukseli żeby się tłumaczyć za wygrane wybory. Dziękujemy Panie Petru :-) http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/petru-o-decyzji-ke-ws-polski-i-rzadzie-szydlo,610807.html CYTAT Qrewski system się skończył ale qrwy pozostały. Prawie się skończył, obecnie oglądamy masowy "coming out" dam z szaf na Wiejskiej. Czas prawdy i prawda ekranu. Z komunikatu agencji S&P wynika, że bezpośrednią przyczyną obniżki ratingu nie były przesłanki makroekonomiczne, ale obyczajowe. Ministerstwo Sumienia & Prawdy uzasadnia obniżenie ratingu rozwoju nierządu swoim spojrzeniem na konsekwencje w determinacji usunięcia Alfonsów z instytucji publicznych, jakie nowy rząd w Polsce wyraźnie przejawia. Według S&P, wywalczone przez lepszą cześć elektoratu inicjatywy legislacyjne potraktowane na poważnie przez rząd do wdrożenia w życie, obnażą ich zależność od kapitału spekulacyjnego i w rezultacie obniżą społeczny sentyment inwestycyjny w tych kluczowych publicznych przybytkach. Chodzi tutaj głownie o media publiczne i portale, których osłabienie doprowadzi w perspektywie do całkowitego wstrzymania finansowania rezydujących dam. http://www.bankier.pl/wiadomosc/S-P-obnizyl-perspektywe-ratingu-dla-Polski-zloty-w-dol-7295134.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jak pisałeś parę razy ... to powinno do ciebie dotrzeć że zlewam to co piszesz Tobie się marzy taka Polska jak przed przed Wałęsą/okrągłym stołem ... ale to już nie przejdzie Kiedyś była Solidarność dziś są KODy więc ZOMOwcy z PiS dygotają i słusznie Coś Ci się pomyliło figlarzu! W szczytowym momencie Solidarność miała prawie 10 milionów członków.Liczba aktywistów KOD pewnie sięga nie więcej niż kilkaset tysięcy. Profil KOD na Facebooku ma około 125 tysięcy polubień , jak chcesz to zestawić? A poza tym członkiem Solidarności była/ jest połowa mojej rodziny ( w tym moja skromna osoba ) . Moja mama jest członkiem Solidarności nieprzerwanie od 1980 r. A Twoja? KOD w nas ludziach, którzy jakąś styczność mięli z NSZZ, wzbudza obrzydzenie połączone z wrogością. Przyzwoity człowiek jak słyszy KOD nie kojarzy tego ze szlachetną ideą solidarności ludzi pracy! Co najwyżej z walką o odzyskanie wpływów bandy oszustów odstawionych od koryta ( i kwiczących wniebogłosy) . Może masz inne skojarzenia ( pewnie byleś w innej Komisji Zakładowej NSZZ " Solidarność") ! Chociaż postawiłbym butelkę zacnego trunku na to , że raczej Twój związek z Solidarnością był bardzo, bardzo luźny. A nawet żaden figlarzu , mam rację? Moi rodzice za swoje poglądy , mieli problemy w PRL ! Ojca wyrzucono z pracy , więc z tymi marzeniami to się tak nie rozpędzaj. Gdyby Jaruzelski z Kiszczakiem żyli pewnie też byli by członkami KOD! Pewnie ramię w ramie z tzw. członkami umiarkowanej-reglamentowanej opozycji ( Wałęsa, Michnik , i im podobni). Taki paradoks co zrobisz . Wałęsie dzisiaj jest bliżej do Jaruzelskiego niż do NSZZ " Solidarność". W każdym razie nie wycieraj sobie gęby związkiem zawodowym , który obalił system , bo jesteś do tego nieuprawniony. |
|
|
|
|
CYTAT Coś Ci się pomyliło figlarzu! W szczytowym momencie Solidarność miała prawie 10 milionów członków.Liczba aktywistów KOD pewnie sięga nie więcej niż kilkaset tysięcy. Profil KOD na Facebooku ma około 125 tysięcy polubień , jak chcesz to zestawić? A poza tym członkiem Solidarności była/ jest połowa mojej rodziny ( w tym moja skromna osoba ) . Moja mama jest członkiem Solidarności nieprzerwanie od 1980 r. A Twoja? KOD w nas ludziach, którzy jakąś styczność mięli z NSZZ, wzbudza obrzydzenie połączone z wrogością. Przyzwoity człowiek jak słyszy KOD nie kojarzy tego ze szlachetną ideą solidarności ludzi pracy! Co najwyżej z walką o odzyskanie wpływów bandy oszustów odstawionych od koryta ( i kwiczących wniebogłosy) . Może masz inne skojarzenia ( pewnie byleś w innej Komisji Zakładowej NSZZ " Solidarność") ! Chociaż postawiłbym butelkę zacnego trunku na to , że raczej Twój związek z Solidarnością był bardzo, bardzo luźny. A nawet żaden figlarzu , mam rację? Moi rodzice za swoje poglądy , mieli problemy w PRL ! Ojca wyrzucono z pracy , więc z tymi marzeniami to się tak nie rozpędzaj. Gdyby Jaruzelski z Kiszczakiem żyli pewnie też byli by członkami KOD! Pewnie ramię w ramie z tzw. członkami umiarkowanej-reglamentowanej opozycji ( Wałęsa, Michnik , i im podobni). Taki paradoks co zrobisz . Wałęsie dzisiaj jest bliżej do Jaruzelskiego niż do NSZZ " Solidarność". W każdym razie nie wycieraj sobie gęby związkiem zawodowym , który obalił system , bo jesteś do tego nieuprawniony. Problem w tym, że KOD popierają ci którzy najwięcej wkładają do budżetu, a PiS nieudacznicy życiowi którzy na nich żerują bo nie załapali się na pociąg zwany transformacją ustrojową. Oczywiście nie są wstanie wydedukować, że problem tkwił w tym iż do szkoły było za daleko więc w parku stali. "Solidarność" oraz inne ZZ to tylko przechowalnia działaczy i należy je wyprowadzić z zakładów (.N złożyła właśnie wniosek ustawy - będzie ból dupy związkowców oderwanych od koryta). Solidarność to sobie do butów włóżcie, bo już nikt normalny kto nie ma w tym interesu nie bierze tej patologii na poważnie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Może sprawdzimy jaki profil ma więcej ? solidarności /ZOMOwców z PiS czy KOD ? Bo SzB was miażdży w każdej kategorii
Nigdy się nie zeszmaciłem by wstąpić do solidarniści nawet gdy było to modne Co do Jaruzelskiego czy Kiszczaka to typowe poglądy teraźniejszego PiS jak widać po ulokowaniu kilku komuchów w PiS na sytuowanych stanowiskach to czują się tam jak ryby w wodzie PiSz solidarniść z małej z szacunku dla ludzi którzy stracili zdrowie i życie za tą starą Solidarność ...dzisiejsza solidarność stoi ramie w ramie z ZOMOwcami z PiSu więc się nie ośmieszaj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No ale on właśnie ma ten interes. Całe życie żerował na naiwności innych a tu nagle się urwało. Teraz liczy na powrót do koryta.
PS Dokładnie Banan. Patrząc po liczbie komuchów w PiS to Kiszczak z Jaruzelem byli by dziś w PiS. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Szydło wpadła we własne sidła... Lech Kaczyński również odznaczył Fransa Timmermansa
CYTAT (dziennik.pl) Wygląda na to, że premier Beata Szydło zaliczyła wpadkę. Dziś rano szefowa rządu, która była gościem programu "Jeden na Jeden" w TVN24 mówiła m.in., że unijny komisarz Frans Timmermans "został odznaczony przez prezydenta Komorowskiego, może dlatego nie sympatyzuje z nami". Okazuje się, że Timmermans odebrał odznaczenie nie tylko od Komorowskiego... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
O kurwa,chłopaki ale wam się mózgi gotują. Banan idź z Endrju na jakieś spotkanie,pogadacie sobie i będzie git.Po co te wklejki,napinacie się chłopaki i ciapiecie bez sensu.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
O kurwa,chłopaki ale wam się mózgi gotują. Banan idź z Endrju na jakieś spotkanie,pogadacie sobie i będzie git.Po co te wklejki,napinacie się chłopaki i ciapiecie bez sensu.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Oh ten Zbyś, jeden z najgorszych studentów na roku. Tak tak, wiem o tym nie z mediów ;)
Niespełniony prawnik, zakompleksiony, zgorzkniały i małostkowy, co widać w każdym jego posunięciu. Napisałabym więcej, ale ... boję się, że mi jutro odpowiednie służby dzieci przed świtem pobudzą. |
|
|
|
|
[cytat[/rozmiar]
Ministerstwo Sumienia & Prawdy uzasadnia obniżenie ratingu rozwoju nierządu swoim spojrzeniem na konsekwencje w determinacji usunięcia Alfonsów z instytucji publicznych, jakie nowy rząd w Polsce wyraźnie przejawia. Według S&P, wywalczone przez lepszą cześć elektoratu inicjatywy legislacyjne potraktowane na poważnie przez rząd do wdrożenia w życie, obnażą ich zależność od kapitału spekulacyjnego i w rezultacie obniżą społeczny sentyment inwestycyjny w tych kluczowych publicznych przybytkach. Chodzi tutaj głownie o media publiczne i portale, których osłabienie doprowadzi w perspektywie do całkowitego wstrzymania finansowania rezydujących dam. http://www.bankier.pl/wiadomosc/S-P-obnizyl-perspektywe-ratingu-dla-Polski-zloty-w-dol-7295134.html [/cytat] Powstanie z kolan kosztuje, aczkolwiek konkurencyjność polskiego eksportu rosnie. Węgry gdy Fidesz doszedł do władzy znalazły się tez pod ogromna presja Brukseli. Paradoksalnie jednak zjednoczyło to Madziarow i dziś Orban jest po raz trzeci premierem. Zobaczymy jak będzie z naszym narodem. Może się zdarzyć, że damy zostaną na lodzie |
|
|
|
|
CYTAT Oh ten Zbyś, jeden z najgorszych studentów na roku. Tak tak, wiem o tym nie z mediów ;) Niespełniony prawnik, zakompleksiony, zgorzkniały i małostkowy, co widać w każdym jego posunięciu. Napisałabym więcej, ale ... boję się, że mi jutro odpowiednie służby dzieci przed świtem pobudzą. Najlepsi studenci przyjeżdżają do Stalowej Woli jak do Mekki |
|
|
|
|
Tylko na chwilę Mareczku ;)
|
|
|
|
|
Jak najbardziej życzę sukcesów, świat trzeba zdobywać
|
|
|
|
|
CYTAT Napisałabym więcej, ale ... boję się, że mi jutro odpowiednie służby dzieci przed świtem pobudzą Mówi Pani poważnie? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT [cytat[/rozmiar] Powstanie z kolan kosztuje, aczkolwiek konkurencyjność polskiego eksportu rosnie. Węgry gdy Fidesz doszedł do władzy znalazły się tez pod ogromna presja Brukseli. Paradoksalnie jednak zjednoczyło to Madziarow i dziś Orban jest po raz trzeci premierem. Zobaczymy jak będzie z naszym narodem. Może się zdarzyć, że damy zostaną na lodzie Naprawdę jesteś tak głupi, że uważasz Orbana za wzór czy tylko udajesz idiotę? To za jego rządów przegoniliśmy Węgry w PKB na mieszkańca, a z Węgier ucieka więcej młodych niż z Polski. Trzeba być też kompletnym imbecylem aby uważać, że agencja jest zła itp. itd. bo tak czy inaczej ocena przez nią wydana ma bardzo duży wpływ na gospodarkę i nie jest ważne czy zaklina się rzeczywistość jak sekciarze PiS czy też nie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Głupi, idiota, imbecyl... Coż za pełna miłości narracja
Wstałem rano i wyrzuciłem to z siebie, to co mam... Czyżby jakiś zatroskany o losy kraju kolejny obrońca demokracji i żarliwy patriota drżący ze strachu, że S&P nie wróci ukochanej przeszłości? "W przeciwieństwie do agencji Standard & Poor's, agencja Fitch ... postanowiła utrzymać dotychczasowy poziom ratingu dla długoterminowego zadłużenia w walutach obcych na poziomie A-." |
|