NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 174 175 176 177 178 179 180 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 09:59  
Obrazek

Nie wiem dlaczego uważacie że każdy jest z PiSu i ma kłamać ? Jeżeli łżesz to ktoś pisze że łżesz jeżeli bredzisz to tak napisze a jak piszesz jak idiota to czego qwa oczekujesz że nazwie cię ktoś mędrcem ?

Szałamacha: S&P się myli. Agencja będzie musiała wycofać się z tej decyzji

Agencje Fitch i Moody’s podtrzymały rating natomiast jedna z agencji obniżyła tę ocenę kredytową i ona po prostu się myli - powiedział w sobotę minister finansów Paweł Szałamacha. Dodał, że polska gospodarka ma się dobrze i agencja Standard&Poor's będzie musiała za jakiś czas skorygować swoje prognozy.

...

źródło

Zapewne Frankowicze (i nie tylko) się ucieszą umiech Myślałem że aparat PiSowski już uspokaja na forach ale widzę że wskazówek z centrali brak nie wiem

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 09:59  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 10:57  
Po wczorajszym wyjazdowym posiedzeniu klubu PiS ,cały aparat jedzie właśnie na narty do Białki. Pijemy , śpiewamy , hulanka i swawola ( nie mylić ze swawolą związaną ze studiowaniem na WSE w Stalowej Woli). smiech2 Wyślij mi figlarzu numer komórki , to w rewanżu dostaniesz moją sweet focię z Beatką , ewentualnie z Jarosławem. Będziesz miał się do czego trzepać jak Ci już braknie kartek z ratingami agencji Standard&Poor's . uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 11:13  
smiejesz sie edo2 buraku z WSE a stalowowolska swita Pisdzielcow, rzadzaca stalowka w wiekszosci skonczyla te studia i to jeszcze na lewo gamoniuchytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 11:32  
Jak się poprawisz w języku ojczystym , to wtedy wróć na forum i wówczas podyskutujemy! Z drugiej strony okres edukacji pewnie już dawno masz za sobą! Skoro ani mamusia , ani nauczyciele nie potrafili wykrzesać czegoś więcej, samemu trudno będzie Ci nadrobić zaległości! W każdym razie trzymam kciuki za Twoje postępy !smiech2 I nie spinaj się tak , w nerwach człowiek robi i pisze różne głupstwa!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 11:56  
CYTAT
Po wczorajszym wyjazdowym posiedzeniu klubu PiS ,cały aparat jedzie właśnie na narty do Białki. Pijemy , śpiewamy , hulanka i swawola ( nie mylić ze swawolą związaną ze studiowaniem na WSE w Stalowej Woli). smiech2 Wyślij mi figlarzu numer komórki , to w rewanżu dostaniesz moją sweet focię z Beatką , ewentualnie z Jarosławem. Będziesz miał się do czego trzepać jak Ci już braknie kartek z ratingami agencji Standard&Poor's . uśmiech

Wstydzisz się zamieścić na forum ... przykro

Edo ty nie umiesz dwóch zdań ze zrozumieniem przeczytać a komuś zwracasz uwagę ? Weź się nie gaś bo opis twojej głupoty nawet mi sprawia już kłopoty a jestem w tym niedoścignionym mistrzem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 12:11  
CYTAT
Jak się poprawisz w języku ojczystym , to wtedy wróć na forum i wówczas podyskutujemy! Z drugiej strony okres edukacji pewnie już dawno masz za sobą! Skoro ani mamusia , ani nauczyciele nie potrafili wykrzesać czegoś więcej, samemu trudno będzie Ci nadrobić zaległości! W każdym razie trzymam kciuki za Twoje postępy !smiech2 I nie spinaj się tak , w nerwach człowiek robi i pisze różne głupstwa!

a co to kurwa sprawdzian z polskiego ???co

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 13:57  
Nie, ale jak się nie ma argumentów to zaczynają się przytyki.

Obrazek

A tak PiS bronił "frankowiczów".

Obrazek

hipokryci

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 18:11  
CYTAT

ZAKODOWANI

Obrazek

sokowirówka musi się kręcić

PS.

okokokokok

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 19:47  
Obrazek

Szef MSWiA: PiS ma gotowy projekt zmian ordynacji wyborczej

Podczas dzisiejszej konferencji prasowej Mariusz Błaszczak, szef MSWiA odniósł się do sprawy ewentualnych zmian w ordynacji wyborczej, o czym miał mówić w piątek podczas wyjazdowego klubu PiS Jarosław Kaczyński.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Głosy mają liczyć tylko pedały z PiSu ... każdy inny wynik niż 99% poparcia dla Pedałów i Spółki będzie unieważniany ... tak powinni napisać po co się oszukiwać umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 20:03  
hahah nasilily sie w mediach reklamy SKOKOWcool, reklamujace lokaty w ,,jedynym polskim banku,,umiechco

ciewake czy pobija walek amber gold zapytaniepotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 20:34  
CYTAT

a co to kurwa sprawdzian z polskiego ???co

Sprawdzian z polskiego raczej nie. Prędzej zlot kmiotów wszelkiej maści!uśmiech
Taki sprawdzian to chyba kojarzy Ci się z niezłą traumą , co? Bywało się w różnych tarapatach?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 20:44  
co za zjebsciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 20:48  
el.banan się boi z pierwszego czy z drugiego powodu?

Lekam się że z obu ale zapytam :szok:

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 21:59  
A jak myślisz normalny hetero wolał by się zadawać z pedałem z PiSu czy gejem ? cool

Obrazek

troszkę to zostało przemilczane nie wiadomo czemu ...Takich geniuszy nam brakowało ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2016r. 23:18  
Ja Polaki wam powiedzieć dziś szczerość, bo wypić Beer.
Mnie walić czy wy tu po drodze do Rosja mieć demokracja czy aberracja czy inny pies.
Wy możecie tu leżeć i skamleć i lizac swoje buty pod warunkiem, że ja mieć z was tu Geld.
My wojne przegrać a wami i tak rządzić.
Auf Wiedersehen i Ruhe ma być, bo zjebka w Brasels będzie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 08:05  
CYTAT
co za zjebsciana

Zjeb to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie.uśmiech Może po dziś dzień tego żałuje?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 08:35  
Teraz gospodarka ma się dobrze a miesiąc temu była ruina!!!
Cud?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 09:53  
CYTAT
Cud?

cudotworcypotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 09:54  
CYTAT
CYTAT
co za zjebsciana

Zjeb to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie.uśmiech Może po dziś dzień tego żałuje?

katolik z pislamuok

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 12:37  
Obrazek

Panie pinkas poradź pan swoim klakierom żeby popuścili troszkę te pampersy bo nagle zaczęli pierd... jeden po "węgiersku" a drugi jak potłuczony nie wiem

CYTAT
Cud?

Taki fenomen od wczoraj zaistniał ...Wszystkie PiSdy mówią/piszą jak to jest zaje..cie ...Jaką to mamy super gospodarkę ... Dostali dobry spadek a przez bycie debilami już na starcie go roztrwaniają placze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 14:25  
Jakby PO lub .Nowoczesna pojechała autokarami do jakiegoś pałacu czy eleganckiej rezydencji to by huczeli na wszystkie strony... maja sejm, ławy poselskie, sale parlamentarne a na koszt ludzi pracujących ciężko, kosztem dzieci chorych i głodnych nie wspominając biednych górników a oni wynajmują sale od jakiegoś zachodniego pewnie niemieckiego inwestora super posiadłości... a co to Naszych pięknych zamków nie ma np. w Baranowie Sand. a dodali by jeszcze że jak już, to oni by pojechali PKS lub MZK bo przecież mają swojego prezydenta w stw co za darmo wozi ludzi, to co swoich nie podwiezie?

Nikt nie każe pluć na kogoś, ale przyznajcie wszyscy tu piszący a głosujący za PIS... robią nas w wałka, co?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 14:46  
CYTAT

Edo2Ja myślałem że pojechałeś tam odśnieżać!
A TU WIDZĘ PEŁNY PLURALIZM!
Mężczyzna obsługuje toaletę męską i damską.
Jak już piłeś to zdradź nam tajemnicę czyj mocz lepiej smakuje Beatki czy Jarosława?
Rozumiem też,żeby nie było posądzenia o BABILON za papier toaletowy[cóż za rozrzutność] posłużył twój obrotny języczek.I nie chwal się że aż śpiewali,no może westchnęli.
Hulanki i swawole pewnie ujrzą światło dzienne jako kilometrówki,lub nagrania ala Hofman.
Na wysłanie sweet fotki powinny wyrazić zgodę obie osoby.Ale tym się nie martw.WIERZYMY CI NA SŁOWO!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 14:50  

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 15:20  
CYTAT

Że też Pan mógł tak pomyśleć!
Wszak ogłoszono że nasza gospodarka ma się dobrze!
Ba powiem więcej,nieprawdą jest że złoty traci na wartości-zyskał w stosunku do rubla,co prawda tylko do niego ale zawsze to coś!jezyk

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 16:05  
https://twitter.com/pirocumulus/status/688460109232631809

No to chyba Prezes wścieklizny macicy dostał jak to zobaczył.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

«« « ... 174 175 176 177 178 179 180 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »