|
|
|
Nie wiem dlaczego uważacie że każdy jest z PiSu i ma kłamać ? Jeżeli łżesz to ktoś pisze że łżesz jeżeli bredzisz to tak napisze a jak piszesz jak idiota to czego qwa oczekujesz że nazwie cię ktoś mędrcem ? Szałamacha: S&P się myli. Agencja będzie musiała wycofać się z tej decyzji Agencje Fitch i Moody’s podtrzymały rating natomiast jedna z agencji obniżyła tę ocenę kredytową i ona po prostu się myli - powiedział w sobotę minister finansów Paweł Szałamacha. Dodał, że polska gospodarka ma się dobrze i agencja Standard&Poor's będzie musiała za jakiś czas skorygować swoje prognozy. ... źródło Zapewne Frankowicze (i nie tylko) się ucieszą Myślałem że aparat PiSowski już uspokaja na forach ale widzę że wskazówek z centrali brak "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Po wczorajszym wyjazdowym posiedzeniu klubu PiS ,cały aparat jedzie właśnie na narty do Białki. Pijemy , śpiewamy , hulanka i swawola ( nie mylić ze swawolą związaną ze studiowaniem na WSE w Stalowej Woli). Wyślij mi figlarzu numer komórki , to w rewanżu dostaniesz moją sweet focię z Beatką , ewentualnie z Jarosławem. Będziesz miał się do czego trzepać jak Ci już braknie kartek z ratingami agencji Standard&Poor's .
|
|
|
|
|
smiejesz sie edo2 buraku z WSE a stalowowolska swita Pisdzielcow, rzadzaca stalowka w wiekszosci skonczyla te studia i to jeszcze na lewo gamoniu
|
|
|
|
|
Jak się poprawisz w języku ojczystym , to wtedy wróć na forum i wówczas podyskutujemy! Z drugiej strony okres edukacji pewnie już dawno masz za sobą! Skoro ani mamusia , ani nauczyciele nie potrafili wykrzesać czegoś więcej, samemu trudno będzie Ci nadrobić zaległości! W każdym razie trzymam kciuki za Twoje postępy ! I nie spinaj się tak , w nerwach człowiek robi i pisze różne głupstwa!
|
|
|
|
|
CYTAT Po wczorajszym wyjazdowym posiedzeniu klubu PiS ,cały aparat jedzie właśnie na narty do Białki. Pijemy , śpiewamy , hulanka i swawola ( nie mylić ze swawolą związaną ze studiowaniem na WSE w Stalowej Woli). Wyślij mi figlarzu numer komórki , to w rewanżu dostaniesz moją sweet focię z Beatką , ewentualnie z Jarosławem. Będziesz miał się do czego trzepać jak Ci już braknie kartek z ratingami agencji Standard&Poor's . Wstydzisz się zamieścić na forum ... przykro Edo ty nie umiesz dwóch zdań ze zrozumieniem przeczytać a komuś zwracasz uwagę ? Weź się nie gaś bo opis twojej głupoty nawet mi sprawia już kłopoty a jestem w tym niedoścignionym mistrzem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Jak się poprawisz w języku ojczystym , to wtedy wróć na forum i wówczas podyskutujemy! Z drugiej strony okres edukacji pewnie już dawno masz za sobą! Skoro ani mamusia , ani nauczyciele nie potrafili wykrzesać czegoś więcej, samemu trudno będzie Ci nadrobić zaległości! W każdym razie trzymam kciuki za Twoje postępy ! I nie spinaj się tak , w nerwach człowiek robi i pisze różne głupstwa! a co to kurwa sprawdzian z polskiego ??? |
|
|
|
|
Nie, ale jak się nie ma argumentów to zaczynają się przytyki.
A tak PiS bronił "frankowiczów". hipokryci "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT ZAKODOWANI sokowirówka musi się kręcić PS. |
|
|
|
|
Szef MSWiA: PiS ma gotowy projekt zmian ordynacji wyborczej Podczas dzisiejszej konferencji prasowej Mariusz Błaszczak, szef MSWiA odniósł się do sprawy ewentualnych zmian w ordynacji wyborczej, o czym miał mówić w piątek podczas wyjazdowego klubu PiS Jarosław Kaczyński. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Głosy mają liczyć tylko pedały z PiSu ... każdy inny wynik niż 99% poparcia dla Pedałów i Spółki będzie unieważniany ... tak powinni napisać po co się oszukiwać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
hahah nasilily sie w mediach reklamy SKOKOW, reklamujace lokaty w ,,jedynym polskim banku,,
ciewake czy pobija walek amber gold |
|
|
|
|
CYTAT a co to kurwa sprawdzian z polskiego ??? Sprawdzian z polskiego raczej nie. Prędzej zlot kmiotów wszelkiej maści! Taki sprawdzian to chyba kojarzy Ci się z niezłą traumą , co? Bywało się w różnych tarapatach? |
|
|
|
|
co za zjeb
|
|
|
|
|
el.banan się boi z pierwszego czy z drugiego powodu?
Lekam się że z obu ale zapytam |
|
|
|
|
A jak myślisz normalny hetero wolał by się zadawać z pedałem z PiSu czy gejem ?
troszkę to zostało przemilczane nie wiadomo czemu ...Takich geniuszy nam brakowało ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja Polaki wam powiedzieć dziś szczerość, bo wypić Beer.
Mnie walić czy wy tu po drodze do Rosja mieć demokracja czy aberracja czy inny pies. Wy możecie tu leżeć i skamleć i lizac swoje buty pod warunkiem, że ja mieć z was tu Geld. My wojne przegrać a wami i tak rządzić. Auf Wiedersehen i Ruhe ma być, bo zjebka w Brasels będzie. |
|
|
|
|
CYTAT co za zjeb Zjeb to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie. Może po dziś dzień tego żałuje? |
|
|
|
|
Teraz gospodarka ma się dobrze a miesiąc temu była ruina!!!
Cud? |
|
|
|
|
CYTAT Teraz gospodarka ma się dobrze a miesiąc temu była ruina!!! Cud? cudotworcy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT co za zjeb Zjeb to Cię zrobił! I zapomniał dobić po robocie. Może po dziś dzień tego żałuje? katolik z pislamu |
|
|
|
|
Panie pinkas poradź pan swoim klakierom żeby popuścili troszkę te pampersy bo nagle zaczęli pierd... jeden po "węgiersku" a drugi jak potłuczony CYTAT Teraz gospodarka ma się dobrze a miesiąc temu była ruina!!! Cud? Taki fenomen od wczoraj zaistniał ...Wszystkie PiSdy mówią/piszą jak to jest zaje..cie ...Jaką to mamy super gospodarkę ... Dostali dobry spadek a przez bycie debilami już na starcie go roztrwaniają "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jakby PO lub .Nowoczesna pojechała autokarami do jakiegoś pałacu czy eleganckiej rezydencji to by huczeli na wszystkie strony... maja sejm, ławy poselskie, sale parlamentarne a na koszt ludzi pracujących ciężko, kosztem dzieci chorych i głodnych nie wspominając biednych górników a oni wynajmują sale od jakiegoś zachodniego pewnie niemieckiego inwestora super posiadłości... a co to Naszych pięknych zamków nie ma np. w Baranowie Sand. a dodali by jeszcze że jak już, to oni by pojechali PKS lub MZK bo przecież mają swojego prezydenta w stw co za darmo wozi ludzi, to co swoich nie podwiezie?
Nikt nie każe pluć na kogoś, ale przyznajcie wszyscy tu piszący a głosujący za PIS... robią nas w wałka, co? |
|
|
|
|
CYTAT Po wczorajszym wyjazdowym posiedzeniu klubu PiS ,cały aparat jedzie właśnie na narty do Białki. Pijemy , śpiewamy , hulanka i swawola ( nie mylić ze swawolą związaną ze studiowaniem na WSE w Stalowej Woli). Wyślij mi figlarzu numer komórki , to w rewanżu dostaniesz moją sweet focię z Beatką , ewentualnie z Jarosławem. Będziesz miał się do czego trzepać jak Ci już braknie kartek z ratingami agencji Standard&Poor's . Edo2Ja myślałem że pojechałeś tam odśnieżać! A TU WIDZĘ PEŁNY PLURALIZM! Mężczyzna obsługuje toaletę męską i damską. Jak już piłeś to zdradź nam tajemnicę czyj mocz lepiej smakuje Beatki czy Jarosława? Rozumiem też,żeby nie było posądzenia o BABILON za papier toaletowy[cóż za rozrzutność] posłużył twój obrotny języczek.I nie chwal się że aż śpiewali,no może westchnęli. Hulanki i swawole pewnie ujrzą światło dzienne jako kilometrówki,lub nagrania ala Hofman. Na wysłanie sweet fotki powinny wyrazić zgodę obie osoby.Ale tym się nie martw.WIERZYMY CI NA SŁOWO! |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Że też Pan mógł tak pomyśleć! Wszak ogłoszono że nasza gospodarka ma się dobrze! Ba powiem więcej,nieprawdą jest że złoty traci na wartości-zyskał w stosunku do rubla,co prawda tylko do niego ale zawsze to coś! |
|
|
|
|
https://twitter.com/pirocumulus/status/688460109232631809
No to chyba Prezes wścieklizny macicy dostał jak to zobaczył. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|