NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 175 176 177 178 179 180 181 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:03  
CYTAT
https://twitter.com/pirocumulus/status/688460109232631809

No to chyba Prezes wścieklizny macicy dostał jak to zobaczył.

oni i tak powiedza ze w 3 miechy to zrobili , a ludzie pokroju marka w to uwierza , taki to lepszy sortpotluczony

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:03  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:15  
CYTAT

Nie możemy liczyć na dobre słowo Niemca od kiedy chcemy żeby płacili uczciwe podatki Polakom.

Pierwszy rząd który zwalcza antypolonizm ok

Rezydentura dostała wytyczne i szczeka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:39  
jezeli szczekacie ze wszystko polskie sprzedane , ze wczesniej nie placili podatkow to skad tak dobra sytuacja ekonomiczna Polskinie wiem

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:42  
CYTAT
https://twitter.com/pirocumulus/status/688460109232631809

No to chyba Prezes wścieklizny macicy dostał jak to zobaczył.

Pedały i Spółka ujadają bo tyle im zostało ... Kłamali i wmówili bezmózgim lemingom nawet z tego forum że jest tak źle że gorzej być nie może a kmioty to łykały ... No cóż czasami jak się pomylą to powiedzą prawdę ... zapewne dziennikarz do zwolnienia że odpuścił do takiej wypowiedzi

Obrazek

Wylatują za mniejsze "zbrodnie" ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 17:51  
kurwa a to dopiero sie zacznie , az mi sie niechce myslec co w tym naszym pieknym kraju bedzie sie dzialo za jakies pol rokusciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 18:32  
CYTAT

katolik z pislamuok

Niech Ci będzie! I tak nie zrozumiesz!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 18:47  
Wyjedź na zmywak i weź kredyt ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 18:48  
CYTAT
CYTAT

katolik z pislamuok

Niech Ci będzie! I tak nie zrozumiesz!uśmiech

ty za to moze zrozumiesz za jakis czasok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 18:49  
CYTAT

:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 18:55  
CYTAT

Edo2Ja myślałem że pojechałeś tam odśnieżać!
A TU WIDZĘ PEŁNY PLURALIZM!
Mężczyzna obsługuje toaletę męską i damską.
Jak już piłeś to zdradź nam tajemnicę czyj mocz lepiej smakuje Beatki czy Jarosława?
Rozumiem też,żeby nie było posądzenia o BABILON za papier toaletowy[cóż za rozrzutność] posłużył twój obrotny języczek.I nie chwal się że aż śpiewali,no może westchnęli.
Hulanki i swawole pewnie ujrzą światło dzienne jako kilometrówki,lub nagrania ala Hofman.
Na wysłanie sweet fotki powinny wyrazić zgodę obie osoby.Ale tym się nie martw.WIERZYMY CI NA SŁOWO!

Sądzę ,że myślenie powinieneś zostawić ludziom bardziej kompetentnym.uśmiech Nie każdy otrzymał cnotę mądrości i dlatego nie powinieneś się obrażać .Z różnych rzeczy , które próbowałem w życiu nigdy nie przyszło mi do głowy próbowania czyjegoś moczu! Ohyda!smiech2 Widzisz ,jeżeli podświadomie marzysz o "złotym deszczyku" zagadaj z ludźmi o podobnych skłonnościach. Dzisiejszy świat i internet oferuje taką możliwość , pewnie bez problemu znajdziesz przyjazną duszę gotową na "złoty deszczyk" , a jak dobrze zagadasz to może nawet na "kawior".ok Jest tu jeden na forum ,taki rozbity psychicznie człowiek , który wszędzie widzi pedalstwo i posądza innych o wszelkie zboczenia wszelkiej maści. Tego człowieka swędzi od dawna i tak wyraża swoje ukryte pragnienia. Może spróbuj najpierw z Nim , dewianci powinni trzymać się razem!
Co do umiejętności językowych masz trochę racji , ale chwaląc się tym wyszedłbym na samochwałę. Niech Ci wystarczy , że dziewczynom się podobało. Dżentelmeni jednakowoż o takich sprawach nie rozmawiają ( nawet z prostakami)! Jakieś zasady obowiązują. uśmiech
BABILON , BABILON - nie kojarzę! Może chodziło Ci o coś innego?
Co do rzeczonej kwestii obawiam się ,że moja propozycja nie była skierowana do Ciebie , więc siłą rzeczy nic z tego! Proponowałem sweet focie Bananowi-figlarzowi , a nie Tobie , więc nie rozumiem jakim prawem poczułeś się wywołany do tablicy?uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 19:09  
CYTAT

ty za to moze zrozumiesz za jakis czasok

Nie wykluczam takiej możliwości! Moja babcia mawiała , że człowiek uczy się przez całe życie , a potem i tak umiera głupi. smiech2
Chociaż tych kilka bardzo merytorycznych wymian postów , raczej utwierdza mnie w przekonaniu , że siedzimy po dwóch stronach barykady.
Nie jestem wszechwiedzący , ale na chwilę obecną Twojego zrozumienia sytuacji nie poważam. Tak poza tym pamiętam jak matka w czasach dzieciństwa ostrzegała mnie zadawaniem się z ludźmi o podejrzanej proweniencji. Mama wspominała , tacy ludzie często zarażają prostactwem innych i żeby ich stanowczo unikać! Wspominała o jakimś promieniowaniu !Mimo ,że minęło już wiele lat , te porady w gruncie rzeczy okazały się wartościowe. Więc wolałbym raczej unikać takich twórczych debat z taką światłą inaczej jednostką ludzką! smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 19:18  
good ale kodują nasi lokalni obrońcy koryta zarumieniony
http://youtu.be/3I2CVdIIAug

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 20:24  
Obrazek

CYTAT

Edo werbujecie już chyba kogo popadnie ... wiem że to biznes max na 4 lata i ciężko znaleźć kogoś coby robił z siebie debila ...no ale sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2016r. 23:03  
CYTAT
good ale kodują nasi lokalni obrońcy koryta zarumieniony
http://youtu.be/3I2CVdIIAug

Troche marne, czekam na lepszeumiech

Tymczasem polecam coś apolitycznegoumiech

https://www.youtu(...)BBd9-g4s

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 09:13  
Nowy Jork: Protest przeciwko oczernianiu Polski

​Przedstawiciele Polonii z Nowego Jorku protestowali przed niemieckim konsulatem w tym mieście. Około 150 osób wyrażało niezadowolenie z powodu komentarzy polityków z tego kraju i mediów dotyczących obecnej sytuacji w Polsce. Krytykowali też ostatnie decyzje Unii Europejskiej ws. Polski.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

"Protestujący wznosili również okrzyki ''Tusk, ty baranie, dostaniesz od PiS-u lanie".

Te teksty to pisza wam przedszkolaki ? potluczony Na Greenpoincie tylko żuli było ?

https://www.youtube.com/watch?v=ZRHrCVmd5Nk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 09:56  
CYTAT

Edo werbujecie już chyba kogo popadnie ... wiem że to biznes max na 4 lata i ciężko znaleźć kogoś coby robił z siebie debila ...no ale sciana

Masz sporo racji , figlarzu! Werbujemy kogo popadnie , pracujemy na trzy zmiany , a i tak nie wszystko działa jak należy!uśmiech
Co robienia z siebie debila , proponowałem kiedyś jednemu takiemu angaż do naszej ekipy za niemałe przecież pieniądze! Koleś jest znany wszem i wobec , z tego , że to debil do potęgi n-tej! Cham , prostak i prymityw pełną gębą! Ale jajcarz i figlarz pierwsza klasa! Wystarczy , że napisze jedno zdanie a ludziom puszczają zwieracze ze śmiechu! A jeszcze jak wysoko się nosi ( chodzą słuchy , że skończył WSE w Stalowe Woli i od tego trochę mu woda sodowa do głowy uderzyła). Podobno miał na WSE stypendium naukowe i od tamtej pory uważa się za lepszego od innych!smiech2 Było by fajnie mieć w stajni takiego ogra , ale niestety odmówił!neutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 10:22  
CYTAT
Nowy Jork: Protest przeciwko oczernianiu Polski

Przedstawiciele Polonii z Nowego Jorku protestowali przed niemieckim konsulatem w tym mieście. Około 150 osób wyrażało niezadowolenie z powodu komentarzy polityków z tego kraju i mediów dotyczących obecnej sytuacji w Polsce. Krytykowali też ostatnie decyzje Unii Europejskiej ws. Polski.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

"Protestujący wznosili również okrzyki ''Tusk, ty baranie, dostaniesz od PiS-u lanie".

Te teksty to pisza wam przedszkolaki ? potluczony Na Greenpoincie tylko żuli było ?

https://www.youtube.com/watch?v=ZRHrCVmd5Nk

150 osób na demonstracji Polaków za granicą , to i tak nieźle, Bananie! W demonstracjach KOD organizowanych za granicami naszego kraju brało udział po kilkanaście , kilkadziesiąt osób. Swoją drogą nigdy Cię nie zastanowiło jak to jest , że na demonstracjach narodowców , Radia Maryja czy pisiorów zawsze jest większa frekwencja niż jak wychodzą ormowcy - kodowcy czy inne szumowiny ( a czasem nawet dzieci zmuszone przez nienawistnych nauczycieli) ?smiech2 Patrz jaki paradoks - partia oszustów i złodziei ma w nazwie obywatelskość , a nigdy nie przyciągnie tłumów zwykłych ludzi wezwanych do wyjścia na ulicę! Ciekawe , jak to jest , że na jedno słowo Jarka ludzie potrafią się zmobilizować? Wiem napiszesz , że Hitler też przyciągał tłumy. Ale czy takie umiejętności porywania tłumów i jednoczenia ich w ramach jakiejś idei nie świadczą o jakiejś formie geniuszu? smiech2 Może nie chce Ci to przejść przez gardło figlarzu, co?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 11:24  
Hmm to tak

CYTAT
( a czasem nawet dzieci zmuszone przez nienawistnych nauczycieli) ?

PiSzesz o zmuszaniu klas mundurowych na przychodzenia na "ogniska patriotyczne" i inne wymysły lokalnych ćwierćgłówków ?

A te kilkadziesiąt osób protestujących to piszesz o Japonii ? w sumie jest porównanie w samym N.Y żyje grubo ponad bańka polonusów nie wspominając z ościennym stanem N.J

Wyjaśnij mi co mają wspólnego narodowcy do zomowców Pedałów i Spółki bo nie bardzo ogarniam ?

Co do kurdupla to porównanie go z Hitlerem zakrawa na kpinę ...Jak zapłacicie i wynajmiecie PeKaeSy to ściągniecie może ze 25 koła ludzi smiech2 z akcentem na MOŻE

I jeszcze jedno zdanie ... żeby oceniać WSE skończ podstawówkę ... przebrnij przez gimnazjum i za kilka lat się odezwij cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 12:03  
Aby Polska wyszła w końcu na prostą musi być jedność ludzi kochających Polskę.
Ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo.
Ludzie jej nieprzychylni chcą ją zniszczyć.
Ale ufam, że prawdziwi patrioci staną w jej obronie.
Pamiętacie dlaczego Szwedzi nie zniszczyli Częstochowy?

"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 13:07  
rsta, czy ty czasem nie jesteś jednym z tych Wolaków, którzy wierzą, że Matka Boska była Polką i urodziła się w Częstochowie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 13:25  
nie mik8 :-)
nie słyszałem tego nigdy ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 14:15  
CYTAT
Aby Polska wyszła w końcu na prostą musi być jedność ludzi kochających Polskę.
Ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo.
Ludzie jej nieprzychylni chcą ją zniszczyć.
Ale ufam, że prawdziwi patrioci staną w jej obronie.
Pamiętacie dlaczego Szwedzi nie zniszczyli Częstochowy?

No przydałaby sie ta jedność, a społeczeństwo jest niestety podzielone.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 14:38  
Może trzeba odsunąć od głosu tych co mącą?
Jak ich rozpoznać?
Czy nie są to z jednej strony wpływy wschodnie a z drugiej zachodnie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 19:50  
CYTAT

PiSzesz o zmuszaniu klas mundurowych na przychodzenia na "ogniska patriotyczne" i inne wymysły lokalnych ćwierćgłówków ?

A te kilkadziesiąt osób protestujących to piszesz o Japonii ? w sumie jest porównanie w samym N.Y żyje grubo ponad bańka polonusów nie wspominając z ościennym stanem N.J

Wyjaśnij mi co mają wspólnego narodowcy do zomowców Pedałów i Spółki bo nie bardzo ogarniam ?

Co do kurdupla to porównanie go z Hitlerem zakrawa na kpinę ...Jak zapłacicie i wynajmiecie PeKaeSy to ściągniecie może ze 25 koła ludzi smiech2 z akcentem na MOŻE

I jeszcze jedno zdanie ... żeby oceniać WSE skończ podstawówkę ... przebrnij przez gimnazjum i za kilka lat się odezwij cool girl

Bananie , ciesz się , że te milion polonusów z USA nie wyszło jednak na ulicę!uśmiech Chyba masz świadomość , że w ostatnich wyborach parlamentarnych PiS dostał od amerykańskiej Polonii 75 % głosów. Tamtejsza Polonia to prawdziwy matecznik PiS. Coś takiego jak zakłady karne dla PO. Chociaż może nie do końca , bo osadzeni głosują w sposób jeszcze bardziej zdyscyplinowany . Wszak około 90 % skazanych osadzonych w polskich zakładach karnych wybiera Platformę! W każdym razie chciałem dać Ci jakieś wyobrażenie , jak to wygląda. Nie wiem nic o protestach w Japonii , pewnie miałeś na WSE jakieś fakultety i teraz szpanujesz!smiech2
Widzisz narodowcy mają tyle wspólnego z PiS , że w drugiej turze wyborów prezydenckich wrzucali szton na Andrzeja Dudę . Może nie kochają PiS , ale dobrze wiedzą , że PO to choroba śmiertelna , a PiS jest co najwyżej zwykłym przeziębieniem ( jak to ktoś ładnie określił). Różnica subtelna , ale jednak wyraźna! Chyba nawet Ty to rozumiesz figlarzu!uśmiech Młodzi narodowcy może nie kochają PiS , ale wręcz nienawidzą PO.
Bananie , wystarczyło przyjść na spotkanie z Kaczyńskim ( bodajże dwa lata temu ) w Stalowej Woli, by poznać prawdy świadectwo! W kinie Wrzos ciężko było wcisnąć szpilkę. Na Palikocie było z dziesięciu ludzi , a na Korwinie niewiele więcej. Widzisz taki stan rzeczy jest w całej Polsce ( nie tylko na zapyziałym Podkarpaciu). Obawiam się , że oglądając TVN zatraciłeś zdolność samodzielnego i logicznego myślenia. No sam pomyśl : skoro Kaczyńskie jest taki chujowy ( zwłaszcza w przekazie mainstreamu)
to jak mógł wygrać wybory? Może sfałszował wyniki?smiech2
Bananie , obawiam się , że moja edukacja to już zamknięta karta! Niestety , ale taka jest smutna prawda- jestem już na to za stary! Z tym gimnazjum to trochę dowaliłeś . Nie załapałem się na gimnazjum , za moich lat szkolnych tego wynalazku nie było. Wiem , że jesteś perwersyjnym figlarzem , ale jeżeli szukasz młodego ładnego chłopaczka to niestety szukaj dalej!smiech2 Pisał tu ostatnio jakiś koleś napalony na pissing , zagadnij do niego - powodzenia!uśmiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 20:09  
@Edo2: Dlaczego PiS wygrał? Poniżej masz odpowiedź. Prostych, niewykształconych, głupich ludzi liczących na pieniądze z budżetu jest więcej niż rozsądnych. Dorzućmy do tego garstkę idiotów z wyższym wykształceniem i mamy Kaczyńskiego u steru - zgadnij kto ma w demokracji więcej do powiedzenia? Dwóch żuli czy jeden profesor (pomijam tu pseudoprofesury typu Pawłowicz)? Zwyciężło pińćset na dziecko i inne socjalne obietnice które zrujnują budżet.

Osobiście uważam, że jedynym sprawiedliwym systemem głosowania jest taki który opiera się na przyznaniu odpowiednich wag za wykształcenie, wysokość płaconych podatków etc. a nie samym jestestwie.

Tak, Platforma popełniła sporo błędów, ale gdyby nie oni PiS nie chwaliłby się dziś silną gospodarką.

Obrazek

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

«« « ... 175 176 177 178 179 180 181 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »