NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 176 177 178 179 180 181 182 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 20:40  
CYTAT
@Edo2: Dlaczego PiS wygrał? Poniżej masz odpowiedź. Prostych, niewykształconych, głupich ludzi liczących na pieniądze z budżetu jest więcej niż rozsądnych. Dorzućmy do tego garstkę idiotów z wyższym wykształceniem i mamy Kaczyńskiego u steru - zgadnij kto ma w demokracji więcej do powiedzenia? Dwóch żuli czy jeden profesor (pomijam tu pseudoprofesury typu Pawłowicz)? Zwyciężło pińćset na dziecko i inne socjalne obietnice które zrujnują budżet.

Osobiście uważam, że jedynym sprawiedliwym systemem głosowania jest taki który opiera się na przyznaniu odpowiednich wag za wykształcenie, wysokość płaconych podatków etc. a nie samym jestestwie.

Brawo!
Takie sondaże służą temu,aby przyciągnąć tych mało rozgarniętych, jak się na to łapiesz, to masz już odpowiedz.
Do Twojego postrzegania sprawiedliwości dorzucę np: nowe uczelnie -płacisz,chodzisz,zdajesz ale czy jesteś mądrzejszy?
Wiesz,że miedzy mądrością a inteligencją jest spora różnica,a sam tytuł mgr.nie uczyni Cię bystrzakiem.

Zwyciężył "samobój" bez patrzenia na pieniądze i obietnice,dlatego nie obrażaj ludzi.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 20:40  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 21:07  
CYTAT

Zwyciężył "samobój" bez patrzenia na pieniądze i obietnice,dlatego nie obrażaj ludzi.

Zwyciężyło propisowskie bydło które rzuciło się po zaproponowane ochłapy niczym emeryci na karpia w Lidlu.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 21:28  
CYTAT
Zwyciężyło propisowskie bydło które rzuciło się po zaproponowane ochłapy niczym emeryci na karpia w Lidlu.

W domu obowiązuje taka sama forma zwrotów ?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 22:04  
CYTAT
Wiem , że jesteś perwersyjnym figlarzem , ale jeżeli szukasz młodego ładnego chłopaczka to niestety szukaj dalej!

Cóż ciebie walił jarek więc odpadów w życiu bym nie ruszył ... Zadałem tu kiedyś podstawowe pytanie .... z kim normalny hetero wolał by się zadawać ... z gejem czy z pedałem z PiS ... uwierz że odpowiedz jest bajecznie prosta cool girl

Wrając do pobytu w naszym pięknym grodzie Jarosława już nie dziewicy ... starsi ludzie jacy przybiegli na to "spotkanie" traktują go jak rozrywkę ... coś ala w dawnych czasach np ."kobieta z brodą" taki dziwoląg... jeśli takie wytłumaczenie fenomenu kurdupla w naszym mieście ci nie pasuje to zapewne zastosowali taki sam myk jak i przy wizycie Szydłowej w naszym mieście a że to baba nierozgarnięta to się wygadała ze tego widziała w Mielcu a tego w Krośnie ...ano wożą za ćwokami 3 autobusy sztucznego tłumu ...od i cały fenomen PiS.d

jak bedziesz miał jeszcze coś ciekawego to napisz ... wraca mi frajda z nabijania się z was :* ...chyba już mi przeszło po spowiedzi cool girl

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 22:06  
CYTAT
CYTAT

W domu obowiązuje taka sama forma zwrotów ?

Mówimy tak tylko do wyborców PiS. Trzeba wyrażać myśli w ich języku, ponieważ debile inaczej nie są w stanie zrozumieć co właściwie się do nich mówi. Żywo reagują tylko na obietnice prezesa o wielkiej Polsce placze

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 22:24  
CYTAT
Mówimy tak tylko do wyborców PiS. Trzeba mówić ich językiem, ponieważ debile inaczej nie są w stanie zrozumieć co właściwie się do nich mówi. Żywo reagują tylko na obietnice prezesa o wielkiej Polsce placze

Pewnie przed monologiem jest też aplikacja, warto pamiętać aby
przed użyciem skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 22:36  
Obrazek

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2016r. 22:53  
ZAKODOWANI na maksa sciana

Muszą wam płacić od godziny bo wyników pracy naganiaczy nie widac. Im dalej w KOD tym bardziej smieszno.

Cała Polska się z was śmieje potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 08:03  
CYTAT
@Edo2: Dlaczego PiS wygrał? Poniżej masz odpowiedź. Prostych, niewykształconych, głupich ludzi liczących na pieniądze z budżetu jest więcej niż rozsądnych. Dorzućmy do tego garstkę idiotów z wyższym wykształceniem i mamy Kaczyńskiego u steru - zgadnij kto ma w demokracji więcej do powiedzenia? Dwóch żuli czy jeden profesor (pomijam tu pseudoprofesury typu Pawłowicz)? Zwyciężło pińćset na dziecko i inne socjalne obietnice które zrujnują budżet.

Osobiście uważam, że jedynym sprawiedliwym systemem głosowania jest taki który opiera się na przyznaniu odpowiednich wag za wykształcenie, wysokość płaconych podatków etc. a nie samym jestestwie.

Tak, Platforma popełniła sporo błędów, ale gdyby nie oni PiS nie chwaliłby się dziś silną gospodarką.

Obrazek

Jeżeli przyglądniesz się tej grafice , którą prezentujesz to nawet na niej wśród osób z wyższym wykształceniem zwyciężył PiS ( później to rozwinę). Co prawda nie tak wyraźnie jak wśród innych grup , ale jednak! Kwestia następna PiS wygrał zdecydowanie wśród ludzi młodych ( 18-29). Przez ileś lat lansowana była teza , że młodzi głosują na PO. Teraz Michnik pisze w swojej gadzinówce , że nie odda Polski " gówniarzom" - tak ich nazywa. Czyli jak młodzi ludzie głosowali na PO było ok, teraz poparli PiS - są podpalaczami i gówniarzami! Nawet w miastach powyżej 500 tysięcy ludzi , w których regularnie wygrywała PO zwyciężył PiS.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-parlamentarne-2015-pis-zmiazdzyl-na-wsi-psl,589067.html
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-pis-z-najwiekszym-poparciem-wsrod-najlepiej-wyksztalconych,589077.html

Gdyby nie mainstream ( a zwłaszcza TVN ) , wyniki PO byłyby dużo , dużo gorsze. Znam wielu wcale niegłupich ludzi , którzy na podstawie Faktów TVN ferują wyroki w kwestiach politycznych . Dzięki internetowi udało się odkazić znaczną część społeczeństwa z tego zaczadzenia ,ale ten proces nie został zakończony.
W jakimś sensie zgadzam się z Tobą co do dopuszczenia do głosowania ludzi inteligentnych. Celowo nie piszę wykształconych , ponieważ dyplom wyższej uczelni dzisiaj nic nie znaczy ( jest to smutna prawda , ale jednak). Jak dla mnie wystarczy przeprowadzić testy psychologiczne odnośnie ilorazu inteligencji. Poniżej pewnego poziomu powinny być odebrane czynne prawa wyborcze ( bierne również).uśmiech
Są to dywagacje abstrakcyjne ( do tego nigdy nie dojdzie ) , ale uważam , że takie rozwiązanie odbyłoby się z korzyścią dla naszego kraju.
Jest cała masa profesorów zwyczajnych - belwederskich , którzy popierają PiS . Naprawdę ! Natomiast z Faktów TVN tej wiedzy nie poweźmiesz !
Pawłowicz to niewyżyta megiera , gdybym ja był na miejscu Kaczyńskiego ta baba mogłaby mi co najwyżej opróżniać kuwetę po kocie!smiech2
Kwestia następna : jakie te mityczne sukcesy odniosła PO? Napisz , bo ja mam zdanie diametralnie inne. Platforma była najbardziej szkodliwą formacją rządzącą tym krajem od czasów PZPR. Taka jest moja opinia i chętnie z Tobą podyskutuję na argumenty w tej kwestii. Osobiście nie jestem betonem pisowskim , po prostu nie było i na razie nie ma innej alternatywy , żeby w tym kraju nie rządziła PO czy Nowoczesna ( powiązane ze służbami i biznesem). Jeżeli pojawi się coś lepszego , pewnie zmienię preferencje - w tym momencie nie ma tematu. Chociaż zaczyna mi się podobać działalność ludzi od Kukiza - a zwłaszcza narodowców. Poczekamy , zobaczymy!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 08:08  
CYTAT

Cóż ciebie walił jarek więc odpadów w życiu bym nie ruszył ... Zadałem tu kiedyś podstawowe pytanie .... z kim normalny hetero wolał by się zadawać ... z gejem czy z pedałem z PiS ... uwierz że odpowiedz jest bajecznie prosta cool girl

Wrając do pobytu w naszym pięknym grodzie Jarosława już nie dziewicy ... starsi ludzie jacy przybiegli na to "spotkanie" traktują go jak rozrywkę ... coś ala w dawnych czasach np ."kobieta z brodą" taki dziwoląg... jeśli takie wytłumaczenie fenomenu kurdupla w naszym mieście ci nie pasuje to zapewne zastosowali taki sam myk jak i przy wizycie Szydłowej w naszym mieście a że to baba nierozgarnięta to się wygadała ze tego widziała w Mielcu a tego w Krośnie ...ano wożą za ćwokami 3 autobusy sztucznego tłumu ...od i cały fenomen PiS.d

jak bedziesz miał jeszcze coś ciekawego to napisz ... wraca mi frajda z nabijania się z was :* ...chyba już mi przeszło po spowiedzi cool girl

ble , ble , ble !smiech2

Bananie fenomenem jest chyba zwycięstwo w wyborach prezydenckich i parlamentarnych, trzydziestu kilku milionowego kraju, partii mającej raptem 3 autobusy swoich popleczników! smiech2 Kobieta z brodą przy tym wysiada!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 08:22  
Obrazek

Busów jest ciut więcej ... tu masz wersje cabrio umiech

Fenomenem jest to że kurdupel nawet jak wygrał to i tak przegrał ... cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 08:35  
No wybacz , sam pisałeś o trzech!uśmiech Kurdupel wygrał już dawno temu , możesz się szamotać i oburzać , ale taka jest prawda. Zrealizował swoje cele i na razie nie widać godnego przeciwnika. Być może teraz temu zaprzeczasz , ale bądź cierpliwy, figlarzu!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 08:48  
Napisałem o 3 które wożą sztuczny tłum ... (chyba nie myślisz że jest ich tylko 3)
Jarosław "porażka" sam jest za głupi żeby wygrać cokolwiek ... tak dla przypomnienia ... naucz się go i recytuj "kolegom"

Obrazek

poeta chyba zamiast glizdy miał na myśli PiS.dy ? tak gdzieś mi bardziej pasuje cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 09:10  
To już było na Szczochu ze dwa tygodnie temu! Sam to wrzucałeś na forum ( albo jakiś inny ormowiec)! Mógłbyś się lepiej postarać , figlarzu!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 09:20  
Jeszcze odnośnie uczelni wyższych w Polsce:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Burza-na-warszawskiej-ASP-Cofnieto-doktoraty-znanych-artystow,wid,18023269,wiadomosc.html

Na warszawskiej ASP członkowie komitetu honorowego Bronisława Komorowskiego przyznawali sobie doktoraty! smiech2 Czy kogoś może to dziwić? Mogli dać Bronkowi , przynajmniej w rubryce wykształcenia miałby to samo co Duda!
Jedni piszą ,innym dają . Takie jest zbójeckie prawo! ( jak mówił Bogdan Smoleń).uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 09:38  
Chłopaki dajcie sobie po razie i będzie spokój.Takie poważne tematy poruszacie a pyskujecie do siebie jak najduchy w piaskownicy

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 10:35  
CYTAT
To już było na Szczochu ze dwa tygodnie temu! Sam to wrzucałeś na forum ( albo jakiś inny ormowiec)! Mógłbyś się lepiej postarać , figlarzu!uśmiech

Dlatego napisałem dla przypomnienia jako że wiem że czytanie ze zrozumieniem to nie twój konik to zapytaj funkcjonariusza "siodełko" obok co to znaczy nie wiem no i korepetycje lub specjalista światowej klasy koniecznie prywatnie tu nie ma na co czekać !!

Wy działacie jak kiedyś milicja (jak na ZOMOwców przystało) ...jeden umie pisać ... drugi czytać ... no a trzeci pilnuje geniuszy cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 10:55  
CYTAT

Dlatego napisałem dla przypomnienia jako że wiem że czytanie ze zrozumieniem to nie twój konik to zapytaj funkcjonariusza "siodełko" obok co to znaczy nie wiem no i korepetycje lub specjalista światowej klasy koniecznie prywatnie tu nie ma na co czekać !!

Wy działacie jak kiedyś milicja (jak na ZOMOwców przystało) ...jeden umie pisać ... drugi czytać ... no a trzeci pilnuje geniuszy cool girl

Co nie zmienia faktu , figlarzu , że powtarzasz się! Ty to nazywasz przypomnieniem , a ja powtarzaniem. Czy nazwanie Twojego przypomnienia - powtórzeniem jest niewłaściwe? Czy nie wyciągasz zbyt daleko idących wniosków?smiech2

W Kraju Rad naprawdę tak było jak w tym kawale . Ten trzeci rzeczywiście pilnował inteligencji . W PRL polskie ulice patrolowało dwóch + pies. I też jest sporo kawałów na ten temat!smiech2
Ok , jeżeli przełożyłeś to na dzisiejsze czasy , to mam pytanie. Kto w Twojej ekipie jest od czytania ? Kto od pisania ? A kto od patrzenia na ręce? Ty jesteś tym superwizorem czy Andrzejek? On w końcu w drugiej pracy też jest kierownikiem?uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 11:12  
No cóż kim ty jesteś w tej "trójce" to każdy bywalec tego form wie dodatkowa fucha to robienie za "akumulator" ... rozwinęliście się ! gratulacje cool girl

ps. Zatrudnijcie 4 żeby wymyślał coś samemu ... A co ja pisze wy i myślenie = nieporozumienie potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 11:36  
Bananie , w przypadku Waszej ekipy , to żaden bywalec tego forum pewnie nie wie , jak przedstawia się podział ról? uśmiech Sprytnie to robicie , wymieniacie się kompetencjami każdego dnia? Dzisiaj jesteś pałkarzem czy nadzorującym? Jeżeli uwzględnić wariant dwóch + pies , to może robisz za tego jak w kawale? No wiesz .... słyszałem , że na rogu stoi pies z dwoma kutasami....smiech2

Obawiam się , że wymyślanie czegoś samemu , naszej ekipie wychodzi lepiej!uśmiech Wy może jesteście bardziej agresywni ! Co do porad , ja znowuż zalecam Tobie zatrudnienie kogoś od korekcji błędów ortograficznych i stylistycznych. Taki korektor mógłby wyjaśnić pewne kwestie. Czasem piszesz tak ordynarnie figlarzu , że poza samym sobą nikt tego nie rozumie. I właśnie stąd wynikają pewne niedomówienia! smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 12:05  
Placówki oświatowe, jednostki podległe gminie nie będą otrzymywać już środków na herbatę oraz środki czystości. Na tym posunięciu w miejskiej skarbonce pozostanie ponad 70 tys. zł.:szok:

wspaniale posuniecie , oszczednosci na miare nagrody do pomyslodawcysciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 12:26  
I słusznie, skoro w łazienkach jest mydło, papier i ręczniki papierowe, to po cholerę rozdawać pracownikom biurowym dodatkowe mydło i ręczniki, które zabiorą sobie do domu?

BTW, Edo2, Tobie również przydałby się korektor. Jak już poprawi Twoje błędy stylistyczne, to poproś go, żeby wytłumaczył Ci w jaki sposób używać przecinka w zdaniu umiech

Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 13:10  
CYTAT
I słusznie, skoro w łazienkach jest mydło, papier i ręczniki papierowe, to po cholerę rozdawać pracownikom biurowym dodatkowe mydło i ręczniki, które zabiorą sobie do domu?

ja cie rozumiem truskaweczko , ale wytlumacz mi dlaczego te,,przywileje,, sa zabierane zwyklym pracownikom w ramach oszczednosci a dlaczego ,,wladza,, nie potrafi zabrac cos sobie ? tu by bylo juz co zabierac czyz nie mam racji ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 13:21  
"Premier Szydło przeżyje w Strasburgu szok" - ostrzega brukselski ekspert, Doru Frantescu z organizacji Vote Watch, analizującej działania Parlamentu Europejskiego. Jego zdaniem, największe grupy polityczne utworzą wspólny front przeciwko polskiej premier.

Będa tam dziś dręczyc naszą Beatkę..placze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2016r. 13:31  
CYTAT
ja cie rozumiem truskaweczko , ale wytlumacz mi dlaczego te,,przywileje,, sa zabierane zwyklym pracownikom w ramach oszczednosci a dlaczego ,,wladza,, nie potrafi zabrac cos sobie ? tu by bylo juz co zabierac czyz nie mam racji ?

O naiwności! Widziałeś Ty kiedyś człowieku "władzę", która zabiera sama sobie? Jeżeli tak, to ja coś widocznie przegapiłam. umiech

Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James
Prywatna wiadomość 

«« « ... 176 177 178 179 180 181 182 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »