|
|
|
CYTAT Tak dokładnie ... Ed masz za mały rozumek żeby to pojąć a już myślałem że prościej sie nie da ...no ale może ktoś inny ci to wyjaśni ... ja mogę ostatni raz spróbować ... nie śmieję sie z tęgiej osoby gdy sam jestem gruby ...ale wy jesteście tak głupi że to robicie więc ktoś szczupły patrzący na to z boku pisze/ ty głupi grubasie sam jesteś gruby ale śmiejesz się kmiocie z innych ze słuszną masą ? Marne szanse ze pojąłeś no ale ...nikt nie powie że się nie starałem ps.Jak masz odpisac po pedalsku to napisz może P.W. do "kolegi" Rozumiem! A kto decyduje o tym , który z nas jest gruby? I czy ma prawo do śmiechu, figlarzu? Sam sobie nadałeś ten przywilej ? Czy po prostu jesteś tak zajebiście obiektywny , że nie ma mowy o pomyłce! A może ktoś stojący z boku i nie zaangażowany w temat obiektywnie powie ,że obaj jesteśmy grubi ( Ty dodatkowo jesteś grubym figlarzem) i obaj śmiejemy się z innych grubych , to co wtedy? Widzisz dużo piszesz o pedale Kaczyńskim i pomyślałem , że będzie Ci miło w swojskim języku! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A kto krzyczał jak rządziło UW/PO że rządzi żydokomuna ? To kurdupel od zawsze dzielił ludzi zerwałeś się z choinki ...
Ja nie jestem wami i np. nie śmieję się z przystojniaków ... brzydalu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem! A kto decyduje o tym , który z nas jest gruby? Wskaźnik BMI decyduje, chyba że Kaczyński też w nocy przepchnie zmiany i w tym zakresie Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT A kto krzyczał jak rządziło UW/PO że rządzi żydokomuna ? To kurdupel od zawsze dzielił ludzi zerwałeś się z choinki ... Ja nie jestem wami i np. nie śmieję się z przystojniaków ... brzydalu Przytocz jeden mój cytat , gdzie użyłem określenia " żydokomuna " i przyznaję Ci racje, figlarzu! Za to o zięciu starego Żyda czytałem w Twoich postach niejeden raz! Kiedy Ci wygodnie uderzasz w nutki antysemickie (Duda) , a kiedy trzeba to nawet zwalczasz pedalstwo ( Kaczyński). Ale pomijając te dwa przypadki jesteś tolerancyjnym demokratą i nie interesuje Cię pochodzenie ani życie prywatne innych. A tak w ogóle to takie grzebanie w życiorysach czy majtkach to uważasz za świństwo! A to dziwne ! Cały czas twierdzę , że pisząc o skłonnościach Kaczyńskiego wyrażasz swoje ukryte pragnienia, figlarzu! |
|
|
|
|
CYTAT Jak walnie wykład o spadku złotego przez urodzaj ryżu w Chinach może okazać się głównym ekonomem na świecie Już czas na wyciągnięcie Balcerowicza z zamrazarki. Chłop jest jak pomnik Cezara. |
|
|
|
|
CYTAT Wskaźnik BMI decyduje, chyba że Kaczyński też w nocy przepchnie zmiany i w tym zakresie Wyślę Ci swoje dane ( wiek , wzrost i wagę) . Wylicz mi to BMI. Zrób to samo z Bananem i jego przyjacielem. I dojdziemy do prawdy obiektywnej , kto tu ma problemy z wagą! Kaczyński teraz ma inne priorytety ! Podobno na celowniku jest ustawa o prokuraturze i przywrócenie starego-nowego KPK! |
|
|
|
|
Ed ty serio jesteś mitomanem albo uważasz się za pępek świata
Chcę ci tylko przypomnieć że nie jesteś sam na tym forum żebym miał przytaczać akurat twoje teksty (czy kogokolwiek) ..Nie jesteś też żadnym autorytetem żebym się przejmował twoim pierdoleniem czy tak napisałeś a może inaczej A przepraszam może dla kogoś jesteś ... w/w stwierdzenia zapewne przeczytasz u mnie jeszcze nie raz tylko wyłącznie po to żeby się z was nadal nabijać (tak długo jak będę miał z tego przyjemność) ... Jak nieraz mogłeś przeczytać z mojej strony pochwały np.prezydenta Słupska więc orientacja gorszego sortu nie jest dla mnie najmniejszym problemem jak i chwalenie lewicy/komuchów ...Od jednego z najlepszych prezydentów Kwacha po jednych z bardziej rozgarniętych posłów ... np. Wenderlich ... Iwiński z ty że oni nie krzyczą "precz z komuną" a idą pod rękę ze starymi komuchami i tak można przytaczać ...tylko po co Nie mam też problemów religijnych ... nie przeszkadza mi Muzułmanin ... czy Katolik ... że o Żydach nie wspomnę ... ale PiSlamista czy ŻydoKomuch z PiSu będzie zjechany jak bura suka ...tak długo jak będę miał z tego frajdę taka pasja ... zaraz jakaś PiSda napisze że niby kogoś nienawidzę ... lub mnie nie zamkną "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
I kto tu jest mitomanem? Masz jakieś urojenia z tą inwigilacją internetu , czy po prostu robisz sobie jaja , figlarzu? Myślisz , że po Ciebie przyjdą? A może już idą? Nie czujesz się przypadkiem osaczony?
Bananie z tego co piszesz , jesteś uprzedzony do grupy ludzi głosujących na PiS. Czyli tą grupę można wyeliminować ze społeczeństwa ( jest według Ciebie gorsza - mniej wartościowa). Czyli sam dzielisz Naród na tych lepszych ( nie głosujących na PiS) i na tych bezwartościowych ( wyborców PiS). Czyli Tobie wolno dzielić ludzi na lepszych i gorszych , szkoda , że innym tego prawa odmawiasz. Był w Niemczech kiedyś taki człowiek , któremu część społeczeństwa nie pasowała. Stwierdził , że po jej eksterminacji pozostała część dostanie takiego powera , że przetrwa tysiąc lat! Czytając te Twoje wypociny ( napisane knajackim i niechlujnym językiem) mam nieodparte wrażenie , ze metody tego człowieka są wzorem dla Ciebie. On mordował Żydów , a Ty byś wymordował PiS-lamistów! Człowiek albo jest tolerancyjny albo nie! Cały czas sobie selektywnie wybierasz , komu tolerancja przysługuje , a komu nie. Kto zasługuje na łaskę ( laskę) wielmożnego Pana z dyplomem renomowanej uczelni! Jesteś człowiekiem złej woli , zakłamanym i nietolerancyjnym prymitywem ! Walisz ściemę , piszesz bełkotliwie , a najgorsze , że cytujesz to ścierwo na poziomie gadzinówek Urbana - Szchochzburaka! I to właśnie czyni Cię tym kim jesteś - zerem i degeneratem , który jednakowoż ma jedną zaletę! Potrafisz mnie rozśmieszyć- chyba jak nikt ! I właśnie dlatego muszę trwać w tym patologicznym układzie - chyba rzeczywiście jest to jakaś forma uzależnienia. No co zrobisz , każdy ma jakieś hobby! |
|
|
|
|
Sokowirówka jest ZAKODOWANA ekumenicznie, podobnie jak lewaki w Niemczech. Wszyscy protestowali przeciwko przemocy wobec kobiet.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jakiś kurdupel twój guru podzielił kiedyś mnie ... nawet nie chodzi o to że nazwał mnie ZOMOwcem ale nie będę komuś takiemu jak ty tego tłumaczył bo szkoda mi klawiatury a i tak tego nie pojmiesz Chodzi o to że kmioty podobne do ciebie to powtarzają uznając to za pewnik od tak wam te mózgi wyprał ... dziś z kolei jestem gorszym sortem ...
Przypomne ci tylko chłoptasiu że Adolf to prawicowy polityk ...a przygłup kaczyński wmówił ci że PiSdy to też prawicowa partia czyli po raz kolejny popełniasz ten sam błąd ale na dostrzelanie tego jesteś po prostu za głupi Mój język jest dopasowany do poziomu rozmówcy jak zawsze I oczywiście ty wiesz lepiej kogo za co mam z PiSowskim pozdrowieniem ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
notariusz - bardziej pasuje wierny
... |
|
|
|
|
|
|
|
|
.... Adolf to prawicowy polityk ...a przygłup kaczyński wmówił ci że PiSdy to też prawicowa partia .......
Ok więc Adolf był prawicowym politykiem ..... przygłup Kaczyński wmówił mi , że PiSdy też są prawicowe - czyli nie są ? Czyli Adolf był prawicą , a PiS nie jest. Czy to miałeś na myśli, figlarzu? Czy głębia Twojego umysłu dostrzegła w tym zdaniu" Adolf był , PiS nie " , jakiś zakodowany przekaz? Czy jest w tym ukrytym przesłaniu jakaś sprzeczność , albo wręcz przeciwnie jakaś spójność? Wiem , że dostosowujesz poziom do rozmówcy , więc pewnie jestem za ciemny. Może na swojej renomowanej uczelni nauczyłeś się jakiegoś tajnego kodu i tylko wybrani potrafią to rozszyfrować? Słyszałem , że bractwa na amerykańskim Harvardzie kultywują takie tradycje ( tylko dla wtajemniczonych) , muszę jednak przyznać , że mnie zaintrygowałeś! |
|
|
|
|
CYTAT .... Adolf to prawicowy polityk ...a przygłup kaczyński wmówił ci że PiSdy to też prawicowa partia ....... Przecież PiS i partia Adolfa działają na tym samym modelu narodowego socjalizmu. Jak PiS jest prawicowy to ja jestem Juliuszem Cezarem. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Nie jest ważne co było ... a co nie ...tylko jak twoja bania przetwarza fakty ... Wierzysz że PiS to prawica ? Czy nie wierzysz że Adolf to prawicowy polityk bo nie wiem gdzie ponownie masz problem
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
http://biorytm.net/?page_id=20 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
chwalisz się datą urodzenia (to raczej nie twoja)...reklamujesz stronę ... czy jeszcze o coś ci chodzi ?
|
|
|
|
działam społecznie i prewencyjnie...
|
|
|
|
hahaha, mnie wyszedł taki dół na większości biorytmów, że dziś nie będę się odzywał
|
|
|
|
|
CYTAT Nie jest ważne co było ... a co nie ...tylko jak twoja bania przetwarza fakty ... Wierzysz że PiS to prawica ? Czy nie wierzysz że Adolf to prawicowy polityk bo nie wiem gdzie ponownie masz problem Nie ma znaczenia czy PiS jest prawicowy czy nie ( są różne opinie i pewnie jednoznacznie ciężko stwierdzić - prawicowy światopogląd i lewicowy program gospodarczy) . Problemy będą rónież z jednoznacznym określeniem Hitlera ( są ludzie , którzy w określeniu narodowy socjalizm akcentują słowo - socjalizm). To dyskusja czysto teoretyczna - akademicka dla historyków albo socjologów, nie dla takiego ogra jak Ty, figlarzu! Wiem ,że po ukończeniu elitarnej uczelni czujesz się na siłach podjąć taką dyskusje , ale obawiam się , że zabraknie Ci adwersarzy! Pytałem o co Ci chodziło z tym tekstem bo kompletnie nie zrozumiałem: Adolf to prawicowy polityk ...a przygłup kaczyński wmówił ci że PiSdy to też prawicowa partia Jesteś za , a nawet przeciw? Czy chodzi o coś innego? Czy pisanie postu jest sztuką dla sztuki? |
|
|
|
|
Adolf z tego co wiem wyeliminował (nie chodzi tylko o dosłowność tego stwierdzenia) komuchów u siebie a Kurdupel się nimi otacza a ty piszesz ... o prawicowych poglądach ? (nasze komuchy są ok bo są nasze? ) że PiS ma "lewicowy program gospodarczy" (tu nie sposób się z tobą nie zgodzić) ... Ja rozumiem że ludzie się zmieniają i jak chce dać komuś szansę to niech posadzi ich koło kibli w sejmie a nie daje im ministerialne teki lub robi z nich prezesów strategicznych spółek państwowych ... Ale co ja bede dyskutował z tobą na takie tematy ... masz swoje zdanie nie przekona cię nawet jego kupel Orban trzymający sztamę z Putinem ... Co ciekawe beton w osobie Staniszkis zaczyna pękać może i dla ciebie jest jeszcze nadzieja
|
|
|
|
Staniszkis ma figlującą córkę.
|
|
|
|
W Moskwie rozmowy ws. tupolewa. Polska delegacja przyjęta w dawnym domu dla służby
Wrak i czarne skrzynki tupolewa przetrzymywane w Rosji były jednym z istotnych tematów niemal czterogodzinnych rozmów w Moskwie pomiędzy polskim wiceministrem spraw zagranicznych Markiem Ziółkowskim a jego rosyjskim odpowiednikiem Władimirem Titowem. To pierwsze takie spotkanie od roku. Rosja jeszcze przed rozmowami wysyłała jasne sygnały, że o przełomie nie ma mowy. Obie strony już wcześniej zapowiedziały również, że nie należy spodziewać się po spotkaniu żadnych wypowiedzi dla mediów. W tej chwili wiadomo, że komunikat ma wydać rosyjski MSZ, ale jak dotąd taki się nie pojawił. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kolejny sukces rządów PiS ... bez dwóch zdań "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Adolf z tego co wiem wyeliminował (nie chodzi tylko o dosłowność tego stwierdzenia) komuchów u siebie a Kurdupel się nimi otacza a ty piszesz ... o prawicowych poglądach ? (nasze komuchy są ok bo są nasze? ) że PiS ma "lewicowy program gospodarczy" (tu nie sposób się z tobą nie zgodzić) ... Ja rozumiem że ludzie się zmieniają i jak chce dać komuś szansę to niech posadzi ich koło kibli w sejmie a nie daje im ministerialne teki lub robi z nich prezesów strategicznych spółek państwowych ... Ale co ja bede dyskutował z tobą na takie tematy ... masz swoje zdanie nie przekona cię nawet jego kupel Orban trzymający sztamę z Putinem ... Co ciekawe beton w osobie Staniszkis zaczyna pękać może i dla ciebie jest jeszcze nadzieja Rozumiem , czyli Adolf był jednak prawicowy ( eliminował komuchów) , a Jarek jest lewakiem ( otacza się komuchami)! Czy to masz na myśli, figlarzu? Czy nie mogłeś napisać tego od razu? Mamy z panią profesor Staniszkis podobne zdanie o Kaczyńskim: mimo wszystko jest to polityk wybitny! Masz link z parówki , cobyś nie marudził , że nie wierzysz! http://natemat.pl/169037,staniszkis-kaczynskiemu-powiedzialabym-ze-jego-brat-szanowalby-prawo |
|
|
|
|
Wy udzielający się w tym temacie chyba jesteście zdrowo pierdolnięci.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|