|
|
|
Co do Ukraińców ...chyba nie myślisz że ktoś kiedyś beacie tego nie przypomni A co ty czarujesz kim byli "ludzie PO" jak będę chciał zaciągnąć wiedzy na ich temat to zrobię to od ludzi bardziej kompetentnych To kurdupel walczy z III rzeszą i Komunizmem że o zwykłych Polakach nie wspomnę Kurdupel Akbar "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Un yntelygent po wyższych studiach. Te profesory i doktory z PISu to sie nie mogom z nim równać Coś jest na rzeczy! Kiedyś czytałem , że Czerwoni Khmerzy w Kambodży mordowali właśnie za dyplom wyższej uczelni albo posiadanie okularów ( co według nich świadczyło o wywyższaniu się) . Banan w Kaczyńskim widzi nowe wcielenie Pol-Pota i pewnie stąd takie emocje! |
|
|
|
|
Kaczyński skarży się, że w Sejmie wyłączali mu mikrofon. "Polityka" to sprawdziła. Co się okazało?
CYTAT (tok.fm) - Gdy byłem w opozycji, bardzo często wyłączano mi mikrofon - powiedział Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla "Rz". "Polityka" postanowiła przyjrzeć się sprawie bliżej. Wniosek? - Nie widzę także ograniczeń w Sejmie, w którym opozycja jest traktowana dużo uprzejmiej niż wtedy, kiedy PiS był w opozycji, choćby mi bardzo często wyłączano mikrofon - powiedział Kaczyński w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej". - Jeżeli dziś ktoś się skarży na to, co się dzieje w Sejmie, to naprawdę albo nie zna faktów, albo jest po prostu hipokrytą - stwierdził prezes PiS. Jak było naprawdę z "bardzo częstym" wyłączaniem mikrofonu? Sprawdził to tygodnik "Polityka". Dziennikarze w archiwum na sejmowych stronach pochylili się nad stenogramami i zapisami wideo z posiedzeń Sejmu. W poprzedniej kadencji Kaczyński stawał na mównicy 51 razy. Mikrofon przemawiającemu może wyłączyć jedynie marszałek Sejmu. Prezesowi PiS nie zrobiono tego ani razu. Mimo że np. w maju 2012 r. Kaczyński przekraczał czas wystąpienia, ówczesna marszałek Ewa Kopacz ograniczyła się tylko do ośmiokrotnego upomnienia posła opozycji. Wyłączyć Kaczyńskiemu mikrofon kilka razy natomiast chciał "głos zidentyfikowany jako Stefana Niesiołowskiego". Marszałek pozostała jednak głucha na żądania posła PO. "Polityka" konkluduje: "Jarosław Kaczyński nie po raz pierwszy mija się z prawdą, tym razem w autoryzowanym wywiadzie". Jaro kłamczuszek ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Co do Ukraińców ...chyba nie myślisz że ktoś kiedyś beacie tego nie przypomni A co ty czarujesz kim byli "ludzie PO" jak będę chciał zaciągnąć wiedzy na ich temat to zrobię to od ludzi bardziej kompetentnych To kurdupel walczy z III rzeszą i Komunizmem że o zwykłych Polakach nie wspomnę Kurdupel Akbar Jestem nawet pewien , że mainstream nie zapomni jej tego aż do śmierci. A za mainstreamem ludzie Twojego pokroju! Psy szczekają , karawana jedzie dalej! Czy to co wrzuciłem na temat ludzi PO w Policji to kłamstwo? Czy nie informowałem o tym jeszcze za rządów zarazy spod znaku PO-PSL !Przecież nie wymyśliłem sobie tego teraz!Ani na podorędziu nie trzymam takich newsów! To ,że w tamtym czasie nie chciałeś słyszeć o takich rzeczach , to już jest kwestia Twojej dobrej lub złej woli ( według mnie złej). Sam pomyśl , za rządów PO-PSL media informują , że syn Komendanta Głównego Policji , wespół z kolegami , rozprowadza narkotyki! I co ? I nic ! Dalej jest szefem Policji.Jego zastępca napuszcza CBŚ na firmę wroga swojego kumpla , i firma upada. Media opisują sprawę szczegółowo . I co ? I nic. Po powzięciu wiedzy przez Błaszczaka o służbie w ZOMO zastępcy szefa Policji gościa nie ma! Czy nie o takie standardy chodzi? Jakiekolwiek podejrzenia w stosunku do gościa i wylot! Jeżeli został skrzywdzony , to Bóg kiedyś mu to wynagrodzi.Albo niezawisły sąd , jeżeli sprawa stanie na wokandzie. Kurdupel nie walczy ze zwykłymi Polakami, figlarzu. Błąd w myśleniu , nie możesz dalej zrozumieć dlaczego PiS wygrał wybory ! I dlaczego może rządzić jeszcze długo. Statystyczny Kowalski ma w chu.u , ratingi i wiarygodność Polski w UE. Chce żyć w Państwie , gdzie nie ma korupcji ( w Policji , Sądach , służbie zdrowia ) i można w miarę godnie żyć. Państwo ma stworzyć równe warunki dla każdego ( nie oznacza to raju dla wszystkich) , ale równe warunki na starcie. Dlaczego największe przetargi dalej wygrywają firmy za którymi stoją ludzie z wywiadu i kontrwywiadu wojskowego/cywilnego? Firmy , które budowały autostrady czy stadiony na Euro to firmy-krzaki za którymi stali ludzie ze służb tajnych. Dlaczego taki stan rzeczy ma trwać? Oligarchia biznesowa i establishment medialny , przez ileś lat próbowały wmówić nam , że to norma , że tak musi być! Ale Naród się przebudził. Zwykły człowiek , który c udaje się do sądu po sprawiedliwość albo do szpitala po zdrowie musi wiedzieć , że jest w dobrych rękach. Rządy PO nie dawały takiej rękojmi! Nie twierdzę , że PiS jest idealny! Powiem nawet ,że jest słaby ! Jak widzę posłankę Pawłowicz , minister Kempę , czy prezesa Jasińskiego to sam się pytam : co jest grane? Ale i tak PiS jest ileś razy lepszy od dziadostwa spod znaku PO/Nowoczesna. Złodziejskiego dziadostwa uzależnionego od opinii naszych zachodnich sąsiadów i oligarchii biznesowo-towarzysko- mafijnej! I właśnie dlatego figlarzu , jesteś ze swoimi poglądami w ciemnej dupie. I nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
Ty serio jesteś aż tak tępy ? Mnie wali co robił jeden z drugim ile razy mam ci to powtarzać Do czasu jak kmioty którzy śmią się nazywać prawi i sprawiedliwy nie wezmą takiego delikwenta pod swoje skrzydła ...
Napisze jak do pustaka... (no nie chcę nikogo obrazić nawet pustaka) ... Wszystkim "wolno" nie tej zakłamanej PiSowskiej swołoczy ...zapewne po raz kolejny twoja głupota i pedalski język weźmie górę ... no ale nie wiele po tobie świat oczekuje więc się nie przejmuj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie rozumiem pierwszej części Twojego postu. Być może wynika to z faktu ,że nie jestem absolwentem elitarnej uczelni, którą Ty kończyłeś, figlarzu! Widocznie nie jestem dość bystry! " Kmioty" " sprawiedliwi" i " skrzydła" - dziwny zlepek słów ! Dla mnie całkowicie niezrozumiały.
Napiszę jak do geniusza po elitarnej uczelni! Tyle razy pisałeś posty o homoseksualizmie Kaczyńskiego , belwederskich nocach Jarka i Andrzeja Dudy , że padło na Ciebie podejrzenia zakamuflowanego zainteresowania takimi sprawami. Ponieważ jestem tolerancyjny w stosunku do osób kochających inaczej ( dopóki nie wychodzą ze swoją miłością na ulicę i nie gorszą moich dzieci), uznałem , że miło będzie Ci jeżeli spotkasz się ze zrozumieniem . Akceptacja swojej natury jest bardzo ważna , jeżeli fascynujesz się życiem seksualnym starego kawalera , to musi być tego jakaś przyczyna. W każdym razie nie potępiam Cię , i właśnie dlatego zwracam się do Ciebie , w ten sposób , żeby Ci było miło ! Robię to z myślą o Tobie , figlarzu! |
|
|
|
|
....twoja głupota i pedalski język weźmie górę...
Czytaj ze zrozumieniem ... Po raz kolejny udowadniasz że przepuszczenie cię do IV klasy było nieporozumieniem lub kosztowało twoich rodziców niemało kasy ... twoje uwielbienie kurduplem i Du*ą sprawia że wszędzie widzisz spiski i że o nim/nich piszę ... ale to co napisałem tępaku tyczy się centralnie twojej osoby jak to prościej napisać nie wiem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień! Naprawdę chcesz wracać do czasów szkolnych , figlarzu? Jesteś pewien , że to Twoja najmocniejsza strona? Wszak są ludzie , którzy twierdzą , że nie było tak dobrze.
Fakt ,że ukończyłeś elitarną uczelnię , spowodował nieprawdopodobny rozrost Twojego ego. Czy duma z tego powodu nie przesłania Ci oglądu rzeczywistości? Nie wielbię ani Kaczyńskiego ani Dudy ! Są to ludzie z krwi i kości , ułomni i omylni. Jestem wolny od uprzedzeń anty-pisowskich , nie czytam gówna rozsiewanego przez mentalnych następców Urbana -np. w Szczochzburaka! Jak czytam Twój post i widzę , jak się telepiesz figlarzu i rzucasz inwektywami , to jestem wniebowzięty! Pisałem Ci już , że dla mnie jesteś lepszy niż kabaret? Tak trzymaj! |
|
|
|
|
Chłopaki weźcie zapnijcie jeden drugiego i od razu lepiej wam się zrobi.Tworzycie coś na kształt klubu wzajemnej adoracji
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nasz kochany prezydent stalówki ze swojego urzędu uczynił tube propagandową PISUARÓW i śmieje się w twarz z wszystkich mieszkańców że ich zrobił w konia. Zaczął urzedowanie od krytyki poprzednika a sam nic nie robi. Niewypał z lodowiskiem, ciekaw jestem kto pokryje gigantyczne koszty wypożyczenia i eksploatacji oczywiście my , a przeciez to żadna inwestycja. W miescie nie ma żadnych inwestycji, na nic nie ma pieniedzy nic się nie dzieje, stołki w spółkach miejskich poobstawiał swoimi. Nie ma żadnej wizji miasta na rozwój, zaden nowy podmiot nie uruchomił działalności a totalna klapą zakończy się fuzja zakładu komunalnego z technocentrum i mksem. Tylko w miejskiej tv mozna zobaczyć jego uśmieszek i dostrzec że ma nas mieszkańców daleko w swojej dupie. Ostatnio zaobserwowałem ,ze nasze miasto po wyborach samorządowych i parlamentarnych ze wszech władzą PISU stacza się po równi pochyłej ku przepaści, a obecne władze miasta nic nie robią aby tego uniknąć. Cały czas szukają tylko tematów zastępczych aby ludziom mydlić oczy a nic nie robią. Od czas objecia urzedu przez miłosciwie nam panującego Lucjusza żaden większy podmiot gospodarczy nie otworzył swoich skrzydeł,żadnych inwestycji miejskich poza kurtynami wodnymi i tymczasowym lodowiskiem po którym zostanie tylko miejska kuweta dla zaspokojenia niezbednych potrzeb mieszkańców wszakże stracze to najważniejsza rzecz w mieście co Lucek eksponował podczas meetingów z mieszkańcami a teraz zawiąZał jeszcze jakieś śmiechu warte grono rady starszych, gdzie radni Majgier i Paszkiewicz śą najstarsi. ja się pytam kto zapłaci za wynajem sal w magistaracie aby to szanowne grono mogło podyskutować o dupie marynie, a radni Paszkiewicz i Majgier powinni się zdecydować do którego kółka adoracyjnego się zapisać po jak pod jedną dupą zmieścić dwa fotele, koń by się usmiał. jak tak dalej pójdzie w Stalowej Woli nie będzie juz nic i niczego jak grzmiał kandydqat na prezydenta Białegostoku pierwowzór Lucka KOKONOWICZ.
|
|
|
|
|
W PiSie jest cymbałów wielu ale "ten" profesor bije ich po 100 kroć.No ale jaki pan taki ....
http://polska.newsweek.pl/krystyna-pawlowicz-nagranie-ze-spotkania-z-wyborcami,artykuly,378319,1.html Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Pochlebiasz sobie taki prosty bat jak ty miałby sprawić że "telepie" ...
Prezydent Duda spotka się z parlamentarzystami PiS. Podano szczegóły Bieżące sprawy polityczne - w tym także kwestia nowej idei kompromisu wokół Trybunału Konstytucyjnego - będą tematem spotkania prezydenta Andrzeja Dudy z parlamentarzystami Prawa i Sprawiedliwości Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Już im nie wystarczają schadzki nocne "sam na sam" ... teraz trzeba zaliczyć cały klub ...Bo jeszcze ktoś pomyśli że pRezydent ma coś do powiedzenia "wie pan gdzie ja mam tv francuską" że jej się to tam wszystko mieści "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No i sam widzisz ! Tylko jedno Ci w głowie , figlarzu!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT I ja sie pytam kto tu jest ciemnym ludem??? ZOMOwcy od ŻydoKomuny ... czasami się pomylisz i napiszesz prawdę I moja ulubiona focia Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT I ja sie pytam kto tu jest ciemnym ludem??? ZOMOwcy od ŻydoKomuny ... czasami się pomylisz i napiszesz prawdę I moja ulubiona focia http://press(...)30_n.jpg" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" /> Bądź rzetelny,rzetelna [nie wiem jak się do obojniaka zwracać] Dopisz kto pod stołem stoi. |
|
|
|
|
Widać na profilu jak się zwracać.
Pod stołem stoi ohyda Pod, przy i nad to samo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Widać na profilu jak się zwracać. Pod stołem stoi ohyda Pod, przy i nad to samo Awatar przedstawia kobietę Ty pisząc używasz rodzaju męskiego! Czyżby zakamuflowany ARAB z ISIS? Pod, przy i nad to samo -Nie obrazisz się gdy obiad podadzą TOBIE pod,wszak to samo. Co do ohydy zgadzam się w stu procentach.A mówią że dogadać się nie można. |
|
|
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19542466,czy-policja-przyjedzie-na-fejsbuka-za-wideo-z-prezydentem.html#Czolka3Img
I się zaczęło. Teraz pieski PiSowskie pewnie robią zrzuty i wysyłają do swoich opiekunów w siedzibach jedynie słusznej partyjii. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19542466,czy-policja-przyjedzie-na-fejsbuka-za-wideo-z-prezydentem.html#Czolka3Img I się zaczęło. Teraz pieski PiSowskie pewnie robią zrzuty i wysyłają do swoich opiekunów w siedzibach jedynie słusznej partyjii. Ciekawe czy Zbysio skorzysta ze Swego prawa i OSOBIŚCIE przesłucha oskarżonego.Może mieć ;MOCNE DOWODY"w postaci zeznań swego brata! |
|
|
|
|
CYTAT http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19542466,czy-policja-przyjedzie-na-fejsbuka-za-wideo-z-prezydentem.html#Czolka3Img I się zaczęło. Teraz pieski PiSowskie pewnie robią zrzuty i wysyłają do swoich opiekunów w siedzibach jedynie słusznej partyjii. Siemasz wiktor ... a na tym forum tyle kapusiów Strach będzie coś o Du*e napisać że o kurduplu nie wspomnę ... PiS.dy prawdy nienawidzą CYTAT (KRZYSIU) Awatar przedstawia kobietę ... Powiadasz że to kobieta ? ja bym na to 5 groszy nie postawił ale "koleżanka" nie zaprzecza więc chyba wiesz lepiej ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
http://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/1264696,Polska-pod-okupacja-sowiecka
tez Prawda, http://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/1264696,Polska-pod-okupacja-sowiecka Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
No i na koniec, dla poprawy humoru. Rząd ustawą chce zakazać podnoszenia cen w sklepach. Szef Komitetu Stałego Rady Ministrów – minister Henryk Kowalczyk poinformował, że w ustawie o podatku handlowym jest zapis zakazujący handlowcom podnoszenia cen w związku z nowym podatkiem. – Tam będzie taki zapis, tak jak w podatku bankowym. Oczywiście do realizacji pewnie wszyscy będą mieli zastrzeżenia, ale od tego jest Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów – mówił Kowalczyk na antenie radia RMF. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ależ tu poziom wypowiedzi.Nachlaliście się tym sokiem z buraka.Troszkę próbujecie dodać od siebie ale żałość z was wychodzi
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|