NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 187 188 189 190 191 192 193 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:04  
W sumie to mi to lata, ale odezwałem się tylko dlatego bo nie lubię jak ktoś kłamie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:04  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:07  
CYTAT

Jakie prywatne sprawy są mi wyciągane? To własnie te plotki którymi sie posługujesz. Jak baba na targu. smiech2

Nie masz mi czego współczuć bo jak piszesz moja profesja nie jest wstydliwa. Zapewniam Cię, że nie mam wyrzutów sumienia bo nic złego nie robię. O moją moralność się nie martw.
To zaskakujące, że plotkarz taki jak Ty pisze o moralności.smiech2 Do niczego Cie nie mieszam, nawet Cię ignoruję ale Ty jak .... ciągle się pojawiasz i ciągle coś do mnie piszesz lub o mnie wspominasz. Taka już z Ciebie przekupa.
Od wiejskiej baby obserwatorki różnisz się tylko wielkością ego. Twoje sięga Himalajów.

PS. Dobrze ich określiłeś Mirek i Witek to właśnie takie "typu ludzie".

Andrzejku , Bóg mi świadkiem , że nie wiem kim jest koleś o nicku " ZSRR" ale obawiam się , że to jego wersja jest prawdziwa. Nie wiem czemu się wypierasz , pewnie masz rodzinę na utrzymaniu i stąd taka profesja. Trafiła Ci się okazja być lichwiarzem no i tak to poleciało.uśmiech Głupio jest pisać o nienawistniku Kaczyńskim ,a samemu żyć z naciągania ludzi na kredyty na ponad 100 % RRSO. Ci biedni ludzie , którzy udają się do firm pożyczkowych ( najczęściej dlatego , że są pozbawieni zdolności kredytowej w normalnych bankach ), zasługują wyłącznie na litość. Jak bardzo może człowieka doświadczyć życie , żeby sięgnąć po taką pożyczkę?
W każdym razie pisząc posty na forum często obrażasz innych , czujesz się lepszy i mądrzejszy. !smiech2 Oskarżasz mnie o mitomanię , Witka i Mirka o braki w inteligencji , ale czy Ty jesteś lepszy? Twój przyjaciel ma mózg rozwinięty na poziomie siedmiolatka , a przecież nigdy nie zarzuciłeś mu braku piątej klepki.smiech2 Gdy wyszło na jaw , że robisz w lichwie zrobiło Ci się głupio i na jakiś czas przycichłeś. Teraz przyjąłeś inną metodę , i walisz głupa. Idziesz w zaparte i twierdzisz , że chodzi o jakiegoś innego Andrzejka. Nie , nie chodzi o innego Andrzejka ! Chodzi o Ciebie .Już Ci to pisałem , wolę być plotkarzem i mitomanem ( czy kimkolwiek innym mnie określasz ) niż człowiekiem żyjącym z lichwy. Obaj traktujemy to forum jako hobby po godzinach , ale jak ja kończę pracę to nie towarzyszą temu ludzkie łzy. I właśnie ten mankament czyni mnie lepszym od Ciebie. I nie rób z siebie ofiary , bo nią nie jesteś. Posyp głowę popiołem i narzuć sobie pokutę. Twoja "wiarygodność"
na tym forum jest bezpowrotnie utracona.smiech2

A jak zechcesz pisać o nienawistnikach , ludziach żyjących z oszukiwania innych to zamiast o PiS , napisz o sobie i kolegach z pracy. To będzie bardziej adekwatne!smiech2

Jeżeli ZSRR pomawia Cię o nieprawdziwe rzeczy pozwij go do sądu i udowodnij swoją rację. Nie zrobisz tego , bo wiesz , jaka jest prawda!
Przecież nikt nie jest anonimowy . Nie wierzę , że klepie te posty z jakiegoś hot spota z kradzionego laptopa.smiech2

Czy moje ego sięga Himalajów , nie jestem pewien. Powiedzmy , że dość wysoko!smiech2 Błyskotliwość to od zawsze jedna z moich najważniejszych zalet. A może najważniejsza , zaraz po skromności!smiech2

Naprawdę mi przykro , że tak Cię publicznie chłostamy , ale kto sieje wiatr ten burze zbiera.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:45  
Nie wiem, kim jest Andrzejek, ale jak już wspomniałam szeroko pojęta bankowość to mmoją branża. Możecie mi wierzyć lub nie, ale akurat provident ma bardzo jasna i klarowna umowę w przeciwieństwie do banków. Klient podpisując ją ma czarno na białym wszystkie koszty, raty, ostateczna kwotę do spłaty. Żadnych niespodzianek.
Także nie przesadzalabym z tymi lamentami nad biednymi ludźmi, bo dobrze wiedzą co robią podpisując umowę. A jak ktoś chce pieniądze na już i bez zabezpieczenia no to cóż, musi ponieść koszty.
Z tego co mi wiadomo lichwa jest w Polsce przestępstwem na mocy kk, mamy też ustawę antylichwiarska, a Provident i wiele innych firm pożyczkowych działa legalnie, więc o co ten szum?

Co do ciebie Fiodor - ja bardziej szanuje człowieka, który uczciwie pracuje nawet w takiej firmie (na temat której krąży wiele mitów) niż przychodzi do pracy nachlany i jeszcze jest zdziwiony, ze komuś się to nie podoba.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:50  
CYTAT
Nie wiem, kim jest Andrzejek, ale jak już wspomniałam szeroko pojęta bankowość to mmoją branża. Możecie mi wierzyć lub nie, ale akurat provident ma bardzo jasna i klarowna umowę w przeciwieństwie do banków. Klient podpisując ją ma czarno na białym wszystkie koszty, raty, ostateczna kwotę do spłaty. Żadnych niespodzianek.
Także nie przesadzalabym z tymi lamentami nad biednymi ludźmi, bo dobrze wiedzą co robią podpisując umowę. A jak ktoś chce pieniądze na już i bez zabezpieczenia no to cóż, musi ponieść koszty.
Z tego co mi wiadomo lichwa jest w Polsce przestępstwem na mocy kk, mamy też ustawę antylichwiarska, a Provident i wiele innych firm pożyczkowych działa legalnie, więc o co ten szum?

Co do ciebie Fiodor - ja bardziej szanuje człowieka, który uczciwie pracuje nawet w takiej firmie (na temat której krąży wiele mitów) niż przychodzi do pracy nachlany i jeszcze jest zdziwiony, ze komuś się to nie podoba.

Gdzie jest napisane że do pracy przychodzę nachlany?No praca w takim providencie to raczej zaszczytu nie przynosimlotek

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:51  
A wracając do tematu wątku, to Rydzyk właśnie dostał w prezencie od nas wszystkich 20mln zł. Gratulacje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:54  
Praca jak praca, taka sama jak w banku, tylko z innym klientem.
Ok, niech ci będzie, ty tylko jesteś oburzony, że nie można przyjść do pracy po kielichu i ktoś za to chce zwalniać ludzi.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 20:55  
CYTAT (Fiodor)

Gdzie jest napisane że do pracy przychodzę nachlany?No praca w takim providencie to raczej zaszczytu nie przynosimlotek

Dopytujesz o strażnika, który wyłapuje pijaków. Niewystarczający powód?
Zapytaj ZSRR co spowodowało wzięcie pożyczki i dlaczego wybrał Provident. Może bez tej firmy nie miałby co do gara włożyć? Zapytaj na co potrzebował zanim tak szybko ocenisz?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:01  
CYTAT
CYTAT (Fiodor)

Dopytujesz o strażnika, który wyłapuje pijaków. Niewystarczający powód?
Zapytaj ZSRR co spowodowało wzięcie pożyczki i dlaczego wybrał Provident. Może bez tej firmy nie miałby co do gara włożyć? Zapytaj na co potrzebował zanim tak szybko ocenisz?

Jaka firma,co bredzisz,złodziejstwo i tyle.Faktycznie masz się czym chwalić że zerujesz na nieszczęściu drugiego.Może chciał się nachlac i nie miał za co

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:22  
CYTAT (Fiodor)
Tak Andrzejku zakonotuj sobie dobrze co napisał ZSRR,a ode mnie-dno jest dnem,nawet jeśli jest obrócone do góry

Powiedział koleś bojący sie strażnika który ściga pijaków i złodziei ;-) Fiodor nie ta liga.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:28  
CYTAT
CYTAT (Fiodor)
Tak Andrzejku zakonotuj sobie dobrze co napisał ZSRR,a ode mnie-dno jest dnem,nawet jeśli jest obrócone do góry

Powiedział koleś bojący sie strażnika który ściga pijaków i złodziei ;-) Fiodor nie ta liga.

A coś ty zuchu z innej półki?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:31  
Edo, rozgryzles mnie ;-)

No to co z tym Rydzykiem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:33  
CYTAT (Fiodor)

A coś ty zuchu z innej półki?

No wiesz, różni nas to że ja nie obawiam sie strażnika na bramie. A to spora różnica.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:41  
Doczytałam, Rydzyk płacze. Uff.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:48  
CYTAT
Muszę wzbudzać u was duży respekt, a jednocześnie strach skoro posuwacie sie do takich metod. Nie macie argumentów to wymyśliliście atak personalny. Sprytnie, bo ani ja ani wy nie udowodnicie swoich racji. No ale nie mozna sie wiele po was spodziewać. Który z was będzie na tyle odważny by w realu poinformować tego Andrzeja o tym wątku na forum. I przyznać, że wpisało sie tekst pod danym nickiem? Pewnie żaden. bo(c)haterzy.

Przerost formy nad treścią,jak cię spotkam na rowerze to poinformuję o tym wątku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:49  
Z 8tys postów masz 18% udziałów w Dobrych Emocjach. To Dobra Zmiana.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:56  
Endrju to był dla ciebie chujowy dzień.Sporo musisz teraz przepedałowac w piachu żeby się otrząsnąć. Ty,a gdzie ten głup banan,twój kolega z wysokiej jak i ty półki?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:58  
CYTAT
A wracając do tematu wątku, to Rydzyk właśnie dostał w prezencie od nas wszystkich 20mln zł. Gratulacje.

Chyba jednak nie doczytałas ,może jesteś nachlany?

Poprawka obejmująca przeznaczenie 20-milionowej dotacji dla medialnej szkoły O.Tadeusza Rydzyka zostanie wycofana.

interia.pl/fakty/news,nId,2136560

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 21:59  
Zestresował się ! Został złapany na gorącym uczynku!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:01  
CYTAT
Endrju to był dla ciebie chujowy dzień.Sporo musisz teraz przepedałowac w piachu żeby się otrząsnąć. Ty,a gdzie ten głup banan,twój kolega z wysokiej jak i ty półki?

Pewnie ociera łzy przyjacielowi! Co by o nich nie pisać to zawsze trzymali się razem. Nawet jak nie widać Banana , to on tam jest! Na sto procent.uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:06  
CYTAT
CYTAT

Pewnie ociera łzy przyjacielowi! Co by o nich nie pisać to zawsze trzymali się razem. Nawet jak nie widać Banana , to on tam jest! Na sto procent.uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:17  
CYTAT
CYTAT

Chyba jednak nie doczytałas ,może jesteś nachlany?

Poprawka obejmująca przeznaczenie 20-milionowej dotacji dla medialnej szkoły O.Tadeusza Rydzyka zostanie wycofana.

interia.pl/fakty/news,nId,2136560

Co nie zmienia faktu że PiS.dy miały taki plan ...
zapewne chcieli przepchnąć to po cichu ale coś nie poszło ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:19  
CYTAT
Edo, rozgryzles mnie ;-)

No i widzisz! Te zwolnienia grupowe w Waszej firmie zasiały ziarno wątpliwości.smiech2 A obrona Andrzejka i teksty o dobrych praktykach w Provident rozwiało jakiekolwiek niejasności. Andrzejek jest tam kierownikiem, a kim jesteś Ty?
A może to coś więcej?smiech2 Może łączą Was relacje nie tylko zawodowe? smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:19  
Jest głup,hura.Gdzieś ty był,sok z buraka chlałeś?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:20  
A nie mówiłem , ze Banan jest! Brawo ja!uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Sty 2016r. 22:21  
Banan to do ciebie żeby nie było wątpliwości

Prywatna wiadomość 

«« « ... 187 188 189 190 191 192 193 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »