|
|
|
CYTAT Pewnie ociera łzy przyjacielowi! Co by o nich nie pisać to zawsze trzymali się razem. Nawet jak nie widać Banana , to on tam jest! Na sto procent. Wyszedł na papierosa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiodor z PiSowskim pozdrowieniem ...
Moderowano przez: magpie proszę nie używać wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie proszę nie używać wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów
|
|
|
|
|
No dobra , Andrzejku , przyznaj się do winy i kończymy na dzisiaj. Jak obiecasz poprawę i to ,że już nigdy , przenigdy nie będziesz traktował innych z wyższością , to Ci wybaczymy. Pamiętaj skrucha , szczere wyznanie win , pokuta i mocne postanowienie poprawy!
Już nie mogę brzuch mi pęka ze śmiechu! Ale ta propozycja jest szczera. I jak Andrzejku idziesz w zaparte czy składasz wyznanie winy? |
|
|
|
|
Ed jak masz ochotę to możesz z Fiodorem się zamienić ... mnie nie mieszaj w wasze "chłopskie" zabawy ... 69 i się pogodzicie
|
|
|
|
CYTAT Ed jak masz ochotę to możesz z Fiodorem się zamienić ... mnie nie mieszaj w wasze "chłopskie" zabawy ... 69 i się pogodzicie Nie wiesz przynajmniej gdzie jest Andrzejek , bo miał się przyznać , a zniknął? A może siedzi pod Twoim biurkiem i Ci poleruje berło, figlarzu? Wspieracie się nawzajem , czy wykorzystujesz jego chandrę? |
|
|
|
|
Bananku aż tak się
Moderowano przez: magpie proszę nie używać wulgaryzmów i obraźliwych zwrotów.. wymoderowano... bo Endrju pogniewa się na ciebie.On takich słów nie uzywa,on jest z innej półki.Zresztą [wymoderowano] pewnie na bicyklu "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Wiktor, czytać potrafisz? Napisałam, że doczytałam, Rydzyk płacze - chyba jasne, że dlatego, że nie dostał jednak.
|
|
|
|
|
I jeszcze będzie się odgryzał zwyrodnialec jeden! Bananie , gdzie Twój przyjaciel?
|
|
|
|
|
Jeszcze będą bronić takiego gówna jak provi.Patrz jacy moralni-komuś kasy trzeba to bierze od nich i spłaca dwa razy tyle.Jakieś takie coś mik8pisze że mają wszystko przejrzyście opisane.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
W każdym razie dziękuję,dawno tak setnie jak dzisiaj nie ubawiłem się.Edo2-brawo
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Widzisz jak to jest bronią strażnika i providenta ...a olewają ciepłym moczem kurdupla ...co za kraj
Zakaz Pedałowania i Wegetarianizmu nie poszło 20 baniek dla rydzyka to teraz oddacie w naturze "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz jak to jest bronią strażnika i providenta ...a olewają ciepłym moczem kurdupla ...co za kraj Zakaz Pedałowania i Wegetarianizmu nie poszło 20 baniek dla rydzyka to teraz oddacie w naturze Tym samym świniorzu lekceważysz dość sporą grupę ludzi którzy wybrali PiS.Jednemu to lekceważenie już zaprocentowało,jak to w provi bywa "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz jak to jest bronią strażnika i providenta ...a olewają ciepłym moczem kurdupla ...co za kraj Zakaz Pedałowania i Wegetarianizmu nie poszło 20 baniek dla rydzyka to teraz oddacie w naturze Tym samym świniorzu lekceważysz dość sporą grupę ludzi którzy wybrali PiS.Jednemu to lekceważenie już zaprocentowało,jak to w provi bywa "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jebłem "świniorzu" ... wy Jeżowiaki macie te teksty ...
|
|
|
|
Nie dość że zwyrodnialec, to jeszcze poliglota!
Figlarzu idź już spać! |
|
|
|
|
CYTAT Jebłem "świniorzu" ... wy Jeżowiaki macie te teksty ... Wiedziałem że jebniesz Banach,jaki Jeżowiak toż ja Stalowiak.Andrzejka nieraz widzę jak pedałuje. Dobranoc "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jutro będziemy kontynuować ten nierówny pojedynek.Nie lubisz Banach ludzi z Jeżowego?
|
|
|
|
Aleś mu zasadził,z wrażenia chyba soliem z buraka się zakrztusił
|
|
|
|
Bananie,Andrzejku gdzie żeście.Błyśnijcie z rana swymi światłymi umysłami.
Andrzejek ależ masz pecha,jak to piszą"i w pewnym momencie nastąpiło przypalenie" "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Wątek służy do dyskusji na temat pisu. Jeśli jeszcze raz pojawi się dyskusja na temat prywatnego życia użytkowników (nie intesuje mnie przynależność do partii) wszyscy dostają bana.
|
|
|
|
|
Edo, wydawało mi się, ze jesteś mądrzejszy, ale jednak nie bardzo. Trochę szkoda.
Może założycie osobny post o Andrzejku, jeśli was to tak bawi, a tu wrócimy do meritum? Edo, co powiesz o nowej ustawie o prokuraturze? Bardzo jestem ciekawa co masz na obronę tego poronionego pomysłu. |
|
|
|
|
Mik8 to kobieta,acha to ważne.Cóż,ustawa o prokuraturze moim zdaniem spełnia swoją rolę
|
|
|
|
A kto twierdzi, że to jest poroniony pomysł? Jakie uzasadnienie?
Pewnie, że kobieta, choć wpadła w złe towarzystwo to może jeszcze nic straconego |
|
|
|
|
Myślę że to dobry pomysł.Czy oni jeszcze wypłyną,czy zatonęli.Ależ to był piękny techniczny nokaut
|