|
|
|
Jakoś nie widzę w widzeniu cię przyjemności ... Więc nie dziękuję
Szydło zapowiada: Będzie poprawka w Senacie ws. środków na uczelnię o. Rydzyka W Senacie pojawi się poprawka do budżetu przeznaczającą 20 mln zł na Wyższą Szkołę Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu - poinformowała w piątek premier Beata Szydło. Nie widzę powodów, dlaczego nie miałaby być przyjęta - dodała. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Czemu tylko wybranym prywaciarzom PiS chce dawać za free kasę może tak wszystkim po równo ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Czemu tylko wybranym prywaciarzom PiS chce dawać za free kasę może tak wszystkim po równo ... Zobacz jak rząd Tuska pompował publiczne pieniądze w Gazetę Wyborczą, TVN i inne posłuszne media. Szokujący raport . . Dane są porażające - do mediów z ministerstw w ciągu pięciu lat popłynęło 124 622 539 zł Gazeta Wyborcza dostała ponad połowę (51,6 proc.) wszystkich pieniędzy wydanych przez ministerstwa rządu Donalda Tuska na ogłoszenia i reklamy w dziennikach ogólnopolskich w ostatnich pięciu latach. ministerstwa zamówiły w Grupie TVN ogłoszenia i reklamy za prawie 6,5 miliona złotych (TVP - 3,8 mln, Polsat - 3,6 mln zł). wpolityce.pl/m/polityka/172660-zobacz-jak-rzad-tuska-pompuje-publiczne-pieniadze-w-gazete-wyborcza-tvn-i-inne-posluszne-media-szokujacy-raport-sejmowego-zespolu "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT "swąd szatana unosi się nad tym forum" lub jakoś tak wczoraj ganał jeden mało rozgarnięty poseł PiSu ... to widziałeś tą wiadomość i mnie pytasz gdzie ja wieśniaku byłem ? a 2x ch*j cię to obchodzi Twoja mamusia musi być dumna , że wychowała takiego rezolutnego chłopaka, co figlarzu? Nie wiesz co z Andrzejkiem , bo dziś jest tu wyjątkowo smutno? |
|
|
|
|
Hura Edo2 wrócił.Jak widzisz Banach wytzeźwiał po soku z buraka i daje.Tamten zaś stał się tym którego imienia nie wolno wymawiać-taki Voldemort dla Stalowiaków
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Znam takich co wezmą i ze dwa na raz ... Nie możecie sobie tego opowiedzieć w Realu (dla myślących po PiSowsku : Nie chodzi o sklep) przy "lodzie" lub "mikołaju" A z czego jest moja mamusia dumna to ch*j cię to obchodzi Wiktor jak ktoś daje reklamy/ogłoszenia to chyba normalne że w takich gazetach/TV itp które ktoś czyta ogląda ...chyba normalne Czemu PiS nie da takowych TUBApIs czy inna republika ? chyba wiesz ... trzeba dac "pod stołem" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No i cóż zarządzie,pozwalacie na takie inwektywy z ust Banacha?Jakoś cicho siedzicie mimo że pierdoli nie na temat
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Zafajdańcu ja pisze nie na temat ??
A fakt ty jestes za mało rozgarnięty żeby wiedzieć co jest tematem ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A z czego jest moja mamusia dumna to ch*j cię to obchodzi
No na pewno nie z takiego chuja "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
A na jaki temat piszesz bo nie wiem
|
|
|
|
Nie będę ciemnemu ludowi tłumaczył ... Jak mawia na was Kurski Dobranoc Państwu i ćwokom z lepszego sortu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nie będę ciemnemu ludowi tłumaczył ... Jak mawia na was Kurski Dobranoc Państwu i ćwokom z lepszego sortu No posługiwanie się dziećmi to już przegięcie.Gdzie zarząd tego kółka rolnego "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Znam takich co wezmą i ze dwa na raz ... Nie możecie sobie tego opowiedzieć w Realu (dla myślących po PiSowsku : Nie chodzi o sklep) przy "lodzie" lub "mikołaju" A z czego jest moja mamusia dumna to ch*j cię to obchodzi ................... Nie bądź taki skromny , figlarzu! Średnio raz na dzień piszesz o homoseksualnej miłości Jarosława . Według mnie człowiek , który tyle czasu poświęca na takie obserwacje musi mieć jakieś skrzywienie. Nie wiem może miałeś ciężkie dzieciństwo , może ktoś Cię molestował . Może był fizycznie podobny do Kaczyńskiego- wiele by to tłumaczyło! W każdym razie zbyt dużo piszesz o gejach i braniu do ust , jak dla mnie wyrażasz swoje ukryte pragnienia. Pisałem , że mamusia jest z Ciebie dumna w kontekście Twojej kwiecistej i wyrafinowanej pisowni. Gdyby mogła przeczytać jak polska edukacja ukształtowała jej potomka pewnie byłaby wniebowzięta! Duma to za mało , przy takim fenomenie! Z drugiej strony może Ty nie miałeś mamusi . Może zajmowało się Tobą dwóch "wujków"? A może jeden z nich był niski , miał nadwagę i lubił koty , jak to z Tobą było figlarzu? |
|
|
|
|
Zygfryd |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Fiodor ) No posługiwanie się dziećmi to już przegięcie.Gdzie zarząd tego kółka rolnego Jakoś nie przeszkadzało Ci jak Nadbereżny posłużył sięw 2014 roku dziećmi z Domu Dziecka.Ochronki i szpitala do swojej gry politycznej o czym świadczy zapomnienie o nich już w 2015 roku.Wystarczy przeczytać artykuł i komentarze pod nim. http://stalo(...)id=34366 |
|
|
|
|
PiS realizuje koleją ze swoich sztandarowych obietnic wyborczych. Koniec limitu 12 lat służby dla szeregowych zawodowych. No jak nie kochać rządu , który mimo tylu wyjców naokoło realizuje z taką determinacją swoje zapowiedzi?
http://biznes.onet.pl/nocne-obrady-sejmu-szeregowi-zawodowi-beda-mogli-sluzyc-dluzej-niz-12-lat/x11wcm |
|
|
|
|
CYTAT PiS realizuje koleją ze swoich sztandarowych obietnic wyborczych. Koniec limitu 12 lat służby dla szeregowych zawodowych. No jak nie kochać rządu , który mimo tylu wyjców naokoło realizuje z taką determinacją swoje zapowiedzi?
http://biznes.onet.pl/nocne-obrady-sejmu-szeregowi-zawodowi-beda-mogli-sluzyc-dluzej-niz-12-lat/x11wcm Mierny bierny ale wierny![wyborca PiS] Jak inaczej nazwać szeregowca z dwunastoletnim stażem ? |
|
|
|
|
Hipis chyba kiedyś za dużo "używał "
Sejm nie zgodził się na uchylenie immunitetu posłowi Jackowi Żalkowi Sejm nie zgodził się w sobotę na uchylenie immunitetu wiceszefowi klubu Jackowi Żalkowi (PiS). Wniosek złożyła policja, która zarzuciła posłowi przekroczenie prędkości. Przeciw uchyleniu immunitetu Żalkowi opowiedziała się komisja regulaminowa i spraw poselskich. Za przyjęciem wniosku policji głosowało 127 posłów, przeciwko było 268, a 47 wstrzymało się od głosu. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome PiS i wszystko jasne ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Mierny bierny ale wierny![wyborca PiS] Jak inaczej nazwać szeregowca z dwunastoletnim stażem ? Nie każdy wszak może zostać generałem! Co prawda w polskiej armii jest ich bardzo wielu , ale wszyscy chętni nie dostaną szlifów ! Mam kumpla , który służy jako starszy szeregowy 11 lat. Wiem , że jest kumatym gościem , i czasem szepnie mi słówko przy piwku co i jak! Nie jest bardzo wylewny i plotek nie powtarza , ale to co mówi jest raczej smutne. W każdym razie fajnie ,że są na tym forum tacy zdolni ludzie jak Ty! Szkoda , że nie możemy się spotkać we trzech incognito i porozmawiać na ten temat. Mój kumpel jest bardzo honorowy i jestem pewien , że gdybyś powtórzył te odważne słowa z postu- prosto w twarz dostałbyś porządnie w papę ! Naprawdę dużo bym dał , żeby to zobaczyć! Ja bym mojego kumpla nazwał porządnym człowiekiem. Ciebie póki co nie sposób tak określić! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PiS realizuje koleją ze swoich sztandarowych obietnic wyborczych. Koniec limitu 12 lat służby dla szeregowych zawodowych. No jak nie kochać rządu , który mimo tylu wyjców naokoło realizuje z taką determinacją swoje zapowiedzi? http://biznes.onet.pl/nocne-obrady-sejmu-szeregowi-zawodowi-beda-mogli-sluzyc-dluzej-niz-12-lat/x11wcm Mierny bierny ale wierny![wyborca PiS] Jak inaczej nazwać szeregowca z dwunastoletnim stażem ? I naucz się używać skomplikowanej opcji " cytuj" . Jak dla mnie trochę to nie licuje z wielkością i aktywnością. Można by pomyśleć , że piszesz trochę na wyrost! |
|
|
|
|
W PiSie to dość oczywiste ...
u was ukręci ps. Ed kogoś uczy jak i co na forum robić ... fakt po tylu zjebkach już ogarnąłeś jak się cytuje i wrzuca zdjęcia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mierny bierny ale wierny![wyborca PiS] Jak inaczej nazwać szeregowca z dwunastoletnim stażem ? Nie każdy wszak może zostać generałem! Co prawda w polskiej armii jest ich bardzo wielu , ale wszyscy chętni nie dostaną szlifów ! Mam kumpla , który służy jako starszy szeregowy 11 lat. Wiem , że jest kumatym gościem , i czasem szepnie mi słówko przy piwku co i jak! Nie jest bardzo wylewny i plotek nie powtarza , ale to co mówi jest raczej smutne. W każdym razie fajnie ,że są na tym forum tacy zdolni ludzie jak Ty! Szkoda , że nie możemy się spotkać we trzech incognito i porozmawiać na ten temat. Mój kumpel jest bardzo honorowy i jestem pewien , że gdybyś powtórzył te odważne słowa z postu- prosto w twarz dostałbyś porządnie w papę ! Naprawdę dużo bym dał , żeby to zobaczyć! Ja bym mojego kumpla nazwał porządnym człowiekiem. Ciebie póki co nie sposób tak określić! Nie jestem zakłamany w drugi policzek Ja bym mu oddał.Starszy strzelec po roku. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT PiS realizuje koleją ze swoich sztandarowych obietnic wyborczych. Koniec limitu 12 lat służby dla szeregowych zawodowych. No jak nie kochać rządu , który mimo tylu wyjców naokoło realizuje z taką determinacją swoje zapowiedzi? http://biznes.onet.pl/nocne-obrady-sejmu-szeregowi-zawodowi-beda-mogli-sluzyc-dluzej-niz-12-lat/x11wcm Mierny bierny ale wierny![wyborca PiS] Jak inaczej nazwać szeregowca z dwunastoletnim stażem ? I naucz się używać skomplikowanej opcji " cytuj" . Jak dla mnie trochę to nie licuje z wielkością i aktywnością. Można by pomyśleć , że piszesz trochę na wyrost! 669-76 Edo 2 domyślam się że był Edo, Edo1 TO ILE TO RAZEM? |
|
|
|
|
CYTAT Nie jestem zakłamany w drugi policzek Ja bym mu oddał.Starszy strzelec po roku. Biję się w pierś! On ma peta , chyba jeszcze z zasadniczej! Dalej nie pójdzie! Nie ma wujka generała. Co nie zmienia faktu , że możliwość dalszej służby dla takich jak on to akt sprawiedliwości dziejowej , a nie jakaś łaska! Gdyby doszło do wojny to tacy ludzie będą oddawać życie za ojczyznę , gdy sztabowcy będą kreślić znaczki na mapach! |
|
|
|
|
CYTAT 669-76 Edo 2 domyślam się że był Edo, Edo1 TO ILE TO RAZEM? Daj chociaż jakąś podpowiedź! |
|
|
|
|
Jak dla mnie trochę to nie licuje z wielkością i aktywnością. Można by pomyśleć , że piszesz trochę na wyrost!uśmiech
Edo2 669 wpisów KRZYSIU 76 wpisów Edo 2 domyślam się że był Edo, Edo1 TO ILE TO RAZEM wpisów na nick EDO? |
|