NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 194 195 196 197 198 199 200 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 12:25  
CYTAT

Pewnie u siebie mają zakaz gwizdania,to odreagowali u nas.
Ciekawe czy jest możliwy taki obrót spraw, aby Niemiec przyjeżdżał na prace sezonowe do Sandomierskiego "bauera" umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 12:25  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 12:51  
Ciekawy jestem jaki to specjalista rozróżnia gwizd niemieckiego od polskiego kibica.I nie mowie tu o tych ,którzy to z klapka mi na oczach widzą tylko to co ich jedyna słusznie partia nakazuje widzieć .

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 13:06  
rogerstw, to nie słyszałeś, że gwiżdżą po niemiecku? uśmiech
Niemieccy kibice są tak zainteresowani polską polityką, że w chwili swojego zwycięstwa nie myśleli o niczym innym, jak o wygwizdaniu pani z broszka i w śmiesznych spodniach. Swoją drogą, prezydentowa mogłaby się podzielić z panią premier swoją stylistyką tudzież stylistą. Ta pierwsza zawsze wygląda pięknie i z klasą, ta druga ... nie dokończę.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 14:00  
CYTAT
Niemieccy kibice są tak zainteresowani polską polityką, że w chwili swojego zwycięstwa nie myśleli o niczym innym, jak o wygwizdaniu

Są Edki którzy rozróżniają ... Co zabawniejsze zostać wygwizdanym to zaszczyt :szok: Ci lepsi mają jak widać swój świat ...

RPO zaskarżył do TK zmiany w ustawie o służbie cywilnej

Rzecznik praw obywatelskich Adam Bodnar zaskarżył do Trybunału Konstytucyjnego nowelę ustawy o służbie cywilnej autorstwa PiS, która m.in. likwiduje konkursy na wyższe stanowiska w służbie i wygasza stosunki pracy osobom je zajmującym.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Czemu oni wszyscy tak się czepiają tej "dobrej zmiany" ... Może przez to żeby nepotyzm i kolesiostwo nie sięgnęło jakiś państw III e tam IV świata smiech2

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 16:09  
CYTAT
CYTAT
Niemieccy kibice są tak zainteresowani polską polityką, że w chwili swojego zwycięstwa nie myśleli o niczym innym, jak o wygwizdaniu

Są Edki którzy rozróżniają ... Co zabawniejsze zostać wygwizdanym to zaszczyt :szok: Ci lepsi mają jak widać swój świat ...

RPO zaskarżył do TK zmiany w ustawie o służbie cywilnej

Rzecznik praw obywatelskich Adam Bodnar zaskarżył do Trybunału Konstytucyjnego nowelę ustawy o służbie cywilnej autorstwa PiS, która m.in. likwiduje konkursy na wyższe stanowiska w służbie i wygasza stosunki pracy osobom je zajmującym.

Czemu oni wszyscy tak się czepiają tej "dobrej zmiany" ... Może przez to żeby nepotyzm i kolesiostwo nie sięgnęło jakiś państw III e tam IV świata smiech2

Nie wiem jak Ty , ale ja potrafię odróżnić gwizd Niemca od gwizdu Polaka!smiech2
Nazwij to szóstym zmysłem , albo jak chcesz! smiech2 Tak samo jak od razu wyczuwam różnicę między zakutym łbem a przyzwoitym człowiekiem. Jeszcze się nie pomyliłem!uśmiech Pamiętam jak pewnie z 5 lat temu przeczytałem po raz pierwszy ( jeszcze zanim zostałeś modem- wtedy o ile pamiętam był nim Twój przyjaciel) wiedziałem , ze trafiłem na klasycznego debila ! Każdy kolejny dzień utwierdzał mnie w przekonaniu , że pierwsze wrażenie było trafne.

Wracając do poprzedniego postu do którego jak zwykle merytorycznie się odniosłeś ,dzisiaj zapadł wyrok uniewinniający dla Starucha:
http://www.wprost.pl/ar/530658/Piotr-C-Staruch-uniewinniony-Sad-podwazyl-zeznania-swiadka/

Ja bym na jego miejscu pozwał Tuska do sądu! O duże odszkodowanie!smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 16:54  
Swoj swojego zawsze pozna ty zaś jesteś debilem do potęgi entej ... I do tego PiSda mix wybuchowy .., jak tam weekend znowu robiłeś za akumulator ?

Co do wyroku że Du*e zwieracz wytrzymał i wcześniej go nie ułaskawił ... dziwne ... za to Zero już swoje robi... ale niezbadane są wyroki Boskie nie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 17:22  
Baran to już przestaje być śmieszne,to jest żałosne.To już jest teatr jednego aktora,zostałeś praktycznie sam na scenie,Andriuszy nie ma,jeszcze czasami mik8 zaklaszcze ci uszami.Poza tym jedna wielka chujnia.Dzieci cie nie kochają żona ci nie dajecool girl

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 17:34  
Obrazek

Ch*j cię to obchodzi cool girl masz cos PiS.do do napisania w tym temacie ? nie to ściśnij parcha i do ssania wystąp ... Mało śmieszne ? pierdnij ... ed po pierdzie wie ile fiutów przez weekend zaliczyłeś ... (ma taki dar)

Ludzie z reguły gówna nie ruszają ... ja jestem tego zdania że trzeba ... bo rozpanoszycie się jak zaraza cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 17:51  
Dawaj dawaj głupie,wystawiasz świadectwo sobie.Ty faktycznie jesteś zboczony,czy ty czasami nie jesteś klonem Normana vel Vatyklana.Podobieństwo w wypowiedziach po prostu uderzające

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 17:53  
Jak przez weekend nic nie zadupczyłes to idź sobie teraz skórką rusz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 18:17  
Kto gwizdaniem wojuje od gwizdania zginie. Nie podobało mi się gwizdanie na cmentarzu, było to pogwałcenie świętego miejsca. Ale "prawdziwy" katolik tego nie ogarnia. Teraz riposta.

Obrazek

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 18:31  
Obrazek

warto przypomnieć umiech

Kaczyński to mała KANALIA, jest GEJEM

Dziś Zbigniew Stonoga miał stawić się w zakładzie karnym, bo sąd wydał na niego wyrok: rok więzienia. Biznesmen chciał, by prezydent Andrzej Duda zastosował w stosunku do niego prawo łaski. Na Facebooku ogłosił, że jeśli tego nie zrobi do 31 sierpnia, to on zdradzi szczegóły z życia Jarosława Kaczyńskiego. Jak zapowiedział, tak zrobił.

...

Źródło

Jaki wódz takie przydupasy cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 18:40  
Fiodor, mnie w to z łaski swojej nie mieszaj.
Właśnie dlatego odzywam się tylko czasami, bo 90% postów tutaj to wasze żenujące przepychanki nt. waszych dup i bereł. Razem z Bananem wiedziesz w tym prym. Może się spotkaj z nim w realu, dajcie sobie po mordzie i przestańcie robić z watku szambo.
No ale jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia ad meritum, to się trzeba atakować ad personam - w tym to już jesteś niepokonany.

Nie musisz mi odp, bo z mojej strony bez odbioru.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 18:47  
CYTAT
Swoj swojego zawsze pozna ty zaś jesteś debilem do potęgi entej ... I do tego PiSda mix wybuchowy .., jak tam weekend znowu robiłeś za akumulator ?

Co do wyroku że Du*e zwieracz wytrzymał i wcześniej go nie ułaskawił ... dziwne ... za to Zero już swoje robi... ale niezbadane są wyroki Boskie nie wiem

Nie mam pojęcia o co chodzi z tym akumulatorem. Szczerze mówiąc nie bardzo chcę wiedzieć. To jak Ty spędzasz weekend nie oznacza , że analogicznie postępują tak wszyscy. Nie mierz innych swoją miarą figlarzu!uśmiech Spacer z dzieckiem , dobra książka , i trochę sportu w TV. Zero alkoholu , ani żadnych innych używek - to moja recepta na dobrze spędzone wolne. Polecam Ci takie podejście do tematu !uśmiech

Bananie nie chcę Cię straszyć , ale w obrażaniu głowy Państwa stąpasz po kruchym lodzie. Pisałem nie raz , nie dwa o fałszywym ryżym czy o Bredzisłąwie Komorowskim itp. , ale nigdy nie użyłbym określeń tak obraźliwych jak Twoje. Widzisz Zero przejmuje prokuraturę , oko Saurona spojrzy na Ciebie i możesz mieć kłopoty. Wiem , że wizyta w zakładzie karnym to przynajmniej z dwóch powodów dla Ciebie gratka , ale może warto przemyśleć temat! Fakt- znajdziesz się w gronie naładowanych testosteronem twardzieli ( może w końcu zrealizujesz wszystkie swoje perwersje) smiech2 , no i znajdziesz się w prawdziwym mateczniku PO. Wszak w zakładach karnych od iluś lat wszystkie wybory z ogromną przewagą wygrywa PO. Te pozytywy nie powinny jednak przysłonić Ci całej masy negatywnych następstw takiego obrotu sytuacji. Jak chcesz , tylko nie płacz potem , że nikt Ci nie mówił!smiech2

Co tam u Andrzejka - lichwiarza ? Strasznie mi go brakuje? Miał się przyznać , że on to naprawdę on. A tak napisał , że on to tak naprawdę ktoś inny i zniknął! Wszystko u niego w porządku ? Żyw jeszcze?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 18:59  
CYTAT
Obrazek

warto przypomnieć umiech

Kaczyński to mała KANALIA, jest GEJEM

Dziś Zbigniew Stonoga miał stawić się w zakładzie karnym, bo sąd wydał na niego wyrok: rok więzienia. Biznesmen chciał, by prezydent Andrzej Duda zastosował w stosunku do niego prawo łaski. Na Facebooku ogłosił, że jeśli tego nie zrobi do 31 sierpnia, to on zdradzi szczegóły z życia Jarosława Kaczyńskiego. Jak zapowiedział, tak zrobił.

...

Źródło

Jaki wódz takie przydupasy cool girl

W przeciwieństwie do Ciebie ja jestem tolerancyjny . Homoseksualizm Jarka ( o ile jest prawdziwy) to jest jego prywatna sprawa. Dopóki nie afiszuje się z tym , nie łazi po jakiś gej-paradach niech we własnym domu robi co chce. Żeby tylko te rewelacje jeszcze nie zwiększyły poparcia dla PiS! Twardy elektorat i tak w to nie uwierzy , a środowiska LGBT mogą uznać Jarosława za swojego zausznika. smiech2 I co wtedy , figlarzu?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 19:41  
Obrazek

Fundacja o. Rydzyka dostanie 27 mln zł? Trwają negocjacje ws. ugody

Fundacja Lux Veritatis, której założycielem jest o. Tadeusz Rydzyk ma otrzymać miliony złotych za odwiert geotermalny w Toruniu. Między fundacją a Narodowym Funduszem Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej trwają rozmowy na temat ugody - dowiedziało się Radio Zet.

Tu 20 tam 27 ... ile to się trzeba w Polsce nakręcić lodów by być nadal ubogim :szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 19:49  
CYTAT
Fiodor, mnie w to z łaski swojej nie mieszaj.
Właśnie dlatego odzywam się tylko czasami, bo 90% postów tutaj to wasze żenujące przepychanki nt. waszych dup i bereł. Razem z Bananem wiedziesz w tym prym. Może się spotkaj z nim w realu, dajcie sobie po mordzie i przestańcie robić z watku szambo.
No ale jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia ad meritum, to się trzeba atakować ad personam - w tym to już jesteś niepokonany.

Nie musisz mi odp, bo z mojej strony bez odbioru.

Mik8,jesteś kobietą,więc moja kultura osobista wymaga żeby Ci odpowiedzieć.Z chamem zawsze mówi się po chamsku.Nie wiem czy zauważyłaś ale Baran w swoich wypowiedziach prowokuje do tego typu odpowiedzi.Może sobie krytykować kogo chce,trzeba jednak zachować jakiś umiar.Ostatnio jednak zbyt wiele sobie pozwala,obrażanie gĺowy państwa (na to jest paragraf)Dziwi mnie natomiast niepomiernie fakt że admin na to nie reaguje.Mi dopierxolili ostrzeżenie za nazwiska,natomiat onemu uwagi nie zwrócą. Podejrzewam jednak że już niedługo działalność onego zakonczy się

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:07  
Zresztą,z tego co wiem działalność tego pana już niedługo zakończy się

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:31  
Okej, rozmawiajcie sobie jak chcecie, chociaż też dziwię sie, że żaden admin na to nie reaguje. Ale mnie w to zwyczajnie nie mieszaj.
Nie szukam tu kolegów i nie chcę należeć do żadnego kółka wzajemnej adoracji, zwłaszcza, ze byłoby mi wstyd takowe tworzyć z niektórymi tu obecnymi o zbliżonych do moich poglądach, bo nie potrafią prowadzić dyskusji na przyzwoitym poziomie. Interesuje mnie tylko wymiana poglądów na tematy polityczne, czyjeś dupy i berla mniej.

Ale miło, że potrafiłes odpowiedzieć bez glupawych wstawek, dlatego odpowiadam i ja.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:34  
Obrazek

Wojewódzki apeluje: Proszę nie przeszczepiać mi żadnego narządu pana prezydenta

Jeśli mowa o pRwzydencie ...

Przynajmniej jeden ma jaja umiech Szkoda że szczekający na Owsiaka nie noszą przy sobie oświadczeń o niechęci do leczenia ich sprzętem zakupionym przez Owsiaka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:40  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:41  
CYTAT
Okej, rozmawiajcie sobie jak chcecie, chociaż też dziwię sie, że żaden admin na to nie reaguje. Ale mnie w to zwyczajnie nie mieszaj.
Nie szukam tu kolegów i nie chcę należeć do żadnego kółka wzajemnej adoracji, zwłaszcza, ze byłoby mi wstyd takowe tworzyć z niektórymi tu obecnymi o zbliżonych do moich poglądach, bo nie potrafią prowadzić dyskusji na przyzwoitym poziomie. Interesuje mnie tylko wymiana poglądów na tematy polityczne, czyjeś dupy i berla mniej.

Ale miło, że potrafiłes odpowiedzieć bez glupawych wstawek, dlatego odpowiadam i ja.

Cała przyjemność po mojej stronie.Niestety widzę że do pana Banana pasuje określenie -cham chamem zostanie na wieki wieków amen

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:41  
CYTAT

Cała przyjemność po mojej stronie.Niestety widzę że do pana Banana pasuje określenie -cham chamem zostanie na wieki wieków amen

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:48  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 20:52  
Wystarczy za 1000 słów.

Obrazek

https://youtu.be/iDhxkmxQEfI

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

«« « ... 194 195 196 197 198 199 200 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »