|
|
|
Andrzejku skoro już się pojawiłeś , może odpowiedziałbyś na pytania , które niedawno padały? Jedna szczera odpowiedź ucina tysiąc spekulacji! Czy jesteś tym kim jesteś? Czy dalej twierdzisz , że to pomyłka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edo2 Oczywiście, że odpowiem na zadane pytanie jeśli będzie zadane osobiście. Ten ktoś, kto podaje się za mojego znajomego nie ma na tyle odwagi by podejść i zapytać tylko zakłada nowe konto. Zadaje pytanie anonimowo z ukrycia. Dla mnie to tchórz, z którym nie warto dyskutować. Z mojej strony to tyle.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (kukiz'15) Tak, wiemy, że jesteśmy bezlitośni wobec naszej partiokracji, niezależnie, czy to PiS, PO czy inna partia. Obecny obóz władzy dwukrotnie (2009 i 2012) domagał się zredukowania biurokracji i likwidacji gabinetów politycznych. Dziś to my składamy projekt ustawy, która doprowadziłaby do likwidacji gabinetów politycznych i oszczędności dla budżetu państwa rzędu 500 milionów złotych. Jak myślicie - PiS poprze naszą propozycję, czy okażę się być kolejną partią u której "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia"?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A miało być tak pięknie
|
|
|
|
|
No i jest pięknie,najważniejsze że żyje.To się nazywa reaktywacja,powinieneś zmienić avatar,twoje nagłe pojawienie byłoby jeszcze bardziej olśniewające
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Wojewódzki apeluje: Proszę nie przeszczepiać mi żadnego narządu pana prezydenta Jeśli mowa o pRwzydencie ... Przynajmniej jeden ma jaja Szkoda że szczekający na Owsiaka nie noszą przy sobie oświadczeń o niechęci do leczenia ich sprzętem zakupionym przez Owsiaka Jestem ciekawy czy Jakub Władysław Wojewódzki byłby takim kozakiem leżąc w szpitalu - czekając na przeszczep nerki? Stawiam dobrą flaszkę , że te słowa to czcze przechwałki ku uciesze motłochu! Jak wskazują pierwsze reakcje motłoch się cieszy. Prawda figlarzu? Nie wiem czy Wojewódzki ma jaja, ale wiem , że większość internatów pisze o nim per " leśny dziadek". Trochę mi to nie licuje z tymi jajami , ale może wiesz coś więcej w temacie. I właśnie w związku z Twoją wiedzą na tematy orientacji seksualnej znanych osób mam pytanie. W sieci krąży cała masa pogłosek na jego temat. Są ludzie , którzy twierdzą , że podobnie jak Jarosław - Kubuś nie jest entuzjastą pochwy! Myślisz , że to prawda ? Uważasz , że obaj żyją w zakłamaniu? Bananie , ale pierd.lisz! Tak samo można by napisać , że człowiek który ujada na rządy PiS powinien unieść się honorem i nie występować o te 500 złotych na dziecko. Bananie wiem , że miałeś ciężkie dzieciństwo i problemy z nauką , ale nie znam Twojej obecnej sytuacji finansowej. Jestem ciekaw , czy taki wróg PiS jak Ty nie nie będzie pobierać tych świadczeń ( przy spełnieniu warunków). Ciekawe czy wielu będzie takich honorowych , co to pogardzą tym groszem. Coś mi mówi , że nie będzie mnogo. Ja na Owsiaka od kilku lat nie daję , ale wcześniej wrzucałem całkiem niemałe sumy. I to według mnie daje mi moralne prawo korzystania z tego sprzętu. Czy Ty chory z nienawiści człowieku opętany obsesją wobec jednego faceta- możesz o sobie napisać to samo? Czy kiedyś popierałeś PiS , ale potem Ci przeszło, figlarzu? Sam widzisz , jesteś szują i mendą ! Prowokatorem , któremu nic nie pasuje , ale podkuli kitę i pierwszy poleci po 500 złotych na dziecko. Jesteś motłochem w czystej postaci. Tak właśnie robi motłoch , krzyczy i gwiżdże , a potem przychodzi po kasę! |
|
|
|
|
Módl się to może plebsowi przeszczepią jaja od "zięcia starego Żyda"
Mąż Kaczyńskiej przeszedł operację! Co się stało? Grunt pali się pod nogami Marcina Dubienieckiego, męża Marty Kaczyńskiej! Nie dość, że jest podejrzewany o wyłudzenia środków publicznych na kwotę 13 mln zł, aktualnie siedzi w areszcie, a żona nie chce mieć z nim nic wspólnego, to jeszcze jest po operacji kręgosłupa! I to nie pierwszej… – To już trzecia poważna operacja na kręgosłup. Lekarze mówią, że jeżeli nie zostanie wprowadzona odpowiednia rehabilitacja w warunkach poza aresztem, mój syn może zostać kaleką do końca życia – mówi w rozmowie z „Dobrym Tygodniem” mecenas Marek Dubieniecki, ojciec Marcina. ... Więcej Tu Zapewne coś jej z tych 13 baniek skapło a teraz zostawiła męża w takiej sytuacji No nie ... ten świat schodzi na P(i)Sy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Edo, nie jestem przekonana, czy to trafne porównanie. Wszak Owsiak sprzęt kupuje za pieniądze darczyńców, a PiS pieniądze rozdaje nie z podatków swoich wyborców, a wszystkich podatników, więc czemu zwolennicy innych opcji nie mieliby z tego korzystać, skoro się na to składają?
Pojawił się w sieci przy okazji Orkiestry nawet wzór oświadczenia o niekorzystaniu ze sprzętu WOŚP, ale Owsiak zdecydowanie się od tego odciął i jasno powiedział, że sprzęt jest dla wszystkich. |
|
|
|
|
CYTAT Módl się to może plebsowi przeszczepią jaja od "zięcia starego Żyda" Mąż Kaczyńskiej przeszedł operację! Co się stało? Grunt pali się pod nogami Marcina Dubienieckiego, męża Marty Kaczyńskiej! Nie dość, że jest podejrzewany o wyłudzenia środków publicznych na kwotę 13 mln zł, aktualnie siedzi w areszcie, a żona nie chce mieć z nim nic wspólnego, to jeszcze jest po operacji kręgosłupa! I to nie pierwszej… – To już trzecia poważna operacja na kręgosłup. Lekarze mówią, że jeżeli nie zostanie wprowadzona odpowiednia rehabilitacja w warunkach poza aresztem, mój syn może zostać kaleką do końca życia – mówi w rozmowie z „Dobrym Tygodniem” mecenas Marek Dubieniecki, ojciec Marcina. ... Więcej Tu Zapewne coś jej z tych 13 baniek skapło a teraz zostawiła męża w takiej sytuacji No nie ... ten świat schodzi na P(i)Sy Póki co jajec nie przeszczepiają, figlarzu! Chociaż jak czytam Twoje posty mam nieodparte wrażenie , że właśnie zamiast mózgu masz torbę z jajami! Wiele by to tłumaczyło! Marcin Dubieniecki to taki lepszy cwaniak! Obawiam się jednak , że nawet tacy oszuści z najwyższej półki , polegną w starciu z nowym Prokuratorem Generalnym. Mogę się założyć o dobrą flaszkę , że tego człowieka czeka długa odsiadka w mateczniku PO - zakładzie karnym! |
|
|
|
|
CYTAT mik8 bo 90% postów tutaj to wasze żenujące przepychanki nt. waszych dup i bereł. Wszyscy moi znajomi ktorzy nawet nie piszą nic na forum czytają to i kibicują. Jedni wolą banana inni tą reszte. Także nawet nie wiesz jaką mają oglądalność. A tak w temacie to pis pokaże czhm jest na etapie tego co chce kukiz15 co cytuje andrzejek. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Edo2 Oczywiście, że odpowiem na zadane pytanie jeśli będzie zadane osobiście. Ten ktoś, kto podaje się za mojego znajomego nie ma na tyle odwagi by podejść i zapytać tylko zakłada nowe konto. Zadaje pytanie anonimowo z ukrycia. Dla mnie to tchórz, z którym nie warto dyskutować. Z mojej strony to tyle. Nie pisz nic o tchórzach , bo jak zachowałeś się Ty? Jakiś koleś zadał pytania , na które udzieliłeś wymijających odpowiedzi . Skonfundowany na klika dni zaszyłeś się jakiejś norze. I co liczyłeś na przeczekanie? Prawdę mówiąc wielu zna sprawę i oczekiwało od Ciebie tylko szczerości - nic więcej! Sam zadałem Ci to pytanie jakiś czas temu i reakcja była ta sama! Nie ma mowy o pomyłce , nie wciskaj ludziom kitu! Jak dla mnie człowiek , który żyje z lichwy jest poza nawiasem możliwości dyskusji przyzwoitego człowieka. To z kimś , kto żyje z naciągania biednych ludzi na kredyty o stopie RRSO na poziomie ponad stu procent, nie warto dyskutować! W hierarchii wartości gdzie można ulokować takie bydlę? Jesteś cwaniakiem i bydlęciem żyjącym z naciągania ludzi. Jak Ci co chodzą po domach i metodą na wnuczka okradają starszych ludzi. Fakt , ze w bardziej zawoalowany sposób , ale jednak. Wiem ,że jako były mod masz jeszcze trochę znajomości w zarządzie. Ale prawdę mówiąc wisi mi to! Być może to mój ostatni post jako Edo2 , ale musiałem wyłożyć kawę na ławę. Widziałem kiedyś jak w amerykańskim filmie jeden koleś zamachnął się na drugiego - będącego męską kur.ą ! Ale w ostatniej chwili cofnął rękę i walnął mu z liścia. Cwel nie był godzien , żeby mu porządnie przypierd.lić. Mam podobne spostrzeżenia względem Ciebie. |
|
|
|
|
Edo2 skoro wiesz to po co pytasz? Pisz w temacie. Mną się nie zajmuj. Nie zniżę się do poziomu, który reprezentujesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Edo, nie jestem przekonana, czy to trafne porównanie. Wszak Owsiak sprzęt kupuje za pieniądze darczyńców, a PiS pieniądze rozdaje nie z podatków swoich wyborców, a wszystkich podatników, więc czemu zwolennicy innych opcji nie mieliby z tego korzystać, skoro się na to składają? Pojawił się w sieci przy okazji Orkiestry nawet wzór oświadczenia o niekorzystaniu ze sprzętu WOŚP, ale Owsiak zdecydowanie się od tego odciął i jasno powiedział, że sprzęt jest dla wszystkich. Jeżeli publiczna telewizja poświęca kilkanaście godzin na transmisję finału ( sekunda w telewizji to olbrzymie pieniądze) , jeżeli wojsko udostępnia myśliwiec odrzutowy ( do polatania dla zwycięscy aukcji) , a strażacy czy policjanci obstawiają takie imprezy , to na samym końcu dochodzimy do wniosku , że i tak wszyscy podatnicy ponoszą koszty tej imprezy. I przypuszczam , że niemałe! Daruj więc takie teksty ! Banan napisał , że ludzie krytykujący Owsiaka powinni mieć przy sobie oświadczenia odnośnie rezygnacji z korzystania ze sprzętu zebranego przez WOŚP. Zniżyłem się do jego poziomu i zadałem pytanie o program 500 złotych na dziecko. Czy naprawdę też chcesz zniżać się do takiego poziomu? Poza tym mam nieodparte wrażenie , że coś Cię łączy z Andrzejkiem ? Może praca , może łózko - sam nie wiem ! Więc bez urazy , ale mam do Ciebie jakiś uraz. Działalność około-bankowa może znaczyć bardzo wiele , a może znaczyć dokładnie jedno! |
|
|
|
|
Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edo, ach ta męska intuicja Próbuj dalej ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... No nie wy musicie dzielić razem łoże,nie ma chuja.Praca w provi to praca?Nigdy nie przyznałbym się że w takim gównie jestem ubabrany "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... No nie wy musicie dzielić razem łoże,nie ma chuja.Praca w provi to praca?Nigdy nie przyznałbym się że w takim gównie jestem ubabrany "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Endriu który na zdjęciu to ty a który banan? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Endriu który na zdjęciu to ty a który banan? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (wp Wiadomości) Kłótnia w TV Republika o katastrofę smoleńską. Prof. Bogusław Wolniewicz przerwał rozmowę
• Ostre spięcie w programie TV Republika • Prof. Bogusław Wolniewicz pokłócił się z Ewą Stankiewicz o katastrofę smoleńską • Dziennikarka przekonywała, że polski prezydent został zabity • Wolniewicz: powtarza pani karygodną bujdę • Profesor przerwał wywiad "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz PiSdeczko żadna praca nie hańbi ... no chyba że jesteś politykiem PiSu ...to wtedy obciach na całą wieś ciekawe kto miał lepszą oglądalność w ten dzień TVP Z Orkiestrą czy najlepsza Polska stacja TVN ... Mylisz się figlarzu! Jest faktem , że zawód polityka stawiam bardzo nisko w hierarchii wartości! Ale i tak jest wyżej od prostytutki czy ludzi żyjących z oszustwa. Żyję uczciwie i nie mam sobie nic do zarzucenia. Gdybym był dziwką , pracownikiem firmy pożyczkowej , złodziejem , politykiem albo dziennikarzem - napisałbym list pożegnalny do rodziny i wskoczyłbym do beczki z winem! Sumienie nie pozwoliłoby mi żyć w ten sposób! Tylko uczciwa i rzetelna praca daje satysfakcje i możliwość pełnego realizowania się! Taki mentalny żul o skrzywionej psychice -jak Ty - pewnie patrzy na to inaczej! W każdym razie kładę się spać i wstaję rano z przeświadczeniem , że robię coś dobrego ! a przynajmniej nikt przeze mnie nie płacze. Nie wiem , ja w ten dzień w ogóle nie włączam telewizora! Od kilku lat! Owczy pęd nie jest dla mnie wyznacznikiem mądrości! Ale coś mi się zdaje , że TVN również nadaje relacje ze sztabu WOŚP. Zresztą jest mi to obojętne. Do WOŚP podchodzę neutralnie , nie daję , nie krytykuję i nie namawiam! Każdy ma swój rozum. Robią dużo dobrego , ale wobec Owsiaka narosło dużo kontrowersji. I tyle w temacie. |
|
|
|
|
Jarek śpi ... śpij i ty już widzę nadgodziny klepiesz aż palce drżą ...no chyba że Ed ci w migdałkach miesza i to odruch bezwarunkowy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|