NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 196 197 198 199 200 201 202 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:15  
CYTAT
[cytatOstatnio jednak zbyt wiele sobie pozwala,obrażanie gĺowy państwa (na to jest paragraf)Dziwi mnie natomiast niepomiernie fakt że admin na to nie reaguje.Mi dopierxolili ostrzeżenie za nazwiska,natomiat onemu uwagi nie zwrócą. Podejrzewam jednak że już niedługo działalność onego zakonczy się

Myslisz ze banen zostanie wkrótce PO-wskim męczennikiem?umiech

Ale czy to pomoże w karierze? Może być ciężko, zbyt wielu teraz oderwanych od koryta, tłok jest po tamtej stronie

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:15  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:16  
CYTAT
CYTAT (wp Wiadomości)
Kłótnia w TV Republika o katastrofę smoleńską. Prof. Bogusław Wolniewicz przerwał rozmowę
• Ostre spięcie w programie TV Republika
• Prof. Bogusław Wolniewicz pokłócił się z Ewą Stankiewicz o katastrofę smoleńską
• Dziennikarka przekonywała, że polski prezydent został zabity
• Wolniewicz: powtarza pani karygodną bujdę
• Profesor przerwał wywiad

•Barełe zesrał się w majtki

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:17  
CYTAT
CYTAT (wp Wiadomości)
Kłótnia w TV Republika o katastrofę smoleńską. Prof. Bogusław Wolniewicz przerwał rozmowę
• Ostre spięcie w programie TV Republika
• Prof. Bogusław Wolniewicz pokłócił się z Ewą Stankiewicz o katastrofę smoleńską
• Dziennikarka przekonywała, że polski prezydent został zabity
• Wolniewicz: powtarza pani karygodną bujdę
• Profesor przerwał wywiad

Nie masz moralnego prawa się tu udzielać! uśmiech Wypad lichwiarzu! Wracaj skąd przybyłeś!smiech2 I najlepiej zabierz swojego ze sobą tego przygłupa, z którym się przyjaźnisz. Bez Was dwóch to forum nabierze wigoru!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:21  
Edo2, uspokój się bo ci żyłka pęknie. Mniej viagry więcej validolu ;-)

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:22  
Jak to mówił Pan Sikorski na takich kmiotów .. karły moralne ? smiech2

szybki jesteś i już po migdałkach smiech2

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:23  
Obrazek
Ed używałeś gumek ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:29  
Darek z Platformy...

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:30  
CYTAT (interia.pl)
Dyskusję między prowadzącą program Ewą Stankiewicz a filozofem prof. Bogusławem Wolniewiczem wywołało stwierdzenie dziennikarki, że w 2010 r. Rosja dokonała "ataku na Polskę". "Jaki był atak na Polskę?" - dopytywał gość. "Zabicie polskiego prezydenta na pokładzie samolotu" - stwierdziła Stankiewicz.

"Ależ pani redaktor, bardzo panią przepraszam, nie można takich rzeczy mówić. Przecież nie ma pani ani cienia dowodu" - odpowiedział Wolniewicz.
Dziennikarka zdecydowanie broniła swojego stanowiska, powoływała się na badania ekspertów. "Żeby traktować jakieś domniemania jakichś tam podejrzanych profesorków z Ameryki sprowadzanych? Jakiś tam Nowaczyk czy Binienda. Pies z kulawą nogą o nich nie słyszał. (...) Pani powtarza bujdę, którą się tu puszcza w ruch. Karygodną bujdę" - przekonywał profesor.

Stankiewicz próbowała dowieść, że są naukowe dowody na wybuch na pokładzie prezydenckiego samolotu. "Toż pani nie ma zielonego pojęcia ani o matematyce, ani o fizyce, więc niech pani nie zawraca mi głowy!" - ripostował gość Telewizji Republika.

Dyskusja zakończyła się opuszczeniem studia przez prof. Wolniewicza. "Proszę państwa, liczyłem, że tu będzie jakaś rozsądna rozmowa. Ale widzę, że się przeliczyłem. Proszę mi wybaczyć, że na tym rozmowę zakończymy. Dziękuję za zaproszenie" - powiedział na zakończenie.
Wcześniej prof. Bogusław Wolniewicz był wielokrotnie gościem Telewizji Republika, Telewizji Trwam i Radia Maryja.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:36  
CYTAT
Darek z Platformy...

Obrazek

I kto to ten Darek?
Chyba nie banan?umiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:37  
A no tak "wybory" się zbliżają to i nowych kont przybędzie ...zapewne wrócą i Pyskaty i Denny smiech2 a Ned na chorobowym że o NiEdlaŚzlęzaka nie wspomnę smiech2 Dla ojca dyrektora tyle kasy to może i ministrantowi coś skapnie ? Na szkolenie dla aparatu będzie bo jak na ten czas to szkolić albo zwolnić całą sekcje cool girl

Dobranoc Państwu i kmiotom na III zmianie żeby mnie ktoś jeszcze o dyskryminacje nie posądził cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2016r. 23:58  
No ciekawe, czy dziś się znajomi Klemensa czy też Marii ubawili?

Edo, a o kilku zawodach prawniczych nie zapomniałeś?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 07:26  
Andrzejku, pisałeś wcześniej o odwadze i zakładaniu nowych kont, to przypomnij sobie teraz jak zareagowałeś gdy wkleiłem fotke przedstawiająca Ciebie na rowerku.
Napisałeś do mnie na PW z innego konta oczywiście ze ty to nie ty tylko twój kolega i że podasz mnie do sądy za upublicznianie twojego wizerunku który i tak był już upubliczniony przez Ciebie. Zabrakło Ci odwagi napisać z własnego konta ? Zabrakło Ci odwagi przyznać się że ten na fotce to TY ? Wtedy jeszcze nie było mowy o lichwie, więc nie musiałeś się wstydzić ze masz tak paskudnie śmierdzącą prace. Ty stary wstydzisz się samego siebie i to jest twój problem, dlatego stworzyłeś sobie drugie życie tu na forum, które pozwala Ci być anonimowy, tylko uważaj żebyś kiedyś nie pomylił rzeczywistości realnej z wirtualną.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 07:49  
Obrazek

CYTAT
Oj Banach odbiorą ci się do dupy,dobiorą i nie będzie to twój partner.Przygotuj sobie tubke wazeliny bo tą co używasz może ci nie wystarczyć

Czytałem ostatnio o trollach Putina ... Wiesz my Polacy ruskich nie lubimy ...więc módl się już dziś żebyś nie trafił do nas pod celę cool girl zamów sobie od razu wazelinę w szmince smiech2

A swoją droga wiem że to nie takie bohaterstwo jak kurdupla za czasów stanu wojennego ale ... myślisz że przetrzymają mnie dłużej niż 2 godziny ? Bo jeśli tak to będę większym opozycjonistą niż ... ony smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 08:02  
Po styczniu "Mieszkanie dla młodych" wykorzystane już w 60 procentach

Polacy wciąż chętnie korzystają z programu "Mieszkanie dla młodych". Już dziś ze źródła dopłat na 2016 rok wykorzystano prawie 450 mln zł. Jak tak dalej pójdzie pieniędzy zabraknie wiosną - wynika z szacunków Lion's Bank opartych o dane BGK.

Czytaj więcej na http://bizne(...)n=chrome

Korzystajcie bo to już chyba ostatni rok ...

Trzeba wszysko popsuć w tym kraju by zaiste był on w ruinie nie wiem Ciekawe od kiedy ruszy nowy 2-3 tyś za metr ... za 100 lat ? smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 08:26  
mariusz12879 nie wstydzę się swojej pracy ani swojego nazwiska. Moi znajomi doskonale znają moje poglądy i większość zna mój nick na tym forum. Pisałeś na PW że jesteś moim znajomym więc nie wstydź się i podaj swoje nazwisko. Będzie uczciwie. No bo przecież nie wstydzisz się ;-)

PS. i nie pisz o różnych kontach skoro sam używasz ich kilku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 08:50  
CYTAT
CYTAT
Darek z Platformy...

Obrazek

I kto to ten Darek?
Chyba nie banan?umiech

Nie, to nie banan. W necie jest napisane, że ten Darek to patriota i katolik a kuzyn ksiądz.
Darek to porządny człowiek.
Chociaż troche tam PIS krytykował w necie w czasie pracyumiech
Nie ma ludzi idealnych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 08:58  
CYTAT
Obrazek

CYTAT
Oj Banach odbiorą ci się do dupy,dobiorą i nie będzie to twój partner.Przygotuj sobie tubke wazeliny bo tą co używasz może ci nie wystarczyć

Czytałem ostatnio o trollach Putina ... Wiesz my Polacy ruskich nie lubimy ...więc módl się już dziś żebyś nie trafił do nas pod celę cool girl zamów sobie od razu wazelinę w szmince smiech2

A swoją droga wiem że to nie takie bohaterstwo jak kurdupla za czasów stanu wojennego ale ... myślisz że przetrzymają mnie dłużej niż 2 godziny ? Bo jeśli tak to będę większym opozycjonistą niż ... ony smiech2

Banach,co ty piszesz,jacy my Polacy.tobie całkiem już odpierdoliło,mania cie przerasta,odpowiadasz w imieniu całego narodu

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:04  
CYTAT
mariusz12879 nie wstydzę się swojej pracy ani swojego nazwiska. Moi znajomi doskonale znają moje poglądy i większość zna mój nick na tym forum. Pisałeś na PW że jesteś moim znajomym więc nie wstydź się i podaj swoje nazwisko. Będzie uczciwie. No bo przecież nie wstydzisz się ;-)

PS. i nie pisz o różnych kontach skoro sam używasz ich kilku.

Och co za zmiana,przyznał się,brawo.To czemu wcześniej kręciłeś wszak prawdziwa cnota krytyk się nie boi,niecnoto

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:06  
CYTAT
Edo2, uspokój się bo ci żyłka pęknie. Mniej viagry więcej validolu ;-)

A kysz siło nieczysta!uśmiech Wypad do windykacji czy innego złodziejstwa!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:07  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:09  
CYTAT
No ciekawe, czy dziś się znajomi Klemensa czy też Marii ubawili?

Edo, a o kilku zawodach prawniczych nie zapomniałeś?

A co mają wspólnego zawody ściśle prawnicze z około-bankowością?uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:09  
CYTAT
Banach,co ty piszesz,jacy my Polacy.tobie całkiem już odpierdoliło,mania cie przerasta,odpowiadasz w imieniu całego narodu

My jedyni prawdziwi Polacy ...Patrioci od Marszałka Piłsudskiego pogonimy ruskich jak w 1920 !! A ten kurdupel Ukrainiec spod Krymu będzie robił wyjazd razem z wami cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:12  
CYTAT
CYTAT

My jedyni prawdziwi Polacy ...Patrioci od Marszałka Piłsudskiego pogonimy ruskich jak w 1920 !! A ten kurdupel Ukrainiec spod Krymu będzie robił wyjazd razem z wami cool girl

No Piłsudski jakby się dowiedział jakich ma zwolenników to jakby żył w łeb by sobie pierdolnął.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:13  
CYTAT (Edo2 )

A co mają wspólnego zawody ściśle prawnicze z około-bankowością?uśmiech

A to, że część prawników zajmuje się windykacją. Np.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 2 Lut 2016r. 09:20  
Zapewne gdyby wiedział w tamtych czasach z kim przyjdzie mu leżeć na Wawelu to istnieje taka opcja że zrobił by tak jak piszesz ...

Jeden rozbił ruskich drugi samolot ...

Prywatna wiadomość 

«« « ... 196 197 198 199 200 201 202 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »