|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Jak to mówił Pan Sikorski na takich kmiotów .. karły moralne ? szybki jesteś i już po migdałkach Pan Sikorski mówił wiele ciekawych rzeczy. Np. przy kolacji za 1400 złotych za którą zapłaciliśmy wszyscy! Mówił np. o robieniu laski Amerykanom i murzyńskości. Pewnie tak samo jak Ty lubi polerować czyjeś berła skoro tak otwarcie o tym wspominał. Już teraz wiem co Was łączy , jakie zainteresowania akcentujecie! Może zróbcie coś razem? Tylko mnie w Wasze igraszki nie mieszaj. Pisałem Ci kiedyś , żebyś nie mierzył innych swoją miarą . Fakt , że lubisz mierzyć gardłem długość przyrodzenia swoich partnerów nie oznacza , że wszyscy tak robią! Wręcz przeciwnie figlarzu - trzymaj mnie z dala od takich historii! Jeżeli na skutek takich akcji wystąpiły u Ciebie problemy z migdałkami , to widocznie poniosła Cię ambicja! Z innych proroczych słów Sikorskiego przypominam sobie jak pojechał na Ukrainę i razem ze swoim niemieckim odpowiednikiem arbitrażował w konflikcie między Prezydentem Janukowyczem a ukraińską opozycją. Janukowycz ufny w obietnice Radka zgodził się na pokojowe dogadanie się z opozycją . Za dwa dni sytuacja wymknęła się spod kontroli i Janukowycz musiał wiać do Rosji. Do dziś dnia podobno powtarza : Radek mi obiecał! Radek mi obiecał! Nauczony takimi historiami wiarygodność byłego szefa MSZ stawiam bardzo nisko. Ty ze względu na podobne zainteresowania masz pewnie inaczej! Ciągnie swój do swego! A Waszym przypadku ciągnie swój swojemu! |
|
|
|
|
Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ...
Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach Takie czasy kiedyś dzieci skakały na skakankach dziś przed kinectem ... idą z postępem ... nie każdy utknął w średniowieczu ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Chłopaki,walczycie strasznie ostro,paluchy was nie bolą?Posługujecie się bardzo rażącą bronią-kopiuj wklej,kopiuj wklej.Ruscy faktycznie powinni was zacząć się bać,takich was dwóch rozjebie cały batalion.Kopiuj-wklej i bitwa wygrana,figlarze z was.A jeden Ruski stanie i patrząc na któregoś z was powie-pogroże mu tylko palcem,powie trzymając palec na cynglu.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
chłopie jak pisałem specjalista na NFZ!! Tak długo jak PiS jeszcze tego nie zniszczył ... masz okazję no chyba że kurdupel nie zapłacił składek
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ... Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach Takie czasy kiedyś dzieci skakały na skakankach dziś przed kinectem ... idą z postępem ... nie każdy utknął w średniowieczu ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! Jak to o jakich dzieciach?Przecież ty i ten drugi to takie mentalne dzieci,wam pasuje ogolić jaja i wrócić do przedszkola "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Edo, nie zrozumiałeś chyba. Chodziło mi o twoją listę zawodów, które jeśli byłbyś zmuszony je wykonywać, zaprowadzilyby cię do beczki z winem. Tak się zastanawiałam czy np. adwokat lub komornik nie zaliczają się do tego grona? Nie jeden przez nich płakał...
|
|
|
|
|
Wiesz co idę pogonie trochę ziomali kurdupla ... i jak ich będę gonił to pomyśle na co wydam tysiączka którego wezmę za free w kwietniu ... zapewne w przyszłym roku jak się jeszcze to nie posypie to tysiaka dostanie Owsiak ... może przynajmniej w ten sposób jakoś ci pomogę
ps.Ed to typ któremu czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Chłopaki wklejajcie,nie obijajcie się,jesteście na froncie,ojczyzna w potrzebie.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie będę czekał do przyszłego roku i zrobie coś już dziś dla ciebie
Jak już będziesz wieczorem marszczył pingwina przy fotce prezesa ... np. tej ale zapewne masz ostrzejszą ... to pomyśl ...co to za przech*j ... że jest tak anty PiSowy i nie chciał wsiąść 1 tyś zł na dzieci miesięcznie ...12 tyś na rok nieopodatkowanych peellenuff ... to już chyba fajny używany samochód nie ? Ale teraz weźmie na pohybel PiSowi I właśnie tak powinien zrobić każdy patriota "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nie będę czekał do przyszłego roku i zrobie coś już dziś dla ciebie Jak już będziesz wieczorem marszczył pingwina przy fotce prezesa ... np. tej ale zapewne masz ostrzejszą ... to pomyśl ...co to za przech*j ... że jest tak anty PiSowy i nie chciał wsiąść 1 tyś zł na dzieci miesięcznie ...12 tyś na rok nieopodatkowanych peellenuff ... to już chyba fajny używany samochód nie ? Ale teraz weźmie na pohybel PiSowi I właśnie tak powinien zrobić każdy patriota Zaczynasz bełkotać,nic z tego nie rozumiem co piszesz "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zaczynasz bełkotać,nic z tego nie rozumiem co piszesz Widzę na zmianie nie ma czytającego ze zrozumieniem ...Którego trudnego słówka/zwrotu nie pojąłeś ? ... Rzecznik MSiT rezygnuje z funkcji. "Przepraszam za nieodpowiedzialne zachowanie" Rzecznik ministerstwa sportu i turystyki Bartosz Zbroja po niespełna miesiącu zrezygnował z zajmowanej funkcji. Na swoim koncie na Twitterze opublikował przeprosiny za "nieodpowiedzialne i niefortunne zachowanie". Przed opublikowaniem informacji o rezygnacji z funkcji rzecznika, Zbroja opublikował wpisy dotyczące nagrody dla Jarosława Kaczyńskiego. Na swoim profilu na Twitterze zadał kłopotliwe pytanie: "kto najlepiej nawilżył?" i dał do wyboru trzy opcje: Bracia Karnowscy, Środowisko Gapola, ekipa "Wprost" Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT A to, że część prawników zajmuje się windykacją. Np. Z Tobą nie dyskutuję lichwiarzu! Daj odpowiedzieć swojej koleżance! |
|
|
|
|
CYTAT Ja nie jestem od tego by kogokolwiek rozśmieszać ... ja jestem od tego by się z pewnej części społeczeństwa nabijać ... Z czego mam niemałą frajdę jak zawsze ... Nie wiem o jakim dokonaniu piszesz i o jakich dzieciach Takie czasy kiedyś dzieci skakały na skakankach dziś przed kinectem ... idą z postępem ... nie każdy utknął w średniowieczu ed kmiocie pisałem ci nie raz nie wysilaj się za mały jesteś żeby podnieść mi ciśnienie ...panie ministrant szkolić albo zwolnić !! Bananie , nazwaniem kogokolwiek kmiotem obrażasz wszystkich porządnych kmiotów na tym świecie! Jak możesz , figlarzu? Czy zdajesz sobie sprawę jak to komicznie brzmi, kiedy taka wielbłądzia pizda jak Ty używa takich określeń? Kłamiesz , figlarzu równie nieprzekonująco jak Twój przyjaciel lichwiarz! Bluzganiem dajesz dowód wkurwi.nia ! No i co z tym Radkiem - Zdradkiem , chcesz jeszcze coś się dowiedzieć ode mnie czy wolisz info bezpośrednio spod niego? |
|
|
|
|
CYTAT Won lichwiarzu! Wstydu nie masz , żeby pouczać innych! Zacznij od siebie. |
|
|
|
|
Edo, kilka postów wyżej wytlumaczylam ci, co miałam na myśli, bo być może za pierwszym razem wyraziłam się nie dość jasno. Nie zauważyłeś?
To pewnie dlatego jesteś tak kiepskim detektywem ;-) |
|
|
|
|
Nie jestem detektywem . Mam podejrzenie , że albo robicie razem w tym Providencie z Andrzejkiem , albo łączą Was osobiste relacje. Lichwiarz pisał coś o windykacji. Może on chodzi po niespłacone należności , a Ty jesteś komornikiem ! I stąd Wasza znajomość ? Nie wiem na pewno , ale tak obstawiam!
|
|
|
|
|
O Radku ...hmmm ile razy zrobił byś mu lodzika gdybyś go dopadł ? ... a ogólnie swój nowopedalski język trzymaj dla kolegów bo mnie obrzydzasz ...fujjj ... To fakt porównanie któregokolwiek z was do kmiotów to obraza dla kmiotów całego świata ... tu pełna zgodność
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Edo, hihi ;-)
No ale nadal mi nie odpowiedziałeś. |
|
|
|
|
Zygfryd |
|
|
|
|
Otóż drogi Kolego ... Bądź pewien że nie będą krzyczeć ... nawet heretycy tacy jak Edo będą klaskać papie Rydzykowi a jego sukienka będzie powiewać na wietrze prawie jak na Tytaniku (od tych klasków) ...A muzyka będzie grać do ich końca rychłego miejmy nadzieje ...
Widzisz kolego Putina ...jak już ci objaśnili co to to marszczenie pingwina ... to przypominam jak wieczorem strzepiesz gruchę mając w oczach wizerunek Jarosława (już nie dziewicy) ... to po myśl ... o tych 12 tysiącach złotych polskich nieopodatkowanych(żeby ci nie motać nie piszę już o peellenach) które zamiast do np. Rydzyka dał mi na pohybel PiSu papa Jarek a których nie chciałem ale jak dają to patrioci biorą A teraz jeszcze jedna bardzo ważna kwestia ... żeby nie zakładać nowego tematu ... Jako że Dudą się brzydzę (tym od s) to nie wie ktoś gdzie można kupić zagraniczny węgiel w RST lub okolicach ...może być i ruski Fiodor będzie miał wypłatę ...niech zna chamskie serce ... wiadomość proszę słać na P.W. żeby nie spamować w temacie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wiemy-ile-kosztowalo-spotkanie,170,0,2010794.html
|
|
|
|
|
Dzielmy się radością!
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|