|
|
|
http://fakty.interia.pl/polska/news-odprawa-z-ministerstwa-dla-jacka-kurskiego,nId,2138730
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zgodzę się z Kukizem w sprawie tych 20 melonów. Rydzykowi należy się ta kasa za robotę jaką zrobił dla PiS. Tylko nie z budżetu a z kasy partii.
http://natemat.pl/170131,kukiz-u-olejnik-ojcu-rydzykowi-te-pieniadze-sie-naleza-za-to-co-zrobil-dla-pis Zygfryd |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) Nie jestem detektywem . Mam podejrzenie , że albo robicie razem w tym Providencie z Andrzejkiem , albo łączą Was osobiste relacje. Lichwiarz pisał coś o windykacji. Może on chodzi po niespłacone należności , a Ty jesteś komornikiem ! I stąd Wasza znajomość ? Nie wiem na pewno , ale tak obstawiam! Faktycznie kiepski z ciebie detektyw. W ogóle jesteś kiepski ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Zgodzę się z Kukizem w sprawie tych 20 melonów. Rydzykowi należy się ta kasa za robotę jaką zrobił dla PiS. Tylko nie z budżetu a z kasy partii. http://natemat.pl/170131,kukiz-u-olejnik-ojcu-rydzykowi-te-pieniadze-sie-naleza-za-to-co-zrobil-dla-pis Każdy grzesznik ma prawo się nawrócić. Wierzymy, że gdyby w następnych wyborach wygrała Platforma to ta świętość pozostanie. |
|
|
|
|
CYTAT (na temat.pl) PiS też ma swoje "ośmiorniczki"? Na jaw wyszły koszty spotkania Kaczyńskiego z Orbanem. Zgadnij, kto płacił
W internecie pojawiły się informacje o kosztach spotkania Jarosława Kaczyńskiego z Victorem Orbanem. Wynika z nich, że łączne koszty organizacji wyniosły 13 385 zł. PiS nie informuje, czego dotyczyło spotkanie. Wiadomo natomiast jedno - partie finansowane są głównie z budżetu Państwa. – Był "Pędzący Królik", "Sowa i Przyjaciele" jest i "Zielona Owieczka" – napisał na swoim profilu na Facebooku Artur Kurasiński. Chodzi oczywiście o obiekt "Zielona Owieczka", w którym doszło do spotkania polityków. Koszt jego wynajęcia - jak wynika z krążących po sieci dokumentów - wyniósł 9600 zł brutto. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Choć prezes PiS mógł już w ubiegłym roku przejść na emeryturę, woli pobierać poselskie uposażenie. A mógł, jak wyliczył Super Express, zarobić więcej, bo przechodząc na emeryturę, zyskałby dodatkowo 50 tys. zł rocznie!
http://m.fak(...)a,19ke4z "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Ja sie pytam czy rydzykowi nie wystarczy to ze otępił połowe babek po 70 ktore przekazuja na jego ,,działalność,,milony rocznie , osobiscie znam 2 , jedna z 1490 zł przelewa ojcu oczywiscie w skoku(brak prowizjiszok: ) 490 zł a pozniej terroryzuje cała rodzine ze jej brakuje na leki, druga zaś z ponad 1600 zl mieszkajac w domu z dwoma mlodszymi pokoleniami, 300 przekazuje wnuczce na studia a RESZTE wysła do torunia niech których z zapaleńców z PiS wytlumaczy mi to logicznie. Przecież to nosi znamiona sekty i jest niczym więcej jak graniem u starszych przeważnie schorowanych i samotnych ludziach na uczuciach w postaci tekstów ze został im tylko bóg i ojciec dyrektor za zebrane pieniążki im ,,tam,, wszystko załatwiI nie odpisujcie mi zapaleńcy lepszego sortu ze to moje babki i zżera mnie to ze nie dają mi , bo w/w kobiety nie są spokrewnione ze mną.Pisze od razu bo z tych waszych rozmów takich zarzutów w pierwszej kolejności spodziewam się od ludzi pana dyrektora i prezesa.Pozdro
|
|
|
|
|
Europoseł Guy Verhofstadt, lewicowy patron KOD z Belgii tylko w poprzednim roku z tytułu pracy jako lobbysta SOFINY otrzymał 130 tys. euro. Razem, licząc zarobki lobbysty i europosła dostaje ok. 70 tys. euro, co miesiąc. Zwykli działacze KOD nie mogą jednak liczyć na takie pieniądze, dlatego postanowili ogłosić zbiórkę publiczną. Im więcej zakodowanych manifestacji w miesiącu - tym więcej pieniędzy od dam w futrach. A zbiórka potrwa jeszcze przynajmniej do wyborów
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Masz tam coś o lobbyście Rydzyku ?... Nie ...to ty może zakonnica ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Europoseł Guy Verhofstadt, lewicowy patron KOD z Belgii tylko w poprzednim roku z tytułu pracy jako lobbysta SOFINY otrzymał 130 tys. euro. Razem, licząc zarobki lobbysty i europosła dostaje ok. 70 tys. euro, co miesiąc. Zwykli działacze KOD nie mogą jednak liczyć na takie pieniądze, dlatego postanowili ogłosić zbiórkę publiczną. Im więcej zakodowanych manifestacji w miesiącu - tym więcej pieniędzy od dam w futrach. A zbiórka potrwa jeszcze przynajmniej do wyborów Wolę dać na lipną zbiórkę damom w futrach niż cudzym bękartom w ramach 500+ Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Rydzyk to lobbysta sekciarz najwyższej klasy. Ma na koncie nielegalne zbiórki oraz wyciąganie co miesiąc emerytury od staruszek. No ale to wzór moralności dla miernot. Nawet dla miernot na tym forum.
jeterpeter wg. mnie to sekta. Nie dostał 20 milionów na uczelnie to dostanie 27 baniek na odwierty. Wszystko z naszych podatków. Cos cicho o głodnych dzieciach, dla nich zabrakło. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ekologiczne źródła energii powinny nam być bliskie, szczególnie traktowana po macoszemu w naszym nieszczęśliwym kraju geotermia. Ta ma najmniejszy wpływ na nasze środowisko.
Przy wiatrakach to jakieś 500 lat do przodu i ptaszków nie zabija Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Masz tam coś o lobbyście Rydzyku ?... Nie ...to ty może zakonnica ? Jak antyrządowe media manipulują toruńską geotermią? Kilka faktów, które próbuje przekłamać stara gwardia. http://wpoli(...)ia-wideo "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Rydzyk to lobbysta sekciarz najwyższej klasy. Ma na koncie nielegalne zbiórki oraz wyciąganie co miesiąc emerytury od staruszek. No ale to wzór moralności dla miernot. Nawet dla miernot na tym forum. Ty jako lichwiarz jesteś wzorem do naśladowania? Ciebie trzeba słuchać i poważać? Ty nie wyciągasz pieniędzy od biednych , schorowanych ludzi? Powyżej określonego wieku pożyczek nie udzielacie? Wypad z forum! Nie ma większego zalegalizowanego oszustwa jak Twoja profesja , przy Was Rydzyk jest jak Armia Zbawienia! |
|
|
|
|
CYTAT Ekologiczne źródła energii powinny nam być bliskie, szczególnie traktowana po macoszemu w naszym nieszczęśliwym kraju geotermia. Ta ma najmniejszy wpływ na nasze środowisko. Przy wiatrakach to jakieś 500 lat do przodu i ptaszków nie zabija Mi geotermia nie przeszkadza. Dlaczego po macoszemu? Na Podhalu już działa. Nie doczytałaś? Co powiesz o nielegalnych zbiórkach i wyciąganiu pieniędzy od emerytek? To nowa odmiana wnuczka. Metoda na Ojca dyrektora ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2 ) Ty jako lichwiarz jesteś wzorem do naśladowania? Ciebie trzeba słuchać i poważać? Ty nie wyciągasz pieniędzy od biednych , schorowanych ludzi? Powyżej określonego wieku pożyczek nie udzielacie? Wypad z forum! Nie ma większego zalegalizowanego oszustwa jak Twoja profesja , przy Was Rydzyk jest jak Armia Zbawienia! W porównaniu do Rydzyka, Provident to pikuś. Mały pikuś. A nawet jak napisałeś armia zbawienia. Pamiętaj, że Provident najpierw daje pieniądze a potem przyjmuje spłatę w ratach. Klient zawsze wie ile ma do spłaty i kiedy skończy spłacać. Rydzyk mami w radio i babcie wysyłają bez terminu zakończenia. To taka spłata dożywotnia. Co ty chcesz porównywać. Rydzyk to naciągacz jakich mało w naszym pięknym kraju. Jak ci moja osoba na tym forum przeszkadza to przestań tu zaglądać. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Odprawa z ministerstwa dla Jacka Kurskiego
Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Miało nie być odpraw ale dla kolesiom się nie odmawia. To jednak PiS.dy. Funkcjonariusze obrońcie to. CYTAT Dobra zmiana jest dobra, tylko dla kogo? Tak działa koryto do którego chcieli się dopchać, i durny elektorat zagwarantował im to właśnie.Za parę miesięcy newsy tego typu już nie będą miały szans ujrzeć światło dzienne. Ustawa o policji, telewizji i mediach publicznych, prokuraturze a nawet TK zagwarantuje im to własnie
Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku po ch*j ty się temu lobbyście Rydzyka na tym forum "spowiadasz" ... zlej ich ciepłym moczem to ich najbardziej boli ignorowanie ich głupot ...
Andrzej Wypraszam sobie żebyś nazywał moje dzieci bękartami ...miej pretensje do tego co daje nie co bierze ... a największe do tych którzy dali się kupić za te 500 PLN Może tak zaczniecie lobbować za wiatrakami ...szybciej padną kopalnie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Banan ten lobbysta ma prawdopodobnie udział w tym procederze stad taka obrona.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jeszcze nie tak dawno pisałeś bananie ze nie chcesz tych 500zł, a teraz łapki wyciągasz judaszu, brakuje Ci na wino frustracie ?
|
|
|
|
|
mariusz12879 pamiętam jak obiecałeś wytłumaczyć mi pewne zagadnienia OZE. Miałeś podać adres ale zniknąłeś z forum. Kozaczyłeś w temacie, o którym nie masz pojęcia? Ja dalej chętnie posłucham co masz do powiedzenia. Może piwko? Ja stawiam. Stać mnie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Na pohybel PiSdą mogę podać ci nr. konta jeszcze ty mi możesz podesłać i ciekawi mnie gdzie napisałem że ich nie wezmę
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Byłem gotów zaprosić cię do mojego domu, ale jak wyszła sprawa z twoją popapraną profesją to niestety, ale brzydzę się takimi lichwiarzami jak Ty, co korzyści czerpią z wykorzystywania naiwnych ludzi.
|
|
|
|
|
CYTAT (mariusz12879 ) Byłem gotów zaprosić cię do mojego domu, ale jak wyszła sprawa z twoją popapraną profesją to niestety, ale brzydzę się takimi lichwiarzami jak Ty, co korzyści czerpią z wykorzystywania naiwnych ludzi. Haa, haa, haa. Zdygałeś i uciekłeś z forum by wrócić jako ZSRR. Nie masz nic do powiedzenia w temacie i jak jarek K. odwracasz kota ogonem. Pamiętam, że zatrudniasz emeryta. Wykorzystujesz starych biednych ludzi, którzy powinni już odpoczywać? hipokryta ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nasz lokalny uchodźca
|
|