|
|
|
Myślałem że już większego oszołoma od "Putina" nie przyjmiecie ... Może róbcie testy IQ jakiś próg z 65 pkt ? wiem że ciężko znaleźć ale może znajdzie się jakiś szaleniec 60 to taki co umie się podpisać
ale widzę przeszedł szkolenie robienia komiksów ... to jeszcze z 10 i już coś może nawet od siebie napisze "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wiadomości" TVP z dużym spadkiem widowni. Nieudana "dobra zmiana"?
CYTAT Według najnowszych badań "Wiadomości" oglądało w styczniu 410 tysięcy osób mniej niż w styczniu ubiegłego roku - podał serwis Wirtualne Media.
Program informacyjny Telewizji Polskiej oglądało średnio 3,7 mln osób przy udziale wynoszącym 23,13 proc. w grupie wszystkich widzów i 16,46 proc. w grupie 16-49 lat - wynika z badań Nielsen Audience Measurement "To o 410 tys. widzów (9,94 proc.) mniej niż w styczniu 2015 roku, gdy program gromadził 4,11 mln oglądających, a jego udział wynosił odpowiednio 25,44 proc. i 18,57 proc." - podają Wirtualne Media. Konkurencja goni Wzrosła za to oglądalność konkurencji. W styczniu "Fakty" TVN przyciągały przez telewizory średnio 3,56 mln widzów, czyli o 60 tys. więcej niż w ubiegłym roku. Wirtualne Media podkreślają, że "Fakty" są nadawane w TVN i TVN24 Biznes i Świat, jednak jeszcze w styczniu 2015 roku były nadawane także w TVN24 (usunięto je stamtąd wiosną 2015 roku). Propaganda w "Wiadomościach". Rada programowa TVP wnosi o zewnętrzny monitoring >>> W ubiegłym roku "Fakty" na trzech kanałach miały oglądalność o ponad 200 tysięcy osób niższą od "Wiadomości" nadawanych na żywo tylko w TVP1 (retransmisja pojawia się w TVP Polonia). Z kolei już w tym miesiącu "Fakty" o niewiele ponad 20 tysięcy widzów przegoniły konkurenta z Telewizji Polskiej. Zmiany, zmiany, zmiany Właśnie w styczniu tego roku - po tym, jak Jacek Kurski objął fotel prezesa TVP - w "Wiadomościach" przeprowadzono duże zmiany. W ich wyniku zwolnionych została duża część prezenterów oraz wydawców i reporterów. Stanowisko szefa serwisu stracił Piotr Kraśko, a w jego miejsce pojawiła się Marzena Paczuska. Obecnie "Wiadomości" są prowadzone przez Danutę Holecką, Krzysztofa Ziemca i Michała Adamczyka. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (mariusz12879 ) Byłem gotów zaprosić cię do mojego domu, ale jak wyszła sprawa z twoją popapraną profesją to niestety, ale brzydzę się takimi lichwiarzami jak Ty, co korzyści czerpią z wykorzystywania naiwnych ludzi. Haa, haa, haa. Zdygałeś i uciekłeś z forum by wrócić jako ZSRR. Nie masz nic do powiedzenia w temacie i jak jarek K. odwracasz kota ogonem. Pamiętam, że zatrudniasz emeryta. Wykorzystujesz starych biednych ludzi, którzy powinni już odpoczywać? hipokryta ;-) Rozbawiłeś mnie tą wypowiedzą, nie chce mi się dyskutować z takim krętaczem jak Ty Andrzejku |
|
|
|
|
Raczej coś takiego powinieneś wrzucić ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (mariusz12879 ) Rozbawiłeś mnie tą wypowiedzą, nie chce mi się dyskutować z takim krętaczem jak Ty Andrzejku Nie chcesz dyskutować bo nie masz argumentów hipokryto. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Czasami próbuje bananowy chłoptasiu zniżyć się do twojego zerowego poziomu, ale naprawdę nie daje rady, jesteś mistrzem w wychwalaniu się o swoich dewiacjach seksualnych. No cóż, wiesz do kogo możesz mieć pretensje ? Bo jeśli nie to przypomnę Ci twoją rodzinną historie z dzieciństwa.
Andrzejku wole być hipokrytą niż sfrustrowanym lichwiarzem |
|
|
|
|
mariusz12879 wolisz? A rozumiesz co czytasz i piszesz? Wklej coś jeszcze i spać, bo jutro do pracy nie wstaniesz. A biedny emeryt będzie czekał.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
pssssst finansisto!
Młodzieżówkę ZAKODOWANYCH życie zmusiło do odkrywania Internetu... dowiedzieli się o swoich faciach To ich nowa tradycja świecka w dzień na KOD w nocy na miasto po zakupy... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT mariusz12879 wolisz? A rozumiesz co czytasz i piszesz? Wklej coś jeszcze i spać, bo jutro do pracy nie wstaniesz. A biedny emeryt będzie czekał. Jak będziesz mnie tak samo błagał ( skomlał, jęczał ), jak to robiłeś wtedy gdy wkleiłem twoją fotke na forum , to może zatrudnię i Ciebie do podcierania dupy i robienia laski na przerwie moim pracownikom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twój sufit to jeszcze dużoooo pięter do mojej podłogi .... na prosty jezyk ... Przepaść nie do przebycia dla kogoś takiego jak ty ... więc nie pajacuj
następnemu nerwy nie pozwalają jednego posta zamieścić buahahah "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
mariusz12879 a pisałeś, że błagałeś admina o usunięcie. Kłamca? Co ty z tą laską, jednak gej? Czy może pedał? Śpij pedale bo nie wstaniesz. A i zapomniałeś kłamco, że masz tylko jednego pracownika, biednego emeryta ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wiesz Andrzejku, mnie ludzie w pracy szanują, a Tobą gardzą lichwiarzu. Ja po mieście spaceruje spokojnie, a Ty się rozglądasz nerwowo.
|
|
|
|
|
mariusz12879 z tego co wiem to mają cię za głupka. No ale skąd masz to wiedzieć ;-) Uspokoję cię nie rozglądam się nerwowo w mieście
|
|
|
|
CYTAT mariusz12879 z tego co wiem to mają cię za głupka. No ale skąd masz to wiedzieć ;-) Uspokoję cię nie rozglądam się nerwowo w mieście Zapomniałem że od jakiegoś czasu z domu nie wychodzisz |
|
|
|
|
Fiodor ty jednak głupek jesteś. Dziś było +16 stopni
mariusz12879 podobno co tydzień po rate do ciebie przychodzę to chyba jednak wychodzę z domu ;-) Kłamczuszek ;-) Dobrej nocy, frajerzy ;-) Hejtujcie dalej ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Masz Andrzejku jakąś fobie z tymi kontami, myślisz ze wszyscy są tacy jak Ty ? Nie, wszyscy się brzydzą i gardzą takimi lichwiarzami jak Ty.
|
|
|
|
|
CYTAT Fiodor ty jednak głupek jesteś. Dziś było +16 stopni mariusz12879 podobno co tydzień po rate do ciebie przychodzę to chyba jednak wychodzę z domu ;-) Kłamczuszek ;-) Dobrej nocy, frajerzy ;-) Hejtujcie dalej ;-) Andriusza to ty nie znasz takiegp powiedzenia?Strasznie ograniczony jesteś "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Fiodor osobiście Ci przyrzekam, że właśnie otzymujesz odemnie ostatnie ostrzezenie. Masz ZAKAZ używania nazwisk forumowiczow w wypowiedziach, nawet jeśli to będzie odmiana przez wszystkie możliwe przypadki świata. Masz do jutra czas na namyslenie się. Jeszcze jeden post z nazwiskiem i dostajesz dożywotniego BANA.
To samo dotyczy się Mariusza i Edo. To jest wątek polityka, a nie oprocentowanie w Providencie. |
|
|
|
|
Nazwiska Ci przeszkadzają ? Przecież Andrzejek napisał ze już się nie wstydzi swojego
Chyba ze inne brudy wypłyną |
|
|
|
|
Przeszkadzaja, jeszcze raz się pojawi to bezlitośnie banuje.
|
|
|
|
|
Ty jesteś taki cwaniak ?
może zamieścisz swoje ? Znajdzie się pracowników i zapyta czy aby tacy z ciebie zadowoleni ? Może kolejny mitoman ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No właśnie, Mariusz wstydzisz się swojego nazwiska i firmy, którą prowadzisz?
|
|
|
|
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
|
|