|
|
|
Cykor ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=9PxDe8LoNAc
Jedna z ostatnich kozackich komedii Polskich ...tak dla przypomnienia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Miłego przrkomarzania chłopaki. Dalej podtrzymuje, ten kto pierwszy rzuci cudzym nazwiskiem dostaje bana. Ja lece spać, bo od rana muszę Was znowu pilnować, a to łatwe nie jest. Kto mi zasponsoruje dodatek szoodliwy?
|
|
|
|
|
Kolorowych
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Miłych snów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Mariusz,dobre,to jest to o czym pisałem rano.Dać chłopakom po po prawdziwym pistolecie to dopiero do dupy nastrzelaliby sobie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
To jak z tym twoim nazwiskiem i nazwą firmy? Nie wstydzisz się przecież.
A może jednak, wstydzisz się? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ty widziałeś chujów jak się przymilają do panny?No chłopaki wreszcie piękna reakcja,może skapnie wam jakaś inna substancja poza sokiem z buraka.Zaczynam już kapować o co chodzi na tym forum.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT To jak z tym twoim nazwiskiem i nazwą firmy? Nie wstydzisz się przecież. A może jednak, wstydzisz się? Ty mecenas,pożyczyłeś kolorowych snów to idź pod kocyk "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Bo co? Tchórzu?
|
|
|
|
A tu dalej szambo. Gromnice poświęcone?
|
|
|
|
|
CYTAT Bo co? Tchórzu? Mnie tchórzem nazywasz, dlaczego? Ja swojego nazwiska nie wstydzę się w przeciwieństwie do ciebie.Mam jednak zakaz operowania nazwiskami pod karą dożywotniej ekskomuniki "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT A tu dalej szambo. Gromnice poświęcone? Mik8,szanuję kobiety do bólu,ale wiesz co z tą gromnicą to uważaj bo mi zaraz sprośne myśli przychodzą,albo ty masz takie kosmate myśli "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jednak debil. Dziś święto Matki Boskiej Gromnicznej.
|
|
|
|
Nazwisko zmienia co druga osoba w Europie ale sposób myślenia to już tylko promil.
{Na dobranockę do przemyśleń: Co uwiera trolla najbardziej?} PS Powinnaś Jędrusia i el.comendante zbanować już dawno panno-pino, tu jest kolejka chętnych zamęczysz się. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor osobiście Ci przyrzekam, że właśnie otzymujesz odemnie ostatnie ostrzezenie. Masz ZAKAZ używania nazwisk forumowiczow w wypowiedziach, nawet jeśli to będzie odmiana przez wszystkie możliwe przypadki świata. Masz do jutra czas na namyslenie się. Jeszcze jeden post z nazwiskiem i dostajesz dożywotniego BANA. To samo dotyczy się Mariusza i Edo. To jest wątek polityka, a nie oprocentowanie w Providencie. Panno Pinno jestem wielce zaszczycony że panna zwróciła się do mnie osobiście.Postaram się panno Pinno dostosować do tego,chociaż nie obiecuję "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Jednak debil. Dziś święto Matki Boskiej Gromnicznej. Wiem,wiem,mam nadzieję że zagromniczyłeś sobie odpowiednio z kobietą a nie z Bananem "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Dla mnie wódka gdy jest zimna to jest pyszna ... Ostatnio w większej ilości piłem Żytnią ... była ok i łeb nie bolał ... tak jak pisałem w tamtym temacie ... nie wiem ile sztuk wódki potrzebujesz ale gdyby nawet z 200 butelek i dorzucisz po 5 do butelki czyli zamiast 20 zł dasz 25zł hurtem to będziesz miał naprawdę spoko wódkę a dojdzie Ci 1 tyś zł ...a goście będą pamiętać że miałeś wódke z górnej półki ... wesele ma się (najczęściej) raz w życiu ... i niema co oszczędzać ok
http://panor(...)owa_wola może tu coś znajdziesz ... Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." Popatrz,popatrz to nie tylko sok z buraka chla "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Już wiem co zrobię za "Jarkowe" 12 tyś - 1 na Orkiestrę (pomoc dla Fiodora) Polecę sobie do Izraela bo tam mnie jeszcze nie było ... a chyba każdy katolik tam powinien być ... I będę wpierdlał ośmiorniczki ... w zasadzie nie przepadam za owocami morza no ale ... Popijał dobrego whiskacza ... Za rok na ferie to idealny plan ... taka wycieczka ... No i kolejna obietnica Pana Tuska spełniona Dziękuje wam PiS.dy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nazwisko zmienia co druga osoba w Europie ale sposób myślenia to już tylko promil. {Na dobranockę do przemyśleń: Co uwiera trolla najbardziej?} PS Powinnaś Jędrusia i el.comendante zbanować już dawno panno-pino, tu jest kolejka chętnych zamęczysz się. Co to to nie.Rączka rączkę myje.Są równi i ròwniejsi prawda panno pinno?.W sumie trafna ksywka panna pinna.Przestaw literę i w co się zamienię? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Fiodor wygrał
Kluczem do sukcesu jest popołudniowa drzemka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://m.wyb(...)rniejsze" TARGET="_blank"> http://m.wyb(...)rniejsze
Macie sprawiedliwość wg okupanta.Mam nadzieje , ze jak nastanie normalność to wszyscy Kolaborańci zostaną rozliczeni . Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Jest szansa że w najbliższym czasie kilku polityków z PO spotka się z swoim wiernym elektoratem.
|
|