|
|
|
Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą Ale rozumiem cie ... chwalić się nie ma czym . a nawet Judasz wyparł się Jezusa ...jak to się skończyło (prawie)wszyscy wiedzą
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to w bazie obcięli net za niepłacone rachunki ...
Wieało odrazu 5 szt ... tu trzeba dzwonić na policję "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi?
Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy Cała przyjemność po mojej stronie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Beata Sz. zatrzymana. Próbowała przekazać znanemu księdzu 20 mln zł w nieznaczonych banknotach
nych banknotach ASZdziennik ASZdziennik 13 godzin temu Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta Nocna akcja CBA i toruńskiej policji zakończyła się zaskakującym zatrzymaniem. – Centralne Biuro Antykotrupcyjne zatrzymało w Toruniu Beatę Sz. podczas próby przekazania znanemu lokalnemu księdzu walizki, która zawierała 20 mln zł w nieoznaczonych banknotach – donoszą toruńskie media. Jak wynika z relacji medialnych, do zdarzenia doszło w nocy na tyłach centrum handlowego na obrzeżach Torunia. – To była gra nerwów – opowiada jeden z oficerów biorących udział w akcji. – Kluczowe było, żeby nie przestraszyć podejrzanej, ponieważ już dwa razy próbowała przekazać "hajs", a z jakichś powodów w ostatniej chwili rezygnowała. ... Więcej TU[/b] Rydzyk przy tym to PIKUŚ "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan jak widzisz zostajesz sam na placu boju
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
To fakt bo wy zawsze byliście nikim moje drogie "prawiczki"
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? No myślę że mi podpowiesz "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Na ,,placu boju,, został sam ?? do Was dalej nie dotarło ze druga wojna światowa juz sie skończyła? ale skąd to niby macie wiedzieć , jak nawet jarek myśli że to nadal trwa . Został sam w dyskusji bo z wami a dokładnie jest was ze 3 , tyle żę dwóch wali z różnych profili nie da sie dyskutować macie tak wyprane mózgi albo przez wilebne radio albo samego dyrektora że nie da się z wami dyskutować.
|
|
|
|
|
CYTAT Na ,,placu boju,, został sam ?? do Was dalej nie dotarło ze druga wojna światowa juz sie skończyła? ale skąd to niby macie wiedzieć , jak nawet jarek myśli że to nadal trwa . Został sam w dyskusji bo z wami a dokładnie jest was ze 3 , tyle żę dwóch wali z różnych profili nie da sie dyskutować macie tak wyprane mózgi albo przez wilebne radio albo samego dyrektora że nie da się z wami dyskutować. Ale jaka dyskusja,kopiuje i wkleja sok z buraka,obraża na lewo i prawo. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT (mariusz12879 ) Znudziło mi się już czytać wymiociny tego Andrzejka, najpierw kręci i kłamie potem chce innych umoralniać, brzydzę się taki ludzmi, zresztą jak większość społeczeństwa nie trawie pracowników firmy Provident Tyle w temacie Lichwiarza Czego sie wstydzisz? Powtarzasz jedno i to samo w kółko. Puszczają ci nerwy. Masz coś na sumieniu? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wszystkich tu NAS za bardzo ponosi , nie można jeden na drugiego tak napierd...ludzie. Ta dyskusja lecz w innym temacie(PO) toczy sie już od dawna , zarówno ja , jak i banan i andrzej napiepszaliśmy na PO , tak samo jak obecnie (chociaż strasznie szybko sie to toczy)narzekamy na nową władze. Zarowno sceptycy jak i zwolennicy troszeczke spokoju , nie wyzywania się , kultury .Można ten temat kontynuować lecz spokojnie na suche argumenty.Stworzyć mozna temat np.LICHWA i tam kontynuowac napierdalanke .pozdro
|
|
|
|
|
CYTAT Prezydent Częstochowy zatrzymany. Próbował przekazać przez pośrednika równowartość 20 mln zł na islamizacje dzieci szkolnych w Częstochowie.
Z ostatniej chwili... Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta Nocna akcja CBA i warszawskiej policji zakończyła się zaskakującym zatrzymaniem. – Centralne Biuro Antykorupcyjne zatrzymało w Lodzi recydywistę Sławomira N. podczas próby przekazania znanemu lokalnemu Imanowi wotum postępu i demokracji. Wotum wykonanego zwyczajowo w formie pasa szahida, ze szczerego złota i platyny – donoszą Częstochowskie media. Jak wynika z relacji medialnych, do zdarzenia doszło w nocy na tyłach cmentarza na ul. Piotrkowskiej. Poszlaki źródła złota użytego do wykonanie pasa samobójcy prowadzą do znanego już CBA Posła Burego z dzihadystycznej organizacji PSL. – To była gra nerwów – opowiada jeden z oficerów biorących udział w akcji. W każdej chwili mógł się wysadzić. – Kluczowym wiec było, żeby nie spłoszyć podejrzanego, ponieważ już dwa razy próbowała przekazać "zegarek" a z jakichś powodów w ostatniej chwili rezygnował po odbiorze tajemniczej rozmowy telefonicznej z Krytyki Politycznej na Nowym Swiecie. O współpracę z dzihadystyczną siatką podejrzewani są również inni znani polityce z międzynarodówki anarchistycznej Twojego Ruchu Kozy i znanego na Zachodzie kompradorskiego kabaretu KOD. ... Rydzyk przy tym to PIKUŚ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ten nowak lepszy od rydzyka, dajecie dziś fajnie
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
A tak między nami to żałością wieje w temacie dla PO-kemonów Jak rozumiem dlatego tu wrzucacie Pana Nowaka ? ps. Lodzia to ta z Rancza ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? Klemensie Mario nie oświeciłeś mnie co Ciebie tak rozśmieszyło? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Banan tak i ty-zjedz parę pączków i napij się soku z pomarańczy lepiej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
USA naciskają na Polskę. "W naszym interesie jest przestrzegać zasad"
Do tej pory krytyczne głosy pod adresem Polski w kontekście trwającego sporu wokół Trybunału Konstytucyjnego dobiegały głównie z Brukseli i ze Strasburga. Teraz do chóru niezadowolonych dołącza się Ameryka, którą niepokoi fakt, że nadal nie udało się osiągnąć kompromisu w tak fundamentalnej z punktu widzenia demokracji kwestii. Cena za ewentualną niesubordynację Warszawy może być wysoka, zwłaszcza w perspektywie lipcowego szczytu NATO, którego gospodarzem ma być prezydent Andrzej Duda. Czy PiS ugnie się pod presją Waszyngtonu i zdobędzie na wypracowanie porozumienia? Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Du*a jak długo będziesz kompromitował ten kraj ? A brocha pojedzie do Anglii i wciska kity że ktoś się z nami liczy ... Powinna mówić że kiedyś się liczył a dziś się śmieje ... jeterpeter Napisz do Putina który na spamował ze 100 postów w tydzień żeby Ci zacytował 5 ... 3 które były związane z tematem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bo ty Baranie piszesz w taki sposób że z tobą nie ma normalnej dyskusji.Jeżeli ktoś coś napisze niezgodnego z twoimi poglądami to zaraz go wyzywasz.Mało tego,zaczynasz wtedy ujawniać swoje fantazje seksualne,niezbyt zdrowe u zdrowego mężczyzny.Rozumiem że chcesz być nowoczesny i iść z duchem czasu,nie bronię,jeśli cieszy cie masturbacja i seks z Ondraszkiem,nie żałuj sobie.Napisałeś gdzieś że dzisiaj kinect to nowoczesność a gra w skakankę to przeżytek.Niedługo seks z kobietą uznacie za przeżytek w imię szeroko pojętej nowoczesności.
|
|
|
|
Przez tydzień nie napisałeś 3 postów na temat ... No nic ...Dostałem SMSa od zaufanego kolegi że dostaliście w "bazie" na tłusty czwartek po dwa ponczki i cha do rączki prawda to ? ----- Piotr Duda krytykuje rząd Beaty Szydło Szef "Solidarności" i przewodniczący Rady Dialogu Społecznego Piotr Duda napisał list do Beaty Szydło, w którym krytykuje premier za brak konsultacji społecznych przy ustawie o podatku o sprzedaży detalicznej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kurde już czuję jak za chwil kilka Duda będzie wrogiem publicznym i POwskim sprzedawczykiem ... TIK TAK ... TIK TAK a świstak oznajmił bliskie nadejście wiosny "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Przez tydzień nie napisałeś 3 postów na temat ... No nic ...Dostałem SMSa od zaufanego kolegi że dostaliście w "bazie" na tłusty czwartek po dwa ponczki i cha do rączki prawda to ? ----- Piotr Duda krytykuje rząd Beaty Szydło Szef "Solidarności" i przewodniczący Rady Dialogu Społecznego Piotr Duda napisał list do Beaty Szydło, w którym krytykuje premier za brak konsultacji społecznych przy ustawie o podatku o sprzedaży detalicznej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kurde już czuję jak za chwil kilka Duda będzie wrogiem publicznym i POwskim sprzedawczykiem ... TIK TAK ... TIK TAK a świstak oznajmił bliskie nadejście wiosny Zaufany kolega,chyba wiesz jak to brzmi?Trzeba było napisać że od koleżanki. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Myślałem że się czepisz czego innego no ale mniejsza ... Bobol
U was w "bazie" koleżanki ? Nie żartuj sobie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą Ale rozumiem cie ... chwalić się nie ma czym . a nawet Judasz wyparł się Jezusa ...jak to się skończyło (prawie)wszyscy wiedzą Nie wiem figlarzu o co Ci chodzi! Jak szukasz kłamców na tym forum to zadzwoń do Andrzejka! Ten to dopiero ubarwia! Widzisz , czasami lubię sobie pożartować i to wszystko . Czy Twój przyjaciel również żartował? Trochę się pogubiłem z jego tłumaczeniami . Najpierw pisał , że ten korpulentny koleś z chytrym uśmieszkiem ze zdjęcia -to nie on! Teraz nic nie pisze na ten temat - w domyśle już nie zaprzecza. Może niech napisze , że tylko żartował ! Że robi sobie jaja , zawsze to jakieś wytłumaczenie. Jak Cię interesuje kwestia rozmiaru mojej pyty , to podeślij mi jakąś fajną koleżankę ( może być ktoś z rodziny- nie ma sprawy) i możemy to przeprowadzić empirycznie. Tylko znając Twoje podejście ( i Twoich znajomych) figlarzu nie podsyłaj mi jakiejś laski z brodą - bo wtedy będzie walkower! Judasz wyparł się Jezusa ? Zawsze myślałem , że święty Piotr. Pewnie taki porządny katolik jak Ty zna lepiej Ewangelię! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą Ale rozumiem cie ... chwalić się nie ma czym . a nawet Judasz wyparł się Jezusa ...jak to się skończyło (prawie)wszyscy wiedzą Judasz wyparł się Jezusa.No jak twoja babcia to zobaczy to jebnie.Chyba u jehowych Biblie studiowałeś "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|