|
|
|
Czym się różni Judasz od świętego Piotra?
Judasz i św. Piotr. Dwaj apostołowie, którzy w kluczowym momencie wyparli się i zdradzili Jezusa. Jeden stał się symbolem zdrady, a drugi Opoką, na której zaczęto budować Kościół http://www.piotr.psur.pl/news_jeden.aspx?id=90 Ale po kimś takim za wiele się nie spodziewam więc lepiej nie zabieraj głosu w sprawach w których jesteś totalnym bezmózgowiem I jeszcze drugi kren chciał być zabawny Kurdupel Akbar !! PiSlamiści "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Czym się różni Judasz od świętego Piotra? Judasz i św. Piotr. Dwaj apostołowie, którzy w kluczowym momencie wyparli się i zdradzili Jezusa. Jeden stał się symbolem zdrady, a drugi Opoką, na której zaczęto budować Kościół http://www.piotr.psur.pl/news_jeden.aspx?id=90 Ale po kimś takim za wiele się nie spodziewam więc lepiej nie zabieraj głosu w sprawach w których jesteś totalnym bezmózgowiem I jeszcze drugi kren chciał być zabawny Kurdupel Akbar !! PiSlamiści Widzisz jak się wkopałeś?Od razu wpisałeś w wyszukiwarkę Judasz i Piotr który wyparł się Jezusa.Oczywiście wyskoczyło ci hasło które od razu zamieściłeś.I kto tu jest bezmózgowcem,frustracie? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Twoja wiedza i wyrocznia to wyszukiwarka.Prowadzą cię jak po sznurku,twoja wiedza życiowa i szkolna jest zerowa.W życiu ci nie wyszło,żony nie masz,dzieci też,jesteś sfrustrowanym małym człowiekiem który tutaj myśli że jest królem życia.Dno jest dnem nawet jak przewrocisz je do góry nogami
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Głupcze normalne jest żeby czymś poprzeć swoje słowa których jestem pewien ... najłatwiej jest to wygooglować Oczywiście nie mam najmniejszego zamiaru dyskutować z kimś takim jak ty na temat MOJEJ wiary czy moich wątpliwości jej dotyczących ... PiSlamisto
ps.Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem człowiekiem myślącym (nie tylko z nazwy) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No to jak chłopaki, uda się tym razem Antkowi dojść do najprawdziwszej prawdy? Wszak przewodniczący jego podkomisji już wie, jak to z tym tupolewem było - widział przecież zdjęcia wraku.
|
|
|
|
|
Przecież antek już 10 min po katastrofie ... tfuu... "zamachu" wiedział kto jest winien ... Teraz to co się dzieje jest tylko po to by w dalszym ciągu ogłupiać lemingi ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Głupcze normalne jest żeby czymś poprzeć swoje słowa których jestem pewien ... najłatwiej jest to wygooglować Oczywiście nie mam najmniejszego zamiaru dyskutować z kimś takim jak ty na temat MOJEJ wiary czy moich wątpliwości jej dotyczących ... PiSlamisto ps.Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem człowiekiem myślącym (nie tylko z nazwy) Chciałbyś,chciałbyś.Czuję że rosną mi skrzydła rzekła mysz,no i cóż z tego panie nietoperzu "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT No to jak chłopaki, uda się tym razem Antkowi dojść do najprawdziwszej prawdy? Wszak przewodniczący jego podkomisji już wie, jak to z tym tupolewem było - widział przecież zdjęcia wraku. Mik8,z całym szacunkiem ale chłopaki to u szewca kołki strugają "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Przecież antek już 10 min po katastrofie ... tfuu... "zamachu" wiedział kto jest winien ... Teraz to co się dzieje jest tylko po to by w dalszym ciągu ogłupiać lemingi ... Ty jesteś z tej kategorii głupów co to jak na płocie dupa było napisane,to chciał pogłaskać i wbił sobie drzazgę "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Te twoje plebejskie dowcipy nie zawsze są dla mnie zrozumiałe
Pomódl się do św.Antoniego może jest jeszcze dla ciebie nadzieja ... Kurdupel Akbar!! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fiodor, no wybacz, ale dokładnie tak się zachowujecie. I z każdym kolejnym postem udowadniacie prawdziwość tezy, że faceci rozwijają się do 5 roku życia, później już tylko rosną.
Przezywacie się jak dzieci w piaskownicy, trudno się do was zwracać per panowie. |
|
|
|
|
To się Fiodor i spółka wykazali mądrością... nawet nie wiedzą kim był Judasz....
|
|
|
|
|
mik8 Mam nadzieję że w tej całej opowieści nie piszesz o mnie
To chyba oczywiste że jeśli jestem czegoś pewien to na poparcie swoich słów zamieszczam link który sprawę powinien załatwić ... to że oponent jest mało rozgarnięty i za chwilę udowadnia że jest jeszcze gorzej to wybacz ... Zauważ że nawet Ed znawca Talmudu spiedolił czym prędzej i w to nie brnął ps.A już totalnym debilizmem było przywołanie do "tablicy" światków Jehowy ... nie wiem czy mam z 5% tej wiedzy jaką mają oni ... Putin może z 1% "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT To się Fiodor i spółka wykazali mądrością... nawet nie wiedzą kim był Judasz.... Ty się martw żebyś miał proboszczowi z czego zapłacić za pochówek "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT mik8 Mam nadzieję że w tej całej opowieści nie piszesz o mnie To chyba oczywiste że jeśli jestem czegoś pewien to na poparcie swoich słów zamieszczam link który sprawę powinien załatwić ... to że oponent jest mało rozgarnięty i za chwilę udowadnia że jest jeszcze gorzej to wybacz ... Zauważ że nawet Ed znawca Talmudu spiedolił czym prędzej i w to nie brnął ps.A już totalnym debilizmem było przywołanie do "tablicy" światków Jehowy ... nie wiem czy mam z 5% tej wiedzy jaką mają oni ... Putin może z 1% Oczywiście że o tobie nie pisze przecież ty jesteś najmądrzejszy i z innej półki. Zabieraj zabawki i spierdalaj z tej piaskownicy "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Może mi wybaczysz i jednak zostanę ?
ps. A czopki dziś łyknąłeś ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT No to jak chłopaki, uda się tym razem Antkowi dojść do najprawdziwszej prawdy? Wszak przewodniczący jego podkomisji już wie, jak to z tym tupolewem było - widział przecież zdjęcia wraku. Ci fachowcy od badania wypadków lotniczych już tak mają.Poprzedni przewodniczący PKBWL , Maciej Lasek, przyznał z rozbrajającą szczerością , że na miejscu katastrofy Tupolewa w ogóle nie był. Odpowiedz mi na pytanie ( podobno jesteś prawniczką) czy jest możliwe , żeby dochodzeniowcy prowadzący śledztwo nie przeprowadzili oględzin miejsca zdarzenia? Katastrofa smoleńska to mój konik , chętnie z Tobą podyskutuję na ten temat. Zaznaczam jednak , że raport Millera ( oparty o dokumenty PKBWL) przeczytałem od deski do deski. Podobnie jak ustalenia komisji sejmowej nazywanej błędnie komisją Macierewicza. Jeżeli czujesz się na siłach porozmawiajmy.Tylko jeszcze uporam się z piątym ewangelistą. Zaczynamy? |
|
|
|
|
CYTAT Głupcze normalne jest żeby czymś poprzeć swoje słowa których jestem pewien ... najłatwiej jest to wygooglować Oczywiście nie mam najmniejszego zamiaru dyskutować z kimś takim jak ty na temat MOJEJ wiary czy moich wątpliwości jej dotyczących ... PiSlamisto ps.Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem człowiekiem myślącym (nie tylko z nazwy) "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Czym się różni Judasz od świętego Piotra? Judasz i św. Piotr. Dwaj apostołowie, którzy w kluczowym momencie wyparli się i zdradzili Jezusa. Jeden stał się symbolem zdrady, a drugi Opoką, na której zaczęto budować Kościół http://www.piotr.psur.pl/news_jeden.aspx?id=90 ....... Figlarzu nawet w tak ewidentnej sprawie , gdzie po raz kolejny udowadniasz , że kompletnie nic nie rozumiesz , próbujesz zaciemniać obraz sytuacji.A sytuacja jest prosta . Judasz zdradził Jezusa ( przyjął za to 30 srebrników) , i pocałunkiem wskazał go ludziom , którzy przyszli go pojmać.Judasz nie wyparł się Jezusa - on go sprzedał ! Nie ukrywał faktu że był jego uczniem -przeciwnie! Na tym polegała jego rola! Kiedy w trakcie "zadymy" padło podejrzenie , ze Piotr jest jego uczniem -ten po trzykroć się go wyparł! Judasz przeszedł do historii jako zdrajca , a Piotr jako ten , który się go wyparł! Zapytaj się dzieci z podstawówki , które uczęszczają na religię i poznasz prawdy świadectwo! Napisałeś głupotę i zamiast obrócić to w żart albo przyznać się - chlapnąłem - sorry, brniesz w tym oślim uporze ! Jak żyć z Tobą , figlarzu? Jak żyć? Po co się kłócisz jak nie masz racji ? Czy poziom Twojej głupoty nie został już wystarczająco obnażony? Zachowujesz się jakbyś naprawdę skończył Uniwersytet Harvarda albo Yale! Ja tylko żartowałem z tą elita. Czasami napiszę coś dla zgrywy , ale nie traktuj tego dosłownie. CYTAT Zauważ że nawet Ed znawca Talmudu spieumiechdolił czym prędzej i w to nie brnął Figlarzu, od dziecka przeczytałem kilka tysięcy książek. Pismo Święte zwłaszcza w młodym wieku czytałem regularnie. Być może w Twoim domu czytało się naklejki z taniego wina albo tabloidy - nie wiem co bardziej prawdopodobne - nie będę rozstrzygał! Odpowiedz na to sam szczerze przed sobą! Kwestia kolejna. Nie wiem kim jesteś na tym forum , niby moda Ci zabrali , ale pewnie dalej coś tam robisz. Nie wiem może parzysz zarządowi herbatę , może robisz za podnóżek - nie będę rozstrzygał! W każdym razie masz płacone pieniądze za jakieś usługi związane z forum.Ja żyję kompletnie z czegoś innego ( chociaż może powinienem dostawać prowizję za użeranie się z kompletnym debilem ). Zmierzam do tego ,że nie mam czasu poświęcać całej swojej energii na ten portal. Traktuję to jako hobby - nic więcej! To ,że czasem coś napiszę nie oznacza , że sprostuję każdą choćby najbardziej ordynarną potwarz , którą napisałeś! Mam rodzinę i pracę , Ty jesteś tylko błaznem do obśmiania w wolnej chwili. Załatw mi u zarządu kasę i mogę się z Tobą użerać 24h/d. |
|
|
|
|
I to ci zajęło ponad godzinę ? Twoja nowopedalska mowa niczego nie zmieni ... ...to że masz obrzezany "łeb" nie sprawi że jesteś osobą bardziej wiarygodną od Putina ... i tak z nim jak i z tobą jakakolwiek dyskusja w tej kwestii nie jest możliwa
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Czym się różni Judasz od świętego Piotra? Judasz i św. Piotr. Dwaj apostołowie, którzy w kluczowym momencie wyparli się [b]albo zdradzili Jezusa.[/b] Jeden stał się symbolem zdrady, a drugi Opoką, na której zaczęto budować Kościół Różnica jest subtelna ale dostrzegalna Jeden się powiesił a drugiemu Pan powiedział: Ale gdy się zestarzejesz, wyciągniesz ręce swoje, a inny cię opasze i poprowadzi, dokąd nie chcesz. Wybór zawsze należy do Ciebie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zostałeś Bananie "zmasakrowany"
|
|
|
|
|
CYTAT I to ci zajęło ponad godzinę ? Twoja nowopedalska mowa niczego nie zmieni ... ...to że masz obrzezany "łeb" nie sprawi że jesteś osobą bardziej wiarygodną od Putina ... i tak z nim jak i z tobą jakakolwiek dyskusja w tej kwestii nie jest możliwa Baranie akurat obrzezany łeb to masz ty,widać to po avatarze.Zamiast łba banan,może wytłumaczysz nam wszystkim dlaczego?Skojarzenia z ruszaniem skórką są jednoznaczne "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
mariusz12879 To jak? Wstydzisz się? Jesteś tchórzem? Czego tak się obawiasz? Taki świetny gość jak ty? Prowadzisz firmę, wszystkich zapewne świetnie wynagradzasz? Podaj swoje nazwisko, podaj nazwę firmy. Możesz liczyć na darmową reklamę.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT I to ci zajęło ponad godzinę ? Twoja nowopedalska mowa niczego nie zmieni ... ...to że masz obrzezany "łeb" nie sprawi że jesteś osobą bardziej wiarygodną od Putina ... i tak z nim jak i z tobą jakakolwiek dyskusja w tej kwestii nie jest możliwa Mam inne obowiązki niż notoryczne klepanie w klawiaturę! Skąd wiesz , że zajęło mi to ponad godzinę? Masz podgląd na takie rzeczy? Myślałem , że tego moda zostałeś pozbawiony faktycznie , a nie fikcyjnie! Niesłychane ! Coś ten zarząd chyba leci w kulki w użytkownikami. Nieładnie można by pomyśleć , ze to takie walenie w bambuko! Ty nigdy nie zacząłeś czegoś robić , po czym przerwałeś to i wziąłeś się za coś innego , a potem przypomniawszy sobie o tej pierwszej czynności wróciłeś do niej? Zresztą komu ja to tłumaczę! Równie dobrze mógłbym tłumaczyć to Twojemu psu. i naprawdę nie wiem , który szybciej załapie! To jak to było z tym Judaszem i Piotrem? Dalej obstawiasz przy swoim , czy przemyślałeś temat i już nie będziesz się upierać? Jak to z Tobą jest figlarzu? Może chcesz posypać głowę popiołem? A może w Kościele do którego teraz chodzisz ( bo w poprzednim było za dużo polityki) czytają inną Ewangelię? Może to jest klucz do sedna sprawy? Może rzeczywiście kapucyni mają innego nieznanego ewangelistę ? |
|