NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 207 208 209 210 211 212 213 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 08:51  
CYTAT (mariusz12879 )
Widze ze wam brakuje już pomysłów lewackie dekle i wypisujecie coraz to większe BZDURU. A Ty Andrzejku to już prawdy od fikcji nie rozróżniasz, ale to normalne jak ktoś ma dwa życia, realne lichwiarza i wirtualne tu na forum. Twoja stara to pożytku z ciebie nie ma, jak Ty tyle czasu na pierdzielenie głupot w necie poświęcasz. Zajmij się małżonką, a frustracja sama Ci przejdzie. Bananem się nie przejmuj bo to stary zboczeniec, smiech2smiech2

Moderowano przez: magpie
Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 08:51  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 09:01  
Andriusza, kota to Ty we łbie masz.potluczony
Banan idź na detoks od tego soku z buraka.Banan z Ciebie to już nic nie będzie,może bliżej wiosny jak panny zaczną się na krótko nosić to coś Ciebie natchnie.Póki coś masz depreche jak chuj.

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 09:08  
CYTAT
Andriusza, kota to Ty we łbie masz.potluczony
Banan idź na detoks od tego soku z buraka.Banan z Ciebie to już nic nie będzie,może bliżej wiosny jak panny zaczną się na krótko nosić to coś Ciebie natchnie.Póki coś masz depreche jak chuj.

Tak musze czekać aż zrobi się ciepło,masz racje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 09:29  
CYTAT
a co niby takiego podrożały za PO

Nie chodziłeś po sklepach na zakupy?

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 09:59  
Nie,od tego jest kobieta

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 10:00  
CYTAT (mariusz12879 )
Widze ze wam brakuje już pomysłów lewackie dekle i wypisujecie coraz to większe BZDURU. A Ty Andrzejku to już prawdy od fikcji nie rozróżniasz, ale to normalne jak ktoś ma dwa życia, realne lichwiarza i wirtualne tu na forum. Twoja stara to pożytku z ciebie nie ma, jak Ty tyle czasu na pierdzielenie głupot w necie poświęcasz. Zajmij się małżonką, a frustracja sama Ci przejdzie. Bananem się nie przejmuj bo to stary zboczeniec, smiech2smiech2

A jakież to bzdury wpisuję i dlaczego nie odróżniam prawdy od fikcji? Podaj przykłady.

Przestań tchórzyć tylko podaj swoje nazwisko. No chyba, że faktycznie wstyd się przyznawać. No i ta firma. Może faktycznie to ta fikcja, o której pisałeś. A teraz wstyd się przyznać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 10:25  
Wypad z forum lichwiarzu! Gdybyś miał odrobinę honoru , to samo-wyjebałbyś
się stąd z prędkością światła! uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 10:49  
Jak nie pasuje ci oglądanie moich postów to proponuje skasować konto i nie zaglądać na forum.

Moderator nie zareaguje na wulgaryzmy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 10:52  
CYTAT
Jak nie pasuje ci oglądanie moich postów to proponuje skasować konto i nie zaglądać na forum.

Moderator nie zareaguje na wulgaryzmy?

Ależ jakie wulgaryzmy,kultura wyższego rzędu,chyba że mówisz o tych stosowanych przez Twego kolegę,Barana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 10:54  
Fiodor , a ty potrafisz coś w temacie napisać? Czy za wysoka półka?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 11:49  
CYTAT
Fiodor , a ty potrafisz coś w temacie napisać? Czy za wysoka półka?

Jak widzę to ostatnio Ty nic w temacie nie piszesz tylko bronisz swojego "dobrego imienia",także o żadnej półce mi nie pierdol

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 11:57  
U was to działa widzę jak w PRLu umiech Jak rzucą "pałki" to szczeka pięciu jak odetną net niema ani jednego smiech2 prawiczki

Putin tu jeszcze nie napisał jednego posta związanego z tematem pan ministrant im za to nie płaci nie wiem

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 12:22  
CYTAT
U was to działa widzę jak w PRLu umiech Jak rzucą "pałki" to szczeka pięciu jak odetną net niema ani jednego smiech2 prawiczki

Putin tu jeszcze nie napisał jednego posta związanego z tematem pan ministrant im za to nie płaci nie wiem

A tobie płaci ktoś za kopiuj-wklej?No tak nie ma chuja we wsi.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 12:30  
Czemu piszesz że nie ma ? ... zerknij w lusterko i jednego zobaczysz cool girl
ps.Nie zmieniłeś avka ? ... pasował by do ciebie mr. Putin smiech2 no i ty jesteś za bardzo ograniczony by działać w branży "kopiuj-wklej" tobie płacą za co innego ...sam wiesz co zarumieniony

z PiSowskim pozdrowieniem !!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 12:44  
mlotek
CYTAT
Czemu piszesz że nie ma ? ... zerknij w lusterko i jednego zobaczysz cool girl
ps.Nie zmieniłeś avka ? ... pasował by do ciebie mr. Putin smiech2 no i ty jesteś za bardzo ograniczony by działać w branży "kopiuj-wklej" tobie płacą za co innego ...sam wiesz co zarumieniony

z PiSowskim pozdrowieniem !!

Przeczytaj co napisałeś.Wpis godny przedszkolaka.Dlatego tak jak pisałem wcześniej-ogolić jaja i do przedszkola.

P.S.Aty w ogóle masz jaja,Andriusza to stwierdził?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 13:08  
Obrazek

Tylko wieśniaku najpierw zastanów się kto bierze na poważnie to co piszesz smiech2 Jak ja lubię to forum umiech Co chwile nowe konto z takim samym ograniczonym funkcjonariuszem smiech2

ps.panie ministrancie proszę go nie zwalniać !!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 15:16  
CYTAT
Obrazek

Tylko wieśniaku najpierw zastanów się kto bierze na poważnie to co piszesz smiech2 Jak ja lubię to forum umiech Co chwile nowe konto z takim samym ograniczonym funkcjonariuszem smiech2

ps.panie ministrancie proszę go nie zwalniać !!

No widzisz chuju,nie dziwota że zdjęli cie z wcześniejszej funkcji

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 15:36  
A skąd wiesz że ktoś skądś mnie zdjął smiech2potluczony ? Z taką tępą dzidą jak ty nie mam zamiaru rozmawiać na moje prywatne sprawy cool girl

To jak wieśniaku zaczniesz pisać na temat ? gdyby to konto działało za moich czasów to by nie działało i pan ministrant musiał by zakładać nowe ...

----

Uwaga po wejściu w życie ... "Afery Inwigilacyjnej" PiS rozpuścił po Polsce drony do śledzenia
Obrazek

Jedyny plus to to że to stare modele cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 15:43  
CYTAT
A skąd wiesz że ktoś skądś mnie zdjął smiech2potluczony ? Z taką tępą dzidą jak ty nie mam zamiaru rozmawiać na moje prywatne sprawy cool girl

To jak wieśniaku zaczniesz pisać na temat ? gdyby to konto działało za moich czasów to by nie działało i pan ministrant musiał by zakładać nowe ...

----

Uwaga po wejściu w życie ... "Afery Inwigilacyjnej" PiS rozpuścił po Polsce drony do śledzenia
Obrazek

Jedyny plus to to że to stare modele cool girl

Dlaczego obrażasz wieśniaków głupie jak ja do nich się nie zaliczam."Za moich czasów "-to ile chuju masz lat-80?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 15:46  
Tępy prostaku "za moich czasów" (3 miesiące temu) jak byłem modem cool girl Ale taki tępak czytać ze zrozumieniem nigdy nie umiał smiech2

czopki marsz łyknąć bo zejdziesz na zawał

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 16:01  
CYTAT
Tępy prostaku "za moich czasów" (3 miesiące temu) jak byłem modem cool girl Ale taki tępak czytać ze zrozumieniem nigdy nie umiał smiech2

czopki marsz łyknąć bo zejdziesz na zawał

No i co się stało że już modem nie jesteś,poznali się na tobie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 16:06  
No dawać Panowie, czy jak pewna Pani twierdziła chłopaki.
Jak na razie wygrywa bananowiec z dronami.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 16:11  
Ehhh ty nie jesteś tępy ty jesteś popieumiechy do bycia tępym brakuje ci bardzooo dużooooo

PiSałem ci już że z tak tępą dzidą jak ty nie mam zamiaru pisać o moich prywatnych sprawach

Myślisz że po wpisaniu z dwóch spamów zmądrzałeś na tyle żebym ci się spowiadał zaklopotany

Nie wiem jak cie tam oceniają ale w moim przekonaniu jesteś jeszcze głupszy niż pół godziny temu

Klemens_Maria chcesz żeby mi zbrzydło nabijania sie z "Judasza ...Putina i PiSikuta "

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 16:18  
CYTAT
Ehhh ty nie jesteś tępy ty jesteś popieumiechy do bycia tępym brakuje ci bardzooo dużooooo

PiSałem ci już że z tak tępą dzidą jak ty nie mam zamiaru pisać o moich prywatnych sprawach

Myślisz że po wpisaniu z dwóch spamów zmądrzałeś na tyle żebym ci się spowiadał zaklopotany

Nie wiem jak cie tam oceniają ale w moim przekonaniu jesteś jeszcze głupszy niż pół godziny temu

Klemens_Maria chcesz żeby mi zbrzydło nabijania sie z "Judasza ...Putina i PiSikuta "

Banan ty faktycznie jesteś baran.Przecież ja dobrze wiem że byłeś modem.Poznali się na twoich głupich opiniach i wyjebali cie.Nie dziwie się twojej frustracji. Na ucho ci powiem(tylko nikomu nie mów)że też wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2016r. 16:25  
CYTAT

Nie. Przecież mówię że najlepsze były drony.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 207 208 209 210 211 212 213 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »