|
|
|
Kto stosuje takie podłe chwyty nie zasługuje na żaden szacunek. Zygfryd |
|
|
|
|
Zygfryd |
|
|
|
|
Podsłuchiwano dziennikarzy? Decyzja prokuratury
Prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa ws. podsłuchiwania dziennikarzy w związku z tzw. aferą taśmową. - Raport KGP z audytu ws. działań funkcjonariuszy Biura Spraw Wewnętrznych w związku z "aferą podsłuchową" nie wskazuje na podejrzenie popełnienia przestępstwa, w tym na przekroczenie uprawnień - poinformowano. ... Zastrzegł, że sprawozdanie jest opatrzone jest klauzulą tajności. ... Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Czyżby kolejna porażka sezonu szczekaczy ? zastanawiające jest tylko jedno dlaczego to jest utajnione ...PiS zleca takie coś i zaraz to utajnia WTF ? ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) Bananie najpierw krytykujesz , że nie realizują obietnic. Jak zaczynają realizować obietnice ( chyba jako pierwszy rząd w historii III RP) zaczynasz szukać przysłowiowego chu.a do du.y! Nie wiem jakie obietnice wg Ciebie realizują, ale na pewno nie te, o których mówili podczas kampanii wyborczej. Obiecywali 500 zł na każde dziecko. Jak się okazało, że to trochę droga impreza, to zaczęło się odwracanie kota ogonem i pieprz.enie, że odbiorcy "nie usłyszeli przecinka". CYTAT (Edo2) Zwróć uwagę , że PO wcześniej twierdziła , że 500 złotych na dziecko oznacza załamanie finansów publicznych i drugą Grecję , a teraz chcą dawać tą kasę na wszystkie dzieci - bez żadnych ograniczeń! To dopiero jest lawiranctwo! To nie lawiranctwo, to polityka Jakby PiS i PO zamieniły się teraz miejscami, to jestem pewna, że sytuacja wyglądałaby dokładnie tak samo. Każdy rozgarnięty człowiek wie, że te "500" to tak z nieba nie spadnie, ale z prostej arytmetyki sejmowej wynika, że żadna ustawa zgłoszona przez opozycję sejmową nie ma szans przebrnąć przez głosowania i ludzie z opozycji, zgłaszając nierealne projekty, doskonale o tym wiedzą . Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT Na drugie dziecko mówiła, na każde drugie niezależnie od dochodów i na pierwsze przy niskich dochodach. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Niezłe zakłamanie, no ale pożyteczni idioci uwiarygadniają kłamstwo. Miało być 500 zł na każde dziecko.
https://youtu.be/dCxAmFOWfH0 https://youtu.be/ujsCGgFCLJo "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Łżesz jak z PiSu ... Nie można zamieścić "sto" filmików gdzie w kampanii mówiła o każdym dziecku ... nawet w mega planie na sto dni ...tylko po co jak ty/wy wiesz lepiej
Prezydent podpisał ustawy łączące funkcje Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego Połączenie funkcji Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego oraz reformę prokuratury przewidują dwie ustawy, które w piątek podpisał prezydent Andrzej Duda. Większość zmian - w tym połączenie obu urzędów - wejdzie w życie 4 marca, pozostałe miesiąc później. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Notariusz podpisał ... generalna gubernia otwarta "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Kto stosuje takie podłe chwyty nie zasługuje na żaden szacunek. Słuszna jest ta koncepcja! Ja bym się jeszcze spytał Andrzejka Hadacza kto zabił Johna Fitzgeralda Kennedy'ego? I czy teletubisie rzeczywiście kochali inaczej? Odpowiedz mi przynajmniej , czy na Krakowskie Przedmieście również został wysłany przez Kaczyńskiego? I napisz jeszcze tak na chłopski rozum , co Kaczyński jako szef partii opozycyjnej zyskał wysyłając Andrzejka na paradę homoseksualistów? No chyba , że zgodnie z teorią Banana Jarek nie jest entuzjastą pochwy, a Andrzejka wysłał , żeby do kolegów gejów zaniósł ciche wsparcie od kolegi z Żoliborza! Teraz poważnie : wrzuć coś co potwierdza ( a przynajmniej uwiarygadnia) tą absurdalną tezę. Masz coś takiego? Na rozmowy Andrzejka z działaczami PO poszlaki są: http://www.pch24.pl/andrzej-hadacz-zaatakowal-dude-w-zamian-za-mieszkanie--wsieci-ujawnia-szczegoly-prowokacji,37855,i.html Jeżeli wrzuciłeś coś bezmyślnie -ok- każdemu się zdarzy! Ale jeżeli naprawdę wierzysz w tą bzdurę - toś kiep! I to nie byle jaki! |
|
|
|
|
CYTAT Podsłuchiwano dziennikarzy? Decyzja prokuratury Prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa ws. podsłuchiwania dziennikarzy w związku z tzw. aferą taśmową. - Raport KGP z audytu ws. działań funkcjonariuszy Biura Spraw Wewnętrznych w związku z "aferą podsłuchową" nie wskazuje na podejrzenie popełnienia przestępstwa, w tym na przekroczenie uprawnień - poinformowano. ... Zastrzegł, że sprawozdanie jest opatrzone jest klauzulą tajności. ... Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Czyżby kolejna porażka sezonu szczekaczy ? zastanawiające jest tylko jedno dlaczego to jest utajnione ...PiS zleca takie coś i zaraz to utajnia WTF ? ? Rozumiem, na podstawie decyzji prokuratury wyciągasz wniosek , że podsłuchiwania dziennikarzy nie było. Ok , idąc Twoim tokiem rozumowania trzech muszkieterów z Madrytu nie doprowadziło do niekorzystnego rozporządzenia mieniem. Bo prokuratura umorzyła postępowanie! Czyli niewinni - chyba musisz przeprosić za wszystkie słowa jakie padły pod ich adresem , skoro prokuratura uznała ,że nie złamali prawa! http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/509286,prokuratura-umorzyla-sledztwo-w-sprawie-afery-madryckiej.html Bananie , w państwie PO podsłuchiwano dziennikarzy nieraz . http://polska.newsweek.pl/abw-podsluchiwala-rozmowy-dziennikarzy,47364,1,1.html doszło nawet do sytuacji kiedy zastępca szefa ABW , Jacek Mąka użył podsłuchów swojej instytucji do prywatnego postępowania sądowego http://www.polskatimes.pl/artykul/174762,dziennikarze-byli-na-podsluchu-abw,3,id,t,nk.html to już jest kuriozum! IV RP przy tym to wzór demokracji! Poczekaj z ocenami . Specgrupa , która dokonywała podsłuchów większość materiałów wrzuciła do pieca ( stara szkoła). Podobno jednak część dokumentacji można odtworzyć. Poczekajmy i poznamy prawdy świadectwo. |
|
|
|
|
PO żąda odtajnienia audytu ws. podsłuchiwania dziennikarzy. Chce dymisji Błaszczaka
– Nie może być tak, że pomówienia i kłamstwa będą bronią polityczną – powiedział przewodniczący klubu parlamentarnego PO Sławomir Neumann. To komentarz do ogłoszonej w piątek przez prokuraturę decyzji o nie wszczynaniu śledztwa w sprawie rzekomego podsłuchiwania dziennikarzy przez policję. Nie będzie śledztwa ws. podsłuchiwania dziennikarzy przez policyjną specgrupę Pod koniec ubiegłego roku komendant główny policji insp. Zbigniew Maj powołał grupę, która miała sprawdzić, czy funkcjonariusze Biura Spraw Wewnętrznych KGP, czyli tzw. policji w policji, podsłuchiwali dziennikarzy w związku z tzw. aferą taśmową. Z tego raportu wynika m.in., że w KGP działały dwie grupy, które zajmowały się sprawą „afery taśmowej”. W piątek prokuratura ogłosiła, że nie dopatrzyła się przekroczenia uprawnień przez policję i odmówiła wszczęcia postępowania. Audyt został utajniony. „Haniebny donos” Posłowie Platformy zaapelowali w piątek o jego ujawnienie. – Żądamy od szefa MSWiA odtajnienia audytu, który stał się podstawą haniebnego donosu, jakoby podsłuchiwano dziennikarzy – mówił w Sejmie Neumann. – Jeżeli nie zostanie odtajniony, to domagamy się przedstawienia go na zamkniętym posiedzeniu Sejmu – dodał. Zwrócił także uwagę, że informacja o rzekomym podsłuchiwaniu dziennikarzy została wykorzystana przez Prawo i Sprawiedliwość podczas lutowej debaty na temat Polski w Parlamencie Europejskim. – Jeżeli pani premier została wprowadzona w błąd, oczywistym naszym oczekiwaniem jest to, że Mariusz Błaszczak poda się do dymisji – zapowiedział Neumann. TVP Info "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To ty widocznie takie wnioski wysuwasz Ja śmiem twierdzić że gdyby PiSowski audyt coś dał to zaraz ukrzyżowali by z 5 osób (delikatnie pisząc)... a oni go utajnili ... przyznam że przeczytałem ze 2 linijki dalej się nie da ... Kolego Niemiec ...Joanna spod Krzyża to agentka Tuska że o Staniszkis nie wspomnę zapewne niedługo dołącza do nich następni ... a jak nie ma na to dowodów to znakiem tego ... Tusk już zdążył je zniszczyć "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (truskawka) Nie wiem jakie obietnice wg Ciebie realizują, ale na pewno nie te, o których mówili podczas kampanii wyborczej. Obiecywali 500 zł na każde dziecko. Jak się okazało, że to trochę droga impreza, to zaczęło się odwracanie kota ogonem i pieprz.enie, że odbiorcy "nie usłyszeli przecinka". Nie wiem jak Ty ale ja zagłosowałem na Dudę a potem na PiS bynajmniej nie z powodu obiecanych pieniędzy na dzieci. Zagłosowałem bo chciałem przyłożyć małą cegiełkę celem pogonienia dziadostwa spod znaku PO Owszem słyszałem , że mają coś dawać , ale Bóg mi świadkiem , że szczegółów programu nie znałem. Pewnie za mało oglądam TVN - chociaż mam wrażenie , że i tak robię to za często! Skoro drążysz ten temat wpisałem w google - konwencja programowa PiS i wyskoczyło mi coś takiego: http://pis.org.pl/aktualnosci/konwencja-programowa-prawa-i-sprawiedliwosci-oraz-zjednoczonej-prawicy-myslac-polska a tam jak byk napisane truskaweczko ......Pierwsza to wprowadzenie programu rodzinnego: 500 zł na każde drugie i kolejne dziecko...... sądzę , że to zamyka temat. Jeżeli dalej masz wątpliwości to jedyne co Ci mogę zalecić to wykazywać więcej inwencji w pozyskiwaniu informacji. To co płynie z Faktów TVN nie jest miarodajne- nigdy nie było! Chętnie porozmawiam z Tobą na temat programu PiS , bo min. dzięki Tobie znam go teraz na wskroś! CYTAT (truskawka) To nie lawiranctwo, to polityka Jakby PiS i PO zamieniły się teraz miejscami, to jestem pewna, że sytuacja wyglądałaby dokładnie tak samo. Każdy rozgarnięty człowiek wie, że te "500" to tak z nieba nie spadnie, ale z prostej arytmetyki sejmowej wynika, że żadna ustawa zgłoszona przez opozycję sejmową nie ma szans przebrnąć przez głosowania i ludzie z opozycji, zgłaszając nierealne projekty, doskonale o tym wiedzą . Jeżeli jest tak jak piszesz to znaczy , że PiS jest samo marny jak marna była/jest Platforma. Pierwsi zgłaszają nierealne pomysły , a Ci drudzy tak samo nierealne albo jeszcze bardziej! Czy to miałaś na myśli? Teraz szczerze , wiem , że w polityce wszystkie chwyty są dozwolone . Jak mówi stare powiedzenie w polityce nie ma słów " nigdy" i " zawsze". Wszystko jest względne , a słowo polityka generalnie ma małą wartość. Ale zechciej zwrócić uwagę , że PO lansowała się jako ci racjonalni- przewidywalni! W przeciwieństwie do szaleńców, którzy zrobią z Polski drugą Grecję. PiS nigdy nie ukrywał , że wprowadzenie swoich postulatów przyniesie wzrost deficytu budżetowego ( przynajmniej na początek). Osobiście nie popieram takich działań , ograniczanie deficytu i wszelkich zbędnych wydatków z budżetu to powinno być jedenaste przykazanie dla każdego polityka. Jeżeli uda im się pobudzić gospodarkę i wtedy zaczną oszczędności to ok .Jeżeli ich plan nie wypali to może się okazać , że to będzie koniec PiS-u! W każdym razie , jeżeli ci przewidywalni składają takie postulaty to znaczy , że tylko udawali przewidywalnych. Że taką mieli strategię na wybory a tak naprawdę nie ma dużej różnicy między nimi. Ponieważ ci bardziej przewidywalni tylko takich udają, ja głosuję na tych ciut uczciwszych. Na tych ,u których telefon z Brukseli czy Berlina nie powoduje sraczki. Póki co , mimo wielu zastrzeżeń i całej masy błędów i tak uważam rządy PiS za klasę lepsze niż rządy szubrawców z koalicji PO-PSL! PiS sobie policzył , że wprowadzając nowe podatki ( od banków i hipermarketów) lwią część kosztów programu 500+, uda się sfinansować. Z tego co wiem raczej nie liczą na gwiazdkę z nieba. Chociaż mogę się mylić- być może redaktor Sobieniowski twierdzi inaczej! Zaczekaj rok , dwa. Wtedy podsumujemy co dało wprowadzenie tego programu , czy obciążenia dla budżetu są do udźwignięcia. Na razie jest za wcześnie na takie oceny. Jednakowoż przyznaję , że osobiście jestem sceptycznie nastawiony do tego projektu. Dajmy sobie czas truskaweczko i nie pozwólmy , żeby jakiś dziennikarzyna z TVN robił nam wodę z mózgu. Keep calm! |
|
|
|
|
Schetyna dokopie PO lepiej od Kopacz, ma charyzmę jak brudny mop do podłogi.
Prawica już nic nie musi robić. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Też tak sądzę. Jeszcze miesiąc temu uważałem błędnie Schetynę za kumatego gościa. Uważałem , że może powstrzymać erozję PO. Teraz widzę , że Grzesiu rozpieprzy PO szybciej niż zrobiłaby to Ewa Kopacz. Muszę sobie zamówić koszulkę z napisem : nie płakałem po Platformie!
|
|
|
|
|
CYTAT Schetyna dokopie PO lepiej od Kopacz, ma charyzmę jak brudny mop do podłogi. Prawica już nic nie musi robić. Problem lewaczko jest taki że .Nowoczesna jest najbardziej prawicowa ... bo jeśli chodzi o PiS ... to najczystrzy socjalizm czerpany garściami od papy Lenina "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Sorry,że to samo ale to mój ulubiony news! Każdy ma jakąś słabość.
http://www.tvp.info/23988931/sedzia-ktory-skazal-kaminskiego-oferowal-lisowi-pomoc-w-zwalczaniu-pisu-laczewski-zaprzecza-i-zawiadamia-prokurature I taka szelma skazała Kamińskiego. Ale czego dobrego spodziewać się po wyborcy PO i miłośniku Tomasza Lisa? |
|
|
|
|
CYTAT Problem lewaczko jest taki że .Nowoczesna jest najbardziej prawicowa ... bo jeśli chodzi o PiS ... to najczystrzy socjalizm czerpany garściami od papy Lenina Bananie , napiszę to po raz dziesiąty! Polska to jedyny kraj na świecie , gdzie podział na lewicę i prawicę opiera się na kwestiach światopoglądowych a nie gospodarczych. PiS , który ma lewicowy program gospodarczy i prawicowy światopogląd jest w naszym kraju uznawany za prawicę. Taki podział wszedł w życie po upadku komuny i nie róbmy rewolty. Nowoczesna może i byłaby prawicowa gdyby funkcjonowała chociażby w USA. W Polsce ta formacja prawicową nie jest i nie będzie. Jeżeli Cię to uwiera to wyjedź za ocean . Tam ten podział jest klarowny. Podobno w nowojorskiej dzielnicy Greenwich Village jest bardzo ciekawie , a w kontekście Twoich wynaturzeń jest to miejsce wręcz stworzone dla Ciebie. |
|
|
|
|
Wiesz to jeśli napiszesz następne 10 razy niczego nie zmieni To że kurdupel tak ci wmówił ... a otacza się komuchami czy resortowymi dziećmi to fakt ... więc o tym światopoglądzie ... to wiesz komu możesz PiSać Nasz komuch jest ok Nam można kraść bo oni kradli itd ... Jaj se nie rób bo to nie niezależna ...
Jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem ... to kiedyś cię olśni Nie napisałem że .Nowoczesna to partia prawicowa a najbardziej prawicowa "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
I jeszcze słówko o sędzi Łączewskim. Chłop zgłosił sprawę na policję , ale kluczowego dowodu - własnego laptopa nie dostarczył! Przypomina mi się historia Kuby Wojewódzkiego który został oblany "kwasem". Zrobiono z męczennika w walce z kaczyzmem. Tylko zapomniał stawić się na Policji z dowodami. Potem okazało się , że brunatna ciecz to jednak cola- a nie kwas!
Nie wiem czy to przypadek czy dopust Boży , ale Ci męczennicy to jakoś marnie kończą! |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) Pewnie za mało oglądam TVN - chociaż mam wrażenie , że i tak robię to za często! (...) Jeżeli dalej masz wątpliwości to jedyne co Ci mogę zalecić to wykazywać więcej inwencji w pozyskiwaniu informacji. To co płynie z Faktów TVN nie jest miarodajne- nigdy nie było! (...) Dajmy sobie czas truskaweczko i nie pozwólmy , żeby jakiś dziennikarzyna z TVN robił nam wodę z mózgu. Nie wiem co Ty tak ciągle o tym TVN-ie i nie wnikam w to, kto Ci robi wodę z mózgu bo mnie to kompletnie nie interesuje. A odnosząc się do faktów (nie, nie mam na myśli programu informacyjnego stacji TVN), to oglądając debatę przedwyborczą w telewizji publicznej, usłyszałam z ust Pani Beaty Szydło: "500 złoty na każde dziecko, na miesiąc". CYTAT (Edo2) Jeżeli jest tak jak piszesz to znaczy , że PiS jest samo marny jak marna była/jest Platforma. Pierwsi zgłaszają nierealne pomysły , a Ci drudzy tak samo nierealne albo jeszcze bardziej! Czy to miałaś na myśli? Tak, dokładnie to miałam na myśli. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Schetyna dokopie PO lepiej od Kopacz, ma charyzmę jak brudny mop do podłogi. Prawica już nic nie musi robić. Problem dla konserwatystów jest taki że .Nowoczesna jest jedynie liberalna i kompradorska... Wcześniej czy później będzie obciachowa jak Palikociarnia. Właściwie to już pachnie trupim jadem i ludzie się odsuwają żeby nie być posadzonym o takie dzieciństwo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (truskawka) Nie wiem co Ty tak ciągle o tym TVN-ie i nie wnikam w to, kto Ci robi wodę z mózgu bo mnie to kompletnie nie interesuje. A odnosząc się do faktów (nie, nie mam na myśli programu informacyjnego stacji TVN), to oglądając debatę przedwyborczą w telewizji publicznej, usłyszałam z ust Pani Beaty Szydło: "500 złoty na każde dziecko, na miesiąc". Tak, dokładnie to miałam na myśli. TVN czy TVP to było to samo dno! W kampanii prezydenckiej publiczne radio i telewizja prowadziło bardziej nachalną propagandę niż TVN. TVN jest jednak symbolem mainstreamu i w takim kontekście użyłem tych słów. Dzisiaj nie ma problemu , media publiczne są dużo lepsze! Jeżeli chodzi Ci o debatę i słowa , które padły , nie potrafię odpowiedzieć. Interesuję się polityką , niestety nie mam pamięci do wszystkich słów , które padają w debacie publicznej. Czy Beata Szydło się zwyczajnie pomyliła czy perfidnie kłamała - nie wiem. Wiem natomiast , że jako potencjalny wyborca PiS zainteresowany jego programem poszukałbym w sieci więcej info na ten temat. Mi ustalenie prawdy zajęło kilkadziesiąt sekund. Ta konwencja wisi na stronie od lipca ubiegłego roku. Nie chcę się stawiać w roli rzecznika rządu , ale miałaś kupę czasu , żeby poznać prawdę i zweryfikować niejasności. Jeżeli zagłosowałaś na PiS bo oczekiwałaś kasy na każde dziecko to mogę jedynie wyrazić ubolewanie. Jednakowoż wynika to z Twojego zaniechania- wystarczyło sprawdzić u źródła! Jeżeli Twoje wątpliwości wynikają po prostu z antypatii do PiS czy Kaczyńskiego , to musisz sama się zastanowić nad sobą! Jak chce się psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie! Zresztą takie szukanie dziury w całym to poniekąd nasza cecha narodowa. |
|
|
|
|
SKĄD WZIĄŁ TAKIE PIENIĄDZE?
Olbrzymi majątek komendanta Maja. Zawrotna suma! Były już Komendant Główny Policji inspektor Zbigniew Maj to milioner. Z jego oświadczenia majątkowego wynika, że zgromadził majątek o wartości przeszło 3 milionów złotych. Dwa domy, z których jeden miał być darowizną i również darowane gospodarstwo rolne z pomieszczeniami gospodarczymi to majątek, który zgromadził zdymisjonowany wczoraj na własną prośbę Komendant Główny Policji inspektor Zbigniew Maj. W sumie wszystko jest warte 3,8 mln złotych. Samo gospodarstwo jest warte 2,5 mln i przyniosło w ubiegłym roku komendantowi 100 tys,. złotych przychodu. Pierwszy dom Maja ma 178 metrów i jest darowizną. Jego wartość to pół miliona złotych. Drugi dom, kupił sam Maj i choć ma tylko 130 metrów jest wart 650 tys. W zeszłym roku inspektor zarobił niemal 180 tys, złotych, a oszczędności udało mu się zebrać 40 tysięcy. Taki stan majątku ma budzić wątpliwości CBA. Ale wciąż nie wiadomo, jak to możliwe, żeby nikt przez lata nie sprawdził, czy wielkiego majątku inspektor Zbigniew Maj mógł dorobić się legalnie? Ludzie służb dziwią się, że choć komendant nie ma innego miejsca pracy, to trudno sobie wyobrazić, żeby jedynie z oszczędności zdołał uciułać aż taki majątek. Jak twierdzi część mediów dopiero, gdy został szefem policji przyjrzano się jego oświadczeniu dokładnie i wyszło, że jego dochody mogą nie pokrywać się z deklarowanym majątkiem. Na razie jednak trudno to udowodnić. Nie pomaga w tym samo MSW, które mimo próśb nie zgodziło się na ujawnienie wcześniejszych oświadczeń majątkowych, które pozostają do wglądu jedynie służb i zwierzchników policji. fakt24.pl "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Na litr paliwa pracujemy dziesięć razy dłużej niż Amerykanie
Ceny paliwa na świecie są najtańsze od kilkunastu lat. Amerykanie w niektórych stanach płacą poniżej 1.5 zł za litr benzyny. W Polsce natomiast koszt bezołowiówki nadal kształtuje się w granicach 4 zł, mimo że na europejskim rynku ARA popularna 95 kosztuje jedynie ok. 75 gr za litr. Czytaj więcej na http://bizne(...)n=chrome To ja tak z innej beczki Czy czekają nas drastyczne obniżki cen paliwa? Czy Jasiński i reszta PiSokomuchów będą sztucznie utrzymywać tą cenę .. truskawka1 marne Twoje trudy ... On jest z tych którym nie wmówisz że białe jest białe "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|