|
|
|
Naprowadzasz nas na jasny szlak!
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Na dole PiSało " as an officer of the law and justice party" tylko wymazałaś ? ..przykre
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT "Koleżanko" Ed coś mi sie wydaje że ty szybciej znajdziesz ten "zakład" ... przypominam sobie że specjalnie zakładałeś temat skomląc jak to PSL sfałszował wybory ... gdy spłynęły jakieś cząstkowe wyniki wyborów ... ja mam lepsze rzeczy do robienia ... niż udowadnianie ci tego ... np.drapanie się po jajach Więc przypomnij ten zakład , figlarzu! Albo zamilcz na wieki! Chociaż za ten obrazek zapunktowałeś - zajebiste! |
|
|
|
|
Obrazek był do twojej "koleżanki" za dużo soku z "łóżka" przez co błądzi ... i pisze jakimś lewackim bełkotem
Ed co ja mam ci przypominać skoro już przeczytałeś ten temat i dobrze wiesz ... To nie był zakład w pełnym tego słowa znaczeniu a raczej zobowiązanie z mojej strony (nie mylić ze "zobowiązaniem" Lucjusza)...jeżeli PSL wygra wybory samorządowe w 2014 r to ja do końca roku nie będę pisał na forum ... a każdy wie jak lubię się z was nabijać tylko tyle i aż tyle "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ZAKODOWANI 4 Jakoś nie sądzę że pisałem że do wiosny szlak trafi PiS ...a raczej że wiosną się zacznie na poważnie coś dziać... PETRU: TO JUŻ PEWNE! - OŚWIADCZAM ZE NA WIOSNĘ BANANY ZACZNĄ ROSNĄĆ NA WIERZBACH PS/ "czekamy na jasny szlak" "Oświece ci swiatlo" - co zagladne tutaj to nowy klasyk Posikalem sie, na słomkowo |
|
|
|
|
CYTAT Obrazek był do twojej "koleżanki" za dużo soku z "łóżka" przez co błądzi ... i pisze jakimś lewackim bełkotem Ed co ja mam ci przypominać skoro już przeczytałeś ten temat i dobrze wiesz ... To nie był zakład w pełnym tego słowa znaczeniu a raczej zobowiązanie z mojej strony (nie mylić ze "zobowiązaniem" Lucjusza)...jeżeli PSL wygra wybory samorządowe w 2014 r to ja do końca roku nie będę pisał na forum ... a każdy wie jak lubię się z was nabijać tylko tyle i aż tyle Nie interesuje mnie do kogo obrazek był skierowany - był śmieszny! Czyli jak ma się Twoje zobowiązanie do tego o czym piszemy? Czyli nie było żadnego zakładu? |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Podobno uszczelnienie systemu podatkowego - rzecz niewykonalna! Dla wszystkich malkontentów!
http://biznes.interia.pl/podatki/news/dochody-podatkowe-budzetu-w-styczniu-2016-rdr-wzrosly,2284171,4211 |
|
|
|
|
CYTAT Podobno uszczelnienie systemu podatkowego - rzecz niewykonalna! Dla wszystkich malkontentów!
http://biznes.interia.pl/podatki/news/dochody-podatkowe-budzetu-w-styczniu-2016-rdr-wzrosly,2284171,4211 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Okres podatkowy Skończyły się usługi podatkowe dla zaprzyjaźnionych firm POSLDPSL i już są pieniądze.
U nas na prowincji Pana Szleżaka, koalicja pokazała nam że nas stać być szczodrym i wspomagać ubogich. Na żłobek nie starczyło ale niech się inni ubodzy martwią Dzieci to wydatek, ulga to dodatek To musi wyzwalac niepochamowaną potrzebę umacniania postępu i demokracji. Burakiem się nie najesz. |
|
|
|
|
Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje
Czas gonić PiSokomuchów "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Noc się skończyła, teraz jest szarówka...
https://www.youtube.com/watch?v=ECgxuohSAHA But I can see the light https://www.youtube.com/watch?v=NkwJ-g0iJ6w Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie wiem skąd ty nadajesz (może z nawet z samej Moskwy) ... ale tego drugiego filmu u mnie w Polsce nie obejrzy ... przykre lewaczko ...a co do pierwszego to ... kobyła na dyszlu też umie chodzić a rozumu ma tyle co Beata
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
dla ciebie wszystko
https://www.youtube.com/watch?v=FscIgtDJFXg I can see clearly now, the rain is gone, I can see all obstacles in my way Gone are the dark clouds that had me blind It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day. I think I can make it now, the pain is gone All of the bad feelings have disappeared Here is the rainbow I've been prayin for It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day. Look all around, there's nothin but blue skies Look straight ahead, nothin but blue skies I can see clearly now, the rain is gone, I can see all obstacles in my way Gone are the dark clouds that had me blind It's gonna be a bright (bright), bright (bright) Sun-Shiny day. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
"Rz": Minister Gliński o pomniku smoleńskim, TVP i szkole o. Rydzyka "Pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej stanie przed Pałacem Prezydenckim" - deklaruje w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" wicepremier, minister kultury i dziedzictwa narodowego prof. Piotr Gliński. Opowiada też o zmianach w TVP, filmie "Smoleńsk" i szkole medialnej o. Tadeusza Rydzyka. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Ciężko będzie posprzątać ten burdel ... Trzeba się modlić by ten koszmar skończył się jak najszybciej ... Prawda lewaki ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje Czas gonić PiSokomuchów Więc przypomnij treść tego zakładu , figlarzu. Kto z kim i o co się założył! |
|
|
|
|
Ed pierdol się bo stajesz się żenujący ...czytać nie umiesz
Czego nie pojąłeś znowu... jeszcze coś tam było we wcześniejszych postach ... CYTAT Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje ok Już dopiszę do końca jak idiocie Nie był to zakład a raczej zobowiązanie z mojej stronie ... bo byleś bliski zawału ... a na bank sie posrałeś ...że jestem katolikiem a i pasjonuje mnie nabijanie się z ludzi twojego pokroju nie mogłem do tego dopuścić ... By cię uspokoić napisałem że gdy wygra PSL ja nie będę nic pisał na forum Jako ze nie zakładam się z ludźmi twojego pokroju ... ty nie byłeś obciążony żadnym ryzykiem ... Jak coś wrzuć temat z jednego ze swoich kont ...chyba to nie aż tak skomplikowane dla takiego "ynteligenta" ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Przyjeżdża postęp i demokracja (nasi wyjeżdżają w wagonach). Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ne wiem co bierzesz ale przestań ..to ci szkodzi !!
Też jesteś za tym żeby Polsce w kraju tylko głosowali ? Reszta jest "wprowadzana w błąd" przez PiSdy lub za dużo ćpają i admin Zero nie ma jak ich kontrolować "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Minister sportu Witold Bańka pogratulował polskim hokeistom walki o igrzyska... w Rio A tak się śmiali z Pani Muchy gdy ktoś ją zapytał o III ligę hokeja ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Prezes e szpitalu. Szukali demokracji we krwi niestety okazało się ze we krwi zero ale znaleźli w dupe. ..
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Prezes w szpitalu. Szukali demokracji we krwi niestety okazało się ze we krwi zero ale znaleźli w dupie. ..
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Szykuje się kolejna zmiana w TVP. Marek Czyż odsunięty od prowadzenia programu porannego
Nowe władze TVP nie zwalniają tempa. "Dobra zmiana" dotknęła również Marka Czyża, który został właśnie odsunięty od prowadzenia pasma porannego w TVP Info. Nie wiadomo jeszcze jakie są dalsze plany stacji związane z tym dziennikarzem. Marek Czyż jest związany z Telewizja Polską od 20 lat. "Poranek Info" prowadził od 2011 roku. Władze Telewizyjnej Agencji Informacyjnej postanowiły odsunąć dziennikarza od prowadzenia tego programu ponieważ planują... odświeżyć formułę porannego pasma. Ciekawym zbiegiem okoliczności jest fakt, że zaledwie tydzień temu na oficjalnym profilu na Facebooku posłanka Krystyna Pawłowicz wypowiadała się bardzo negatywnie o Czyżu oraz Kamili Biedrzyckiej Osicy. "Panie Prezesie Jacku Kurski, kiedy ten tvn i wyborcza w telewizji publicznej się skończą?" – pytała w swoim wpisie polityk PiS-u. Krystyna Pawłowicz W zeszłą środę Poseł EWA KOPACZ znów "ciekawym" gościem w tv publicznej? A CO takiego interesującego wygłosiła ostatnio w Sejmie, lub zrobiła, że aż wypytywano ją w najlepszym czasie antenowym przez kwadrans, by usłyszeć od niej jak zwykle banały, że "ziemia jest okrągła", a PIS i Szydło oraz J. Kaczyński to "źli ludzie". Do telewizji publicznej wraca niestety jej "nowy" styl. A poranne TVP Info z panią Kamilą"Lewicką-w-stylu" Osicą i prowadzącym panem Czyżem nieznośnie i prymitywnie nawijającym i małpującym J. Kuźniara, zwłaszcza przy "przeglądzie" prasy, bardzo szczegółowym gdy idzie o publikacje Wyborczej, - są NIE DO OGLĄDANIA. Pani K. Osica przerywa rozmówcy, insynuuje, kieruje rozmowę tak, aby uzyskać jakąkolwiek krytykę rządu lub ministrów PIS lub cień "kłótni" w obozie władzy. Jest tak zafiksowana przeciwko PIS, że nie potrafi tego opanować w swej "obiektywnej" rozmowie młócce. Panie Prezesie Jacku Kurski, KIEDY ten tvn i wyborcza w telewizji publicznej się skończą? Czyż prowadzi również audycje "Bez retuszu" oraz "Forum". Nie wiadomo jeszcze czy dziennikarz dalej będzie gospodarzem tych programów. W kontekście ostatnich zmian w TVP trudno jednak o optymizm. Jak pisaliśmy w naTemat, z pracą w TVP pożegnało się już wiele osób związanych z "Wiadomościami": wydawcy Piotr Jaźwiński i Grzegorz Sajór, sekretarz redakcji Maciej Czajkowski, reporterzy Jacek Tacik, Milena Kruszniewska, Justyna Dobrosz-Oracz, Elżbieta Byszewska i Magdalena Karpińska, oraz szef i główny prowadzący – Piotr Kraśko. źródło: Wirtualnemedia.pl "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nikt płakać po nich nie będzie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|