NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 216 217 218 219 220 221 222 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 16:59  
Naprowadzasz nas na jasny szlak!

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 16:59  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 17:21  
Na dole PiSało " as an officer of the law and justice party" tylko wymazałaś ? ..przykre

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 18:02  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 18:04  
CYTAT
"Koleżanko"

Obrazek

Ed coś mi sie wydaje że ty szybciej znajdziesz ten "zakład" ... przypominam sobie że specjalnie zakładałeś temat skomląc jak to PSL sfałszował wybory ... gdy spłynęły jakieś cząstkowe wyniki wyborów ... ja mam lepsze rzeczy do robienia ... niż udowadnianie ci tego ... np.drapanie się po jajach

Więc przypomnij ten zakład , figlarzu! Albo zamilcz na wieki!uśmiech

Chociaż za ten obrazek zapunktowałeś - zajebiste!smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 18:34  
Obrazek był do twojej "koleżanki" za dużo soku z "łóżka" przez co błądzi ... i pisze jakimś lewackim bełkotem :szok:

Ed co ja mam ci przypominać skoro już przeczytałeś ten temat i dobrze wiesz ... To nie był zakład w pełnym tego słowa znaczeniu a raczej zobowiązanie z mojej strony (nie mylić ze "zobowiązaniem" Lucjusza)...jeżeli PSL wygra wybory samorządowe w 2014 r to ja do końca roku nie będę pisał na forum ... a każdy wie jak lubię się z was nabijać nie wiem tylko tyle i aż tyle

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 18:55  
CYTAT
CYTAT

ZAKODOWANI 4

Obrazek

Jakoś nie sądzę że pisałem że do wiosny szlak trafi PiS ...a raczej że wiosną się zacznie na poważnie coś dziać...

PETRU: TO JUŻ PEWNE! - OŚWIADCZAM ZE NA WIOSNĘ BANANY ZACZNĄ ROSNĄĆ NA WIERZBACH

PS/
"czekamy na jasny szlak" ok

"Oświece ci swiatlo" - co zagladne tutaj to nowy klasyk :szok:

Posikalem sie, na słomkowo ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 19:16  
CYTAT
Obrazek był do twojej "koleżanki" za dużo soku z "łóżka" przez co błądzi ... i pisze jakimś lewackim bełkotem :szok:

Ed co ja mam ci przypominać skoro już przeczytałeś ten temat i dobrze wiesz ... To nie był zakład w pełnym tego słowa znaczeniu a raczej zobowiązanie z mojej strony (nie mylić ze "zobowiązaniem" Lucjusza)...jeżeli PSL wygra wybory samorządowe w 2014 r to ja do końca roku nie będę pisał na forum ... a każdy wie jak lubię się z was nabijać nie wiem tylko tyle i aż tyle

Nie interesuje mnie do kogo obrazek był skierowany - był śmieszny! smiech2

Czyli jak ma się Twoje zobowiązanie do tego o czym piszemy? Czyli nie było żadnego zakładu? uśmiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 19:47  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 19:49  
Podobno uszczelnienie systemu podatkowego - rzecz niewykonalna! Dla wszystkich malkontentów!smiech2
http://biznes.interia.pl/podatki/news/dochody-podatkowe-budzetu-w-styczniu-2016-rdr-wzrosly,2284171,4211

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 20:00  
CYTAT
Podobno uszczelnienie systemu podatkowego - rzecz niewykonalna! Dla wszystkich malkontentów!smiech2

Obrazek

http://biznes.interia.pl/podatki/news/dochody-podatkowe-budzetu-w-styczniu-2016-rdr-wzrosly,2284171,4211

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 20:15  
Okres podatkowy co Skończyły się usługi podatkowe dla zaprzyjaźnionych firm POSLDPSL i już są pieniądze.
U nas na prowincji Pana Szleżaka, koalicja pokazała nam że nas stać być szczodrym i wspomagać ubogich. Na żłobek nie starczyło ale niech się inni ubodzy martwią ok Dzieci to wydatek, ulga to dodatek mlotek

To musi wyzwalac niepochamowaną potrzebę umacniania postępu i demokracji. Burakiem się nie najesz.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 20:52  
Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje ok

Obrazek

Czas gonić PiSokomuchów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 21:03  
Noc się skończyła, teraz jest szarówka...

https://www.youtube.com/watch?v=ECgxuohSAHA

But I can see the light ok

https://www.youtube.com/watch?v=NkwJ-g0iJ6w

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 22:22  
Nie wiem skąd ty nadajesz (może z nawet z samej Moskwy) ... ale tego drugiego filmu u mnie w Polsce nie obejrzy ... przykre lewaczko ...a co do pierwszego to ... kobyła na dyszlu też umie chodzić nie wiem a rozumu ma tyle co Beata cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Lut 2016r. 22:32  
dla ciebie wszystko

https://www.youtube.com/watch?v=FscIgtDJFXg

I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It's gonna be a bright (bright), bright (bright)
Sun-Shiny day.

I think I can make it now, the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here is the rainbow I've been prayin for
Sun-Shiny day.

Look all around, there's nothin but blue skies
Look straight ahead, nothin but blue skies

I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
Sun-Shiny day.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 12:06  
Obrazek

"Rz": Minister Gliński o pomniku smoleńskim, TVP i szkole o. Rydzyka

"Pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej stanie przed Pałacem Prezydenckim" - deklaruje w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" wicepremier, minister kultury i dziedzictwa narodowego prof. Piotr Gliński. Opowiada też o zmianach w TVP, filmie "Smoleńsk" i szkole medialnej o. Tadeusza Rydzyka.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Ciężko będzie posprzątać ten burdel ... Trzeba się modlić by ten koszmar skończył się jak najszybciej ... Prawda lewaki ? cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 12:12  
CYTAT
Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje ok

Obrazek

Czas gonić PiSokomuchów

Więc przypomnij treść tego zakładu , figlarzu. Kto z kim i o co się założył! uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 12:44  
Ed pierumiechdol się bo stajesz się żenujący ...czytać nie umiesz

Czego nie pojąłeś znowu... jeszcze coś tam było we wcześniejszych postach ...

CYTAT

Już dopiszę do końca jak idiocie nie wiem

Nie był to zakład a raczej zobowiązanie z mojej stronie ... bo byleś bliski zawału ... a na bank sie posrałeś ...że jestem katolikiem a i pasjonuje mnie nabijanie się z ludzi twojego pokroju nie mogłem do tego dopuścić ... By cię uspokoić napisałem że gdy wygra PSL ja nie będę nic pisał na forum ok
Jako ze nie zakładam się z ludźmi twojego pokroju ... ty nie byłeś obciążony żadnym ryzykiem ... Jak coś wrzuć temat z jednego ze swoich kont ...chyba to nie aż tak skomplikowane dla takiego "ynteligenta" ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 17:12  
CYTAT

Obrazek

Przyjeżdża postęp i demokracja (nasi wyjeżdżają w wagonach).

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 19:37  
Ne wiem co bierzesz ale przestań ..to ci szkodzi !!

Też jesteś za tym żeby Polsce w kraju tylko głosowali ? Reszta jest "wprowadzana w błąd" przez PiSumiechdy lub za dużo ćpają i admin Zero nie ma jak ich kontrolować cool girl

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 16 Lut 2016r. 22:51  
Obrazek

Minister sportu Witold Bańka pogratulował polskim hokeistom walki o igrzyska... w Rio

A tak się śmiali z Pani Muchy gdy ktoś ją zapytał o III ligę hokeja ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 09:36  
Prezes e szpitalu. Szukali demokracji we krwi niestety okazało się ze we krwi zero ale znaleźli w dupe. ..

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 09:36  
Prezes w szpitalu. Szukali demokracji we krwi niestety okazało się ze we krwi zero ale znaleźli w dupie. ..

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 09:52  
Szykuje się kolejna zmiana w TVP. Marek Czyż odsunięty od prowadzenia programu porannego

Nowe władze TVP nie zwalniają tempa. "Dobra zmiana" dotknęła również Marka Czyża, który został właśnie odsunięty od prowadzenia pasma porannego w TVP Info. Nie wiadomo jeszcze jakie są dalsze plany stacji związane z tym dziennikarzem.

Marek Czyż jest związany z Telewizja Polską od 20 lat. "Poranek Info" prowadził od 2011 roku. Władze Telewizyjnej Agencji Informacyjnej postanowiły odsunąć dziennikarza od prowadzenia tego programu ponieważ planują... odświeżyć formułę porannego pasma.
Ciekawym zbiegiem okoliczności jest fakt, że zaledwie tydzień temu na oficjalnym profilu na Facebooku posłanka Krystyna Pawłowicz wypowiadała się bardzo negatywnie o Czyżu oraz Kamili Biedrzyckiej Osicy. "Panie Prezesie Jacku Kurski, kiedy ten tvn i wyborcza w telewizji publicznej się skończą?" – pytała w swoim wpisie polityk PiS-u.

Krystyna Pawłowicz
W zeszłą środę
Poseł EWA KOPACZ znów "ciekawym" gościem w tv publicznej? A CO takiego interesującego wygłosiła ostatnio w Sejmie, lub zrobiła, że aż wypytywano ją w najlepszym czasie antenowym przez kwadrans, by usłyszeć od niej jak zwykle banały, że "ziemia jest okrągła", a PIS i Szydło oraz J. Kaczyński to "źli ludzie".
Do telewizji publicznej wraca niestety jej "nowy" styl.
A poranne TVP Info z panią Kamilą"Lewicką-w-stylu" Osicą i prowadzącym panem Czyżem nieznośnie i prymitywnie nawijającym i małpującym J. Kuźniara, zwłaszcza przy "przeglądzie" prasy, bardzo szczegółowym gdy idzie o publikacje Wyborczej, - są NIE DO OGLĄDANIA. Pani K. Osica przerywa rozmówcy, insynuuje, kieruje rozmowę tak, aby uzyskać jakąkolwiek krytykę rządu lub ministrów PIS lub cień "kłótni" w obozie władzy. Jest tak zafiksowana przeciwko PIS, że nie potrafi tego opanować w swej "obiektywnej" rozmowie młócce.
Panie Prezesie Jacku Kurski, KIEDY ten tvn i wyborcza w telewizji publicznej się skończą?

Czyż prowadzi również audycje "Bez retuszu" oraz "Forum". Nie wiadomo jeszcze czy dziennikarz dalej będzie gospodarzem tych programów. W kontekście ostatnich zmian w TVP trudno jednak o optymizm.

Jak pisaliśmy w naTemat, z pracą w TVP pożegnało się już wiele osób związanych z "Wiadomościami": wydawcy Piotr Jaźwiński i Grzegorz Sajór, sekretarz redakcji Maciej Czajkowski, reporterzy Jacek Tacik, Milena Kruszniewska, Justyna Dobrosz-Oracz, Elżbieta Byszewska i Magdalena Karpińska, oraz szef i główny prowadzący – Piotr Kraśko.

źródło: Wirtualnemedia.pl

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 12:10  
Nikt płakać po nich nie będzie

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

«« « ... 216 217 218 219 220 221 222 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »