NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 217 218 219 220 221 222 223 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 20:53  
No to się zaczęło ;-)

UDERZYŁ w Kaczyńskiego i Rydzyka. Roman Kotliński został zatrzymany przez CBŚP

Redaktor naczelny pisma "Fakty i mity" Roman Kotliński został zatrzymany, po tym jak do łódzkiej siedziby redakcji wkroczyli w poniedziałek funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji. Redakcja została przeszukana, a dokumenty i kopie dysków, zabezpieczone. Dlaczego Kietliński został zatrzymany?

Jak podaje portal wirtualnemedia.pl, redaktora naczelny gazety "Fakty i mity" Roman Kotliński został w poniedziałek zatrzymany. Do redakcji weszli ludzie z CBŚP, którzy działali na zlecenie Prokuratury Apelacyjnej. W akcji, która jak relacjonuj portal, trwała do wieczora udział brało kilkunastu funkcjonariuszy. Zabezpieczyli oni dokumenty księgowe, kopie dysków księgowych i redakcyjnych. Przesłuchano także czterech redaktorów pisma. Nie wiadomo, czy i jakie zarzuty postawiono Kotlińskiemu. - Jestem wstrząśnięty tym, co wydarzyło się wczoraj w redakcji „FiM”. To chyba bezprecedensowe wydarzenie w dziejach mediów w III RP - tak co do skali przeszukań, jak i faktu, że najście służb na redakcję nie miało związku z żadną naszą publikacją - powiedział serwisowi wirtualnemedia.pl, Adam Cioch ze spółki wydającej gazetę. Roman Kotliński był w poprzedniej kadencji Sejmu posłem z Ruchu Palikota.
Redakcja umieściła na swojej stronie wpis: - Po sześciu godzinach akcji agent CBŚP przetrząsnął też biurka dziennikarzy, już po ich wyjściu z redakcji. Redakcja objęła tajemnicą dziennikarską większość materiałów wyniesionych z naszego budynku (w tym wszystkie elektroniczne). Według naszych ustaleń prowadzone śledztwo nie ma żadnego związku z działalnością redakcji i wydawnictwa, także w wymiarze finansowym. Dotyczy ono podobno spraw prywatnych. (...) W związku z powyższym nasza redakcja traktuje działania władz jako nadużycie i próbę sparaliżowania pracy jednego z nielicznych w Polsce pism niezależnych, niepowiązanego ani z głównymi aktorami sporu politycznego w kraju, ani z wielkimi korporacjami wydawniczymi, za to konsekwentnie tropiącego nadużycia władzy. Traktujemy to jako atak na naszą redakcję, tym bardziej że w ostatnich wydaniach ostro krytykowaliśmy obecny rząd i sam PiS - czytamy.
Warto wspomnieć, że najnowsza okładka pisma przedstawiała ojca Tadeusza Rydzyk i prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego.

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 20:53  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 21:15  
CYTAT
No to się zaczęło ;-)

UDERZYŁ w Kaczyńskiego i Rydzyka. Roman Kotliński został zatrzymany przez CBŚP

Redaktor naczelny pisma "Fakty i mity" Roman Kotliński został zatrzymany, po tym jak do łódzkiej siedziby redakcji wkroczyli w poniedziałek funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji. Redakcja została przeszukana, a dokumenty i kopie dysków, zabezpieczone. Dlaczego Kietliński został zatrzymany?

Jak podaje portal wirtualnemedia.pl, redaktora naczelny gazety "Fakty i mity" Roman Kotliński został w poniedziałek zatrzymany. Do redakcji weszli ludzie z CBŚP, którzy działali na zlecenie Prokuratury Apelacyjnej. W akcji, która jak relacjonuj portal, trwała do wieczora udział brało kilkunastu funkcjonariuszy. Zabezpieczyli oni dokumenty księgowe, kopie dysków księgowych i redakcyjnych. Przesłuchano także czterech redaktorów pisma. Nie wiadomo, czy i jakie zarzuty postawiono Kotlińskiemu. - Jestem wstrząśnięty tym, co wydarzyło się wczoraj w redakcji „FiM”. To chyba bezprecedensowe wydarzenie w dziejach mediów w III RP - tak co do skali przeszukań, jak i faktu, że najście służb na redakcję nie miało związku z żadną naszą publikacją - powiedział serwisowi wirtualnemedia.pl, Adam Cioch ze spółki wydającej gazetę. Roman Kotliński był w poprzedniej kadencji Sejmu posłem z Ruchu Palikota.
Redakcja umieściła na swojej stronie wpis: - Po sześciu godzinach akcji agent CBŚP przetrząsnął też biurka dziennikarzy, już po ich wyjściu z redakcji. Redakcja objęła tajemnicą dziennikarską większość materiałów wyniesionych z naszego budynku (w tym wszystkie elektroniczne). Według naszych ustaleń prowadzone śledztwo nie ma żadnego związku z działalnością redakcji i wydawnictwa, także w wymiarze finansowym. Dotyczy ono podobno spraw prywatnych. (...) W związku z powyższym nasza redakcja traktuje działania władz jako nadużycie i próbę sparaliżowania pracy jednego z nielicznych w Polsce pism niezależnych, niepowiązanego ani z głównymi aktorami sporu politycznego w kraju, ani z wielkimi korporacjami wydawniczymi, za to konsekwentnie tropiącego nadużycia władzy. Traktujemy to jako atak na naszą redakcję, tym bardziej że w ostatnich wydaniach ostro krytykowaliśmy obecny rząd i sam PiS - czytamy.
Warto wspomnieć, że najnowsza okładka pisma przedstawiała ojca Tadeusza Rydzyk i prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego.

Obrazek

Co się niby zaczeło????

Jak nieoficjalnie dowiedziała się telewizja TVN 24, Kotlińskiemu zostaną postawione zarzuty o przestępstwa kryminalne, w tym podżeganie do zabójstwa.

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 21:38  
CYTAT
Ed pierumiechdol się bo stajesz się żenujący ...czytać nie umiesz

Czego nie pojąłeś znowu... jeszcze coś tam było we wcześniejszych postach ...

CYTAT
Ed "zakład" była a i owszem ...wygrać go nie mogłeś bo i było pewne że PSL wyborów nie wygra (a miał w okolicach 56% jak mnie pamięć nie myli) ...ale co się usrałeś po pachy to twoje ok

Już dopiszę do końca jak idiocie nie wiem

Nie był to zakład a raczej zobowiązanie z mojej stronie ... bo byleś bliski zawału ... a na bank sie posrałeś ...że jestem katolikiem a i pasjonuje mnie nabijanie się z ludzi twojego pokroju nie mogłem do tego dopuścić ... By cię uspokoić napisałem że gdy wygra PSL ja nie będę nic pisał na forum ok
Jako ze nie zakładam się z ludźmi twojego pokroju ... ty nie byłeś obciążony żadnym ryzykiem ... Jak coś wrzuć temat z jednego ze swoich kont ...chyba to nie aż tak skomplikowane dla takiego "ynteligenta" ?

Bananie ,wiem że wyrwanie się z domu rodzinnego gdzie alkohol i przemoc domowa stanowiła chleb powszedni , pozostawiło pręgi-ślady w Twojej psychice! Wiem , że Twoje skłonności alkoholowe mają źródło w Twojej dramatycznej przeszłości! Właśnie dlatego zignoruję Twoje ataki , ponieważ po ludzku Ci współczuję. smiech2 Swój knajacki język prezentowałeś już wiele razy , czy te bluzgi przynoszą Ci ulgę , figlarzu?uśmiech Musisz się trochę wyluzować , inaczej skończysz marnie popijając tanie wina z miejscowymi żulami!

Bananie , miałem na tym forum dwa konta ( to jest to drugie). Nie rozumiem co insynuujesz ? Sytuacja , którą opisujesz nie miała miejsca w rzeczywistości. W alkoholowym amoku stworzyłeś pewne fakty i fałszywe projekcje traktujesz jako wiarygodne info. smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 21:41  
CYTAT
Prezes w szpitalu. Szukali demokracji we krwi niestety okazało się ze we krwi zero ale znaleźli w dupie. ..

Serio? Sądzę , że podobny problem mieli by ludzie szukający Twojego mózgu! uśmiech Chociaż po Czarnobylu takie anomalie się zdarzają!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 22:19  
Obrazek

Ciekawe jest jedno ile kasy kosztowało przepchnięcie takiego debila jak ty przez mechanizm podstawówki i ile lasek profesorom musiałeś wykonać cool girl
Nie przejmuj się jest jeden taki "bochater" który meldował się na milicji ...sypnął na kogo trzeba było ... a jak wychodził robił laski milicjantom ... nie daleko pada wyznawca od "bochatera" cool girl

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 23:02  
Mylisz się figlarzu! Przez całą podstawówkę miałem świadectwa z paskiem. I nie piszę kłamstw o sobie -jak Twój przyjaciel lichwiarz. To najprawdziwsza prawda.uśmiech
Widzisz z tymi laskami znowu pewnie przedstawiasz swoje ukryte pragnienia. Uczyły mnie same profesorki figlarzu, włączając w to katechetkę. smiech2 Jeżeli byłeś molestowany w dzieciństwie to los naprawdę ciężko Cię doświadczył. Tym bardziej zasługujesz na współczucie.

Z tym bohaterem to wszystko przekręciłeś! Wałęsa nie meldował się na MO tylko spotykał się ze swoimi oficerami prowadzącymi w konspiracyjnych lokalach. I nie robił laskę tylko brał za to kaskę! Wszystko wymieszałeś figlarzu! Z drugiej strony od chapania dzidy kolesiom jesteś autorytetem- może i jest coś na rzeczy.uśmiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 23:11  
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=770530&poile=&str=2

CYTAT
Wysłany: 19 Lis 2014r. 21:59 Cytuj
Edo wybory samorządowe a parlamentarne to dwie "różne sprawy" (pisze o tych 8 % na PSL na które się powołujesz w zamieszczonym sondażu)... mam Ci to tłumaczyć ? Nie wiem jaki będzie wynik ... ale jak wygra PSL to daje słowo harcerza że do końca roku nie napisze złego słowa o PiS na tym forum ... a uwierz że to będzie dla mnie bardzo trudne ok

Jesteś tania zakłamaną suką cool girl Temat ty zakładałeś (jak pisałem) trzeba było stulić PiSumiechde jak miałeś czas ... zajęło mi to 5 min żeby takiej złamasowi jak ty to udowodnić ... i taka suka jak ty nie będzie zarzucać mi kłamstwa cool girl

Ja sobie z gęby dupy nie robię jak ty ...wiem że tobie nie robi różnicy w co cię walą ...no ale nie mierz wszystkich swoją miarką cool girl

z PiSowskim pozdrowieniem ....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Lut 2016r. 23:46  
CYTAT

CYTAT
Edo wybory samorządowe a parlamentarne to dwie "różne sprawy" (pisze o tych 8 % na PSL na które się powołujesz w zamieszczonym sondażu)... mam Ci to tłumaczyć ? Nie wiem jaki będzie wynik ... ale jak wygra PSL to daje słowo harcerza że do końca roku nie napisze złego słowa o PiS na tym forum ... a uwierz że to będzie dla mnie bardzo trudne ok

Jesteś tania zakłamaną suką cool girl Temat ty zakładałeś (jak pisałem) trzeba było stulić PiSumiechde jak miałeś czas ... zajęło mi to 5 min żeby takiej złamasowi jak ty to udowodnić ... i taka suka jak ty nie będzie zarzucać mi kłamstwa cool girl

Ja sobie z gęby dupy nie robię jak ty ...wiem że tobie nie robi różnicy w co cię walą ...no ale nie mierz wszystkich swoją miarką cool girl

A còż to za bluzgi patolu?wazne

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 08:41  
Edek, większego pajaca i mitomana od ciebie to to forum nie widziało.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 09:36  
CYTAT
Edek, większego pajaca i mitomana od ciebie to to forum nie widziało.

Oj Andriusza widziało,widziało i to nie jednego ale dwóchjezyk

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 09:58  
CYTAT

CYTAT

Bananie , i co w związku z tym? Jakie racje potwierdza to co piszesz? Co udowodniłeś tym cytatem? Wydaję mi się że niewiele , albo zgoła nic!uśmiech Ja proponowałem Ci dwustronny zakład , Ty w trybie przypuszczającym ( niech będzie , że orzekającym ) napisałeś , że jakby co to do końca roku rezygnujesz. PSL dostał trzeci wynik , i nie musiałeś znikać. Trochę szkoda bo kilka punktów więcej i to forum znacznie zyskałoby na poziomie ( PiS: 26,89% ; PO: 26,29%; PSL: 23,88%). Ale to i tak nie zmienia faktu , że nie było żadnego zakładu między nami. W amoku alkoholowym wbiłeś sobie jakieś poszlaki do głowy i na tej podstawie udowadniasz tezę nie do udowodnienia , figlarzu!smiech2
Dalej nie wiem co mi udowodniłeś? Napisałem zgodnie z prawdą potwierdzoną nawet na natemat.pl , że po przeliczeniu 80% głosów PSL prowadził. Czy redaktor natemat.pl , którym się posiłkowałem napisał nieprawdę? Czy nie tak właśnie było? Napisałem i zacytowałem media od Niezależnej po natemat.pl , że po przeliczeniu ponad połowy głosów PSL był na czele . Czy napisałem , że PSL wygrało wybory? Ta sytuacja przypomina historię artykułu Cezarego Gmyza " Trotyl na wraku Tupolewa". Dziennikarz napisał tylko , że na wraku polscy śledczy używając detektora wykryli ślady " TNT" na elementach konstrukcyjnych samolotu. Po tym artykule rozpętało się piekło , kolega Pawła Grasia - Grzegorz Hajdarowicz zwolnił połowę " Rzepy" i rozpieprzył "Uważam Rze" . A przecież dziennikarz nie napisał słowa o wybuchu czy zamachu , tylko to że detektory wykazały obecność trotylu. Ty zachowujesz się podobnie. Usiłujesz wkręcić mnie w coś czego nie pisałem. Figlarzu wiem , ze miałeś ciężkie dzieciństwo. I naprawdę Ci współczuję tego faktu , ale nie przeinaczaj moich postów. Napisałem to co napisałem , nie wypieram się tego. Ale to co robisz z tym Ty to są jakieś pijackie fanaberie. Niejeden raz na tym forum zaginałem Cię w każdej możliwej dziedzinie ( chociażby temat wzrostu płacy minimalnej za rządów PiS i PO), i nie widzę powodu żeby do tego wracać. Gdybym chciał wrzucać Twoje bredzenie i urojenia z archiwum forum , to miałbym robotę na kilka tygodni, figlarzu!smiech2 Jednakowoż nie będę tego robił , bo po co? Określone zdanie na temat Twoich możliwości intelektualnych już mam i chyba tylko cud mógłby tu coś zmienić. Musisz się wyluzować i ogarnąć , bo ta " Żytnia" czyni ogromne spustoszenie w Twojej głowie!umiech
I przez to spustoszenie zdarzyło Ci się nie raz , że bez mojej zgody używałeś moich określeń. Chyba powinienem wystąpić do sądu o ochronę praw autorskich!smiech2

A i poproś swojego koleżkę- lichwiarza , który kłamał na temat swojego miejsca pracy , nazwiska i Bóg wie czego jeszcze , żeby się ode mnie odczepił! Nie życzę sobie żadnych uwag od tej szumowiny. Słowo dziwki , złodzieja czy lichwiarza to dla mnie coś o zerowej wartości. I właśnie dlatego poproś przyjaciela , żeby nawet nie próbował.uśmiech Nawet Ty figlarzu , jako dziecko z patologicznej rodziny , alkoholik marzący o robieniu laski innym kolesiom, jesteś znacznie wyżej w hierarchii wartości niż on! No chyba , że polerujesz berła chłopaczkom za kasę to wtedy jesteście na tym samym poziomie co twój kumpel. umiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 11:18  
To udowodniłem że jesteś zakłamaną PiSowską gnidą i z takimi PiSumiechdami jak ty się nie dyskutuje ...

CYTAT (el.Banan)
Nie był to zakład a raczej zobowiązanie z mojej stronie ...

i debilem z który nie umie czytać ze zrozumieniem (świadectwo z paskiem ? chyba po spermie cool )...a chce obracać kota ogonem jak kurdupel ....tylko że nie ze mną takie numery ....

Dwie linijki i dość nowopedalszczyzny ...

Z PiSowskim pozdrowieniem ....

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 14:55  
Jeżeli coś udowodniłeś to tylko tyle , że zaiste jesteś klasycznym przypadkiem debila! Taki wzorcowo-książkowy model .umiech
Napisałem Ci już kiedyś , że gdyby przyszedł taki dzień , w którym ktoś o Twojej podejrzanej proweniencji , udowodnił mi swoją rację w czymkolwiek - obnażył moją niewiedzę czy przekonał logiczną argumentacją - jako przegrany człowiek musiałbym popełnić samobójstwo! Wstyd i hańba nie pozwoliłby mi na dalszą egzystencję ! Musiałbym wskoczyć do beczki z winem i kazał zabić wieko.smiech2 Bananie dalej opisujesz swoje perwersyjne wynaturzenia- lubisz jak ktoś nakłada Ci ciepłe maseczki na twarz? Może to i fajna sprawa , ale dla nas heteryków to pachnie hardcorem, więc może lepiej odpuść!
Dodatkowo cytujesz Szczochzburaka , więc chyba dalsze komentowanie sprawy jest zbędne!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 16:21  

Gross ok

Obrazek

i inne Bolki powinni oddać ordery

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 19:48  
CYTAT

A ty co, jesteś dziewczyną tego pajaca?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 19:56  
Odnalazła się "teczka" Rajmunda Kaczyńskiego.uśmiech Człowiek nie należał do partii , nie był TW , i był ze względu na swoją AK-owską przeszłość inwigilowany.

http://warszawskagazeta.pl/wydarzenia/item/3339-olejnik-klamala-mamy-dokumenty-ojciec-braci-kaczynski-nie-nalezal-do-partii

Tak jak kiedyś pisałem . Poza paskudnymi pomówieniami nie ma nawet najmniejszych poszlak o jakichkolwiek związkach ojca Kaczyńskiego z UB/SB/IW.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 20:20  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 20:46  
Obrazek

Kaczyński nie jest godzien zużytych kondonów po Panu Wałęsie wyrzucać ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 20:57  
CYTAT
CYTAT

A ty co, jesteś dziewczyną tego pajaca?

Lichwiarzu,jestem sobą.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 20:58  
CYTAT

Lichwiarzu,jestem sobą.

Bardzo się cieszę, dziewczyno pajaca ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 21:37  
CYTAT
CYTAT

Lichwiarzu,jestem sobą.

Bardzo się cieszę, dziewczyno pajaca ;-)

Andriusza,już kiedyś napisałem ci,pogroź palcem żonie po łechtaczce i będzie wszystko ok.Powtarzam,palcem bo to coś masz w głowie jak twój partner

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 21:52  
CYTAT

Andriusza,już kiedyś napisałem ci,pogroź palcem żonie po łechtaczce i będzie wszystko ok.Powtarzam,palcem bo to coś masz w głowie jak twój partner

Ty tak robisz? Czy już tylko zostały wspomnienia bo cię zostawiła, kto by siedział z dziewczyną pajaca ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 22:08  
CYTAT
CYTAT

Ty tak robisz? Czy już tylko zostały wspomnienia bo cię zostawiła, kto by siedział z dziewczyną pajaca ;-)

Lichwiarzu ja zupełnie nie rozumiem dlaczego masz takie skojarzenia razem ze swym kolegom.Nie możesz pojąć że prawdziwy facet kocha tylko kobiety?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 22:34  
CYTAT

Lichwiarzu ja zupełnie nie rozumiem dlaczego masz takie skojarzenia razem ze swym kolegom.Nie możesz pojąć że prawdziwy facet kocha tylko kobiety?

Kolegom? Poważnie?

Ja nie wiem jakie role odgrywacie ze swoim chłopakiem, nie wnikam. Prawdziwy facet? Tzn. ty? smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 23:13  
Lichwiarzu,poważnie to w trumnie się leżygood

Prywatna wiadomość 

«« « ... 217 218 219 220 221 222 223 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »