NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 218 219 220 221 222 223 224 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 23:33  
CYTAT
Obrazek

Kaczyński nie jest godzien zużytych kondonów po Panu Wałęsie wyrzucać ...

Jutro wrzucę te dokumenty na forum. Czy wiesz figlarzu co piszesz? uśmiech Rajmund Kaczyński pseudonim "Irka" miał w Armii Krajowej. To nie to samo co pseudonim nadany przez UB/SB czy Informację Wojskową. Zawsze wiedziałem że jesteś debilem , ale z tym postem przebiłeś samego siebie.umiech
A i jak już sprawdzisz na necie różnicę między AK a UB , to sprawdź od razu takie słowo jak kondom. uśmiech Pewnie zużyte wyciągasz z odbytu i nie czytasz opakowania. A szkoda , może byś wiedział chociaż jak to się nazywa.smiech2

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lut 2016r. 23:33  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 01:42  
CYTAT

Wszystko ma swój początek...

Obrazek

koniec...

Obrazek

i przyczynę

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 08:32  
Nowy bo(c)hater.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 09:42  

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 09:48  
CYTAT

ty głupie naprawdę myślisz że ktokolwiek czyta te wklejki

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 09:55  
Ty głupie myślisz ,że nikt nie czyta !?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 10:04  
CYTAT
Ty głupie myślisz ,że nikt nie czyta !?

Szkoda oczu na te wypociny

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 10:39  
Andrzejku takie mamy czasy że suka z cwelem się dogada ... i żyli długo i szczęśliwie umiech

Obrazek

"Rzeczpospolita": Znieważenie prezydenta. Agent bał się nastolatka?

45-letnie funkcjonariusz służb specjalnych obawiał się gróźb nastolatka i z tego powodu rozdmuchana została afera rzekomego znieważenia prezydenta – donosi gazeta.

...

Według informacji "Rzeczpospolitej", tym który tak się przestraszył gróźb licealisty jest 45-letni Grzegorz C. z Lublina, funkcjonariusz jednej ze służb specjalnych.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Administratorzy ziobry działają pełną parą

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 11:16  
CYTAT
Andrzejku takie mamy czasy że suka z cwelem się dogada ... i żyli długo i szczęśliwie umiech

Obrazek

"Rzeczpospolita": Znieważenie prezydenta. Agent bał się nastolatka?

45-letnie funkcjonariusz służb specjalnych obawiał się gróźb nastolatka i z tego powodu rozdmuchana została afera rzekomego znieważenia prezydenta – donosi gazeta.

...

Według informacji "Rzeczpospolitej", tym który tak się przestraszył gróźb licealisty jest 45-letni Grzegorz C. z Lublina, funkcjonariusz jednej ze służb specjalnych.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Administratorzy ziobry działają pełną parą

Banach chwalisz się czy żalisz że zapinasz Andrzejka (ach te zdrobnienia)chłop żeby do drugiego tak się zwracał,o czymś to świadczy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 11:16  
CYTAT

Obrazek

Czyli jednak miliony umiech a w tych podziękowaniach za wolność pominięto ważniejszych adresatów - społeczeństwo,dziennikarzy i wiele innych nazwisk.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 11:42  
Obrazek

Dalibor to jest jak z bohaterem lewaków Piłsudskim ... Wszyscy pamiętają i o Piłsudczykach jak i o "współpracy" z Austriakami nie wiem

Bez jednego i drugiego nie było by wolności ... A "kondomiarz" nadal siedzi w szafie ... ukryty jak robal

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 11:55  
CYTAT

Dalibor to jest ja z bohaterem lewaków Piłsudskim ... Wszyscy pamiętają i o Piłsudczykach jak i o "współpracy" z Austriakami nie wiem

Bez jednego i drugiego nie było by wolności ... A "kondomiarz" nadal siedzi w szafie ... ukryty jak robal

To tylko symbole i wolność by była.
Co by zrobił Wałęsa bez społeczeństwa? a co społeczeństwo zrobiło by bez Wałęsy ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 12:33  
Trochę dziwne że to wyszło akurat teraz

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 12:48  
CYTAT

Co by zrobił Wałęsa bez społeczeństwa? a co społeczeństwo zrobiło by bez Wałęsy ;)

Pozwolę sobie na niezgodzenie się z tą teorią umiech Czasem jedna decyzja przeważa o losach bitwy/wojny i to nie społeczeństwo/wojsko podejmuje te decyzje ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 13:06  
CYTAT
CYTAT

Pozwolę sobie na niezgodzenie się z tą teorią umiech Czasem jedna decyzja przeważa o losach bitwy/wojny i to nie społeczeństwo/wojsko podejmuje te decyzje ...

Tam nie ma teorii umiechGdy by nie było Wałęsy to był by ktoś inny.
Za decyzjami tak/nie stoi sztab ludzi z dobrymi pomysłami.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 13:19  
Obrazek
Gdyby nie było Wałęsy ... może nadal byli byśmy republiką nie wiem
Skoro tak piszesz ...to tylko dziękować Bogu że Kurdupel siedział w szafie ... Może coś znajdą na "Placka"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 13:21  
Tam nie ma teorii umiechGdy by nie było Wałęsy to był by ktoś inny.
Za decyzjami tak/nie stoi sztab ludzi z dobrymi pomysłami.

Przepraszam.Pytam dla pewności.
Czy masz na myśli 'CHOMIKI'?sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 14:53  
CYTAT
W obliczu niechybnej kompromitacji Wałęsy to Lech Kaczyński stanie się symbolicznym patronem ruchu solidarnościowego - stwierdził Jarosław Kaczyński. W rozmowie z "Gazetą Polską" komentował polityczną atmosferę wokół obchodów 30. rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych. Lider PiS przypominał jaką rolę w tamtych wydarzeniach odegrał jego tragicznie zmarły brat

CYTAT
Dopóki bracia Kaczyńscy współpracowali z Wałęsą, był on dla nich wielkim bohaterem. Myślę, że podobnie było jak z Mazowieckim, który nie chciał być malowanym premierem i wykonywać zaleceń Jarka Kaczyńskiego. I wtedy coś pękło - mówił w Poranku Radia TOK FM Henryk Wujec. - Może Wałęsa poczuł, że oni chcą nim sterować. A Lechem nie da się sterować - stwierdził b. działacz opozycyjny.

CYTAT
Prezydent Lech Kaczyński w 2009 roku w wywiadzie dla Polskiego Radia mówił o Okrągłym Stole i Magdalence. Na zarzuty, że w Magdalence miał miejsce spisek odpowiedział krótko: - Byłem uczestnikiem wszystkich tych posiedzeń i mówię jasno: nie.

*źródło internet.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 15:40  
CYTAT
CYTAT
W obliczu niechybnej kompromitacji Wałęsy to Lech Kaczyński stanie się symbolicznym patronem ruchu solidarnościowego - stwierdził Jarosław Kaczyński. W rozmowie z "Gazetą Polską" komentował polityczną atmosferę wokół obchodów 30. rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych. Lider PiS przypominał jaką rolę w tamtych wydarzeniach odegrał jego tragicznie zmarły brat

CYTAT
Dopóki bracia Kaczyńscy współpracowali z Wałęsą, był on dla nich wielkim bohaterem. Myślę, że podobnie było jak z Mazowieckim, który nie chciał być malowanym premierem i wykonywać zaleceń Jarka Kaczyńskiego. I wtedy coś pękło - mówił w Poranku Radia TOK FM Henryk Wujec. - Może Wałęsa poczuł, że oni chcą nim sterować. A Lechem nie da się sterować - stwierdził b. działacz opozycyjny.

CYTAT
Prezydent Lech Kaczyński w 2009 roku w wywiadzie dla Polskiego Radia mówił o Okrągłym Stole i Magdalence. Na zarzuty, że w Magdalence miał miejsce spisek odpowiedział krótko: - Byłem uczestnikiem wszystkich tych posiedzeń i mówię jasno: nie.

*źródło internet.

rogerst Poczekaj do jutra.
Edo2 przedstawi tu dokumenty
Rajmund Kaczyński żołnierz AK inwigilowany przez SB a otrzymał paszport w czasach gdy domniemany handel mięsem karano śmiercią
https://www.googl(...)8ozUAAAA
Rajmund Kaczyński to J23
Rajmund Kaczyński ur.1922 pogonił ruskich w 1920 płaczem i grzechotką-zauważysz różnicę dwóch lat to jesteś lewak i leming dla pisu oczywiście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 17:46  
http://aszdziennik.pl/116547,nieznana-historia-jaroslawa-kaczynskiego-zobacz-odtajnione-zdjecia-ktore-zatrzesly-polska

PILNE: Nieznana historia prezesa PiS. Zobacz odtajnione zdjęcia, które wstrząsną światem [GALERIA]
ASZDZIENNIK.PL

smiech2

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 18:04  
CYTAT

Rajmund Kaczyński żołnierz AK inwigilowany przez SB a otrzymał paszport w czasach gdy domniemany handel mięsem karano śmiercią
Rajmund Kaczyński to J23
Rajmund Kaczyński ur.1922 pogonił ruskich w 1920 płaczem i grzechotką-zauważysz różnicę dwóch lat to jesteś lewak i leming dla pisu oczywiście.

Człowieku, komuniści zakładali służby specjalne mające zwalczać spekulacje czy niewywiązywanie się z kontyngentów , a Ciebie dziwi , że zabili gościa za handlem mięsem na lewo.uśmiech Wystarczy znać historię PRL , żeby wiedzieć pewne rzeczy. Raz na jakiś czas władza urządzała proces pokazowy - nie mający nic wspólnego z rzeczywistą winą oskarżonych. Pan Wawrzecki senior miał pecha , że akurat na niego trafiło. Ta władza potrafiła wypuścić mordercę z więzienia ( Peter Vogel) , a być bardzo opresyjna za pospolite przestępstwa. Prawda jest taka , że kradli wszyscy i od czasu do czasu urządzało się szopkę dla gawiedzi , która miał odtąd żyć w przekonaniu ,że władza czuwa razem ze swym zbrojnym ramieniem.umiech

Mój wujek w latach siedemdziesiątych ( albo na początku osiemdziesiątych) jeździł na kontrakt do Iraku , a z tego co wiem nie był tajnym współpracownikiem. Zresztą prędzej bym uwierzył , że Elvis dalej żyje niż w to , że wujek był kapusiem. Okres PRL miał swoje różne podokresy. W latach 1945-1956 było panował zamordyzm i całkowite bezprawie. W okresie stalinizmu ojciec Kaczyńskich to mógłby wyjechać najwyżej na Rakowiecką , a stamtąd było jedno wyjście- nogami do przodu. Masz jakiś dowód , że Rajmund Kaczyński doniósł na kogoś czy coś takiego? A może wziął kasę za podpieprzenie kolegi?uśmiech
Masz całą jego " teczkę " tutaj :

http://warszawskagazeta.pl/wydarzenia/item/3339-olejnik-klamala-mamy-dokumenty-ojciec-braci-kaczynski-nie-nalezal-do-partii

Nie chce mi się tego wrzucać strona po stronie , jak tam wszystko . To benedyktyńska praca ,a Ty i Twoi koledzy jesteście bardzo niewdzięczną hołotą. Naoglądałeś się za młodego J-23 czy Czterech Pancernych i od komunistycznej propagandy mózgi Wam się zlasowały.uśmiech No co zrobisz ? Taka karma!smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 18:10  
Kłamstwa w Wiadomościach.

Ziemiec przeprasza za podanie fałszywej informacji. I pada dobre pytanie...

Nieprawdziwą informację o udziale grafologa w badaniu akt dot. TW "Bolka" usłyszała w TVP wielomilionowa widownia. Przeprosiny Ziemca na Facebooku dotarły do dużo mniejszej grupy. Czy doczekamy się korekty w dzisiejszym wydaniu "Wiadomości"? - pytają komentatorzy.

W wieczornym wydaniu "Wiadomości" w Telewizji Publicznej Krzysztof Ziemiec podał nieprawdziwą informację w sprawie akt znalezionych przez IPN w domu gen. Kiszczaka. Prezenter oświadczył, że autentyczność dokumentów była potwierdzona przez grafologa, co jest nieprawdą.

"Sformułowanie było nadinterpretacją"

Teraz dziennikarz przeprasza za swoje słowa i wyjaśnia, że spisane przez niego sformułowanie było "nadinterpretacją".

"Chcę przeprosić za popełniony błąd. Czuję się niezmiernie skonfundowany nierzetelnością przekazanej przeze mnie informacji i użytym przeze mnie stwierdzeniu o pracy grafologów, którzy mieli zbadać materiały przekazane przez żonę generała Kiszczaka", napisał prezenter na Facebooku.

Krzysztof Ziemiec
17 godzin temu
Szanowni Państwo,
Piszę, ponieważ chcę przeprosić za popełniony błąd. Czuję się niezmiernie skonfundowany nierzetelnością przekazanej przeze mnie informacji i użytym przeze mnie stwierdzeniu o pracy grafologów, którzy mieli zbadać materiały przekazane przez żonę generała Kiszczaka. Oświadczam, że moje i tylko moje, tzn napisane przeze mnie sformułowanie było NADINTERPRETACJĄ.
Zbyt daleko posuniętą ale opartą na słowach samego prezesa IPN który w ciągu dnia mówił tak ( fragm. depeszy PAP): "Osoba, która to widziała, jest pewna (autentyczności - PAP). Ta pewność wynika z wiedzy. Nasi archiwiści potrafią oceniać, znając inne tego typu materiały z naszych zasobów; zwracają uwagę na pewne cechy tych dokumentów, sposób ich sporządzania i na tym jest oparta ta opinia".
Zapewniam że to nie przekłamywanie czegokolwiek było moją intencją. A rzetelność zawsze była i jest dla mnie wyznacznikiem w dziennikarskiej pracy.

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,147963,19648488,nieprawdziwe-informacje-w-wiadomosciach-tvp-ziemiec-przeprasza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_TokFm

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 18:15  
CYTAT
CYTAT

Rajmund Kaczyński to J23

Człowieku, komuniści zakładali służby specjalne mające zwalczać spekulacje czy niewywiązywanie się z kontyngentów , a Ciebie dziwi , że zabili gościa za handlem mięsem na lewo.uśmiech Wystarczy znać historię PRL , żeby wiedzieć pewne rzeczy. Raz na jakiś czas władza urządzała proces pokazowy - nie mający nic wspólnego z rzeczywistą winą oskarżonych. Pan Wawrzecki senior miał pecha , że akurat na niego trafiło. Ta władza potrafiła wypuścić mordercę z więzienia ( Peter Vogel) , a być bardzo opresyjna za pospolite przestępstwa. Prawda jest taka , że kradli wszyscy i od czasu do czasu urządzało się szopkę dla gawiedzi , która miał odtąd żyć w przekonaniu ,że władza czuwa razem ze swym zbrojnym ramieniem.umiech

Mój wujek w latach siedemdziesiątych ( albo na początku osiemdziesiątych) jeździł na kontrakt do Iraku , a z tego co wiem nie był tajnym współpracownikiem. Zresztą prędzej bym uwierzył , że Elvis dalej żyje niż w to , że wujek był kapusiem. Okres PRL miał swoje różne podokresy. W latach 1945-1956 było panował zamordyzm i całkowite bezprawie. W okresie stalinizmu ojciec Kaczyńskich to mógłby wyjechać najwyżej na Rakowiecką , a stamtąd było jedno wyjście- nogami do przodu. Masz jakiś dowód , że Rajmund Kaczyński doniósł na kogoś czy coś takiego? A może wziął kasę za podpieprzenie kolegi?uśmiech
Masz całą jego " teczkę " tutaj :

http://warszawskagazeta.pl/wydarzenia/item/3339-olejnik-klamala-mamy-dokumenty-ojciec-braci-kaczynski-nie-nalezal-do-partii

Nie chce mi się tego wrzucać strona po stronie , jak tam wszystko . To benedyktyńska praca ,a Ty i Twoi koledzy jesteście bardzo niewdzięczną hołotą. Naoglądałeś się za młodego J-23 czy Czterech Pancernych i od komunistycznej propagandy mózgi Wam się zlasowały.uśmiech No co zrobisz ? Taka karma!smiech2

PODAJ DATĘ OD KTÓREJ NASTĄPIŁA ;TA DOBRA ZMIANA'

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 18:22  
CYTAT

Nieprawdziwą informację o udziale grafologa w badaniu akt dot. TW "Bolka" usłyszała w TVP wielomilionowa widownia. Przeprosiny Ziemca na Facebooku dotarły do dużo mniejszej grupy. Czy doczekamy się korekty w dzisiejszym wydaniu "Wiadomości"? - pytają komentatorzy.

W wieczornym wydaniu "Wiadomości" w Telewizji Publicznej Krzysztof Ziemiec podał nieprawdziwą informację w sprawie akt znalezionych przez IPN w domu gen. Kiszczaka. Prezenter oświadczył, że autentyczność dokumentów była potwierdzona przez grafologa, co jest nieprawdą.

Teraz dziennikarz przeprasza za swoje słowa i wyjaśnia, że spisane przez niego sformułowanie było "nadinterpretacją".

"Chcę przeprosić za popełniony błąd. Czuję się niezmiernie skonfundowany nierzetelnością przekazanej przeze mnie informacji i użytym przeze mnie stwierdzeniu o pracy grafologów, którzy mieli zbadać materiały przekazane przez żonę generała Kiszczaka", napisał prezenter na Facebooku.

Krzysztof Ziemiec
17 godzin temu
Szanowni Państwo,
Piszę, ponieważ chcę przeprosić za popełniony błąd. Czuję się niezmiernie skonfundowany nierzetelnością przekazanej przeze mnie informacji i użytym przeze mnie stwierdzeniu o pracy grafologów, którzy mieli zbadać materiały przekazane przez żonę generała Kiszczaka. Oświadczam, że moje i tylko moje, tzn napisane przeze mnie sformułowanie było NADINTERPRETACJĄ.
Zbyt daleko posuniętą ale opartą na słowach samego prezesa IPN który w ciągu dnia mówił tak ( fragm. depeszy PAP): "Osoba, która to widziała, jest pewna (autentyczności - PAP). Ta pewność wynika z wiedzy. Nasi archiwiści potrafią oceniać, znając inne tego typu materiały z naszych zasobów; zwracają uwagę na pewne cechy tych dokumentów, sposób ich sporządzania i na tym jest oparta ta opinia".
Zapewniam że to nie przekłamywanie czegokolwiek było moją intencją. A rzetelność zawsze była i jest dla mnie wyznacznikiem w dziennikarskiej pracy.

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,147963,19648488,nieprawdziwe-informacje-w-wiadomosciach-tvp-ziemiec-przeprasza.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_TokFm

PRZECIEŻ TEN BUC JEST DO ROZSTRZELANIA!
POLICYJNYM LABORATORIUM SPRAWY GRAFOLOGICZNE DO TEJ PORY ZAJMOWAŁY TYGODNIE.
A SPECOM PIS MAŁO BYŁO DOBY?
CO NA TO JEDYNY PRAWY I SPRAWIEDLIWY ZBYŚ
CIEKAWE CO ZEZNA BRAT ZBIGNIEWA.
PEWNIE TO CO MU ZBYŚ NAKAŻE

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lut 2016r. 18:29  
CYTAT
CYTAT

Krzysztof Ziemiec
17 godzin temu
Szanowni Państwo,

PRZECIEŻ TEN BUC JEST DO ROZSTRZELANIA!
POLICYJNYM LABORATORIUM SPRAWY GRAFOLOGICZNE DO TEJ PORY ZAJMOWAŁY TYGODNIE.
A SPECOM PIS MAŁO BYŁO DOBY?
CO NA TO JEDYNY PRAWY I SPRAWIEDLIWY ZBYŚ
CIEKAWE CO ZEZNA BRAT ZBIGNIEWA.
PEWNIE TO CO MU ZBYŚ NAKARZE

Czemu głupie krzyczysz?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 218 219 220 221 222 223 224 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »