|
|
|
[i
Czemu głupie krzyczysz?[/cytat] Fiodor odejdź od lustra. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [i Czemu głupie krzyczysz? Fiodor odejdź od lustra.[/cytat] No wreszcie wyłączyłeś capslocka.Brawo. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [i Czemu głupie krzyczysz? Fiodor odejdź od lustra. No wreszcie wyłączyłeś capslocka.Brawo.[/cytat] Nie pisałem z użyciem CapsLocka. Są inne opcje.Ale cóż wy o inaczej myślących wiedzieć możecie? Dla ciebie cały świat wygląda jak wnętrze odbytu jarosława.Ot cała twoja wiedza. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT [i Czemu głupie krzyczysz? Fiodor odejdź od lustra. No wreszcie wyłączyłeś capslocka.Brawo. Nie pisałem z użyciem CapsLocka. Są inne opcje.Ale cóż wy o inaczej myślących wiedzieć możecie? Dla ciebie cały świat wygląda jak wnętrze odbytu jarosława.Ot cała twoja wiedza.[/cytat] Brawo Krzysiu.Myślący inaczej-fajnie brzmi,ale napisz po prostu głupo "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Brawo Krzysiu.Myślący inaczej-fajnie brzmi,ale napisz po prostu głupo[/cytat]
Głupio pisze się troszkę inaczej mądry człowieku. |
|
|
|
|
CYTAT Brawo Krzysiu.Myślący inaczej-fajnie brzmi,ale napisz po prostu głupo Głupio pisze się troszkę inaczej mądry człowieku.[/cytat] Przepraszam,chciałem napisać-myślący inaczej czyli głupi.Ale nie odrobiłeś pracy i nie przetłumaczyłeś wpisów swojej koleżanki.Nie opierdalaj się tylko bierz się do roboty "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Brawo Krzysiu.Myślący inaczej-fajnie brzmi,ale napisz po prostu głupo Głupio pisze się troszkę inaczej mądry człowieku. Przepraszam,chciałem napisać-myślący inaczej czyli głupi.Ale nie odrobiłeś pracy i nie przetłumaczyłeś wpisów swojej koleżanki.Nie opierdalaj się tylko bierz się do roboty [/cytat] Do jaciek,katryna,truskawka1 Proszę o pomyśleniu skąd pochodzi słowo forum i jakie ma znaczenie! Boję się pomyśleć o waszej reakcji na proszącego o pomoc obcokrajowca,'jąkałę'że o głuchoniemym już nie wspomnę. Proszę o podanie cytatu policjantka83 nie zrozumiałego dla was.Przepiszę go poprawnie! ciuliku gdzie TU jesteś wymieniony? |
|
|
|
|
CYTAT Jesli chodzi o sama stomatolog Monika Kwiatkowska edukacja jesli chodiz o stamatolog ortodonta to Bara Bareczka Barunia jaja sa nia jak sie da robi wampirka mowi ustami mode odstawia i gada bardzo ladnie ma podejscie do acjenta tylko ona dzwonic umawiac sie i nie dawac jej spokoju ma urlop wiec od maja odpoczatku mozna dzwonic teraz nie da rady przyjac polecam ja ja znam bardzo dobrze i dlugo Tłumacz. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT ........................................... PODAJ DATĘ OD KTÓREJ NASTĄPIŁA ;TA DOBRA ZMIANA' Krzysiu , weź niech Ci Banan albo lichwiarz zrobią szybki kurs edycji postu bo ni chuja nie wiem gdzie kończysz cytowanie , a gdzie zaczynasz dawać coś od siebie. Ja naprawdę jestem wyrozumiały w takich sprawach , ale ten temat musisz nadgonić! W ZSRR ta " dobra zmiana " nastąpiła po ogłoszeniu referatu Chruszczowa " O kulcie jednostki i jego następstwach" w lutym 1956 r. Do Polski odwilż dotarła w październiku tego samego roku. Padają dwa kluczowe wydarzenia : pierwsze to wymiana I sekretarza KC PZPR na Gomułkę, a drugie to zwolnienie prymasa Wyszyńskiego z internowania . Nie była to dobra zmiana sensu stricto ( nie taka jak obecnie) , ale przynajmniej od tej pory za opowiedzenie kawału o Ruskich nie groziła kula w łeb. W stosunku do epoki minionej stanowiło to jakiś postęp. Na jakiś czas cenzura trochę ograniczyła swoją działalność , wielu skazanych w czasach stalinowskich zostało zrehabilitowanych , a najbardziej skompromitowanych przedstawicieli resortu bezpieczeństwa wywalono z MBP. I Polska wkroczyła w lata sześćdziesiąte w okres tak zwanej małej stabilizacji . Jak zwykle obietnice komunistów okazały się gówno warte i po kilku latach znowu przykręcono śrubę. Potem przyszły czasy Wybrzeża 70 , Bolka i tego typu tematy , ale z tego już pewnie wymiatasz. Taki bystrzacha jak Ty pewnie i tak to wszystko wie! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ........................................... PODAJ DATĘ OD KTÓREJ NASTĄPIŁA ;TA DOBRA ZMIANA' Krzysiu , weź niech Ci Banan albo lichwiarz zrobią szybki kurs edycji postu bo ni chuja nie wiem gdzie kończysz cytowanie , a gdzie zaczynasz dawać coś od siebie. Ja naprawdę jestem wyrozumiały w takich sprawach , ale ten temat musisz nadgonić! W ZSRR ta " dobra zmiana " nastąpiła po ogłoszeniu referatu Chruszczowa " O kulcie jednostki i jego następstwach" w lutym 1956 r. Do Polski odwilż dotarła w październiku tego samego roku. Padają dwa kluczowe wydarzenia : pierwsze to wymiana I sekretarza KC PZPR na Gomułkę, a drugie to zwolnienie prymasa Wyszyńskiego z internowania . Nie była to dobra zmiana sensu stricto ( nie taka jak obecnie) , ale przynajmniej od tej pory za opowiedzenie kawału o Ruskich nie groziła kula w łeb. W stosunku do epoki minionej stanowiło to jakiś postęp. Na jakiś czas cenzura trochę ograniczyła swoją działalność , wielu skazanych w czasach stalinowskich zostało zrehabilitowanych , a najbardziej skompromitowanych przedstawicieli resortu bezpieczeństwa wywalono z MBP. I Polska wkroczyła w lata sześćdziesiąte w okres tak zwanej małej stabilizacji . Jak zwykle obietnice komunistów okazały się gówno warte i po kilku latach znowu przykręcono śrubę. Potem przyszły czasy Wybrzeża 70 , Bolka i tego typu tematy , ale z tego już pewnie wymiatasz. Taki bystrzacha jak Ty pewnie i tak to wszystko wie! Edo2 decyduj się luty 1956 październik 1956 nigdy inna opcja[data] |
|
|
|
|
O tym się nie mówi: dług Polski znowu powiększony o astronomiczną kwotę
Cała Polska żyje sprawą byłego prezydenta Lecha Wałęsy. W ten sposób kwestia kolejnego powiększenia długu Polski, który rósł w szybkim tempie również za czasów PO, przechodzi niemal bez echa. Tymczasem rząd sprzedał obligacje Skarbu Państwa warte 6 miliardów złotych, zaś od początku roku powiększono dług aż o 20 mld złotych! Informacja jest potwierdzona, ponieważ została przedstawiona w oficjalnym komunikacie Ministerstwa Finansów, co zauważył m.in portal niewygodne.info.pl. Jak podaje serwis, Ministerstwo sprzedało obligacje typu PS0421 za 4,3 mld zł oraz obligacje typu WZ0120 za 1,7 mld złotych. Łącznie oznacza to powiększenie długu Polski o kolejne 6 mld złotych. Serwis zauważa również, że to nie pierwsze powiększenie długu w 2016 roku, a… już czwarte. Podczas gdy Polacy żyją głównie sprawą imigrantów i byłego prezydenta Lecha Wałęsy, rząd zorganizował aukcje długu 7 stycznia, 28 stycznia oraz 4 lutego. Łącznie z ostatnią aukcją, mówimy o zwiększeniu zadłużenia Polski o 20,13 mld złotych. http://pikio.pl/o-tym-sie-nie-mowi-dlug-polski-powiekszono-o-kolejna-astronomiczna-kwote/ "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Koledzy taty Kaczyńskiego zrobili zadymę żeby przykryć ich nieudolność ... Dobrze że teraz ...
Mateusz Morawiecki: Nie wiadomo, od kiedy obniżenie wieku emerytalnego Wicepremier, minister rozwoju przyznaje, że obniżenie wieku emerytalnego będzie generowało dodatkowe koszty dla budżetu. Mateusz Morawiecki nie złożył w radiowej Trójce jednoznacznej deklaracji, czy rząd poprze takie rozwiązanie, zgłaszane przez prezydenta Andrzeja Dudę. Czytaj więcej na http://bizne(...)n=chrome Co zrobi "s" Duda ? ... a do wiosny niedaleko "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie ma wyższej kwoty wolnej od podatku.
Nie ma obniżonego wieku emerytalnego. Jest dalsze zadłużanie kraju. Jest wzrost zatrudnienia w administracji. Praca jest tylko dla krewnych i kolesi królika. To jest ta dobra zmiana? Dobra? Dla kogo? PS. To taka "Dobra zmiana" jak "By żyło się lepiej, kolesiom" PIS=PO nie ma różnicy "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wałęsa: Kilku łajdaków korzysta z nieczystych metod. Bardzo zniszczyli moje imię Kilka godzin temu Lech Wałęsa ponownie zabrał głos na swoim mikroblogu na Wykopie w sprawie dokumentów, które Maria Kiszczak przekazała do IPN. "Panowie, którzy podrabialiście na mnie dokumenty, ja Wam wybaczam i jestem przekonany, że robiliście często to z pobudek patriotycznych dla dobra Polski" - napisał. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Widać że katolik a nie PiSlamista ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
..."Operacja Bolek. Perfidny Jaro podsunął Kiszczakowi żonę pisówkę i zahipnotyzował Tuska by mianował ugadanego prezesa IPN Wszystko się zgadza".....
Z Twittera. |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Senatorowie przyjęli w piątek poprawki do ustawy budżetowej, które zakładają m.in. kilka dodatkowych milionów złotych na Fundusz Kościelny. Odrzucone zostały natomiast poprawki zakładające zwiększenie dotacji na bezpłatne leki dla seniorów.
Wśród poprawek przyjętych przez senatorów Prawa i Sprawiedliwości znalazła się poprawka zwiększająca o 8 milionów złotych Fundusz Kościelny. Dodatkowe pieniądze dla Kościoła katolickiego zostaną zaczerpnięte z puli przeznaczonej na wybory i referenda. Innymi przyjętymi poprawkami były m.in. dodatkowe 5,4 mln złotych dla pionu archeologicznego Instytutu Pamięci Narodowej, 2 mln zł na dokształcanie nauczycieli dla Polonii, 5,4 mln zł dla Państwowej Inspekcji Pracy, 3,4 mln zł dla Najwyższej Izby Kontroli a także dodatkowe 385 tys. zł na wynagrodzenia prokuratorów. Odrzucone zostały z kolei poprawki zgłoszone przez opozycję dotyczące dotacji na bezpłatne leki dla seniorów, zwiększające budżet Trybunału Konstytucyjnego oraz Rzecznika Praw Obywatelskich. Uchwalony przez obóz władzy Prawa i Sprawiedliwości budżet państwa na rok 2016 zakłada dziurę budżetową w wysokości 54,7 miliardów złotych. Obserwuj Pikio.pl, by być na bieżąco: Operacja Bolek to przykrywka? Igrzyska dla matolstwa? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
:-) za-bolcujesz się łosiu na śmierć. Myślisz ktoś nie ma kanału TVN? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaczyńskim?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widze trolle z PiS prują się na każdym możliwym forum Troglodyci chyba przyznali w budżecie na pralnie coś kasy bo tyrają bidoki nawet w weekendy 24/7 "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Za 4 dni mija 100 dni rządu i obietnice Szydło z Exposé okażą się oszustwem. No ale mogłem się spodziewać. Dobra zmiana ;-)
|
|
|
|
CYTAT Wałęsa: Kilku łajdaków korzysta z nieczystych metod. Bardzo zniszczyli moje imię Kilka godzin temu Lech Wałęsa ponownie zabrał głos na swoim mikroblogu na Wykopie w sprawie dokumentów, które Maria Kiszczak przekazała do IPN. "Panowie, którzy podrabialiście na mnie dokumenty, ja Wam wybaczam i jestem przekonany, że robiliście często to z pobudek patriotycznych dla dobra Polski" - napisał. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Widać że katolik a nie PiSlamista ... Bananie , Wałęsa zniszczył swoje imię sam. Pracował na to przez wiele lat i na koniec wypiął się nawet na swój matecznik - NSZZ Solidarność i robotników strajkujących w obronie swojej godności . Zwróć uwagę , że na początku lat dziewięćdziesiątych najbardziej zaciekłym krytykiem Wałęsy było środowisko Gazety Wyborczej . Odkąd zaczął krytykować Rydzyka i Kaczyńskiego stał się nagle mężem opatrznościowym i "polską Coca-Colą". Wielu ludzi popierało Wałęsę , kiedy obejmował urząd. Jest faktem , że bracia Kaczyńscy stali przy nim również. Ale szybko się ogarnęli z kim mają do czynienia. Zresztą , co tam Kaczyńscy ! Moi rodzice wierzyli jeszcze dłużej w tego człowieka. Nie było gorliwszego zwolennika Wałęsy w tym kraju jak moja matka. Od paru lat mama na temat Wałęsy nic nie mówi - tylko kiwa głową z dezaprobatą! Tak właśnie skończył - nawet jego zagorzali zwolennicy odwrócili się od niego. Czy masz świadomość , że pełniąc urząd Prezydenta RP wypożyczył swoje akta z UOP , wyrwał kilkanaście stron i niekompletne zwrócił? Czy tak postępuje niewinny człowiek? http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/historycy-ipn-walesa-zabral-akta-z-teczki-bolka,61840.html Na razie rozmawiamy o kwestiach ogólnych , a przecież w poniedziałek Prezes IPN ujawni teczkę pracy agenta " Bolka". Co wtedy? Czy jeżeli swoim donosem na kolegę z którym pracował pozbawił kogoś źródła utzrymania albo przydziału mieszkaniowego? Czy wtedy też będziesz powtarzał te brednie? A przecież składając płatne donosy sprzedawał swoich kumpli-był tajnym współpracownikiem policji politycznej totalitarnego kraju. To już chyba nawet jest gorsze niż lichwiarstwo Twojego przyjaciela! Potem mataczył , kłamał i zaprzeczał sam sobie. Zupełnie jak Twój przyjaciel lichwiarz , który został przyłapany na oszustwie. Gdyby na początku lat dziewięćdziesiątych przyznał się do podjęcia współpracy ta sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. Ale zrobił jak zrobił , wybrał taką drogę a teraz zbiera plony własnych siewów. Tak kończą medialne autorytety na siłę promowane w mainstreamie ,których jedynym atutem jest plucie w Kaczyńskiego. Nie oceniam jego wiary , może się wyspowiadał z okresu współpracy z SB , może przeprosił kolegów , których skrzywdził donosami. Ale pycha która płynie z jego ust raczej nie świadczy o jego pobożności. Wpiąć w klapę marynarki Matkę Boską zawsze można - znacznie trudniej wpiąć ją w swoje serce. Gdyby o wierze świadczyły pozory , to stare dewoty byłyby kandydatkami na święte. Jeżeli naprawdę sądzisz , że wyciągnięcie tej sprawy w tej chwili to celowa zagrywka Kaczyńskiego - toś kiep! Czy nie lepiej było to wyciągnąć w grudniu jak KOD-owcy - ormowcy wyszli na ulicę po raz pierwszy , a mainstreamowe media piały z zachwytu i namawiały do rewolty? Przecież Wałęsa szczekał najgłośniej , Kaczyński mógł jednym ruchem przynajmniej najgłośniej wyjącą hienę uciszyć! Wiem , że jest sobota wieczór i taki figlarz jak Ty pewnie wali teraz gorzałę i ma w dupie takie niuanse , ale rozważ na trzeźwo ( najlepiej jutro rano) tą sprawę dokładniej niż do tej pory. I przy okazji zagadaj z przyjacielem , żeby mnie nie nagabywał. Nie życzę sobie żadnych kontaktów z tym mętem. Tak jak już pisałem , z dziwkami , oszustami , lichwiarzami i innym szemranym elementem nie chcę mieć do czynienia. Zrobisz to dla mnie figlarzu, będę wdzięczny! |
|