|
|
|
Fiutorze jak tam w Łebie ? (czopki łyknięte?) A wracając do tego co zamieścił zacny "Sok Z Wieśniaka" tfu Buraka ... To ty i kurdupel jesteście kryci ... w razie niepowodzenia zawsze możecie przetrzepać futerko kotu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Fiutorze jak tam w Łebie ? (czopki łyknięte?) A wracając do tego co zamieścił zacny "Sok Z Wieśniaka" tfu Buraka ... To ty i kurdupel jesteście kryci ... w razie niepowodzenia zawsze możecie przetrzepać futerko kotu Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor nie byłbyś taki hardy gdyby nie ten Wałęsa. Zapewniam cię że byłbym,uwierz na słowo.Bolek nic nie pomógł,zrobił cały naród w konia.Po jego plecach wiadomo kto doszedł do władzy "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Wolność ma te "wadę", że mogą po ziemi chodzić takie zera jak ty i bez żadnych konsekwencji wygłaszać swoje teorie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Widzisz Fiutor ...gdyby krowy w majtkach w tej twojej wsi chodziły tobyś w życiu [wygenerowane] nie widział (może poza kurduplem w TV) a tak masz to niepowtarzalne szczęście ..ale jak już odwróciłeś kota ogonem ...to się nie krępuj ...
|
|
|
|
Baranie nie wiem co ty z tą wsią tak wyskakujesz co chwile.Mieszkam w tym mieście i tutaj się urodziłem.Nawet na tym samym osiedlu co twój partner.Ale nie bądź zazdrosny,mam bardzo zdrową orientację.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Wolność ma te "wadę", że mogą po ziemi chodzić takie zera jak ty i bez żadnych konsekwencji wygłaszać swoje teorie. Jakim prawem nazywasz mnie zerem?To jak w takim razie nazwiesz siebie,lichwiarzu?Skaczecie we dwóch jak koty po rozgrzanej blasze i nic z tego nie wynika. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jak nie wynika jak wynika ... temat o PiSdach a dobre chłopaki nabijają się z jednej z nich czego można chcieć więcej do porannej kawy w poniedziałkowy "poranek" ? Może żebyś nie przestawał ty pchlarzu zaglądać ... A ... jak ktoś w awatarze miał kota z oborą w tle i pisze jak ty ... to może być tylko wieśniakiem ...innej opcji nie ma
Co do orientacji lubisz zwierzęta i lody coś przegapiłem ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Jak nie wynika jak wynika ... temat o PiSdach a dobre chłopaki nabijają się z jednej z nich czego można chcieć więcej do porannej kawy w poniedziałkowy "poranek" ? Może żebyś nie przestawał ty pchlarzu zaglądać ... A ... jak ktoś w awatarze miał kota z oborą w tle i pisze jak ty ... to może być tylko wieśniakiem ...innej opcji nie ma No i błąd Watsonie,kiepsko dedukujesz.Ale wiesz,szkoda że ludzi ze wsi masz za nic,nieładnie,mogłeś kogoś obrazić "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tępaku spuść z deka łajna z sedesu to pojmiesz ...Nie myl wieśniaka z człowiekiem ze wsi Tobie przeprowadzka na Żoliborz nie pomoże ...wieśniakiem się jest nie się bywa ...
Moderowano przez: magpie Czy mi się wydaje, czy dyskusja już dawno opuściła tory założonego tematu?
|
|
|
|
CYTAT Tępaku spuść z deka łajna z sedesu to pojmiesz ...Nie myl wieśniaka z człowiekiem ze wsi Tobie przeprowadzka na Żoliborz nie pomoże Wieśniak to człowiek urodzony i wychowany na wsi.Widzisz,pogubiłeś się jak swego czasu T.W.Bolek.Wiesz,musisz trochę ochłonąć,znajdź sobie jakieś fajne hobby.Polityka chyba nie dla ciebie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: magpie Czy mi się wydaje, czy dyskusja już dawno opuściła tory założonego tematu? J/W ja tam cały czas pisze na temat Fiutor ...to twoja wersja ... w szkole/pracy czy wojsku znałem wielu charakternych chłopaków ze wsi ... i wielu wieśniaków z miasta ... ty jesteś wybitnym przykładem jednego z nich ... miejsce urodzenia / zamieszkania o niczym nie świadczy ... a charakteru nie zmienisz ... a hobby mam zajefajne "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jeszcze jedno,poza tym że obrażasz ludzi urodzonych i mieszkających na wsi.Panuj nad kulturą wypowiedzi bo twoje odniesienia do zwierząt,odsysania i innych takich są ohydne i wzmagają u mnie odruch wymiotny.Jeszcze raz powtórzę ci-mam zdrową orientację i co ty wyczyniasz na boku z Andriuszom mnie nie interesuje. Weź jednak pod uwagę że ten temat może czytać jakiś gimbus i co wtedy?
|
|
|
|
Tyle nad tym myślałeś ...sam już nie wiem co mam ci napisać ...
gimbus ... gdybyś miał tyle rozumu co wymieniony przez ciebie ...był byś wielki ...a tak w "łebie" pustka ps. No to Andrzeju współczuję "sąsiadów" za niedługo mieszkania w okolicy będą chodzić po tyle ile kurdupel obiecywał ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ty strasznie lubisz żeby twoje było na wierzchu.No chłopie nie da się,uwierz że ludzie są różni,były moderatorze.Widzisz,nie tylko mnie razi język jakim się posługujesz.Były skargi więc cię zdegradowali.No cóż,ani Piłsudski by ci nie pomógł.Dali ci jednak fory i ostrzeżenia ci nie dadzą żadnego -a niech se tam banaszek głupoty wypisuje,niech robi za pożytecznego idiotę i tak nikt go już poważnie nie bierze
|
|
|
|
Widzisz Fiutor ... jakiś głupi nic nie wiesz a udajesz ze wiesz I żyj sobie sobie w tej błogiej niewiedzy ...
Czy moje musi być na wierzchu ... Ja nie ty ... "Chciałaby dusza do raju, ale/tylko grzechy nie dają." Jak ci ktoś z sedesu spuści łajno to pojmiesz ... jak nie spuści to do weta amputacja resztek brązowych komórek "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz Fiutor ... jakiś głupi nic nie wiesz a udajesz ze wiesz I żyj sobie sobie w tej błogiej niewiedzy ... Czy moje musi być na wierzchu ... Ja nie ty ... "Chciałaby dusza do raju, ale/tylko grzechy nie dają." Jak ci ktoś z sedesu spuści łajno to pojmiesz ... jak nie spuści to do weta amputacja resztek brązowych komórek Próbujesz podciągać się pode mnie i dlatego cytatem sypnąłeś?Brawo,brawo,nawet soku z buraka zaniechałeś w tym zaaferowaniu. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Przetłumacz na ludzki ...please
i już chyba trzeci raz próbujesz wrzucić tekst typu ... " tam banaszek głupoty wypisuje " itp... co to przygłupi Watsonie ... czyżbyś próbował rozszyfrować nazwisko czy jakoś połączyć nick z nazwiskiem ?(chj wie co w tej zafajdanej bani się przewala ) ? czemu nie zapytasz swojego boyfrienda ? on zna moją całą kartę biblioteczną na pamięć ... gdzie studia skończyłem ... no i wie gdzie mieszkam ...nawet go zapraszałem ale jakoś nie chciał nie wiedząc czemu ... więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś tu dodam za Andrzejkiem .... tchórzu bez jaj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Widzisz,gdybyś umiejętnie prowadził temat to może coś by z tego było.Tymczasem swój temat Prawo i Sprawiedliwość sprowadziłeś do taniej pyskòwki.Nikt nie chce już pisać bo jak widzi twój avatar to coś mu się robi.Czasami jeszcze lichwiarz coś skrobnie a tak to widzisz jak jest
|
|
|
|
CYTAT Przetłumacz na ludzki ...please i już chyba trzeci raz próbujesz wrzucić tekst typu ... " tam banaszek głupoty wypisuje " itp... co to przygłupi Watsonie ... czyżbyś próbował rozszyfrować nazwisko czy jakoś połączyć nick z nazwiskiem ?(chj wie co w tej zafajdanej bani się przewala ) ? czemu nie zapytasz swojego boyfrienda ? on zna moją całą kartę biblioteczną na pamięć ... gdzie studia skończyłem ... no i wie gdzie mieszkam ...nawet go zapraszałem ale jakoś nie chciał nie wiedząc czemu ... więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś tu dodam za Andrzejkiem .... tchórzu bez jaj Brawo,nie wiem co ty z tym boyfriendem.Tyle razy pisałem że mam zdrową orientację,nie wiem dlaczego nie chcesz tego przyswoić.Za Andriuszom nie powtarzaj bo wiesz jak to wygląda "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Przetłumacz na ludzki ...please i już chyba trzeci raz próbujesz wrzucić tekst typu ... " tam banaszek głupoty wypisuje " itp... co to przygłupi Watsonie ... czyżbyś próbował rozszyfrować nazwisko czy jakoś połączyć nick z nazwiskiem ?(chj wie co w tej zafajdanej bani się przewala ) ? czemu nie zapytasz swojego boyfrienda ? on zna moją całą kartę biblioteczną na pamięć ... gdzie studia skończyłem ... no i wie gdzie mieszkam ...nawet go zapraszałem ale jakoś nie chciał nie wiedząc czemu ... więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś tu dodam za Andrzejkiem .... tchórzu bez jaj Brawo,nie wiem co ty z tym boyfriendem.Tyle razy pisałem że mam zdrową orientację,nie wiem dlaczego nie chcesz tego przyswoić.Za Andriuszom nie powtarzaj bo wiesz jak to wygląda "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Bez nerwów ...spokojnie ...bo znowu popuścisz i nikomu tym nie pomożesz
Ja nie jestem od prowadzenia tematu ... a i sam temat powstał Wysłany: 1 Lip 2010r. 10:44 w żaden sposób nie jest mój Jeśli zaś piszesz o awatarach to weż zapodaj ten swój z Alikiem i oborą w tle "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Bez nerwów ...spokojnie ...bo znowu popuścisz i nikomu tym nie pomożesz Ja nie jestem od prowadzenia tematu ... a i sam temat powstał Wysłany: 1 Lip 2010r. 10:44 w żaden sposób nie jest mój Jeśli zaś piszesz o awatarach to weż zapodaj ten swój z Alikiem i oborą w tle Ale jakoś tylko ty z lichwiarzem udzielacie się najwięcej "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jak wyglądała transmisja marszu KOD-owców- ormowców w TVP Info według Ryska ?
Zdaje się , że nie tylko on wrzucał te zdjęcia i opisywał jako "najmojszą prawdę". Szumowiny i męty społeczne znaleźli sobie nowego Bożka. Figlarzu i słówko do Ciebie. Jak chcesz na tym forum wyrywać sobie chłopaczków , to idź to robić gdzie indziej. Teraz są w modzie różne blogi , możesz sobie założyć np. taki: " Analne przygody wujka Banana - czyli jak być pasywnym szczęściarzem" . Tym bardziej , że Fiodor przynajmniej kilka razy napisał , że jest heteroseksualny , a Ty dalej go nagabujesz. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Jak wyglądała transmisja marszu KOD-owców- ormowców w TVP Info według Ryska ? Zdaje się , że nie tylko on wrzucał te zdjęcia i opisywał jako "najmojszą prawdę". Szumowiny i męty społeczne znaleźli sobie nowego Bożka. Figlarzu i słówko do Ciebie. Jak chcesz na tym forum wyrywać sobie chłopaczków , to idź to robić gdzie indziej. Teraz są w modzie różne blogi , możesz sobie założyć np. taki: " Analne przygody wujka Banana - czyli jak być pasywnym szczęściarzem" . Tym bardziej , że Fiodor przynajmniej kilka razy napisał , że jest heteroseksualny , a Ty dalej go nagabujesz. Czyli wychodzi na to ze andrzejek nas oszukal tymi fotkami ,szybko sie uczy w tym providencie jak manipulowac ludzmi. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|