|
|
|
...nawet go zapraszałem ale jakoś nie chciał nie wiedząc czemu ...
Faktycznie,bardzo dziwne.Ciebie faktycznie trzeba zacząć się bać zboczeńcu. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT (Wiktor) Czyli wychodzi na to ze andrzejek nas oszukal tymi fotkami ,szybko sie uczy w tym providencie jak manipulowac ludzmi. A możesz zacytować kiedy i jakie fotki wklejałem? Jeśli cię oszukałem to cię przeproszę. Liczę na to samo z twojej strony. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
el.Bolek zgodziłbyś się na wariograf? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Suka się znalazła .... a wisiały zdjęcia na "białych domach" że go szukają ....
Fiutor przygłupie ty się bój tego co widzisz w lusterku bo ci krzywdę robi "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bezimienna chcesz brać udział w dyskusji to bądź bardziej precyzyjna. Sprawdź kto wkleił te fotki.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Suka się znalazła .... a wisiały zdjęcia na "białych domach" że go szukają .... Fiutor przygłupie ty się bój tego co widzisz w lusterku bo ci krzywdę robi A gdzieś ty się zboczeñcu podziewał,musiałeś ochłonąć?Jesteś coraz bardziej żałosny,czy to tylko moje zdanie? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Futor rób to co robisz najlepiej ...laski !! (nie mylić z kobietami)
I gdzie ten awatar z kotem przy oborze ? A może już zamęczyłeś biednego zwierzaka ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Futor rób to co robisz najlepiej ...laski !! (nie mylić z kobietami) I gdzie ten awatar z kotem przy oborze ? A może już zamęczyłeś biednego zwierzaka ? O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Lojalka Jarosława Kaczyńskiego z grudnia 1981.
"Odmawiam podpisania przedłożonego mi oświadczenia ze względu na jego szkodliwy ze względów moralnych charakter. Jednocześnie stwierdzam, że nie istnieją podstawy prawne zobowiązujące obywateli PRL do skladania tego rodzaju oswiadczeń. J.Kaczyński " 17XII81 |
|
|
|
|
Przecież teczka Jarka Polskęzbawa była fałszywa. Jak dotąd to jedyna fałszywa teczka. Czyli ta lojalka również jest fałszywa?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego Nie wiem co na to twój boyfriend ale w cwelowskich związkach chyba wolenie nie bardzo ma znaczenie Na razie widzę stalowe nerwy I wytrzyj to z kącika ust ..fuj ... disgusting Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT (Wiktor) Czyli wychodzi na to ze andrzejek nas oszukal tymi fotkami ,szybko sie uczy w tym providencie jak manipulowac ludzmi. A możesz zacytować kiedy i jakie fotki wklejałem? Jeśli cię oszukałem to cię przeproszę. Liczę na to samo z twojej strony. Tak przyznaje jednak się pomyliłem to el.banan wkleił te zmanipulowane fotki. Więc wypada mi przeprosić za zaistniałą sytuacje. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
OK, dziękuję.
|
|
|
|
CYTAT Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... Chyba masz jednak coś wspólnego z Kaczyńskim, figlarzu. Kult Marszałka Piłsudskiego , wiedziałeś o tym? http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/jaroslaw-kaczynski-sklada-kwiaty-pod-pomnikiem-pilsudskiego,1370874.html?playlist_id=19484 Rok w rok , Jaro składa wieńce pod pomnikiem Piłsudskiego ( 11 Listopada). Zdaje się , że jego wujek był bojowcem w PPS. Modlicie się do tego samego Boga . Zresztą i nad Tobą i nad Prezesem ciąży podejrzenie o brak entuzjazmu dla waginy! Sporo podobieństw jak na taki antagonizm! |
|
|
|
|
Prokuratorzy IPN w domu gen. Jaruzelskiego. Wyniesiono kilka pudeł
W poniedziałek wieczorem prokuratorzy Instytutu Pamięci Narodowej opuścili warszawski dom gen. Wojciecha Jaruzelskiego. Wcześniej przez kilka godzin trwało tam przeszukanie w asyście policji. IPN zapowiedział, że po zakończeniu czynności wyda komunikat w tej sprawie. ... więcej TU Czyżby kurdupel już wyniuchał wiosnę ... i szuka szafy by robić to co w życiu wychodzi mu najlepiej ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Bezimienna chcesz brać udział w dyskusji to bądź bardziej precyzyjna. Sprawdź kto wkleił te fotki. Wkleiłam link bez komentarza na czyjąś prośbę ! przeproś Fotka jest rzeczywiście ciekawa bo wykluczona w mainstreamie, a tematem waszych "wiecznych dywagacji" są tęczowi. No i tam rzeczywiście widać. To jest wyraźne wskazanie ze Petru skończy jak Palikot. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT O masz,znowu to samo.Coś ty taki monotematyczny,znowu koty i inne.Ja już nie wiem jak ci tłumaczyć że wolę z kobietą.Dobrze zboczeńcu że tylko ręce mi opadają a nie co innego Nie wiem co na to twój boyfriend ale w cwelowskich związkach chyba wolenie nie bardzo ma znaczenie Na razie widzę stalowe nerwy I wytrzyj to z kącika ust ..fuj ... disgusting Jak mawiał Józek ... z pisowskim pozdrowieniem ... No i cóż ci zboczeńcu na to napisać? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Napisz tylko kiedy poddajesz się zabiegowi uśpienia ...boyfriend popłaczę i mu przejdzi ... no i dopisz coś zrobił Alikowi spod obory wieśniaku
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Musiała matka z ojcem cieszyć się niemało że takiego idioty z domu się pozbyli.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Twoi do dziś cierpią że spłodzili takie zero i nie chce wyjść z domu ... ale przykład idzie z góry ... jeden taki przygłup mieszka z Warszawie i też lubi jak mu się fiutem w migdałkach miesza
TVP z Oscarem za efekty specjalne!!! Akademia doceniła zmniejszenie marszu KOD z 80 do 15 tysięcy Choć przed ceremonią przebąkiwało się o dobre zmianie, nikt się nie spodziewał, że to będzie polski wieczór. – And the Oscar goes to... TVP – oznajmił prowadzący galę Chris Rock w najważniejszej technicznej kategorii efektów specjalnych. Tym samym polska telewizja publiczna pokonała takie dzieła jak "Mad Max" czy "Marsjanin". Choć dla wielu było to zaskoczenie wieczoru, uzasadnienie rozwiało już wszelkie wątpliwości. – Akademia była pod ogromnym wrażeniem technicznej i warsztatowej doskonałości z jaką TVP dokonała zmniejszenia marszu KOD z 80 do 15 tysięcy. Niech miarą perfekcji będzie, że widzowie, w tym najwyższe władze w kraju, kupił tę brawurową iluzję – wyjaśniał Rock. Komplementów nie szczędził też George Miller, twórca "Mad Maxa". – W dobie wszędobylskich efektów komputerowych, TVP pozostaje mistrzem starej szkoły. Zamiast komputera mamy sprawny montaż, zamiast cyfrowych kaskaderów, sugestywny komentarz prowadzących – wyliczał. Niestety, mimo zaproszenia, na gali nie było żadnego gościa z Polski. Ale jak dowiaduje się ASZdziennik, to nie jest problem. – Prezes zdecydował, że o tym Oscarze nie powiemy – słyszymy w TVP. źródło "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Bolek, idiotów nie brakuje a jak lgną do siebie...
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Proszę nie lgnij do mnie ... co by powiedziała żona ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
niech napisze sama
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Proszę nie lgnij do mnie ... co by powiedziała żona ... No nie mówiłem że przedszkolak.Dalej komiksy czytasz? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|