|
|
|
Fiodor, nie zrozumiałem? A ty zrozumiałeś? P....ś i S.......j.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor, nie zrozumiałem? A ty zrozumiałeś? P....ś i S.......j. Lichwiarzu,pomyliły ci się literki.Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i popraw błędy.A twoja żona nie ma krzaczka? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie dziwię się, że takie zero intelektualne jak ty nie załapało. Może obrazek zrozumiesz choć wątpię by tak ciasny umysł cokolwiek załapał.
PS. Nie kompromituj się głupolu. Jaki krzaczek? Jak twoja żona to przeczyta to masz przerąbane. No chyba, że obwozisz ją z cyrkiem jako kobietę z krzakiem. Co za tuman z ciebie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nie dziwię się, że takie zero intelektualne jak ty nie załapało. Może obrazek zrozumiesz choć wątpię by tak ciasny umysł cokolwiek załapał. PS. Nie kompromituj się głupolu. Jaki krzaczek? Jak twoja żona to przeczyta to masz przerąbane. No chyba, że obwozisz ją z cyrkiem jako kobietę z krzakiem. Co za tuman z ciebie. Lichwiarzu,zapytaj żony o ten krzaczek to może ci wytłumaczy o co chodzi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie dość , że szumowiny to jeszcze złodzieje!
http://fakty.interia.pl/polska/news-nszz-solidarnosc-zarzuca-stowarzyszeniu-kod-bezprawne-wykorz,nId,2154898 Powinni sobie kaski ormowców ubrać , a nie szargać brudnymi łapami święte symbole Solidarności. Komuchy jebane , a żeby im tak koza dupy dała! Albo żeby lichwiarz załatwił im pożyczkę z Providenta na 150 % RRSO. |
|
|
|
|
Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca.
"Artyści nie muszą pytać o zgodę na użycie logo Solidarności. Ten znak należy do milionów Polaków" Logo Solidarności to znak należący do milionów Polaków, którzy walczyli o demokrację. - Artyści nie muszą pytać o zgodę na jego użycie, takie stwierdzenie padło w audycji Komentarze Radia Gdańsk. Uczestniczący w niej goście rozmawiali m.in. o procesie, który Solidarność chce wytoczyć Czesławowi Mozilowi. W teledysku do piosenki "Nienawidzę cię Polsko" jeden z aktorów ma w klapie znaczek z logo związku. Solidarność twierdzi, że nikt nie pytał o zgodę. Logo jest zastrzeżonym znakiem towarowym. W programie wydarzenia komentowali Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku, Jarosław Zalesiński z Dziennika Bałtyckiego, niezależny publicysta Andrzej Urbański i Marek Lesiński z Radia Gdańsk. Sławomir Witkowski wyraził nadzieję, że nikt nie będzie nawoływał do cenzurowania artystów i chciał im odebrać prawo do używania przesadnie mocnych środków wyrazu. - Na tym m.in polega sztuka. To też korzystanie z narzędzi nie zawsze akceptowalnych w życiu codziennym. Ten znak towarowy jest własnością 10 milionów Polaków, które gdy Solidarność się rodziła zapisały się do tego ruchu, mówił Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych. Prowadzący audycję Marek Lesiński argumentował, że logo Solidarności jest zarejestrowane jako znak towarowy i własność związku. - Nikt nie zapytał Solidarności o zgodę, mówił Lesiński. - Artyści nie muszą o to pytać, stwierdził tymczasem Sławomir Witkowski. Dodał, że przewodniczący Solidarności Piotr Duda, żąda od muzyka 500 tys. złotych na cele społeczne. - To nie jest poważne postępowanie, tylko naznaczone tendencyjnością. Uważam, że pan Duda nie jest związkowcem tylko politykiem i chce wykorzystać tę sprawę dla swojego interesu. RadioGdańsk.pl Dziś dzień żołnierzy wyklętych. Czy Jarosław Polskęzbaw zrobi z ojca Rajmunda męczennika? W TVPiS nic nie mówią o Rajmundzie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Ten znak towarowy jest własnością 10 milionów Polaków, które gdy Solidarność się rodziła zapisały się do tego ruchu, mówił Sławomir Witkowski z Akademii Sztuk Pięknych. Teraz 10 mln polaków,ale na co dzień to tylko tylko L.Wałęsa. |
|
|
|
|
Artyści Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
UWAGA JEST NEWS !! PETRU SZEJKA KUPIŁ !! (nie mośki z PiSu nie w Mc Donaldzie)
Szejk z Kataru: usuwacie najlepszych ekspertów, teraz ja ich zatrudnię Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów - mówi szejk Hamad Al Thani Al Rayyan, właściciel stajni w Katarze. Już zapowiada, że zatrudni zwolnionych prezesów stadnin. Więcej w materiale magazynu "Polska i Świat" w TVN24 o godzinie 21.30. Zmiany w kierownictwie najsłynniejszych polskich stadnin koni krwi arabskiej odbiły się echem wśród światowych hodowców tych zwierząt. Według ekspertów zwolnieni dyrektorzy bez problemu znajdą pracę na całym świecie, jednak w ich ocenie ta decyzja jest szkodą dla Polski. - Bylem bardzo zaskoczony zwolnieniem tych ludzi. Nie rozumiem, dlaczego usuwacie wszystkich najlepszych ekspertów, dzięki którym wszyscy przyjeżdżaliśmy do Polski. Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów. Teraz ich (zwolnionych dyrektorów - red.) zatrudnię, a w przyszłym roku pobiję nawet polskie hodowle - mówi Hamad Al Thani Al Rayyan, szejk, właściciel stajni Al Shaquab w Katarze. więcej TU No cóż przygłupy z PiSu po raz kolejny wyśmiane ...tym razem przez Arabów CYTAT Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca. Tak coś czułem że to "brudas" ... kto by się z wieśniakiem zadawał ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To ten sam szejk, stocznie już kupił.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT UWAGA JEST NEWS !! PETRU SZEJKA KUPIŁ !! (nie mośki z PiSu nie w Mc Donaldzie) Szejk z Kataru: usuwacie najlepszych ekspertów, teraz ja ich zatrudnię Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów - mówi szejk Hamad Al Thani Al Rayyan, właściciel stajni w Katarze. Już zapowiada, że zatrudni zwolnionych prezesów stadnin. Więcej w materiale magazynu "Polska i Świat" w TVN24 o godzinie 21.30. Zmiany w kierownictwie najsłynniejszych polskich stadnin koni krwi arabskiej odbiły się echem wśród światowych hodowców tych zwierząt. Według ekspertów zwolnieni dyrektorzy bez problemu znajdą pracę na całym świecie, jednak w ich ocenie ta decyzja jest szkodą dla Polski. - Bylem bardzo zaskoczony zwolnieniem tych ludzi. Nie rozumiem, dlaczego usuwacie wszystkich najlepszych ekspertów, dzięki którym wszyscy przyjeżdżaliśmy do Polski. Przez lata marzyłem, żeby moja stadnina była jak Janów i Michałów. Teraz ich (zwolnionych dyrektorów - red.) zatrudnię, a w przyszłym roku pobiję nawet polskie hodowle - mówi Hamad Al Thani Al Rayyan, szejk, właściciel stajni Al Shaquab w Katarze. więcej TU No cóż przygłupy z PiSu po raz kolejny wyśmiane ...tym razem przez Arabów CYTAT Masakra, żona jednego głupka ma krzaczek. Drugi głupek to kozojebca. Tak coś czułem że to "brudas" ... kto by się z wieśniakiem zadawał ... Znowu Banach obrażasz ludzi ze wsi.Czekaj cierpliwie do wiosny,pojeździsz z lichwiarzem na tandemie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tandem – rower przeznaczony dla dwóch lub więcej osób, siedzących w układzie jedna za drugą. Typowy tandem ma, tak samo jak rower jednoosobowy, jedną ramę i dwa koła, za to każda z osób ma własne: kierownicę, siodełko i pedały. Zdarzają się jednak także tandemy przeznaczone dla większej liczby osób.
Udział w napędzaniu roweru mają obie osoby, natomiast kieruje rowerem zazwyczaj osoba z przodu, aczkolwiek spotykane są rowery specjalistyczne, np. dla osoby dorosłej z dzieckiem, lub dla osoby niepełnosprawnej z opiekunem, gdzie można przełączać kierowanie rowerem, lub też tylko tylna osoba ma taką możliwość. W każdym z tych przypadków osoba niekierująca wykorzystuje wtedy swoją kierownicę tylko jako oparcie dla rąk. W podobny sposób mogą być również rozłączane lub przełączane układy napędu i hamowania. Spotykane są również tandemy, gdzie na tylnej osi są dwa koła, jednak nadal takie pojazdy nazywa się rowerami, a nie wózkami rowerowymi, z uwagi na wydłużony kształt całego pojazdu. Baroła,paniał? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze Nie przyswajasz?Mieszkam tam gdzie twój partner,na osiedlu.A ty dalej obrażasz ludzi urodzonych albo mieszkających na wsi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Fiutor tylko ty mieszkasz na wsi ? ... "Mania Wielkości do potęgi n-tej!" głupcze Nie przyswajasz?Mieszkam tam gdzie twój partner,na osiedlu.A ty dalej obrażasz ludzi urodzonych albo mieszkających na wsi. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nerwy ?... Mieszkasz gdzie mieszkasz ... koło mi to lata ...wieśniaku ... dla mnie możesz mieszkać i w Krzakach
Prosty bacie koński ... gdybym obrażał wszystkich napisał bym głupcze końcówkę KI "paniał" wieśniaku ? Ale żeby wieśniaku ktoś wolał cię od kozy ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fiodor ty to jednak tempa dzida jesteś. Koledzy to muszą mieć z ciebie ubaw. Gdzie ja napisałem, że nie wiem co to tandem? Głupolu, zapytałem o słowo takimż chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle. No i ile zajęło ci szukanie definicji. Masakra jakaś. Zmień nick na kolejny bo znów się skompromitowałeś na całej linii.
|
|
|
|
Szef MSZ wystosował list do Sekretarza Generalnego Rady Europy "Z przykrością stwierdzam, że działania Komisji Weneckiej, jeszcze przed konkluzjami jej pracy, zostały bez skrupułów wykorzystane do celów politycznych" - napisał szef MSZ Witold Waszczykowski w liście do sekretarza Rady Europy Thorbjorna Jaglanda. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Nas jeszcze przez tego/tych przygłupów z unii wypier.... żali się czy skarży ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor ty to jednak tempa dzida jesteś. Koledzy to muszą mieć z ciebie ubaw. Gdzie ja napisałem, że nie wiem co to tandem? Głupolu, zapytałem o słowo takimż chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle. No i ile zajęło ci szukanie definicji. Masakra jakaś. Zmień nick na kolejny bo znów się skompromitowałeś na całej linii. Lichwiarzu,naprawdę pisze się tempa dzida? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Szef MSZ wystosował list do Sekretarza Generalnego Rady Europy "Z przykrością stwierdzam, że działania Komisji Weneckiej, jeszcze przed konkluzjami jej pracy, zostały bez skrupułów wykorzystane do celów politycznych" - napisał szef MSZ Witold Waszczykowski w liście do sekretarza Rady Europy Thorbjorna Jaglanda. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Nas jeszcze przez tego/tych przygłupów z unii wypier.... żali się czy skarży ? Tylko koniecznie na tandemie Banach "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
No właśnie taka tempa dzida jesteś. Napisałem tak celowo. P....ś i S....j. Nie kompromituj się już. Uruchom kolejne konto ;-)
PS. Poznałeś definicję nowego słowa i teraz będziesz błyszczał? PS2. chodzi mi o tandem. Po pewnie nie ogarniesz głupolu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A myślisz że takie dla ludzi i kóz też są ? ... podał byś definicje może twojemu ex boyowi się przyda bo tak jeździć to z deka obciach ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No wy we dwóch to [wygenerowane] jesteście.Niepotrzebnie banaszku zdradziłem że taki prezent chciałeś zafundować lichwiarzowi.Nie przejmuj się,przesiądzie się na jakiś czas ze swojej meridy na tandem
Moderowano przez: magpie [Bez wulgaryzmów proszę]
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Kurde nie widziałem ...zmów zwieracz nie wytrzymał i się posrałeś
ps.Ta fota z PiSowskiej imprezy mogła zostać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Kurde nie widziałem ...zmów zwieracz nie wytrzymał i się posrałeś ps.Ta fota z PiSowskiej imprezy mogła zostać Czekaj cierpliwie do wiosny,już lichwiarz cie przewiezie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|