|
|
|
A wiatr hula między uszami ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przypominam sławetne słowa słynnego profesora , który słynął z przyzwoitości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żona zmarłego w Smoleńsku oficera BOR dziękuje Stuhrowi. "Uśmiech jest nam niezbędny, by przetrwać"
– Bardzo dziękuję za te słowa – napisała Krystyna Łuczak-Surówka, której mąż zginął w katastrofie smoleńskiej. To komentarz do dowcipu Macieja Stuhra, za który aktor jest dziś głośno krytykowany. Wdowa przyznaje, że żart ją przez chwilę zabolał, ale nie doszukiwała się w nim złych intencji. – Wiedziałam jednak, że myślimy podobnie – napisała. Wdowa po chor. Jacku Surówce pisze, że jest zmęczona politycznymi interesami wokół prywatnej tragedii ludzkiej. – Nikomu nigdy źle nie życzę, a tym bardziej utraty osoby najbliższej, złamanego życia, po którym tak wielu tak długo... depcze na różne sposoby – czytamy. więcej TU "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Przypominam sławetne słowa słynnego profesora , który słynął z przyzwoitości. Baran,to ty jesteś spluty od stóp do głów. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
|
|
|
|
W rodzinnym domu posługiwaliście się takim językiem czy gdzieś się tego nauczyłeś?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Jak już pisałem dopasowuje się do twojego poziomu .... innego języka nie rozumiesz ... Chciałeś być zabawny ? A jesteś albo zdrowo jebnięty albo masochistą ... Lubisz tak przed spaniem ?
Du*a nie jest moim prezydentem ... co co chwile udowadnia CYTAT (premier Cimoszewicz) "Wstydliwy przypadek wybrania marionetki na to stanowisko" j/w "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Jędruś jesteś znany, Tęczowy motylek zdradza wszystko Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jak już pisałem dopasowuje się do twojego poziomu .... innego języka nie rozumiesz ... Chciałeś być zabawny ? A jesteś albo zdrowo jebnięty albo masochistą ... Lubisz tak przed spaniem ? Du*a nie jest moim prezydentem ... co co chwile udowadnia CYTAT (premier Cimoszewicz) "Wstydliwy przypadek wybrania marionetki na to stanowisko" j/w Ależ ty się męczysz w tym kraju prawdziwy patrioto i katoliku.Może wybrałbyś się z Andriuszom na jakąś wycieczkę tym tandemem co wam fundnął na walentynki.Dobrze by wam zrobiło pedałowanie na świezym powietrzu "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tobie nic nie daje więc nie zachęcaj innych ...
Darwin musiał mieć racje ... ta lepsza część społeczeństwa musi pochodzić od małp ... lub przynajmniej kaczek "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fiodor a dlaczego takie miernoty jak ty nie wyjadą i nie tworzą 4 RP w innym miejscu, po za granicami Polski?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A toście się chłopaki zjednoczyli.Ależ mi wspaniale się żyje w tym kraju i w tym mieście,więc dlaczego miałbym wyjeżdżać?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ależ ty chłopie wydoroślałeś.Z Andrzejka zrobił się Andrzej 2
|
|
|
|
Do Elbanan - ty chyba jesteś z PiSu... albo zakamuflowany Lucek... Jeszcze nie spotkałem się, aby wyborca PO mówił (pisał) takim językiem moherowych katolików.... To niepojęte..... Edo i Bezimienna biją Ciebie i twojego przyjaciela Andrzejka od (dychy na kredyt) na głowę....Wcale nie jestem, za tym, aby rząd zawłaszczał sobie prawo do wszelkich zmian, ale gdy cały świat jest przeciw, to włączam myślenie i... - moim zdaniem im nie jest to na rękę - czyli Nam Polakom pewnie to się opłaca -KODowi w dupę!!! Ale taka bezpardonowa walka z Trybunałem Konstytucyjnym i głoszenie wszem i wobec, że to ich orzecznictwo jest bezprawne i bezwartościowe, to już chyba jest przegięcie. Nie można naginać prawa do chwilowych pragnień i potrzeb, bo co będzie po rządach PiSu - kto u władzy - ten robi , co chce!!!! Do czego Edo i Bezimienna to nas Polaków doprowadzi???? Czy każdy następny rząd ma robić, co mu się podoba i kiedy tylko zechce???? Cyba nie OTAKE Polskę walczyliśmy, co nie???
|
|
|
|
|
Nie ma się co przejmować sztucznie rozdmuchaną przez jęczącą opozycje "aferą" wokół TK, to jest nic innego jak robienie z igły widły. Dla nas zwykłych szaraków to bez znaczenia, to politycy walczą o swoje koryta, a KOD wciąga w te walke zwykłych ludzi którzy na tym nic nie zyskają, a politycy opozycji owszem i to wiele, bo koryto jest dla nich bardzo ważne.
Banan zwolennikiem PIS ? Ciekawe spostrzeżenie, pewnie wykonuje jakaś tajną misje dla "kurdupla" Tylko jaką ? |
|
|
|
|
CYTAT .........Wcale nie jestem, za tym, aby rząd zawłaszczał sobie prawo do wszelkich zmian, ale gdy cały świat jest przeciw, to włączam myślenie i... - moim zdaniem im nie jest to na rękę - czyli Nam Polakom pewnie to się opłaca -KODowi w dupę!!! Ale taka bezpardonowa walka z Trybunałem Konstytucyjnym i głoszenie wszem i wobec, że to ich orzecznictwo jest bezprawne i bezwartościowe, to już chyba jest przegięcie. Nie można naginać prawa do chwilowych pragnień i potrzeb, bo co będzie po rządach PiSu - kto u władzy - ten robi , co chce!!!! Do czego Edo i Bezimienna to nas Polaków doprowadzi???? Czy każdy następny rząd ma robić, co mu się podoba i kiedy tylko zechce???? Cyba nie OTAKE Polskę walczyliśmy, co nie??? Cała akcja z TK to ze strony PiS tzw. jazda po bandzie. Osobiście uważam że posuwają się za daleko ( chociaż mają sporo argumentów po swojej stronie). Jest faktem niepodważalnym , że pierwsza majstrować przy TK zaczęła Platforma wespół z koalicjantem. Pisiory mogli spokojnie zaczekać do końca roku ( kończy się wtedy kadencja Prezesa Rzeplińskiego - pierwszego Prezesa TK w historii III RP , który przyszedł do Sejmu i instruował posłów co maja mówić w trakcie obrad). Za samo to człowiek mający jakieś pojęcie o honorze sam podałby się do dymisji- jest to złamanie wszelkich zasad niezawisłości sędziowskiej. W każdym razie można było to załatwić na spokojnie , bez podnoszenia światowej histerii. Sama sytuacja z TK jest dla mnie niesmaczna , można było wprowadzić postulaty Kukiza ( moim zdaniem najbardziej rozsądnie zachowującego się ugrupowania w tym całym cyrku). Jeżeli PiS nie odpuści to poniesie porażkę. W pojedynkę nikt nie wyga takiej sprawy. Ja to wiem , tylko nie mam bezpośredniego połączenia do Kaczyńskiego , cobym mu to zameldował . Nie jestem zwolennikiem PiS za wszelką cenę ( czasem robię sobie jaja - ale to tylko żart). Powoli przesuwam swoje preferencje wyborcze w stronę Ruchu Kukiza. Odkąd skończyli pieprzenie o JOW , zaczęli gadać do rzeczy. Czas pokaże co wyjdzie z tego bałaganu , ale mimo wszytko rządy PiS są o niebo lepsze od tej zakłamanej , złodziejskiej bandy spod znaku PO. Tak ja to widzę. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT .........Wcale nie jestem, za tym, aby rząd zawłaszczał sobie prawo do wszelkich zmian, ale gdy cały świat jest przeciw, to włączam myślenie i... - moim zdaniem im nie jest to na rękę - czyli Nam Polakom pewnie to się opłaca -KODowi w dupę!!! Ale taka bezpardonowa walka z Trybunałem Konstytucyjnym i głoszenie wszem i wobec, że to ich orzecznictwo jest bezprawne i bezwartościowe, to już chyba jest przegięcie. Nie można naginać prawa do chwilowych pragnień i potrzeb, bo co będzie po rządach PiSu - kto u władzy - ten robi , co chce!!!! Do czego Edo i Bezimienna to nas Polaków doprowadzi???? Czy każdy następny rząd ma robić, co mu się podoba i kiedy tylko zechce???? Cyba nie OTAKE Polskę walczyliśmy, co nie??? Cała akcja z TK to ze strony PiS tzw. jazda po bandzie. Osobiście uważam że posuwają się za daleko ( chociaż mają sporo argumentów po swojej stronie). Jest faktem niepodważalnym , że pierwsza majstrować przy TK zaczęła Platforma wespół z koalicjantem. Pisiory mogli spokojnie zaczekać do końca roku ( kończy się wtedy kadencja Prezesa Rzeplińskiego - pierwszego Prezesa TK w historii III RP , który przyszedł do Sejmu i instruował posłów co maja mówić w trakcie obrad). Za samo to człowiek mający jakieś pojęcie o honorze sam podałby się do dymisji- jest to złamanie wszelkich zasad niezawisłości sędziowskiej. W każdym razie można było to załatwić na spokojnie , bez podnoszenia światowej histerii. Sama sytuacja z TK jest dla mnie niesmaczna , można było wprowadzić postulaty Kukiza ( moim zdaniem najbardziej rozsądnie zachowującego się ugrupowania w tym całym cyrku). Jeżeli PiS nie odpuści to poniesie porażkę. W pojedynkę nikt nie wyga takiej sprawy. Ja to wiem , tylko nie mam bezpośredniego połączenia do Kaczyńskiego , cobym mu to zameldował . Nie jestem zwolennikiem PiS za wszelką cenę ( czasem robię sobie jaja - ale to tylko żart). Powoli przesuwam swoje preferencje wyborcze w stronę Ruchu Kukiza. Odkąd skończyli pieprzenie o JOW , zaczęli gadać do rzeczy. Czas pokaże co wyjdzie z tego bałaganu , ale mimo wszytko rządy PiS są o niebo lepsze od tej zakłamanej , złodziejskiej bandy spod znaku PO. Tak ja to widzę. Edo nie tylko Ty, ale każdy zdrowo myślący Polak. Dobrego porównania użyłeś wcześniej: PIS- jest jak przeziebienie (idzie przeżyć) PO,PSL,NO- jest jak rak, która w końcu zabija swojego żywiciela i przy tym siebie. |
|
|
|
|
Piosenka o Polakach i tym naszym smrodku - Maria Peszek "Modern Holocaust" - polecam https://www.youtu(...)DyjkmFu4
|
|
|
|
|
Hit internetu:
|
|
|
|
|
"Głupi kaowiec" w damskiej toalecie Zygfryd |
|
|
|
|
Skoro tak szczekasz na "pisiorków" to wyjaśnij mi Volksdeutschu kto twoim zdanie powinien przejąć teraz władze w naszym kochanym kraju. Jak nie PIS to kto ? I jeśli potrafisz to uzasadnij to w kilku zdaniach.
Wszyscy tylko atakujecie Jarka i jego popleczników, ale żadnej alternatywy nie proponujecie, zachowujecie się jakby wam ktoś płacił za to kąśliwe ujadanie. 241 stron mielenia ozorem, bez konkretnych propozycji, coś jak Petru i jego banda KOD. |
|
|
|
|
Dla czego PIS dzieli ludzi skoro mówili że są za tym by ludzi łączyć... Są za prawem i biednymi ludźmi... A my... W Stw jesteśmy za czy przeciw PIS. Ale nie wklejajcie czyichś wpisów tylko ruszcie głowami swoimi. Co wy na to...
|
|
|
|
|
Jak nie Kaczyński... Petru to kto??? Myślę że my się już gubimy i sami nie wiemy kogo. Komorowski nie. Duda nie ... A gdzie Kukiz? Na turne?
|
|