|
|
|
CYTAT Wymień figlarzu nazwiska tych wszystkich komunistów w PiS. Udowodnij , że chociaż czasami masz rację. A przynajmniej spróbuj. Widzisz zakłamana pisowska ... skomlesz już długo żebym ci odpisał ...postanowiłem zrobić ci ten zaszczyt i odpisać ... A może to ty zakłamana udowodnisz że u PiSd komuchów nie ma Nie każdy łże jak wy ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Bolek chyba się nie zapisales? Byłby jeden ale jaki aktywista
|
|
|
|
|
List otwarty Dr. Elżbiety Morawiec do szefa Platformy Obywatelskiej Grzegorza Schetyny.
"NIE chcę żyć w kraju zdrady narodowej, jakiej pańska formacja PO się dopuszcza. NIE chcę żyć w kraju, w którym tzw. opozycja, czyli współczesna Targowica, wzywa zewnętrzne siły do ingerencji w sprawy mojego kraju " "Panie Schetyna, liderze opozycji, NIE jestem członkinią PiS NIE chcę żyć w kraju w którym wy, po obaleniu rządu będziecie rządzić nadal NIE chcę żyć w kraju, w którym bohater afery cmentarnej staje się obrońcą demokracji NIE chcę żyć w kraju, w którym nadal będą królowały korupcja, kłamstwo, manipulowanie opinią publiczną NIE chcę żyć w kraju zdrady narodowej, jakiej pańska formacja PO się dopuszcza NIE chcę żyć w kraju, w którym tzw. opozycja, czyli współczesna Targowica, wzywa zewnętrzne siły do ingerencji w sprawy mojego kraju NIE chcę żyć w kraju, w którym potop nienawiści leje się na zwycięską partię w wyborach, czyli na naród" Poniżej pełna treść listu: http://telew(...)729.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beata nawet ładnie wyszła , stres jednak odchudza najszybciej
|
|
|
|
|
CYTAT Krzyczą: precz z komuną! Kto z polityków PiS był w PZPR? http://www.fakt.pl/politycy/byli-w-pzpr-sa-w-pis,artykuly,595340.html Partia polityczna Prawo i Sprawiedliwość ma około 30 tysięcy członków ( sprawdziłem na Wikipedii). Artykuł , który ma potwierdzać tą tezę wymienia ich raptem pięciu. Zresztą ani Kryże ani Kostrzewski nie powinni się liczyć. Kostrzewski jest na emeryturze , a Kryże nigdy nie był członkiem PiS. Nie wiem co robi obecnie , pewnie orzeka jako zwykły sędzia. Łopatologicznie : figlarz pisze o komuchach w PiS . I że w PiS jest ich więcej niż w SLD. Skoro na 30 tysięcy trzech członków PZPR ( jak dla mnie o trzech za dużo) działa w formacji Kaczyńskiego teza figlarza trzyma się kupy? 3 na 30 tysięcy to jest jedna dziesiąta promila. Zarząd Krajowy SLD liczy 11 osób. Cztery z nich było w swojej przeszłości członkami PZPR. http://www.sld.org.pl/strony/121-zarzad_krajowy_sld.html Komitet Polityczny PiS liczy 33 osoby. ŻADNA z nich nie była członkiem PZPR. Czy jest to wystarczający argument? http://old.pis.org.pl/bip/index.php?page=doc&id=15 Jako ciekawostkę dodam , że posłem PO jest były sekretarz KC PZPR - Maciej Święcicki. Czyli nie szeregowy działacz ,ale człowiek który był na absolutnym szczycie tej zbrodniczej organizacji. Jeżeli uznamy PZPR za odpowiednik Waffen SS to poseł Święcicki był samym Heinrichem Himmlerem. Tak wyglądają fakty . Ale jak to kiedyś powiedział mentalny mentor figlarza : jeżeli fakty nie przystają do rzeczywistości , to tym gorzej dla faktów. |
|
|
|
|
Bananie , większego kłamcy od Ciebie w życiu nie spotkałem. Kłamiesz i manipulujesz za każdym razem jak piszesz post. Gdyby nie to , ze autentycznie współczuję Ci trudnego dzieciństwa , pewnie też rzucałbym bluzgi w Twoim kierunku. A tak kierując się chrześcijańską miłością bliźniego odpuszczam Ci te słowa. Zresztą musiałbym zniżać się do Twojego poziomu. A po takich jak Ty mój dziadek na konia wsiadał!
|
|
|
|
|
Czy człowiek , który wrzucał to kłamstwo potrafi przynajmniej przeprosić? Czy przyznanie się do pomyłki kosztuje tak wiele? Czy absolwent stalowowolskiego Oksfordu jest w stanie to uczynić? |
|
|
|
|
Szef TVP Info przeprasza za próby ocenzurowania KOD? - Przepraszamy za tę sytuację - tak w sobotę po południu miał mówić do dziennikarzy TVP Info ich szef Grzegorz Adamczyk - nie mamy żalu, że tak się stało. Bierzemy winę na siebie. Jaka sytuacja? O co żal? Chodzi o to, czego wczoraj rano od reporterów i wydawców TVP info zażądał Mariusz Pilis, szef Telewizyjnej Agencji Informacyjnej (nadzór nad programami informacyjnymi telewizji publicznej). A zakazał relacjonowania na żywo protestu Komitetu Obrony Demokracji. Chciał, by Info na żywo nadawała konferencję Episkopatu w sprawie organizacji Światowych Dni Młodzieży i dopiero po jej zakończeniu pokazała protest KOD. I to tylko w kontekście dwóch spraw: uczestnicy protestu hejtują innych i że za rządów PO-PSL policja strzelała do protestujących. Cały tekst: http://wybor(...)2oo4afQc Komuchom z PiSu przypominają się najlepsze czasy ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ok figlarzu. Napisałeś na poprzedniej stronie , że w PiS jest więcej komuchów ( członków PZPR ) niż w SLD . Jest to oczywiste kłamstwo. Czy do tego się odniesiesz , czy prawda nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
Czy człowiek , który zamieścił oszczerstwa i kalumnie w stosunku do pani Anny Marii Anders , jest w stanie przyznać się do tego? |
|
|
|
|
Edo2 od..się. Zamieściłem to samo co ty. Niech autor przeprasza. O ile faktycznie te słowa nie padły.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Napisałem że chyba jest ... co było prostą przenośną ... ale jakoś nie poszło ci udowadnianie że tak nie jest
Moderowano przez: magpie Po raz kolejny prosze o zachowanie kultury języka, zaprzestanie obrazy innych i nieużywanie wulgaryzmów! Komitet Polityczny PiS liczy 33 osoby. ŻADNA z nich nie była członkiem PZPR. Czy jest to wystarczający argument?[/cytat] 14. Wojciech Jasiński 16. Karol Karski Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać bo i po co ... ŻADNA to da myślących NIKT ... czy się mylę ? Jeżeli nawet będziesz bronił komucha Karskiego to za chja nie obronisz Jasińskiego Tylko nie popełnij jakiegoś samobójstwa ... bo nie chcę mieć [moderowano]na sumieniu ... a jeszcze policzą cię za człowieka "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Komuchom śnią się upiory z czasów nie tak odległych el.Bolek i Edo.
|
|
|
|
|
Zniewaga - przestępstwo z art. 216 Kodeksu karnego (uwagi ogólne)
Zniewaga to nie tylko użycie słów obelżywych, postawienie zarzutów obelżywych, ośmieszających, postawionych w formie niezracjonalizowanej. Zniewaga może być dokonana również gestem, pismem, wizerunkiem (np. karykaturą), spoliczkowaniem, itd. Przepis art. 216 k.k. stanowi, iż: § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. |
|
|
|
|
CYTAT el.Bolek Napisałem że chyba jest ... co było prostą przenośną ... Bede korzystał, chyba trafi się niejedna okazja? |
|
|
|
|
Sondaż: Co Polacy sądzą o sporze wokół Trybunału Konstytucyjnego? Aż 74 proc. Polaków uważa, że wyrok Trybunału Konstytucyjnego z 9 marca powinien zostać opublikowany - wynika z sondażu IBRiS dla "Rzeczpospolitej". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Dalibor ... tym razem komu się żalisz ? Czy tylko chcesz odwrócić uwagę od zakłamanie swojego "kolegi" ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT ................................ Żeby ci udowodnić po raz kolejny (nawet nie pamiętam który raz ) zakłamana suko ... że łżesz jak tania dziwka ... 14. Wojciech Jasiński 16. Karol Karski Reszty nawet nie chce mi się sprawdzać bo i po co ... ŻADNA to da myślących NIKT ... czy się mylę ? Jeżeli nawet będziesz bronił komucha Karskiego to za chja nie obronisz Jasińskiego Tylko nie popełnij jakiegoś samobójstwa ... bo nie chcę mieć suki na sumieniu ... a jeszcze policzą cię za człowieka Ok Jasińskiego nie zauważyłem. Biję się w pierś . Karski nigdy nie był członkiem PZPR. Sprawdź to sobie jeszcze raz. Czyli na 33 osoby w Komitecie Politycznym PiS jeden był członkiem PZPR ( o jeden za dużo). W SLD na 11 osób w zarządzie czterech było członkami PZPR. Co w dalszym ciągu potwierdza moją wersję , a nie Twoją. Bananie czemu jesteś taki nerwowy ? Czemu tak bluzgasz? Przecież to nie moja wina , że byłeś molestowany w dzieciństwie. Może porozmawiaj z tymi panami , którzy byli Twoimi rodzicami. Wydaje mi się , że swoją frustrację kierujesz w niewłaściwą stronę. |
|
|
|
|
CYTAT Edo2 od..się. Zamieściłem to samo co ty. Niech autor przeprasza. O ile faktycznie te słowa nie padły. Czyli nie było tematu? Mamy precedens. Następnym razem jak ktoś wrzuci niepotwierdzone ( albo wręcz nieprawdziwe) info na forum ( uderzające w kodowców-ormowców czy inny szajs) i obrońcy demokracji ( figlarz i lichwiarz ) zaczną domagać się sprostowania najlepiej napisać : niech autor przeprasza. Dobre ! Muszę to sobie zapisać , bo niedługo się przyda. Absolwenci stalowowolskiego Oksfordu nie przepraszają! Nic się nie zmieniło. Nieomylni , nieugięci i niereformowalni! |
|
|
|
|
Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło cha mi lata twoje bicie się w pierś dla własnych potrzeb pomijasz pewne słowa które pisze ... jak i dodajesz coś czego nie napisałem (np. o członkach PZPR) a nawet wtedy jesteś za mało rozgarnięty żeby mi coś udowodnić Udowodniłeś co najwyżej że Fiutor przy tobie to geniusz ... styknie bo szkoda klawiatury na ciebi
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło cha mi lata twoje bicie się w pierś dla własnych potrzeb pomijasz pewne słowa które pisze ... jak i dodajesz coś czego nie napisałem (np. o członkach PZPR) a nawet wtedy jesteś za mało rozgarnięty żeby mi coś udowodnić Udowodniłeś co najwyżej że Fiutor przy tobie to geniusz ... styknie bo szkoda klawiatury na ciebi jesteśTy jesteś niereformowalny.Wieśniak nie mieszka na wsi,to gdzie?No ale nareszcie docenili twoje wypociny i wrzepili ci ostrzeżenie.Lepiej późno niż wcale.Używaj sobie dalej,to twoja jedyna radość jak kogoś powyzywasz sobie tutaj. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Żeby ci coś pustaku wytłumaczyć ... jak tłumaczyłem twojemu chłopakowi ... Wieśniak niekoniecznie mieszka na wsi ... Tak komuch niekoniecznie był członkiem PZPR ... Koło cha mi lata twoje bicie się w pierś dla własnych potrzeb pomijasz pewne słowa które pisze ... jak i dodajesz coś czego nie napisałem (np. o członkach PZPR) a nawet wtedy jesteś za mało rozgarnięty żeby mi coś udowodnić Udowodniłeś co najwyżej że Fiutor przy tobie to geniusz ... styknie bo szkoda klawiatury na ciebi Rozumiem. Czyli o tym kto jest komuchem decyduje Twoja opinia . Całkiem rozsądnie sobie to wykombinowałeś! Ten mityczny Fiutor to był jeden z Twoich tatusiów ( taką miał ksywkę?) Cały czas o nim piszesz - koszmar powraca? Jeżeli za komucha można uznać każdego członka PZPR czy jego satelit ZSL czy SD , albo organizacji typu ZMS, ZSMP czy SZSP - to stawiam flaszkę najlepszej whiskey , że w PiS takich ludzi jest najmniej w porównaniu do innych partii. Jeżeli chcesz się przekonać to możemy zaczynać liczyć. Udowodnić Ci , że nie masz racji ? |
|
|
|
|
Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ...
Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski bez różnicy w każdym razie NIE BYŁ CZŁONKIEM PZPR może być komuchem i mieć takie poglądy czy nie ? Czy to tylko zarezerwowane jest dla członków PZPR ? Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ... Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski bez różnicy w każdym razie NIE BYŁ CZŁONKIEM PZPR może być komuchem i mieć takie poglądy czy nie ? Czy to tylko zarezerwowane jest dla członków PZPR ? Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje Baranowi wszystko kojarzy się z fiutami,dupami,itd.jest niespełniony jako mężczyzna.Przypadek skrajnie patologiczny,tak samo jak Andriusza.Przeglądnąłem chłopaki wasze wpisy jak byliście modami,czysty kabaret.Przecież chłopcy wy przez te lata nic się nie zmieniliście.Dorosłe chłopy a wypowiedzi i wyzwiska na poziomie dzieci z piaskownicy.Nawet docenili twój całokształt dzisiaj wręczając ci ostrzeżenie,pracownik roku "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Sam nie wiem który z was jest większym idiotą ... Dałem przykład Karskiego ale ty nadal szukasz ch... do dudy ... Tak ja pisze i ja decyduje kto jest a kto nie jest komuchem ... Zadam ci ostatnie proste ... nawet jak na tak ograniczoną osobę pytanie ... Czy ktoś urodzony po rozpadzie PZPR lub miał tam kilka lat ... bądź był dorosły jak Karski bez różnicy w każdym razie NIE BYŁ CZŁONKIEM PZPR może być komuchem i mieć takie poglądy czy nie ? Czy to tylko zarezerwowane jest dla członków PZPR ? Fiutor to twój chłopak ...i poradź mu żeby wpisał sobie w przeglądarkę kim jest wieśniak ... może się dowie o sobie coś więcej i że np. jeden mieszka w sąsiedztwie Andrzejka ... bo i tak prozaiczne pytanie zadaje Ktoś Ci kiedyś pisał , że powinieneś pisać komentarze do ustaw. Widzę , że Twoje ambicje sięgają jeszcze dalej. Marzy Ci się być wyrocznią i autorytetem dla plebsu. Taki wiejski filozof dla innych kmiotów! Fakt- ukończenie elitarnej uczelni daje Ci fory , ale takie podejście to chyba lekka przesada. Nie wydaje mi się , żeby Twoja rozpoznawalność szła aż tak daleko. Tym bardziej że wzbudzasz więcej politowania niż posłuchu. Można być mentalnym komuchem mimo nieuczestniczenia w żadnych strukturach z minionej epoki. Czy w takim razie komuchem nie był Marszałek Piłsudski ( który posłów nazywał kurwami)? A kiedy wizja II RP nie pokrywała się z jego wyobrażeniami wyprowadził wojsko na ulice i przeprowadził pucz. Obalił legalny rząd i wprowadził autorytarne rządy. Czy takich komuchów masz na myśli? Czy to jeszcze nie to? |
|
|
|
|
|
|