|
|
|
Jak mnie do [moderowano] cenzurjesz to przynajmniej się wysil i wpisz
Moderowano przez: magpie Za wulgaryzmy i chamskie odzywki 20
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jesteś klasycznym przypadkiem mainstreamowego sprania mózgu. Ale przynajmniej nie wstydzisz się tego , że rzetelność TVN jest dla Ciebie oczywista. Za szczerość zyskujesz mały punkcik. Ale tylko malutki. Widzę że dołączyłem do grupy Twoich kolegów, przyznam że na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad sobą, może inni mają rację Ja nigdzie nie napisałem że informację czerpię z TVN (bo ta TV jest chyba czarnym charakterem), nawet nie napisałem skąd je czerpię. Podobno kto pyta nie błądzi, ja tylko chciałem się dowiedzieć, które media według Ciebie są OK, dlaczego mainstreamowe są passe. I nie spodziewałem się że same media mogą dzielić Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Coby nie chciał napisać ... to jednak PiSo-matoły są mistrzami ... W kilka tygodni rozje... coś co budowano 200 lat ... mistrzostwo "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
straszne bul
|
|
|
|
|
CYTAT dochodzą wiadomości ode mnie? 3 doszły ... ja odpisałem raz ale zapewne nie doszła "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No niestety nic nie doszło.
A co do Janowa to "miszcze" się popisali. Gorzej jak całą gospodarkę tak polepszą. No chyba, że to wina Tuska. Pewnie znajdzie się jakaś funkcyjna miernota, która zezna że go widziała jak dosypywał ;-) Moją już ktoś otworzył ;-) [moderowano] inwigilatorzy Moderowano przez: magpie Proszę bez wulgaryzmów Moderowano przez: magpie Nie mamy w zwyczaju czytywac cudzych wiadomości na prv. To tytułem wyjaśnienia.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Bez wulgaryzmów Problem jest taki że pOsłem PiS może zostać każdy ... kto dobrze liże rów kurdupla ...a żeby zostać hodowcą byle czego ... to trzeba się znać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dochodzą wiadomości ode mnie? 3 doszły ... ja odpisałem raz ale zapewne nie doszła No przedszkolaki macie straszny problem.Wymieńcie się numerami telefonów i po sprawie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Problem jest taki że pOsłem PiS może zostać każdy ... kto dobrze liże rów kurdupla ...a żeby zostać hodowcą byle czego ... to trzeba się znać Naprawdę dopuszczalne jest zamieszczenie takich wpisów i taki osobnik nie dostaje ostrzeżenia "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tobie Fiodor, nie przeszkadza czytanie prywatnych wiadomości?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Problem jest taki że pOsłem PiS może zostać każdy ... kto dobrze liże rów kurdupla ...a żeby zostać hodowcą byle czego ... to trzeba się znać CYTAT Naprawdę dopuszczalne jest zamieszczenie takich wpisów i taki osobnik nie dostaje ostrzeżenia O Bernadettę nie zapytałeś? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Fiutor masz praktyki ... poliżesz jeszcze 3 lata ... i możesz startować na mega pOsła
|
|
|
|
CYTAT Tobie Fiodor, nie przeszkadza czytanie prywatnych wiadomości? Nie,nie przeszkadza,nie mam nic do ukrycia "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Poważnie?
PS. A swojego nazwiska nie chciałeś podać. No i Fiodor zamilkł. Jakie to u nich typowe ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Poważnie? PS. A swojego nazwiska nie chciałeś podać. No i Fiodor zamilkł. Jakie to u nich typowe ;-) A po cóż Ci moje nazwisko? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT (magpie) Nie mamy w zwyczaju czytywac cudzych wiadomości na prv. To tytułem wyjaśnienia. A jednak czytacie. Same nie odznaczają się jako przeczytane ;-) Moderowano przez: magpie Może sam kliknął i miałeś odznaczone jako przeczytane, a może spytaj któregoś z domowników. Nie czytamy cudzych wiadomości na prv i nie interesują nas Wasze prywatne informacje. To tyle w temacie i więcej na ten temat nie będę dyskutować i radzę nie rzucac oskarżeń bez pokrycia. Fiodor. Przecież nie masz nic do ukrycia. Podaj i już. Po co drążyć temat ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Poważnie? PS. A swojego nazwiska nie chciałeś podać. No i Fiodor zamilkł. Jakie to u nich typowe ;-) Andrzejku nie bądź taki złośliwy. Jak ktoś tu wrzucił Twoje zdjęcie i podał że robisz w Providencie to najpierw wszystkiemu zaprzeczyłeś a potem zniknąłeś na kilka dni. Aż się sam martwiłem czy jakaś głupota nie przyszła Ci do głowy? Bałem się że możesz się pochlastać albo coś w tym rodzaju. Reasumując: nie wiem czy to dla Was typowe zachowanie ale może powinieneś zdobyć się na więcej zrozumienia dla swojego bliźniego? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (magpie) Nie mamy w zwyczaju czytywac cudzych wiadomości na prv. To tytułem wyjaśnienia. A jednak czytacie. Same nie odznaczają się jako przeczytane ;-) Fiodor. Przecież nie masz nic do ukrycia. Podaj i już. Po co drążyć temat ;-) No więc po cóż drążysz temat?A w czym pomoże Ci moje nazwisko? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
A to jednak masz coś do ukrycia. Co oznacza, że wcześniej jak zwykle kłamałeś. Dla mnie wystarczy.
|
|
|
|
CYTAT (magpie) Może sam kliknął i miałeś odznaczone jako przeczytane, a może spytaj któregoś z domowników. Nie czytamy cudzych wiadomości na prv i nie interesują nas Wasze prywatne informacje. To tyle w temacie i więcej na ten temat nie będę dyskutować i radzę nie rzucac oskarżeń bez pokrycia. Te oskarżenia mają pokrycie w odczytanych wiadomościach. Proszę mi nie dawać dobrych rad tylko przestać inwigilować użytkowników. Moderowano przez: magpie Proszę mnie nie obrażać publicznie. Nie czytam cudzych prv. Edo2 jak zwykle wtrącasz się i piszesz bez sensu. Ktoś cię o coś pytał? Jak będę chciał poznać twoje zdanie to zapytam. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (magpie) Może sam kliknął i miałeś odznaczone jako przeczytane, a może spytaj któregoś z domowników. Nie czytamy cudzych wiadomości na prv i nie interesują nas Wasze prywatne informacje. To tyle w temacie i więcej na ten temat nie będę dyskutować i radzę nie rzucac oskarżeń bez pokrycia. Te oskarżenia mają pokrycie w odczytanych wiadomościach. Proszę mi nie dawać dobrych rad tylko przestać inwigilować użytkowników. Moderowano przez: magpie Proszę mnie nie obrażać publicznie. Nie czytam cudzych prv. Edo2 jak zwykle wtrącasz się i piszesz bez sensu. Ktoś cię o coś pytał? Jak będę chciał poznać twoje zdanie to zapytam. Barełe,chyba trochę przegiąłeś "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie mogłem się powstrzymać Andrzejku - tworzysz z figlarzem duet lepszy niż kabaret.
|
|
|
|
|
CYTAT (magpie) Proszę mnie nie obrażać publicznie. Nie czytam cudzych prv. Gdzie napisałem, że ty czytasz? Pisałem do firmy/portalu. Macie tu jakieś władze i ktoś czyta prywatne wiadomości. To fakt i nie ma o czym dyskutować. Fiodor, Barełe to do mnie? Jeśli tak to o co ci chodzi? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Widzę że dołączyłem do grupy Twoich kolegów, przyznam że na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad sobą, może inni mają rację Ja nigdzie nie napisałem że informację czerpię z TVN (bo ta TV jest chyba czarnym charakterem), nawet nie napisałem skąd je czerpię. Podobno kto pyta nie błądzi, ja tylko chciałem się dowiedzieć, które media według Ciebie są OK, dlaczego mainstreamowe są passe. I nie spodziewałem się że same media mogą dzielić To właśnie media są odpowiedzialne za podział Polski na dwa zwalczające się obozy. Wieloletnie szczucie jednych na drugich doprowadziło do obecnego stanu rzeczy. Nieraz słyszę pieprzenie w stylu: Kaczyński podzielił Polskę. Nic bardziej mylnego , to media są za to odpowiedzialne. Jednych ludzi się kreuje na bohaterów drugich się bezwzględnie niszczy. Ktoś tym bardzo brzydko steruje. Osobiście nic do Ciebie nie mam , sprawiasz wrażenie człowieka inteligentnego. Jednakowoż powielasz TVN-owską ( mainstreamową) propagandę co czyni Cię osobą " podejrzaną". I nie wiem czego zawsze się wypieracie tego TVN? Wcześniej dałem Ci punkcika za szczerość - teraz go odbieram. Mogę postawić dobrą flaszkę że Fakty TVN są dla Ciebie źródłem inspiracji. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie napisałem, że ty czytasz? Pisałem do firmy/portalu. Macie tu jakieś władze i ktoś czyta prywatne wiadomości. To fakt i nie ma o czym dyskutować. Andrzejku takie przeświadczenie o inwigilacji , spiskach skierowanych przeciwko własnej osobie to jeden z elementów urojeń. A od tego bardzo blisko już do poważnej choroby . I tu lekarz od kolan nie pomoże. |
|