NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 258 259 260 261 262 263 264 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 9 Kwie 2016r. 22:30  
CYTAT (Edo2 )

Andrzejku takie przeświadczenie o inwigilacji , spiskach skierowanych przeciwko własnej osobie to jeden z elementów urojeń. A od tego bardzo blisko już do poważnej choroby . I tu lekarz od kolan nie pomoże.smiech2

Powiedział mitoman ;-) No to jak ty sie leczysz na kolana zamiast na głowę to faktycznie nigdy nie wyzdrowiejesz.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Kwie 2016r. 22:30  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2016r. 23:19  
CYTAT
To właśnie media są odpowiedzialne za podział Polski na dwa zwalczające się obozy. Wieloletnie szczucie jednych na drugich doprowadziło do obecnego stanu rzeczy.

Nie media tylko ludzie, tacy jesteśmyumiech
CYTAT
Nieraz słyszę pieprzenie w stylu: Kaczyński podzielił Polskę. Nic bardziej mylnego , to media są za to odpowiedzialne. Jednych ludzi się kreuje na bohaterów drugich się bezwzględnie niszczy. Ktoś tym bardzo brzydko steruje.

Ma w tym spory udział. Jeśli chodzi o polityków moim zdaniem największy.
CYTAT
Osobiście nic do Ciebie nie mam , sprawiasz wrażenie człowieka inteligentnego. Jednakowoż powielasz TVN-owską ( mainstreamową) propagandę co czyni Cię osobą " podejrzaną". smiech2

Masz jedno, dzielisz ludzi w zależności co oglądają.
CYTAT
I nie wiem czego zawsze się wypieracie tego TVN? Wcześniej dałem Ci punkcika za szczerość - teraz go odbieram.smiech2 Mogę postawić dobrą flaszkę że Fakty TVN są dla Ciebie źródłem inspiracji.

To bez znaczenia co ktoś ogląda, ważne co ma do powiedzenia. umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Kwie 2016r. 23:30  
dla kogo ważne?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 08:16  
CYTAT
dla kogo ważne?

Głównie dla tego co słucha.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 08:24  
CYTAT

Powiedział mitoman ;-) No to jak ty sie leczysz na kolana zamiast na głowę to faktycznie nigdy nie wyzdrowiejesz.

Andrzejku napiszę to raz kolejny. Być może któregoś dnia to zapamiętasz i nie będę musiał tego powtarzać:

Wolę być mitomanem niż żyć z lichwy!

A poza tym to nie ja mam przeświadczenie że ktoś mnie inwigiluje. Tutaj naprawdę potrzebna jest kompleksowa terapia. Zaczynam się martwić o Ciebie. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 08:34  
Edo2 wytatuuj sobie to na czole, będzie bardziej wyraziste. O mnie się nie martw.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 08:52  
CYTAT

Nie media tylko ludzie, tacy jesteśmyumiech

Niech będzie że ludzie pracujący w mediach. Ale to i tak wychodzi na to samo.

CYTAT
Ma w tym spory udział. Jeśli chodzi o polityków moim zdaniem największy.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy oprócz opinii dziennikarzy mainstreamu dorzucisz coś od siebie? Co konkretnie masz mu do zarzucenia?

CYTAT
Masz jedno, dzielisz ludzi w zależności co oglądają.

Nieprawda. Można obejrzeć TVN , tak samo jak można przeglądnąć natemat.pl. Nie jest to jakimś większym grzechem o ile nie pochłaniasz wszystkiego co usłyszysz/zobaczysz/przeczytasz. Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju .

CYTAT

To bez znaczenia co ktoś ogląda, ważne co ma do powiedzenia. umiech

Tak , o ile to co ktoś ogląda pozostaje bez wpływu na to co mówi. Bez urazy ale w Twoim przypadku dostrzegam "skazę tvn-wską". Czy zaprzeczysz temu że lubisz oglądać tą stację i uważasz jej przekaz za rzetelny i obiektywny?

Podam Ci przykład z ostatnich dwóch tygodni odnośnie rzetelności TVN. Znajdź sobie w sieci reportaż Jakuba Sobieniowskiego ( jedna z większych medialnych hien) odnośnie broni elektromagnetycznej. W reportażu pana Jakuba szurnięta baba z sali zadaje pytanie Macierewiczowi dotyczące stosowania na Polakach w/w broni. Macierewicz w swoim stylu odpowiada tej kobiecie ( która chyba tak jak Andrzejek nie leczy się na kolana) tak żeby w kulturalny sposób jej nie urazić. W którymś zdaniu bardzo grzecznie mówi że dotychczasowe ustalenia nie potwierdzają faktu stosowania takiej broni w Polsce. Oczywiście w TVN tego zdania akurat nie puścili. Porównaj materiał, który nadał TVN z tym który pokazuje całą wypowiedź Antka. Jeżeli to nie jest manipulacja medialna to co nią jest? Takich przypadków jest codziennie w bród.
Dostrzeganie takich rzeczy odróżnia człowieka świadomego od frajera- produktu propagandowego. Jak mniemam to odróżnia mnie od Ciebie.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 09:31  
Obrazek

Edek ta idiotka jak ty leczy tylko kolana ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 10:09  
Andrzejku nie porównuj mnie z tą niedorżniętą megierą bo mnie to obraża. Zawsze twierdziłem że każdy imigrant jaki ma ochotę zamieszkać w Polsce powinien przejść przez alkowę posłanki Pawłowicz. Rozwiązałoby to dwie kwestie: obecności imigrantów na terenie naszego kraju ( ten babsztyl dałby radę każdemu) i zarazem klimakterium pani Profesor ( a przynajmniej dobry seks złagodziłby jej charakter). uśmiech

To nie ja wyrażam obawę o permanentną inwigilację , to nie mnie podsłuchują ( czy przeglądają wiadomości) . Mnie nikt nie inwigiluje.umiech Spójrz na to racjonalnie. Kto powinien poszukać pomocy u specjalisty?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 10:31  
Może mitoman. Jak sądzisz?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 10:59  
A może człowiek który ma omamy?umiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 19:42  
Obrazek

takie tam ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 20:02  
Edo2 dobrze że się przyznajesz że jesteś mitomanem. To dobrze wróży dla dalszej kuracji.

Zygfryd
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 20:42  
No właśnie. Powiedz Andrzejkowi żeby poszedł moim przykładem i również przyznał się do omamów. Przyznanie się do problemu to pierwszy krok w terapii.smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 20:50  
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to omamy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 20:58  
CYTAT
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy oprócz opinii dziennikarzy mainstreamu dorzucisz coś od siebie? Co konkretnie masz mu do zarzucenia?

Szczuje, obraża, babra się w teczkach, życiorysach, kto nie z nami to przeciwko.

CYTAT
Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju .

Jak się nie ma argumentów w dyskusjach, to najlepiej zdyskredytować wszystko i wszystkich.

CYTAT
Tak , o ile to co ktoś ogląda pozostaje bez wpływu na to co mówi. Bez urazy ale w Twoim przypadku dostrzegam "skazę tvn-wską". Czy zaprzeczysz temu że lubisz oglądać tą stację i uważasz jej przekaz za rzetelny i obiektywny?

Zdecyduj się, inteligenty, ze skazą, z plusem lub bez, ze zlasowanym mózgiem, jeszcze wytknij mi błędy ortograficzne umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:00  
Przekonanie o byciu przedmiotem spisku , inwigilacji to jeden z podstawowych elementów omamów.
Pomijam fakt Twojego wypierania się , że ten korpulentny jegomość na zdjęciu to Ty. Takie zaprzeczanie oczywistym faktom również świadczy o co najmniej niestabilności psychicznej. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:02  
CYTAT
CYTAT

Szczuje, obraża, babra się w teczkach, życiorysach, kto nie z nami to przeciwko.

CYTAT
Pewnie można czasem znaleźć tam coś wartościowego ale subiektywnie stwierdzam że 90% info z tych źródeł to szmelc i manipulacja. Jak ze wszystkich mediów. Te 90 % szmelcu i manipulacji dotyczy wszystkich mediów w tym kraju .

Jak się nie ma argumentów w dyskusjach, to najlepiej zdyskredytować wszystko i wszystkich.

CYTAT

Zdecyduj się, inteligenty, ze skazą, z plusem lub bez, ze zlasowanym mózgiem, jeszcze wytknij mi błędy ortograficzne umiech

Do czego mam się odnieść? Litości! Daj mi jakiś konkret.umiech

A co sądzisz o tym moim konkrecie z reportażem Sobieniowskiego?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:07  
Głupotami nie zaprzątam sobie głowy smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:14  
CYTAT (Edo2)
Przekonanie o byciu przedmiotem spisku , inwigilacji to jeden z podstawowych elementów omamów.
Pomijam fakt Twojego wypierania się , że ten korpulentny jegomość na zdjęciu to Ty. Takie zaprzeczanie oczywistym faktom również świadczy o co najmniej niestabilności psychicznej. umiech

Przecież ty opierasz się tylko na plotkach. Na jakiej podstawie twierdzisz, że mam omamy i że ten ze zdjęcia to ja.
Jesteś zwykłym plotkarzem ;-)

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:20  
Obrazek

Słuchacie bredni kurdupla ? Tego gościa trzeba ubezwłasnowolnić ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:21  

Zdecyduj się Andrzejku : czopek Kudłatego , funkcjonariusz PiS, mitoman czy plotkarz? Słyszałem że człowiek może mieć wiele oblicz , ale teraz przeginasz. umiech Jestem człowiekiem wielu talentów ale obawiam się że przeceniasz moją wszechstronność.

Czyli na zdjęciu to nie byłeś Ty i to nie prawda że pracujesz w Providencie?smiech2 Ktoś Cię pomówił? Może powinieneś podać tego kogoś do sądu ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:22  
CYTAT
Głupotami nie zaprzątam sobie głowy smiech2

Więc i mi je daruj!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:26  
Edo2 ale o co mam podać do tego sądu? Jak powtarzasz plotki to jesteś plotkarzem. Skąd masz info, że na tym zdjęciu to ja? Ktoś ci napisał na forum a ty jak pelikan to łyknąłeś. Powtarzasz więc jesteś plotkarz ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Kwie 2016r. 21:33  
Gdyby ktoś napisał nieprawdziwe info na temat mojego życiorysu od razu podałbym go do sądu.

Z oczywistych powodów nie pozywam Ciebie ( za mitomana czy czopka) bo nie traktuję tego poważnie. umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 258 259 260 261 262 263 264 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »