NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 265 266 267 268 269 270 271 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 09:17  
Obrazek

CYTAT (~cytat)

Alleluja dobra zmiana,
To co miało być w ruinie,
Właśnie padło na kolana.

Pozmieniamy tutaj wszystko,
I niech naród się nie łudzi,
Gdzie się przeprowadzi czystki ,
Tam umieści własnych ludzi.

Każdy zarząd ,każda rada
Posmakuje naszej zmiany,
Każdy nie PIS -owy prezes
Dziś zostanie wyj…ny .

Te Araby, te z Janowa
Wymienimy na kucyka,
Wyhoduje się Kasztankę
Dla naszego Naczelnika.

Dobrą zmianę też odczuje
Nasza Puszcza Białowieska,
Wytrzebimy z niej kornika
Będzie z tego dobra deska.

Do Krakowa co się dusi
Podeślemy na twarz maski,
Naród wszystko łyknąć musi
Ten z Torunia pragnie kaski.

Sąd, Trybunał, służby wszelkie
Zawłaszczymy –któż nam broni
Dochodzenia, śledztwa wielkie
Nikt lewaka nie uchroni.

Nasza armia narodowa
A Antoni na jej czele,
Sieje postrach w całym świecie
Wrogów kraju jest wszak wiele.

Poległego pomnik stanie
W każdej wsi i każdym mieście ,
Z polecenia Jarosława
Sterczącego na podeście.

Podniesione krótkie rączki
Z małych ust się toczy piana
Tłum dostaje już gorączki
-damy radę ,dobra zmiana-

I co miesiąc te rocznice
Duch w moherach nie zaginie,
Zablokujmy dziś stolicę
A nasz wodzu na drabinie.

Wrogiem każdy kto nie z nami
I ten młody i ten w futrze,
Pojedziemy z KODziarzami
Dni ich są już coraz krótsze.

Niech zamilkną przeciwnicy
I weganie i cykliści,
My rządzimy na ulicy
Sen prezesa niech się ziści.

No i na nic te protesty
Niech komisja się nie ciska,
Wszystkich, którzy mówią sprzeciw
Będziem zdrowo lać po pyskach.

Taka nasza dobra zmiana
Dobra, bo dla PISu ludzi
Polska będzie rozj…na
Zanim naród się obudzi. Amen

Niestosowne uwagi ... który to paragraf co

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 09:17  

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 10:59  
Witam
Czemu niektórzy tacy zdziwieni "dobrą zmianą"??? Przecież od dawien dawna wiadomo, że w tym naszym kraju koryto pozostaje to samo, tylko świnie się zmieniają umiechumiechumiech PiS dki mają swoje pięć minut, więc muszą się nachapać.... A nóż nie wyjdzie, jak poprzednim razem, gdy rządzili.... Wy jeszcze wierzycie, że któraś partia ma na celu dobro kraju, a nie własne??? To przecież utopia... Jedna wielka partiokracja boks .... I niestety nie widać światełka w tunelu, bo do polityki pchają się (jakby to delikatnie ująć, aby nikogo nie obrazić ) ŚWINIE Pozdrawiamsmiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 11:52  
Obrazek

Duża ustawa medialna trafiła do Sejmu

​Projekt tak zwanej dużej ustawy medialnej wpłynął do Sejmu - poinformował wiceminister kultury Krzysztof Czabański, odpowiedzialny za zmiany w mediach publicznych.

...
W projekcie ustawy o składce audiowizualnej zapisano, że będzie ona wynosić 15 złotych miesięcznie. Opłata ma być doliczana do rachunku za prąd i naliczana od każdego punktu poboru
...

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Gnidy pisowskie puszczają kolejnego gniota nie wiem Nikt nie chce już dobrowolnie płacić na TVPis ? Jak "ktoś" ma np 3 mieszkania i dom to ma na te Q... płacić 60 zł ? a może lepiej od razu niech zabierają przy wypłatach ... Nie oglądam ich g... niech płacą PiSlamiści ze składką członkowską

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 12:14  
Co to w ogóle za wymysł "Telewizja publiczna"???? Publiczne to mogą być np. toalety lub, jak kto woli PiSuary hehehehe

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 15:49  
CYTAT
Gnidy pisowskie puszczają kolejnego gniota nie wiem Nikt nie chce już dobrowolnie płacić na TVPis ? Jak "ktoś" ma np 3 mieszkania i dom to ma na te Q... płacić 60 zł ? a może lepiej od razu niech zabierają przy wypłatach ... Nie oglądam ich g... niech płacą PiSlamiści ze składką członkowską

Jak to mawia niejaki Zbigniew Stonoga: "Platforma was tak nie wyruchała jak wyrucha was PiS. Aż was kukle będą swędziały z bólu".

Pospólstwo głosowało na PiS to pospólstwo ma dobrą zmianę.
Ale żywię głęboką nadzieję, że ten kraj zbankrutuje w najbliższym czasie albo nastanie przez PiS wojna na terenie Polski. Polaczki zobaczą do czego prowadzi głosowanie na bandę głupców z sekty smoleńskiej.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 15:59  
CYTAT
CYTAT

Jak to mawia niejaki Zbigniew Stonoga: "Platforma was tak nie wyruchała jak wyrucha was PiS. Aż was kukle będą swędziały z bólu".

Pospólstwo głosowało na PiS to pospólstwo ma dobrą zmianę.
Ale żywię głęboką nadzieję, że ten kraj zbankrutuje w najbliższym czasie albo nastanie przez PiS wojna na terenie Polski. Polaczki zobaczą do czego prowadzi głosowanie na bandę głupców z sekty smoleńskiej.

A jak będzie wojna to pójdziesz w kamasze?Będziesz walczył?Czy będziesz palcował po klawiaturze?Jakiś wieszcz się objawił,czy naczytałeś się proroctw królowej Saby czy innego Nostradamusa?cool girl

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 16:20  
Klawiatura to jego życie jezyk. Na widok broni dostaje sraczki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:01  
CYTAT

A jak będzie wojna to pójdziesz w kamasze?Będziesz walczył?Czy będziesz palcował po klawiaturze?Jakiś wieszcz się objawił,czy naczytałeś się proroctw królowej Saby czy innego Nostradamusa?cool girl

Wyraziłem nadzieję PiSowski geniuszu, a nie jakieś przepowiednie insynuujesz.
Generalnie mam gdzieś za zwieraczem ten kraj, bo polskość znaczy nienormalność good

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:03  
CYTAT
Klawiatura to jego życie jezyk. Na widok broni dostaje sraczki

Wolałbym Niemcom czyścić buty niż walczyć za jakiegoś ptaka który chyba sam ma już dość, że jakaś kaczka go zdetronizowała jako symbol kraju gdyż obywatele państwa są zbyt durni aby wybrać kogoś sensownego na najwyższe stanowiska w kraju.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:10  
CYTAT
CYTAT

Generalnie mam gdzieś za zwieraczem ten kraj, bo polskość znaczy nienormalność good

Rozumiem,dziękuję za szczerość.
To o czym co poniektórzy tutaj piszą?Wałęsa,wolność i takie różne.A w obronie kraju w razie czego to strzelalibyście ale palcami po klawiaturze.cool girl

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:20  
Fiodor, w obronie kraju czy polityków? Co politycy robiliby w trakcie wojny?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:20  
Prali byśmy jak do kaczek. Strzelali jak ty na wiwat. Jeszcze jakieś pytania cię nurtują? smiech2

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 19:58  
Ja czterech pancernych i hansa klosa oglądałem, więc na wojnę mogę iść i dam sobie radę jezyk

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 21:31  
CYTAT

Schemat jest zawsze ten sam. Ludzie pokroju prezesa wywołują konflikt przez który cierpią miliony, żołnierze walczą i giną, a generalicja ze sztabów wypina pierś do orderów za dzielną walkę umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 21:36  
CYTAT

Wy wszystko zanadto upraszczacie.Skoro tak Ci politycy nie pasują to skąd ta niezdrowa fascynacja Nimi,granicząca z paranoją?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 21:45  
Bo utrzymuję tę bandę nierobów. A miernoty ich wybierają. Dlatego właśnie mi nie pasują i opisuję ich "genialne" pomysły. Dotarło czy echo obija się o ścianki i wychodzi tylko paranoja?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 21:51  
CYTAT
Bo utrzymuję tę bandę nierobów. A miernoty ich wybierają. Dlatego właśnie mi nie pasują i opisuję ich "genialne" pomysły. Dotarło czy echo obija się o ścianki i wychodzi tylko paranoja?

Utrzymujesz tę bandę nierobów co w niczym nie przeszkadza Ci jednych chwalić,drugich ganić.Dostrzegam tutaj jakiś brak konsekwencji.Lej na wszystkich i będzie git

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 22:01  
Fiodor, wymień tych polityków których chwalę i za co?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 22:49  
DZIAŁKOWCY [moderowano].
LETNISKOWCY [moderowano].
TAK SIĘ ZBIERA KASĘ NA PROPAGANDĘ.

180 zl rocznie bedziemy placic na media narodowe w ktore zostana przekztałcone TVP,Polskie Radio i PAP

JESLI MASZ PRAD NA DZIALCE ZAPLACISZ KRSKIEMU DWA RAZY TYLE

Z PISU W POLSCE NIC NIE WYROSNIE !!!!

Moderowano przez: magpie
Nie krzycz, nie pisz na capslocku, nie bądź wulgarny/a]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 22:58  
CYTAT
Fiodor, wymień tych polityków których chwalę i za co?

Dziwnie się poczułem.Jakby nauczyciel mnie zapytał,Ty czasami nie udzielasz po godzinach lekcji?A Andrzeja Szlęzaka nie chwaliłeś?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Kwie 2016r. 07:23  
CYTAT
CYTAT

:

Skoro takie masz podejście do Polski to [moderowano]..... z tego kraju jak najszybciej

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Kwie 2016r. 07:27  
Tak, chwaliłem jako Prezydenta mojego miasta. To był polityk wg Ciebie? Wg. mnie był samorządowcem. Ty naprawdę nie widzisz różnicy?

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 22 Kwie 2016r. 09:02  
Walczyć za Smoleńsk i PiSlam ? ... chyba kogoś poj... Niech nadstawiają durne "łeby" PiSlamiści cool girl

Obrazek

Frasyniuk: Kaczyński wprowadził stan wojenny

Mamy w Polsce stan wojenny. Jest zupełnie tak, jak po 13 grudnia '81 roku. Ten stan wojenny wprowadził Jarosław Kaczyński. I teraz tylko od nas zależy, jak się zmobilizujemy, jak potrafimy być radykalni w ciągu najbliższego roku – mówi legendarny opozycjonista z czasów PRL Władysław Frasyniuk.

...

więcej TU +Video

Władek to jednak jest gość ... mądrego to i warto posłuchać

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Kwie 2016r. 09:42  
CYTAT
Tak, chwaliłem jako Prezydenta mojego miasta. To był polityk wg Ciebie? Wg. mnie był samorządowcem. Ty naprawdę nie widzisz różnicy?

Obrazek

Cieszy mnie że zaczynasz chwalić też też terazniejszego prezydenta.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Kwie 2016r. 10:20  
CYTAT (Fiodor)

Cieszy mnie że zaczynasz chwalić też też terazniejszego prezydenta.

Tak, na razie za pomysł. Jeden pomysł. Zobaczymy czy będzie realizacja.

Czy ty potrafisz coś wnieść do tematu czy tylko tak głupawo przytakiwać coś bez sensu?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 265 266 267 268 269 270 271 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »