NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 270 271 272 273 274 275 276 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 20:56  
CYTAT
Andrzej wybacz ale ja nie czytam tego co ten osobnik pisze.Kiedyś to robiłem ale nie warto "to" jest dokładnie przykład zaślepionego PiSiora. Żadnych logicznych argumentów nie potrafił przytoczyć tylko obrażać i nie podejrzewam ze zmądrzał.

Jak to mówią wszystkiego trzeba spróbować, więc od czytania pewnych źródeł będąc w sklepie spożywczym nie mogłem się powstrzymać przed kupnem batona z orzechami.

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 20:56  

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 21:07  
CYTAT
Rogerst masz racje, nie zmądrzał. smiech2 Nic się nie zmieniło smiech2

Andriusza jest po prostu niezmienny jezyk

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 21:19  
Komentarz z FB Gwizdy na Bronka i Tuska były słuszne i zrozumiałe. Gwizdy na Maliniaka są niesłuszne i niezrozumiałe. Zapewne niemce gwizdały ;-) Karnowski pozna ich po akcencie.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 21:53  
CYTAT
Andrzejku bądźmy poważni - naprawdę sądzisz że wśród kibiców Legii i Lecha ( którzy prawie na każdym meczu urządzają patriotyczne oprawy) jest jakaś ogólna awersja do PiS? Jeżeli w zakładach karnych na terenie Polski wygrywa z ogromną przewagą PO , to właśnie wśród kibiców piłkarskich wygrywa zdecydowanie PiS. Jest to fakt niepodważalny i nie podlegający żadnej dyskusji. umiech
To że wśród kilkudziesięciu tysięcy kibiców znajdzie tysiąc , może dwa krawaciarzy-piknikowców (zwolenników KOD czy Nowoczesnej ) nie oznacza automatycznie że cały stadion wygwizdał Prezydenta RP. Widzisz dziennikarze Gazety Wyborczej są ostatnimi którzy mają prawo interpretować czy oceniać zachowanie kibiców. Między fanami i Legii i Lecha a dziennikarzami z Czerskiej jest od wielu , wielu lat wojna. Każde słowo mainsteramowego dziennikarza o stadionie należy traktować z przymrużeniem oka. Po prostu nie wierz we wszystko co serwuje Wyborcza czy parówka.pl bo to są strasznie słabe źródła informacji. smiech2

Najsłynniejsza oprawa kibiców Legii:

Obrazek

Inna sprawa że osobiście jestem przeciwny lansowaniu się polityków wszelkiej maści na imprezach sportowych. Stadion powinien być areną zmagań sportowych pozbawioną jakiejkolwiek polityki . Tak samo krytykowałem wizyty stadionowe Tuska czy Komorowskiego , jak teraz Dudy czy Szydło. Co nie zmienia faktu że kibice to głównie pisowski elektorat i szukanie dziury w całym (jakie to typowe dla mainstreamu) jest próbą zafałszowania rzeczywistości. Z wiarygodnym przekazem medialnym nie ma to nić wspólnego. Ty jesteś tak zwichrowany mentalnie że żadna argumentacja nie odwiedzie Cię od wniosku że gwizdali i .! Ale może są na tym forum ludzie bardziej skorzy do poznania prawdy obiektywnej niż powielania mainstreamowych bredni.umiech

Edo podziwiam Cie za cierpliwość i próbę merytorycznej dyskusji z nimi. Dla nich liczą się tylko te "prawdziwe fakty" z GW i TVN. Najbardziej śmieszy mnie u nich ten kult "Kaczyńskiego". Wg tego jak Oni go postrzegają musi być fenomenem naukowym, jakimś telepatą, który jest w stanie kontrolować w jednej chwili tysiące umysłów. Co by to było jakby go zabrakło, a społeczeństwo dalej popierało PIS? Cały program Nowoczesnej i PO poszedłby z dymem. Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz jak można popierać ludzi, którzy własny interes przekładają nad interes kraju. Rozumie tych na samej górze, czerpią z tego nie małą kasę. Jak choćby Petru, którego majątek przez ostatnie 2 miesiące powiększył się o ponad milion złotych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 22:18  
Podziwiam PiSowskich kmiotów że za ten obciach jaki funduje PiS nadal wystawiają dzioby z nor i się ośmieszają

Obrazek

Mam nadzieje że gnidy PiSowskie jutro nie ośmieszą się do końca ... i nie pokażą swoich nędznych dziobów na obchodach konstytucji którą non stop olewają

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Maja 2016r. 23:15  
Ziemkiewicz już znalazł winnych.

Wedle publicysty zwykli kibice z pewnością nie wygwizdali "prezydenta, który tyle robi dla Wyklętych". Winnymi okazują się zdaniem Ziemkiewicza "sektory prasy i goście ratusza" [w warszawskim ratuszu zasiada Hanna Gronkiewicz-Waltz - przyp. red.]. Skąd ten pomysł? Trudno powiedzieć. Ziemkiewicz nie wyjaśniał szczegółów.

Hanka i i jej urzędnicy gwizdali oraz dziennikarze ;-)

Obrazek

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 10:07  
Obrazek

CYTAT (Karolina Harasim)
Nie wierzę. ...ja myślałam że on udaje,przed prezesem....a on naprawdę taki głupi 😂😂😂

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 10:36  
Obrazek

Brocha publikuj !! 225 rocznica ... może czas zacząć się do niej stosować ?

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 18:29  
No właśnie z tą 225 rocznicą bardzo ładnie zaprezentował się Rysiu Petru który ni mniej nie więcej dowalił na portalu społecznościowym następujący wpis:

Nasza Konstytucja ma już 225 lat. Druga na świecie, pierwsza w Europie. Trzyma się świetnie, choć PiS uparł się, by właśnie teraz przeszła przymusowy lifting. Wierzę, że mimo przejściowych „niedogodności” będzie nas chronić przez kolejne stulecia. A ewentualne zmiany będą dokonywane za zgodą Obywateli, a nie według chwilowych potrzeb rządu

http://pikio.pl/wpadka-petru-napisal-ze-pis-chce-zmieniac-225-letnia-konstytucje/#

Co za debil! I ten tuman ma być liderem opozycji ? umiech Jaro w tym momencie ma zapewnioną władzę na kolejną kadencję. No chyba że WSI zrobi roszadę i zastąpi Ryśka kimś bardziej ogarniętym.

Odpowiedź Ziemkiewicza z TT odnośnie gwizdów na Narodowym:

Ciekawe, wyznałem, że trudno mi uwierzyć, by kibice byli debilami, i mam hejt jakichś debili, twierdzących że są kibicami

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 22:01  
Debili nie brakuje ;-)

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 22:18  
CYTAT
No właśnie z tą 225 rocznicą bardzo ładnie zaprezentował się Rysiu Petru który ni mniej nie więcej dowalił na portalu społecznościowym następujący wpis:

Nasza Konstytucja ma już 225 lat. Druga na świecie, pierwsza w Europie. Trzyma się świetnie, choć PiS uparł się, by właśnie teraz przeszła przymusowy lifting. Wierzę, że mimo przejściowych „niedogodności” będzie nas chronić przez kolejne stulecia. A ewentualne zmiany będą dokonywane za zgodą Obywateli, a nie według chwilowych potrzeb rządu

http://pikio.pl/wpadka-petru-napisal-ze-pis-chce-zmieniac-225-letnia-konstytucje/#

Co za debil! I ten tuman ma być liderem opozycji ? umiech Jaro w tym momencie ma zapewnioną władzę na kolejną kadencję. No chyba że WSI zrobi roszadę i zastąpi Ryśka kimś bardziej ogarniętym.

Odpowiedź Ziemkiewicza z TT odnośnie gwizdów na Narodowym:

Ciekawe, wyznałem, że trudno mi uwierzyć, by kibice byli debilami, i mam hejt jakichś debili, twierdzących że są kibicami

Sorosowi nie uda się zrobić Majdanu w Polsce. Na szczęście ulokował kiepsko pieniądze. Wydmuszka Petru kompromituje się na każdym kroku.

Co do gwizdów najlepiej zapytać u źródła, czyli kibiców.
"Oczywiście, że nie gwizdałem na prezydenta, a na naszej trybunie było na tyle głośno, iż w ogóle nie słyszeliśmy tych gwizdów – mówi portalowi niezalezna.pl Radosław Majchrzak, prezes Stowarzyszenia Kibiców Lecha Poznań."
"Jest niemożliwe, żeby kibice w tydzień po pogrzebie Łupaszki gwizdali na prezydenta Dudę – stwierdza z kolei „Pawełek” z grupy Old Fashion Man Club, przedstawiający stanowisko kibiców Legii Warszawa."
Więcej:
http://nieza(...)stadionu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Maja 2016r. 22:21  
No to jak nic, Niemcy wynajęci przez Hankę gwizdali. Śledztwo rozwikłane.mlotek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 08:21  
Prawda o wygwizdaniu Du*y jest dziecinnie prosta nie wiem
Na stadionie była bardzo dużo kibiców a nie tylko kiboli ... Kiedyś PiS właził bez wazeliny w dude kiboli ...a dziś już jest na odwrót ... PiSowskie kmioty próbują zakrzyczeć prawdę uśmiech prawda boli ? ...ma boleć cool girl

Obrazek

Lista Wstydu firm reklamujących się w reżimowej telewizji

Potencjalni Konsumenci towarów i usług firm wspierających reżim! Wzywam Państwa do bojkotu konsumenckiego firm reklamujących się w TVP. Podaję LISTĘ WSTYDU oraz link do tego Apelu na portalu Avaaz:

NIE KUPUJEMY U KOLABORANTÓW, KTÓRZY REKLAMUJĄC SIĘ W REŻIMOWEJ TVP WSPIERAJĄ PISOWSKĄ ANTYOBYWATELSKĄ I ANTYPOLSKĄ PROPAGANDĘ!

Kupując produkty firm, które umieszczają swoje reklamy w reżimowej telewizji publicznej, zgadzalibyśmy się na finansowanie pisowskiej propagandy. Firmy nie chcą kierować się elementarnymi zasadami etycznymi, a wyłącznie opłacalnością: mimo mojego apelu firmy nie wycofały się z tego kanału reklamowego i dlatego należy je traktować jako kolaborantów obecnego systemu władzy.
Na portalu Liberté! wyjaśniłem szczegółowo, dlaczego domagam się od firm etycznego postępowania:

JAK ZWALCZAĆ PISOWSKĄ PROPAGANDĘ TELEWIZYJNĄ
Oto moje wezwanie do firm, które okazało się bezskuteczne: WEZWANIE DO BOJKOTU FIRM REKLAMUJĄCYCH SIĘ W REŻIMOWEJ TELEWIZJI
Ponieważ żaden świadomy obywatel nie ogląda teraz TVP, odrzucając nachalną reżimową propagandę, publikuję tu listę wstydu – listę firm, które należy zbojkotować.
Red. Martin Stysiak z Gazety Wyborczej w artykule Narodowe 15 zł na TVP – wstrząs programowy, nie reklamowy stwierdza, że rynek reklam w przypadku TVP rozwijać się będzie bowiem w najlepsze. Nie ma na to naszej zgody! Tylko publiczna deklaracja firmy o wycofaniu się ze współpracy z TVP spowoduje wykreślenie jej z listy kolaborantów.
Nie zaopatrujmy się u nieetycznych reklamodawców! Nie zgadzamy się na finansowanie reżimu i jego propagandy

...

więcej TU + APEL

Na pohybel PiSowi ok zawsze to jakiś pomysł ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 15:45  
Figlarz trafił w samo sedno. Na polityków PO gwizdali kibole. Na tych z PiS gwizdają kibice. Czytaj lepszy sort.umiech. Mam tylko jedną wątpliwość: skąd te tuzy dziennikarstwa z Czerskiej wiedzą których jest więcej na stadionie? Chyba kibole gwizdają inaczej.uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 17:00  
Kibole nie gwizdali. Kibole palili krzesełka. Kibole mają zbyt dużo szacunku do aktualnego pRezydenta. Maliniak teraz ułaskawi kiboli bo ci przecież nie gwizdali ;-) Zgodnie z duchem prawdziwego patrioty woleli palić krzesełka. To przecież zrozumiałe.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 18:31  
Ta Andrzejku masz całkowitą rację. Tak jak dziennikarze Wyborczej. umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 18:42  
CYTAT

Obrazek

Lista Wstydu firm reklamujących się w reżimowej telewizji

JAK ZWALCZAĆ PISOWSKĄ PROPAGANDĘ TELEWIZYJNĄ
Oto moje wezwanie do firm, które okazało się bezskuteczne: WEZWANIE DO BOJKOTU FIRM REKLAMUJĄCYCH SIĘ W REŻIMOWEJ TELEWIZJI
Ponieważ żaden świadomy obywatel nie ogląda teraz TVP, odrzucając nachalną reżimową propagandę, publikuję tu listę wstydu – listę firm, które należy zbojkotować.
Red. Martin Stysiak z Gazety Wyborczej w artykule Narodowe 15 zł na TVP – wstrząs programowy, nie reklamowy stwierdza, że rynek reklam w przypadku TVP rozwijać się będzie bowiem w najlepsze. Nie ma na to naszej zgody! Tylko publiczna deklaracja firmy o wycofaniu się ze współpracy z TVP spowoduje wykreślenie jej z listy kolaborantów.
Nie zaopatrujmy się u nieetycznych reklamodawców! Nie zgadzamy się na finansowanie reżimu i jego propagandy

...

więcej TU + APEL

Na pohybel PiSowi ok zawsze to jakiś pomysł ...

Marcin Wisiorowski • in 14 hours
"Robisz z siebie głupka chłopie z dwóch powodów.. pierwszy wynika z faktu, że taki apel w ogóle wystosowałeś.
To jest hucpa po prostu i oszołomstwo podszyte drażniącym zadęciem.

Powód drugi to granicząca wręcz z naiwnością ignorancja i nieznajomość rynku FCMG, który - w ogromnym uproszczeniu - jest systemem naczyń połączonych.Idąc tropem twego apelu powinniśmy przestać kupować WSZYSTKO. Jak u Kononowicza - zeby nie było niczego.Warto o tym poczytać kto jest kim i jak to funkcjonuje, zanim wyskoczy się z takim idiotyzmem jak ten bojkot.

Do tej pory myślałem, że do takich kroków zdolni są jedynie misiowie z prawicy, a tu taka przykra niespodzianka.
Skasuj to, schowaj i udaj, że w ogóle nie masz z tym nic wspólnego. Może internet zapomni."

Parodia...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 19:32  
Edwardzie Szary, bandyci podpalający krzesełka to kibole czy kibice?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 19:35  
Przypomnijmy, że kampanię wokół rzekomego wygwizdania prezydenta rozpoczął Tomasz Lis, który dotąd zwykł nazywać kibiców pieszczotliwe „kibolskim bydłem”. „Na Pucharze Polski kibice zgodnie wygwizdali prezydenta Dudę. A jednak coś łączy Lecha i Legię” – napisał na twitterze.

Zaś raper Bzyk złożył Tomaszowi Lisowi bardzo konkretną propozycję: - Niech Tomasz Lis przyjdzie na mecz i pokaże swoją twarz, to usłyszy, co to są prawdziwe gwizdy.

Nowy Rekord Guinnessa byłby jednak pobity przy pełnej obsadzie gwiazdorskiej...
Obrazek

http://niezalezna.pl/79917-prymitywna-manipulacja-polsatu-kadry-po-przerwie-o-gwizdach-sprzed-meczu

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 21:25  
Obrazek

dobra zmiana ...ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 22:48  
@Bezimienna
CYTAT
Przypomnijmy, że kampanię wokół rzekomego wygwizdania(..)prezydenta rozpoczął

Rzekomego? Czyli jednak nie gwizdali?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2016r. 23:01  
CYTAT
Edwardzie Szary, bandyci podpalający krzesełka to kibole czy kibice?

To zależy na kogo gwizdali zanim zaczęli podpalać krzesełka. umiech

Podpalacze krzeseł to zwykłe rzezimieszki. Tacy ludzie wcześniej czy później trafiają za kratki. A jak wiemy osadzeni we więzieniach głosują na PO. Konkluzja jest oczywista.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 00:12  
Chyba już domyślacie się jak warszawianie przywitają przemarsz zakodowanych good Ustawka z gwizdami to jest największy foch PO, większy nawet od ustawki przed wyjazdem na emigracje.

Obrazek

kukiz tylko słabo imitował

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 07:47  
CYTAT (Edo2)

Podpalacze krzeseł to zwykłe rzezimieszki. Tacy ludzie wcześniej czy później trafiają za kratki. A jak wiemy osadzeni we więzieniach głosują na PO. Konkluzja jest oczywista.

To dlatego Maliniak ułaskawia każdego rzezimieszka by ten nie zmienił idola. To wiele wyjaśnia. To oczywiste ;-)

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 08:32  
CYTAT

To dlatego Maliniak ułaskawia każdego rzezimieszka by ten nie zmienił idola. To wiele wyjaśnia. To oczywiste ;-)

Obrazek

Był jeszcze jeden taki co ułaskawiał jak leci ... ku uciesze plebsu ... ułaskawił nawet kumpla zięcia (tu może zastanawiać fakt dlaczego zięć nadal siedzi nie wiem)... tak dla przypomnienia męża księżniczki Kaczyńskiej

Prywatna wiadomość 

«« « ... 270 271 272 273 274 275 276 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »