NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 271 272 273 274 275 276 277 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 09:29  
CYTAT

To dlatego Maliniak ułaskawia każdego rzezimieszka by ten nie zmienił idola. To wiele wyjaśnia. To oczywiste ;-)

Każdego rzezimieszka? Podaj ze trzy nazwiska stadionowych chuliganów ułaskawionych przez Andrzeja Dudę i powiedzmy że coś jest na rzeczy.umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 09:29  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 10:32  
CYTAT

Obrazek

Był jeszcze jeden taki co ułaskawiał jak leci ... ku uciesze plebsu ... ułaskawił nawet kumpla zięcia (tu może zastanawiać fakt dlaczego zięć nadal siedzi nie wiem)... tak dla przypomnienia męża księżniczki Kaczyńskiej

To wszystko mało, pruszkowskie gangusy mięli po kilka ułaskawień na koncie. I to od TW Bolka jak i TW Alka - obaj byli bardzo miłosierni w tych kwestiach! Złośliwi twierdzili że takie ułaskawienie kosztowało 200 tysięcy dolarów amerykańskich- ale to pewnie pomówienia. Tacy kryształowi ludzie jak Wałęsa i Kwaśniewski pozostają poza wszelkim podejrzeniem. Za samo ułaskawienie Słowika ( w ramach dobroci serca) obaj byli prezydenci zasłużyli na najwyższe oceny.umiech

ułaskawił nawet kumpla zięcia (tu może zastanawiać fakt dlaczego zięć nadal siedzi

Gdzie tu sens ? Gdzie logika? Skoro ułaskawiono kumpla zięcia ( a nie jego samego ) to dlaczego zięć miałby nie siedzieć? Przecież to absurd - figlarzu!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 13:16  
Obrazek

Tu pozwolę sobie wrócić do tematu kto na kogo "gwizdał" ...
podpis mówi wszystko ...

Wiem że ciebie o logikę posądzać to lekkie przegięcie ... a [moderowano] mowa pewnych braków nie nadrobi ...

ułaskawił nawet kumpla zięcia (tu może zastanawiać fakt dlaczego zięć nadal siedzi)

czego znów nie pojąłeś ?

Prezes TK: minister poprosił, bym milczał. Resort odpowiada

Prezes Trybunału Konstytucyjnego prof. Andrzej Rzepliński otrzymał pismo od ministra finansów Pawła Szałamachy z prośbą o niewypowiadanie się do czasu publikacji raportu wiarygodności kredytowej agencji ratingowej Moody’s.

...

więcej TU

Nie no tego to jeszcze nie było ... tępota pisowska poraża sciana

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 15:42  
Właśnie Bananie -podpis mówi wszystko!umiech

Obrazek

Jeżeli chodzi o tą brodatą parówę - Frasyniuka to zawsze o tym wiedziałem. Ale fajnie ze rozwiał wątpliwości innych.smiech2

ułaskawił nawet kumpla zięcia (tu może zastanawiać fakt dlaczego zięć nadal siedzi)

Kiedyś siedział kumpel , a zięć hasał po wolności. Kumpel został ułaskawiony a zięć teraz kibluje. Równowaga w przyrodzie jest zachowana. A poza tym zięć już chyba nie jest zięciem . Nie pasjonuję się życiem celebrytów tak mocno jak Ty ale wydaje mi się że nawet Twój ulubiony Pudelek informował o rozwodzie księżniczki i zięcia. umiech Obawiam się że ułaskawienia nie będzie.

Figlarzu [moderowano] mowa Cię uwiera? Chciałem żeby Twoja [moderowano] natura czuła się bardziej swojsko. Nie miałem pojęcia że urażę Twoje uczucia. Zawsze traktowałem homoseksualistów z należytym szacunkiem. Jeżeli Cię obraziłem to wyrażam żal z tego powodu. umiech

Moderowano przez: magpie
Bez obrażania innych proszę! Co to za prostackie zwroty. Prywatne żale proszę wyrażać w prv

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 15:59  
Prezes Trybunału Konstytucyjnego prof. Andrzej Rzepliński: otrzymałem pismo od ministra finansów Pawła Szałamachy z prośbą o niewypowiadanie się o finansach Polski.

To "grzeczna forma" supozycji zawodowego finansisty dla zawodowego prawnika.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 18:46  
Proszę nie dodawać zdjęć z wulgaryzmami! Tekst wycinam cały, bo to jedynie stek obraźliwych haseł. 20 pkt

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 19:00  
Edwardzie Szary, nerwy puszczają? Coraz trudniej iść z podniesioną głową?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 19:26  
Zobaczcie ile nasza gównowaluta przez liścik Pana Szałamachy straciła. Oj szykuje się cięcie ratingu, szykuje się.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 19:49  
Rzepliński napisze do MFW ze jest mocna. To wystarczy?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 19:55  
Paliwo coraz droższe. Dobra zmiana neutralny

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 21:56  
CYTAT
Proszę nie dodawać zdjęć z wulgaryzmami! Tekst wycinam cały, bo to jedynie stek obraźliwych haseł. 20 pkt

Nie dodawać zdjęć z wulgaryzmami ? a jak zacytować kogoś kto użył wulgaryzmu ... mam się bawić w ciebie i napisać np ... naród wspaniały tylko ludzie prostytutki ? sciana

ehh nie rozumiem twojego toku myślenia nie wiem i w zasadzie nie muszę

w słowniku PWN jest takie sowo ...
kurwa (wulg. prostytutka) -rwie, -rwę; kurw a. kurew
kurwa
1. wulg. «prostytutka; też: kobieta prowadząca rozwiązły tryb życia»
2. wulg. «przekleństwo»
3. wulg. «o kobiecie»
4. wulg. «o kimś, kto dla osiągnięcia korzyści postępuje w sposób moralnie naganny»

kurewka

źródło

Zacny słownik ... może i tam napiszesz i ocenzurują to słowo nie wiem?
w opisie od 5 lat (przez 4 będąc modem potluczony) mam pewien cytat ... może już czas zastanowić się nad ocenzurowaniem ? wcześniej nikomu nie przeszkadzał ...

stek obraźliwych haseł ?

Odbyt to aż tak wulgarne hasło ? smiech2

Widzę podchodzisz do tego dość wybiórczo

http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=825124

pierwszy lepszy temat nie wiem nazwanie kogoś np. baranem już nie jest złe ? pytam bo może zacznę używać ... albo zamiast odbyt może być dupa ...ale ja pisze duda więc to odpada nie wiem

Dobranoc umiech

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 22:04  
Będziesz się tłumaczył figlarzu? Załóż trzecie konto i jedziesz z tematem!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 22:04  
CYTAT
Edwardzie Szary, nerwy puszczają? Coraz trudniej iść z podniesioną głową?

Puszczają mi Andrzejku puszczają. 7-go maja kodowcy-ormowcy przygotowują wielką demonstrację ( o której organizację Schetyna zdążył pokłócić się z Petru) a ja nie nie mam przygotowanych śmierdzących jajek. A tak chciałem to towarzystwo godnie przywitać.

Andrzejku zdaje się że pisałeś coś o ułaskawieniu chuliganów stadionowych przez Andrzeja Dudę. Gdybyś zapomniał przypominam Ci wymianę naszych postów:

Ty-...To dlatego Maliniak ułaskawia każdego rzezimieszka by ten nie zmienił idola. To wiele wyjaśnia. To oczywiste ;-)...

Ja-....Każdego rzezimieszka? Podaj ze trzy nazwiska stadionowych chuliganów ułaskawionych przez Andrzeja Dudę i powiedzmy że coś jest na rzeczy.umiech

Wciąż czekam na te nazwiska. Skoro Duda ułaskawia wszystkich chuliganów więc pewnie masz na podorędziu takich nazwisk bez liku. Ale wymień chociaż te trzy. A może ich nie masz i tylko żartowałeś? Jak to z Tobą jest, lichwiarzu?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 22:18  
czekaj, czekaj ;-)

PILNE: ASZdziennik dziękuje dobrej zmianie. Wystarczył jeden list ministra, żeby zapłonął internet

Wielu komentatorów zastanawia się, na ile PiS starczy energii, żeby nadal być PiS-em i niezmiennie kopać się w czoło. Jedno jest pewne: energii nigdy nie zabraknie. Bo to perpetuum mobile.

Najnowszy przykład to list, jaki minister finansów wysłał do szefa Trybunału Konstytucyjnego, w którym ni mniej, nie więcej, prosi, żeby szef TK się przymknął do 13 maja, bo obniżka ratingu Polski będzie na niego.
Pisze to minister z partii, która pozwala dzień w dzień wypowiadać się Beacie Mazurek, Krystynie Pawłowicz i reszcie tytanów intelektu. A oto list:

Obrazek

Postanowiliśmy jednak pójść dalej i pomóc dobrej zmianie deklarując publicznie czego do 13 maja nie zrobimy, bo rejting. Tak powstał hashtag #BoRejting, który w pół godziny stał się hitem nr 1 na Polskim Twitterze i nie zamierza się zatrzymać.

A oto najlepsze z ponad tysiąca wpisów.

Tomasz Kuzia @tomaszkuzia
Do 13 maja nie korzystam z drzwi balkonowych #BoRejting
1:31 PM - 5 May 2016
17 17 Retweets 108 108 likes

jacek placek @jacek2929
Do 13 maja nie gwiżdżę na meczach #borejting
1:26 PM - 5 May 2016
1 1 Retweet 7 7 likes

MrJacek @JacekTrojmiasto
Do 13 maja nie mieszam zupy łokciem #BoRejting
1:27 PM - 5 May 2016
2 2 Retweets 7 7 likes

http://aszdziennik.pl/117157,pilne-aszdziennik-dziekuje-dobrej-zmianie-wystarczyl-jeden-list-ministra-zeby-zaplonal-internet

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2016r. 22:19  
Za powielanie wulgaryzmów, prześmiewczy ton i lekceważenie upomnień, obrażanie moderatora 20 pkt

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 09:20  
Fiutor a nie myślisz że Józek stary lewak miał na myśli "prawicowych" cweli ? A z resztą ty i myślenie smiech2 jakieś żary się mnie trzymają z samego rana sciana

Obrazek

KOD ogłasza zawiązanie koalicji. "Jutro wspólny manifest"

- Zawiązaliśmy koalicję, przygotowujemy się do kolejnych działań, jutro opublikujemy manifest - poinformował po spotkaniu z przedstawicielami m.in. Nowoczesnej, PSL, SLD i Zielonych lider KOD, Mateusz Kijowski. Nowo utworzona koalicja przyjęła nazwę Wolność, Równość, Demokracja. - Zgodziliśmy się, że są w tej chwili trzy ważne tematy, które nas łączą, które zakreślają obszar współpracy. Po pierwsze - obszar wartości europejskich - powiedział po spotkaniu przedstawicieli ugrupowań opozycyjnych lider KOD, Mateusz Kijowski. - Chcemy być społeczeństwem, krajem otwartym, życzliwym dla wszystkich, zapraszającym, uczestniczącym we wspólnocie demokratycznych państw - mówił. - UE jest organizacją, która zrzesza takie państwa i nie chcemy, by w żaden sposób były podważane wartości, które stanęły u podstaw naszego wstąpienia do Unii Europejskiej - dodał Kijowski. - Druga sprawa to porządek konstytucyjny, porządek państwa prawnego. Wszyscy wiedzą, ze ten porządek jest zakłócony - powiedział.

...

więcej TU
Alleluja i do przodu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 10:08  
A ja słyszałem figlarzu że prawdziwi Polacy wezwali na pomoc opatrzność Boską i w kierunku demonstracji kodowców-ormowców będą odprawiane egzorcyzmy. Wygonienie złego ducha z tych tumanów nie będzie proste , ale sam czcigodny ojciec Dyrektor ma się w to zaangażować. Najtrudniej chyba będzie z Petru , człowiekiem z sieczką zamiast mózgu- w takich warunkach demony mają lepsze warunki bytowe. Zresztą podobnie jest w Twoim przypadku gdzie stan bezmyślności został zastąpiony stanem zapalczywości. W sumie to nie moje zmartwienie - trzymam kciuki za skuteczne rozprawienie się tą hordą pogan i barbarzyńców. umiech

A i jako ciekawostka. Wczoraj w TVP Info miała się odbyć rozmowa Mariana Kowalskiego ( narodowcy) z Mateuszem Kijowskim ( kodowcy-ormowcy). Niestety w ostatniej chwili człowiek z kitą , kitę podkulił i niczym rasowy lis salwował się ucieczką. To posunięcie spowodowało falę komentarzy w sieci i spośród wielu ten mem najlepiej oddaje stan faktyczny tamtego zdarzenia:

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 10:11  
CYTAT
czekaj, czekaj ;-)...............................................................

Widzisz Andrzejku jak mało wiesz a jak dużo szczekasz. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 10:22  
A w którym miejscu obrażałem moderatoranie wiem

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 11:02  
CYTAT (KOD)
Komitet Obrony Demokracji z ogromnym oburzeniem przyjął fakt niewpuszczenia do studia TVP Wiadomości przedstawiciela naszego ruchu i to mimo wcześniejszego zaproszenia na godz.19.50 do programu "Dziś wieczorem" na antenie TVP 1 i TVP Info. Rozmowa miała dotyczyć sobotniego marszu oraz powołanej dziś Koalicji Wolność Równość Demokracja. Początkowo zapraszano naszego przedstawiciela jako jedynego gościa programu. Wstępnie ustaliliśmy, że będzie to Mateusz Kijowski. Potem okazało się, że będzie jednak drugi gość - "któryś z braci Karnowskich". Zaprotestowaliśmy przeciwko łamaniu ustaleń. KOD zgodził się jednak na udział w programie swego przedstawiciela i na rozmowę w towarzystwie drugiego gościa, którym ostatecznie okazał się ...... Marian Kowalski. Zastrzegliśmy jednak, że nie będzie to - z powodów prywatnych i rodzinnych spraw - Mateusz Kijowski, lecz inny przedstawiciel KOD Jarosław Marciniak. Jarka do studia nie wpuszczono, argumentując, że zaproszenie skierowane zostało wyłącznie do Mateusza Kijowskiego.
Protestujemy stanowczo przeciwko takiemu traktowaniu przedstawicieli KOD. Jesteśmy ruchem pluralistycznym, mamy wielu przedstawicieli. Sami decydujemy kto i w jakim programie będzie nas reprezentować.

Telewizja narodu Wolskiego ok

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 12:10  
Andrzejku Szałamacha wie ,że dostaną po dupie i szukają na kogo zwalić.Czego nie napisał do pisiorow guru , Kaczynskiego żeby nie kłapał dziobem. Kaczyński na okrągło miele jęzorem o TK. Pisiory wiedzą ,że to jest ich wina i na siłę szukają kozła ofiarnego żeby na niego zgonić. Normalne ,że gorszy sort nie daje się ogłupić tymi bredniami lecz znaczna część tych co jeszcze usłużnie klaszczą okupantowi łyka te dyrdymały jak pelikan.

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 19:09  
PO.dziękujemy rezydentom za donosy na wyborach samorzodowych. Zakodowane robią w pory i przed niczym się nie cofna, zomowcy i demokraci na barykady. Będzie nawet na wybiegu nacpana hejterownia od Palikota ok oglądalność w TV tej szopki gwarantowana. Takiego ZOO nie znał cały postępowania swiat!

Youtube oszaleje gdy wszyscy będą szukać nagranych sąsiadów incognito zarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 19:17  
CYTAT

Widzisz Andrzejku jak mało wiesz a jak dużo szczekasz. umiech

Tak matka cię uciszała? Traktowała cię jak psa? No ale jak traktować plotkarza ;-)

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Maja 2016r. 21:40  
CYTAT
PO.dziękujemy rezydentom za donosy na wyborach samorzodowych. Zakodowane robią w pory i przed niczym się nie cofna, zomowcy i demokraci na barykady. Będzie nawet na wybiegu nacpana hejterownia od Palikota ok oglądalność w TV tej szopki gwarantowana. Takiego ZOO nie znał cały postępowania swiat!

Youtube oszaleje gdy wszyscy będą szukać nagranych sąsiadów incognito zarumieniony

"Naćpana hejterownia" to chyba co miesiąc (10-go) łazi z pochodniami ... jak w średniowieczu ok

Obrazek

KHW potrzebuje ponad 500 mln zł dokapitalizowania; program naprawczy - w dwa miesiące

Katowicki Holding Węglowy (KHW) potrzebuje szacowanego na ponad 500 mln zł dokapitalizowania, restrukturyzacji sięgającego 3 mld zł zadłużenia oraz zmian organizacyjnych poprawiających wydajność - oceniają przedstawiciele resortu energii. Plan naprawczy ma być gotowy w dwa miesiące.

Czytaj więcej na http://bizne(...)n=chrome

ciekawe kto następny wyciągnie łapska ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Maja 2016r. 09:52  

TVP wozi szefa narodowców. Ludzie oburzeni

Narodowiec Marian Kowalski został przywieziony z Lublina do Warszawy samochodem służbowym TVP. Kierowca czekał na niego na miejscu, by po programie zawieźć go z powrotem do domu. Podobny kurs taksówką to koszt rzędu 500 złotych. Internauci są oburzeni, a szef TVP Lublin nie widzi w tym nic zdrożnego. W rozmowie z Faktem24 stwierdził, że gdyby zaszła potrzeba, to telewizja zwróciłaby zaproszonemu gościowi nawet koszty transportu lotniczego. Co na to wożony tam i z powrotem Marian Kowalski? Nie zaprząta sobie głowy „kwestiami technicznymi" i chce rozmawiać tylko o sprawach narodowców....

http://www.fakt.pl/politycy/tvp-wozi-mariana-kowalskiego-w-razie-potrzeby-oplaca-lot,artykuly,632327.html

Dobra zmiana, zomowców teraz wozi się na wywiady ;-) ktoś musi głosić dobrą zmianę. ;-)

Prywatna wiadomość 

«« « ... 271 272 273 274 275 276 277 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »