NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 274 275 276 277 278 279 280 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 18:44  
To dla pisu konikiem jest rodowód. Petru nie wypomina nikomu z jakiej rodziny pochodzi, to pis wypomina innym ale nie sobie. Jak to nazwać umiech

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 18:44  

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 18:51  
Wolak na Polaka jest szczęśliwy jak ma haka.

Na szczęście Polaków nie pisowskiego sortu jest więcej.
Dziwnym trafem PIS wygrało a jak się kogo zapytać to nikt nie głosował na pis smiech2

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 19:55  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

+1
Pierwszy regres się ujawnil ok liczymy dalej.

+3
Drugi i trzeci regres się ujawnil ok liczymy dalej.

+3 , kto jeszcze?

+4
Czwarty regres się ujawnil. Liczymy dalej ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 20:02  
CYTAT

Jak to nazwać umiech

Robert, tobie tutaj nikt nie wypomina rodowodu. Co ty na to?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 20:20  
CYTAT
To dla pisu konikiem jest rodowód. Petru nie wypomina nikomu z jakiej rodziny pochodzi, to pis wypomina innym ale nie sobie. Jak to nazwać umiech

Czy ci co na tym forum wypominają rzekome powiazania Rajmunda Kaczyńskiego z komunistami to Wolacy czy przyzwoici ludzie?umiech

A tak przy okazji miałeś podać -cytuję " nazwiska sędziów konstytucjonalistow " przeciwnych temu co robi PiS. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 21:14  
CYTAT
+4
Czwarty regres się ujawnil. Liczymy dalej ok

Umiesz liczyć. Licz na siebie. Na mnie nie pokazuj palcem.

Ogól jajka i wróć się do przedszkola @Zumbaa umiech Robisz śmietnik.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 22:11  
Ale szopka z tymi placzkami ... Pokazują palcami PO a sami ślą pociąg towarowy z pieniędzmi do miasta Stw by montować rowery... Zapraszać mega gwiazdy na dni miasta budować mega galerie i cieszyć się że następna będzie budowana jako grobowiec w miejscu obecnego dworca autobusowego. Z pobliskich firm wywozony jest majątek a my piszemy o smrodzie... Ze od aluminium.. Nie... To smród uciekających milonow... Spierdzielona ulica Przemysłowa już poinformowane jest że będzie przebudowa ale nie... Re montujemy Klasztorna...aby nie przez tego samego inżyniera...itd... Ale nie to PO wi ne bo przez osiem lat... Wstyd...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 22:30  

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 22:46  
CYTAT

Patrz figlarzu jaką podwójną moralność prezentujesz . Ty i Twój przyjaciel sporo rozpisywaliscie się o Rajmundzie Kaczyńskim. Skoro był powstańcem warszawskim i oficerem AK to musiał być prześladowany przez UB. Fakt że nie był aresztowany , i zaraz po wojnie podjął pracę na Politechnice Warszawskiej niewątpliwie świadczył o co najmniej slużalczości Rajmunda wobec komunistów . Dodatkowo jeździł na zagraniczne wyjazdy co pogrąża go definitywnie.

A kogo obchodzi Petru i co robili jego rodzice ?

Jeśli chodzi o rodzinę Ka. ... Senior był złamasem a junior poszedł w jego ślady ... Interesujące może być tylko co np. taki Jasiński ma na juniora ... To że obaj nie siedzieli zapewne też nie jest przypadkiem ... młody napatrzył się jak się współpracuje by mieć korzyści nie wiem

Domniemywać można jak owa współpraca wyglądała ... (może tak ?) wchodzi K. na komendę i milicjant pyta ile sypiesz ... i nie chodzi tu o cukier do herbaty ... nie wiem

Obrazek

Stefan jak zawsze w formie ... ok

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 23:41  
EDO i Bezimienna - zaczęło się w Stalowej Woli.... Odnośnie tematu o aborcji moje komentarze nie zostają dodane (na ten moment nie są dodane) - tutaj piszę i temat odnośnie moderacji, który założyłem, jak i ten wpis są zrzucone na kompa,aby nie było, że nie byłoumiechumiechumiech O taką Polskę walczyliście???? EDO ty na pewno nie!!! A muszę ogłosić wszem i wobec, że komuna, czyli PiSSanki wróciłaumiechumiechumiech Informacja, że żaden szpital na Podkarpaciu zgodnie z obowiązującym prawem nie wykonuje aborcji zwaliła mnie z nóg!!! Nie pochwalam, ale nie chcę decydować za innych!!! Komentarze tylko odnośnie tego artykułu nie są dodawane!!!! o czym to świadczy???? Stalowe, jak nic boi się, albo liczy na profity!!!! A to już cenzura!!! Ja osobiście miałem w dupie (i dalej mam w dupie PO, SLD,PSL i cały KOD)starą władzę, ale to już przegięcie!!!! Nigdy nie byłem i nie będę zwolennikiem PiSSanek (chyba, że Jarek abdykuje), ale to, co wyprawiają - przechodzi ludzkie pojęcieumiechumiechumiech Według Was to miało tak wyglądać???? EDO i Bezimienna oczekuję na odpowiedź umiechumiechumiech Choćby zwykłe TAK lub NIE..... Oczywiście pozdrawiamumiechumiechumiech Z partyjnym uśmiechem umiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2016r. 23:45  
CYTAT

Nie... To smród uciekających milionów... Ale nie to PO winne bo przez osiem lat... wstyd...

hmm wstyd za takie niedowartościowanie. To nie miliony, raczej miliardy...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 00:01  
Bezimienna dodaj komentarz pod tematem o aborcji....Zapewne Ci nie wskoczy... I proszę skomentuj tą sytuacjęumiechumiechumiech To się dzieje tu i teraz!!!! Chyba, ze twój będzie pozytywny i wskoczyumiechumiechumiechBez komentarzaumiechumiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 00:16  
CYTAT

EDO i Bezimienna - zaczęło się w Stalowej Woli.... Odnośnie tematu o aborcji moje komentarze nie zostają dodane (na ten moment nie są dodane) - tutaj piszę i temat odnośnie moderacji, który założyłem, jak i ten wpis są zrzucone na kompa,aby nie było, że nie byłoumiechumiechumiech O taką Polskę walczyliście???? EDO ty na pewno nie!!! A muszę ogłosić wszem i wobec, że komuna, czyli PiSSanki wróciłaumiechumiechumiech Informacja, że żaden szpital na Podkarpaciu zgodnie z obowiązującym prawem nie wykonuje aborcji zwaliła mnie z nóg!!! Nie pochwalam, ale nie chcę decydować za innych!!! Komentarze tylko odnośnie tego artykułu nie są dodawane!!!! o czym to świadczy???? Stalowe, jak nic boi się, albo liczy na profity!!!! A to już cenzura!!! Ja osobiście miałem w dupie (i dalej mam w dupie PO, SLD,PSL i cały KOD)starą władzę, ale to już przegięcie!!!! Nigdy nie byłem i nie będę zwolennikiem PiSSanek (chyba, że Jarek abdykuje), ale to, co wyprawiają - przechodzi ludzkie pojęcieumiechumiechumiech Według Was to miało tak wyglądać???? EDO i Bezimienna oczekuję na odpowiedź umiechumiechumiech Choćby zwykłe TAK lub NIE..... Oczywiście pozdrawiamumiechumiechumiech Z partyjnym uśmiechem umiechumiechumiech

Sama nie wiem dlaczego ja zarumieniony jak i nie wiem gdzie umieściłeś właściwe pytanie? Aborcja jest dostępna w przypadkach ujętych prawem. To chodzi raczej o własną ocenę prawa? Lekarze tez ludzie, zapewne głosują, przynajmniej z obywatelskiego obowiązku . Myślisz ze wpływa to na ich praktykę zawodową, powiem ze to odważna ocena.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 00:31  
CYTAT
Bezimienna dodaj komentarz pod tematem o aborcji....Zapewne Ci nie wskoczy... I proszę skomentuj tą sytuacjęumiechumiechumiech To się dzieje tu i teraz!!!! Chyba, ze twój będzie pozytywny i wskoczyumiechumiechumiechBez komentarzaumiechumiechumiech

Znalazłam moja jedyna wypowiedz w temacie: ":-0 macica, jesteś extrema marginesu w każdym znaczeniu tego słowa." Jeżeli pozwalają na cos tak emocjonalnego co napisała "macica" to trudno sobie wyobrazić żeby to przebić czymś jeszcze mocniejszym... Az tak mocno cie poniosło?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 12:18  
CYTAT
CYTAT

Czy ci co na tym forum wypominają rzekome powiazania Rajmunda Kaczyńskiego z komunistami to Wolacy czy przyzwoici ludzie?umiech

A tak przy okazji miałeś podać -cytuję " nazwiska sędziów konstytucjonalistow " przeciwnych temu co robi PiS. umiech

Od 89 roku kaczyńscy lustrują, dekomunizują, babrają się w życiorysach (kto z mieciem wojuje od miecia ginie). Oczywiście wszystko bicie piany.

Edo ty miałeś podać prawników kostytucjonalistów, którzy potwierdzają rewelacje pisu w sprawie TK umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 12:20  
CYTAT
CYTAT

Jak to nazwać umiech

Robert, tobie tutaj nikt nie wypomina rodowodu. Co ty na to?

Bo mnie nie znają umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 12:22  
A jak poznają to się dobiorą do maliniaka jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 16:52  
Jeśli mowa o Maliniaku ... smutne ;(

Raport Fundacji Batorego: Polityka zagraniczna PiS prowadzi do marginalizacji Polski

Do osłabienia pozycji Polski w UE i NATO oraz negatywnych konsekwencji dla krajowej gospodarki mogą doprowadzić zmiany wprowadzane do polskiej polityki zagranicznej przez rząd Prawa i Sprawiedliwości - uważają autorzy raportu Fundacji im. Stefana Batorego.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Wszystkich swoimi dudolizami nie zastąpicie ...

Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 17:37  
Obrazek

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 18:03  
Obrazek

Kolesie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 18:04  
Zbycha czy Jara?

Obrazek

Złoty mercedes ;-)good

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 21:52  

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Maja 2016r. 23:32  

Obrazek

London’s New Mayor Warns Trump: Let In Muslims Or They Will Attack America

Zdecydowanie miłośnik otwartych granic dla "wyborców" demokratki Hillary :-)

Trump recently praised Sadiq Khan for winning London’s mayoral race, and said he would be willing to create an exception in his policy restricting Muslim entry into the United States in order to allow Khan to visit ok

Read more: http://daily(...)8TnEOq4E

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2016r. 07:40  
CYTAT

TNS Polska
11 maja o 15:18 ·
Wczoraj TVP wyemitowała w Wiadomościach materiał podający w wątpliwość jakość pomiaru telemetrycznego Nielsen Audience Measurement, konfrontując jednocześnie wyniki oglądalności Nielsena dla Wiadomości TVP z 9 maja z deklaracjami respondentów wyrażanymi w sondażu telefonicznym (CATI) TNS Polska.
Przypominamy, że porównywanie wprost wyników pomiaru telemetrycznego z wynikami badania CATI jest metodologicznie niepoprawne. Oba badania zostały przeprowadzone dwoma różnymi metodami, na różnych próbach.
Przykro nam, że wynik naszego badania został użyty w materiale dyskredytującym personalnie Elżbietę Gorajewską, szefową Nielsen Audience Measurement. Nie mamy jednak wpływu na to, w jaki sposób klienci wykorzystują wyniki naszych badań. Po przekazaniu danych przez firmę badawczą wyniki stają się własnością klienta i od jego woli zależy, czy wykorzysta je jako pomoc w podejmowaniu decyzji biznesowych, czy w działaniach PR.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Maja 2016r. 09:20  
Jędrek, zrozumieliśmy różnice miedzy 40,000 i 240,000.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 274 275 276 277 278 279 280 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »