Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Tyle się złego naczytałem na temat narkotyków... - mówi Antek do kolegi Jarka - że wreszcie sobie powiedziałem, że czas raz na zawsze z tym skończyć! - Z ćpaniem !? - Nie, z czytaniem! Skończ z tym ... Pisowcy będą wąchać ofiary smoleńskie, czy czuć je wybuchem Jazda smoleńska na trumnach ofiar katastrofy sprzed 6 lat dopiero się rozpoczęła. Takiego ubawu funeralnego nigdy i nigdzie nie było na tym świecie, a nawet trudno porównać z najokrutniejszymi horrorami. Oto wstępujemy w fazę hard horror made in PiS. Wszystkie ofiary smoleńskie będą ekshumowane. Prokuratorzy pisowscy będą wąchać, czy czuć je wybuchem. Jaja jak berety. Roman Polański mógłby zrealizować bardziej hardcorową wersję „Nieustraszonych pogromców wampirów”. Plączą się w polityce wampiry, jak Kaczyński, Macierewicz, Ziobro – i wampirzątka, jak Marta Kaczyńska. Zgnilizna. źródło Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
TVN+NIE
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Dobra zmiana ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT TVN+NIE żelazna logika ... Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
Dobra zmiana ;-)
SKANDAL! Joanna Kluzik-Rostkowska woziła się służbową limuzyną, a potem wzięła jeszcze 18 tys. na paliwo! To kolejny przykład tego, jak politycy korzystają z przywilejów, a mówiąc dosadniej, po prostu doją państwo. Joanna Kluzik-Rostkowska (53 l.), choć w czasie kierowania resortem edukacji w 2015 r. miała do dyspozycji służbową limuzynę, to pobrała jeszcze 18 tys. zł na paliwo do... prywatnego auta.... http://m.se.pl/wiadomosci/polityka/wozili-ja-sluzbowa-limuzyna-a-wziela-jeszcze-18-tys-na-paliwo_854124.html CYTAT (Centrum im. Adama Smitha) Najważniejsze kwalifikacje w rządzeniu to kwalifikacje moralne bez których władza jest tylko źródłem przywilejów i pieniędzy a nie pracy na rzecz dobra wspólnego Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dobra zmiana ;-) SKANDAL! Joanna Kluzik-Rostkowska woziła się służbową limuzyną, a potem wzięła jeszcze 18 tys. na paliwo! To kolejny przykład tego, jak politycy korzystają z przywilejów, a mówiąc dosadniej, po prostu doją państwo. Joanna Kluzik-Rostkowska (53 l.), choć w czasie kierowania resortem edukacji w 2015 r. miała do dyspozycji służbową limuzynę, to pobrała jeszcze 18 tys. zł na paliwo do... prywatnego auta.... http://m.se.pl/wiadomosci/polityka/wozili-ja-sluzbowa-limuzyna-a-wziela-jeszcze-18-tys-na-paliwo_854124.html CYTAT (Centrum im. Adama Smitha) Najważniejsze kwalifikacje w rządzeniu to kwalifikacje moralne bez których władza jest tylko źródłem przywilejów i pieniędzy a nie pracy na rzecz dobra wspólnego "Według rozliczeń za biura poselskie za 2015 rok była szefowa resortu edukacji narodowej z PO, w okresie gdy sprawowała funkcję ministra (styczeń - listopad 2015) nalała do prywatnego auta benzyny za 18 tys. złotych." |
|
|
|
|
Dalibor ... Zapewne o trójce z Madrytu też tak krytykujesz i tego przygłupa drabiniarza co ich za to nagradza lub próbował nagrodzić ? czy to tylko jednostronne obrzydzenie ?
żelazna logika II Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
CYTAT Dalibor ... Zapewne o trójce z Madrytu też tak krytykujesz i tego przygłupa drabiniarza co ich za to nagradza lub próbował nagrodzić ? czy to tylko jednostronne obrzydzenie ? żelazna logika II Jednostronne obrzydzenie? Poczytaj o "zasadzie lustra" Dobra zmiana ;-) "Mimo wysiłków strażaków pożary lasów w kanadyjskiej prowincji Alberta, podsycane przez gorące, suche wiatry, w sobotę rozszerzyły się i zagrażają już sąsiedniej prowincji Saskatchewan. Żywioł zmusił już do zamknięcia części instalacji na polach naftowych. (http://www.tvn24.pl)" |
|
|
|
|
Dalibor to taka własnie dobra zmiana, czyli robią to co poprzednicy ale z patriotyczną pieśnią na ustach.
Moderowano przez: magpie Bez wyzwisk
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Regres Bolka sie poglebia i sięga nowych szczytow. Wszystko przed nami
|
|
|
|
|
Czy ja już gdzieś pisałem że to teatr jednego czy dwóch aktorów
W każdym razie tandem działa,serwis robicie w Tip topie, czy w Cyclo? Niektórzy wybrali mniejsze zło, cytując klasyka "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Konkretnie Kluzik-Rostkowska i Kierwiński to PO,a Tu jest wszystko co dotyczy Pisu.
|
|
|
|
|
Widzisz, już wszystko mi się miesza raz w PiS potem w PO. Takie to różne partie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Naród wspaniały tylko...
|
|
|
|
|
Przepraszam gdzie można naleźć regulamin dla tępych pisowskich ćwierćgółwków?...tylko pytam
Podsłuchy, blokada internetu, a nawet możliwość użycia wojska. Duda podpisał ustawę antyterrorystyczną Pod przykrywką przygotowań do Światowych Dni Młodzieży i szczytu NATO rząd przepchnął przez parlament ustawę antyterrorystyczną. Ale część zmian nie zacznie działać przed tymi imprezami. Zostaną wprowadzone po nich. A ustawa daje rządzącym wiele uprawnień, które mogą zostać wykorzystane przeciw przeciwnikom władzy. Nie tylko władzy PiS, także każdej kolejnej. Ustawa antyterrorystyczna powoli staje się faktem. Przeszła przez Sejm, Senat jak na "izbę refleksji" przystało, przyjął ją bez jakichkolwiek poprawek. Nie przeszły nawet zmiany redakcyjne proponowane przez sejmowych prawników. Wszystko po to, by ponownie nie musiał się nimi zajmować Sejm. ... więcej TU Ehhh amerykanie wczoraj odrzucili rozszerzenie uprawnień dla służb po masakrze w Orlando ... a pisowscy bolszewicy brną w to uporem maniaka ... to trzeba być mściwą mendą Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Przepraszam gdzie można naleźć regulamin dla tępych...tylko pytam na serwerze Demokratów... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
[moderowano] ostatnio u Pana Lisa jednego z najlepszych dziennikarzy jacy są w tym kraju ... czytałem o złych angielskich kibicach ... którzy zbezcześcili Polską flagę ...
Moderowano przez: magpie Nie zwracaj się do kogoś, kto nie istnieje, przynajmniej o takim nicku. A obrażanie innych nie powinno tu mieć miejsca tak pomyślałem że w odwecie też bym coś zbezcześcił ... łapiesz się czy dożywotnio miękki sylikon ? A to się Duda zdziwi! Według kancelarii prezydenta, ułaskawienie bez prawomocnego wyroku jest niezgodne z prawem Prezydent Andrzej Duda już w listopadzie ułaskawił Mariusza Kamińskiego, który był skazany nieprawomocnym wyrokiem. Tymczasem na jaw wyszło właśnie pismo z kancelarii prezydenta, które mówi wyraźnie: Łaska tylko po prawomocnym wyroku. Jan Kunert, dokumentalista Polsatu zamieścił na Twitterze skan dokumentu, który stawia pod znakiem zapytania decyzję prezydenta w sprawie Mariusza Kamińskiego. Pismo jest odpowiedzią na wniosek o udzielenie prawa łaski, wobec wyroków za niespłacone długi. Według KPRP prawo łaski stosowane jest wyłącznie w przypadku prawomocnych wyroków. ... więcej TU dzień jak co dzień mecenas Du*a wie lepiej ... Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
CYTAT [b]tak pomyślałem że w odwecie też bym coś zbezcześcił ... Może toaletę na placu targowym ? Żeby było w temacie tois wygrał wybory |
|
|
|
|
Patriotyczne wdzianko na dzień przed exitem
//tymczasem weekend na widnokręgu a CBA na nadgodzinach PS Bezimienna Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nowy rekord zadłużenia. Rząd przejadł już pieniądze z OFE [Wykres dnia]
Wskaźnik zadłużenia Skarbu Państwa osiągnął nowe maksimum. Na koniec kwietnia 2016 r. zadłużenie wyniosło 881,9 mld zł, czyli było o 23,5 mld zł (2,7%) większe niż w marcu. Co istotne, jest ono również wyższe niż przed zamachem na OFE. W styczniu 2014 roku zadłużenie Skarbu Państwa wynosiło 864 mld zł. W lutym rząd Platformy Obywatelskiej dokonał "reformy emerytalnej" polegającej na przeniesieniu do ZUS-u obligacyjnej części aktywów zgromadzonych w OFE. Operacja ta kosztem oszczędności Polaków obniżyła zadłużenie o 130 mld zł. Rząd zadłużał się jednak dalej i obecnie po tych 130 mld zł na wykresie zadłużenia nie ma już śladu. W kwietniu 2016 roku po raz pierwszy w historii zadłużenie Skarbu Państwa było wyższe niż w styczniu 2014 roku. Nieco lepiej wygląda zadłużenie w odniesieniu do PKB. Podczas gdy w 2013 roku wskaźnik ten przekraczał poziom 56%, na koniec ubiegłego roku kształtował się on na poziomie 51,3%. http://www.bankier.pl/wiadomosc/Nowy-rekord-zadluzenia-Rzad-przejadl-juz-pieniadze-z-OFE-Wykres-dnia-7415756.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=sm&utm_campaign=socialfb Co tym razem rządzący nam ukradną? Dobra zmiana ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dalibor Jak na mój gust to ty chcesz demolować ... No ale ty wiesz lepiej ... twoje bezczeszczenie ...baw się dobrze [moderowano] ... nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie decyzja (cytat mało dosłowny Millera) naćpanej prawicowej hołoty ... że aż zrobił jak Marcinkiewicz ... Jest ... jest ...jest ... gdy włączyłem z rana tv i zobaczyłem ceny walut aż na koniec napiszę dowcip ... Plan Morawieckiego koniec dowcipu Moderowano przez: magpie 20 za obrażanie innych, przekręcanie cudzych nicków
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
|
|
Niezależny błagam Cię ... Lis najlepszym dziennikarzem??? Żart roku !!!... To takie samo dno, jak Pospieszalski, tylko siedzą po dwóch różnych stronach barykady
|
|
|
|
|
CYTAT Niezależny błagam Cię ... Lis najlepszym dziennikarzem??? Żart roku !!!... To takie samo dno, jak Pospieszalski, tylko siedzą po dwóch różnych stronach barykady Nie na darmo ma pseudo figlarz.Lisek chytrusek krytykował procesje Bożego Ciała a po popierał ramadan.Postawa figlarza dziwi tym bardziej że sam określa się mianem katolika. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Dalibor Jak na mój gust to ty chcesz demolować ... No ale ty wiesz lepiej ... twoje bezczeszczenie ...baw się dobrze [moderowano] ... nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie decyzja (cytat mało dosłowny Millera) naćpanej prawicowej hołoty ... że aż zrobił jak Marcinkiewicz ... Jest ... jest ...jest ... gdy włączyłem z rana tv i zobaczyłem ceny walut aż na koniec napiszę dowcip ... Plan Morawieckiego koniec dowcipu Moderowano przez: magpie 20 za obrażanie innych, przekręcanie cudzych nicków 100%-dokonałeś brexitu na własne życzenie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|