NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 292 293 294 295 296 297 298 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 17:07  
CYTAT
A kiedy to ciasny umyśle zacząłeś merytoryczną dyskusję? Podaj dzień godzinę. Sprawdzę.

Zakładam że pisząc ciasny umysł pijesz do mnie.Andriusza, naprawdę nie wiem dlaczego mi ubliżasz.Chcę dobrze, ale jak widać z wami się nie da. Wiesz,pamiętnika nie prowadzę,więc bardzo ciężko napisać mi co kiedy i o której godzinie napisałem.
Osiągnięciem twoim i banana jest to że każdy wchodząc teraz na ten temat i widząc wasze wypociny wieje gdzie pieprz rośnie. Więc moim zdaniem temat spalony. To już jest tylko pyskówka między paroma osobami, bez sensu. Więc kończ waść i wstydu oszczędź.
Czekam w temacie PiSu na naprawdę merytoryczną dyskusję,pogadajmy.Nie tylko Fiutor,ciasny łeb i inne zupełnie niepotrzebne inwektywy.
Dacie radę?

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 17:07  

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 19:29  
CYTAT
Po prostu dyskutujmy,dziękuję za uwagę.

Ze zwolennikami pisu trudno dyskutować są na zbyt wysokim levelu jezyk

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 19:56  
Aktywność przeciwników zmian uwidacznia się w ilości bo 90% wpisów to sok buraczany, łatwo błyszczeć na takim tle. Kto by chciał dyskutował z sokiem? Po co?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 20:00  
Brawo TY, Ciasny ale w miarę kumaty. Zapomniałeś o tandemie? Nie wiesz dlaczego cię obrażam? Krótką pamięć masz. Dlaczego miałbym ci odpuścić?

Piszesz o pyskówce? Zapomniałeś ciemniaku jak wchodziłeś na każdy temat i czepiałeś się każdej mojej wypowiedzi? Nie widziałem byś pisał o zachowaniu Edka, a temu można dużo zarzucić. Coś wybiórcza ta twoja etyka.

Czekasz na merytoryczną rozmowę? Zacznij. Na razie nic nie wniosłeś więc stąd ciasny umysł. bez pozdrowień. Oczywiście odpowiem na każdy twój merytoryczny wpis. Odpowiem w twoim stylu ;-)

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 20:02  
CYTAT

Obrazek

Ostatnio prześladują Polaków w GB. Zawsze się znajdzie chętny.. naród wspaniały tylko ludzie...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 20:23  
Nowe konto, pewnie do merytorycznej rozmowy. Wysoki level.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 21:24  
Skoro w PIS są sami najlepsi... bez skazy... to jak nazwać kogoś kto obraża w sposób perfidny... od bydlakow... na solo... jak na wsi na festynie... ale... jak by to powiedział ten gościu z KOdu to by było ale z PIS... nie no... nie możliwe... jaka kara była by adekfatna dla niego?... chłosta... lub zapisać go do PO😠😠😠

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 21:40  
Obrazek

Jakieś pomysły?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 22:03  
CYTAT
Aktywność przeciwników zmian uwidacznia się w ilości bo 90% wpisów to sok buraczany, łatwo błyszczeć na takim tle. Kto by chciał dyskutował z sokiem? Po co?

Błyszczysz Regresista jak psu jajca. Po co dyskutujesz sam sobie odpowiedz.

Nowe hasło PISu "500+ wspieramy polską patologię" smiech2

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 23:06  
Co za regres, buraczenie bez ładu i składu na poziomie Urbana i Petru. G.wno z tego wynika bo to to g.wno prawda, wasza prawda której nikt tutaj poza 4-ma regresami nie kupuje.

Tak jest bo tak widac na tym forum. Kto z wami dyskutuje, kpią z was na okraglo. Macie o to żal nie wiem ? uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 23:27  
Widzisz Fiodor ... masz rozwiązanie załóż sobie temat dla Patologii przygłupów i innych zwolenników PiS zaznacz że nie życzysz sobie krytyki jedynej ukochanej partii umiech Sroka dopilnuje będziecie mieli jak w domu umiech Powymieniacie się doświadczeniami ... lekami itd ok styknie na dziś dyskusji z tobą" przetraw

Obrazek

Typowy PiSowski boCHater potluczony powinien któryś z synów Leszka oprać tępakowi pisowskiemu ryj ...

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 23:27  
ehh z/w

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Cze 2016r. 23:55  
CYTAT
Patologii przygłupów i innych zwolenników PiS ...

Osobiście podsumuje ze nikt tutaj się nie gniewa na frustratów i hejterów. Ale... musicie cie pogodzić z tym ze za takich was mają gdy błaznujecie sokiem z buraka jako prawdą objawioną tylko wybranym.

Moglibyście zacząć (nawet we dwóch) pisać równie intensywnie kto i co wam odpowiada. Wiecie ze nie mówi się kolegom ze mają brzydsze żony?

Regresisci - założyć nowy temat - moja wizja Polski i jej program - i popracować nad znalezieniem złotego środka wśród forumowiczów niezadowolonych z szeregu istniejących wizji. Zajęłoby to wam dokładnie tyle samo czasu, oponentów pozbawilibyście łatwizny żartowania sobie z waszego babskiego kwękania no i moglibyście kogoś przekonać, co wydaje mi się byłoby jedynym plusem dodatnim przy tym samym wysiłku intelektualnym.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 07:06  
Pisiory to ciekawy sort, lepszysmiech2. Nie widzi własnych wpisów a chamskie zagrywki ich kolegów zupełnie pomijają. Faktycznie jestescie lepszy sort. Lepszy sort z ciasnym umysłem. Już wiecie dlaczego ciasny?

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 07:57  
Nie widzę żeby tu z wami "pisali" od kiedy wygrali wybory. Kto z wami dyskutuje i w jakim niby celu poza rozrywkowym?

PS.
Nie bądź śmiesznym, zostań głupim?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 08:04  
A ty co tu robisz? Nie wiedziałem, że aż tak ciasny ;-) Bijesz Fiodora na głowę ;-) Nie mogę zostać kimś kim ty jesteś ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 08:11  
Ja? Pomagam wam...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 08:14  
Każdy z was chce dorównać Dominikowi Tarczyńskiemu? Jesteście na dobrej drodze.

Czekam na tę merytoryczną rozmowę ale chyba się nie doczekam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 08:23  
... pomagam, stwarzam iluzje ze ktoś chce z wami dyskutować o soku z buraka. Załóż sugerowany temat, to dobra zmiana.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 08:24  
Załóż sugerowany przez Banana temat. To dobra zmiana ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 09:01  
CYTAT
Widzisz Fiodor ... masz rozwiązanie załóż sobie temat dla Patologii przygłupów i innych zwolenników PiS zaznacz że nie życzysz sobie krytyki jedynej ukochanej partii umiech Sroka dopilnuje będziecie mieli jak w domu umiech Powymieniacie się doświadczeniami ... lekami itd ok styknie na dziś dyskusji z tobą" przetraw

Obrazek

Typowy PiSowski boCHater potluczony powinien któryś z synów Leszka oprać tępakowi pisowskiemu ryj ...

Andriusza, nie rozumiesz że banan jest spalony?Potrafi tylko sypać inwektywami,często w jego wypowiedziach mowa jest o psychistrach i lekach(podświadomie wie co mu jest potrzebne)Jesteście niereformowalni,z wami nie ma dyskusji, można was potraktować jako ciekawe zjawisko socjologiczne.Szkoda,ciekawe jak dalej potoczy się dobra zmiana smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 09:07  
Fiodor, ciasny umyśle zapomniałeś jak jego i mnie wyzywałeś? Dlaczego uważasz, że teraz ma do ciebie pisać grzecznie i z pełnią sympatii? Dlaczego ani raz nie odniosłeś się do chamskich odzywek Edo? Myślisz, że każdy jest taki tępy jak ty? Przepraszam ty nie myślisz. Wydaje ci się.

Czekam na początek merytorycznej rozmowy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 09:35  
Na temat Panie i Panowie, na temat

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 09:41  
Zapomniał już jak cytowałem jego święte słowa ... sciana a teraz zrzyna yntelygenta ... motyla noga potluczony

Temat dla POkemów tam idzie dyskusja na całego 2 deko dyskutuje ze swoim alter ego ...pasjonujące cool girl

Obrazek

ok

CYTAT
psychistrach
...doszły lęki ?rozwiniesz temat ? jakiś nowy wynalazek ? Albo lepiej nie załóż temat tam się wymienicie doświadczeniami umiech Jak prawdziwi wyznawcy kalifatu PiS

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2016r. 14:26  
Jezeli wygwizdali to musiałoby ich byc dwoch.

Pod tematem PO jest pełna zgoda, prawda przybliza i sama się broni.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 292 293 294 295 296 297 298 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »